Çok geçmiş olsun kardeş, inşaallah kısa zamanda moturun bulunur....
Çok geçmiş olsun kardeş, inşaallah kısa zamanda moturun bulunur....
hala bi haber yokmu abi..
Ramazan, yeni motorun hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin, inşallah eskisinide bulursun....
Hayat Onda sitesinden yazılarınızı okudum, ben eskiden yazabiliyordum oraya ama nedense bilgisayarıma format attıktan sonra şifreyi kabul etmiyor, yada ben şifreyi unuttum ben de hayat onda ya eskiden üyeydim. Neyse önemli değil tekrar hayırlı olsun.......
29 mart pazar günü, izmir-aliağa-bergama rotasında toplam 250 km. yol yaptık. mangallı piknik ile sezonu açtık, işin ilginç tarafı 7 motorun 4 ü dylan'dı. buda ayrı bir zevk
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Deryali Merhaba bende 98 Sakarya Mazunuyum, tabii biz okurken şu an kullanılan kampüs henüz inşaat halindeydi, şimdi çok daha güzel bir okul olmuştur herhalde. İnşallah sınavların iyi geçmiştir.
Şu aldığın dunlop lastikleri biraz daha kullandıktan sonra ki yorumların nasıl şu an o parayı sana versek yine dunlop mu alırsın yoksa üstüne onbeş yirmi daha koyup şansını michelin den yana mı kullanırsın.. Artı dayco kayışın orjinalden bir farkını gördün mü(yakıt, performans, konfor açısından)
Merhabalar teşekkür ediyorum. Sınavlara gireli epey bir zaman oldu hatta 2.sınavlar yaklaştı. Girdiğim derslerin ( 7 ders ) tamamından geçtim.
Dunlop lastikler oldukça avantajlıydı ilk başta fiyatının uygunluğu ( kampanyalı ) vede honda'nın tercih etmesi seçimimi etkiledi.
Lastikler ilk takıldığında bugune kadar eski lastikle motoru nasıl kullanmışım şaştım. Bu lastikler yüksek hızlarda 130-140 biraz titreşim yapıyor. Ancak yere sağlam tutunuyor. Birde ufak tefek çukurlarları daha az hissetmeni sağlıyor. Kontrolün sende olduğunu anlıyorsun.
Lastikleri alalı 5000km oldu. İlk günkinden pek farkı yok.
Geçenlerde yağmurlu bir havada sadece arka freni sıktım. ( Bizim frenler kombine ama fren ayarlarım biraz bozulmuş o yüzden arkayı çok sıktırdığında ön frenler geç devreye giriyor.) Ve arka kaymaya başladı. Ancak iki freni birden sonuna kadar istediğin kadar sert bas yinede kaymıyor. Birde bir viraja bilerek sınırları zorladım neredeyse granej yere değecekti O kadar yattı ama biraz serpeledim.
Sıcak havada neredeyse kullanmak hiç fırsat olmadı sıcakta nasıl bir performans veriyor önümüzdeki günlerde paylaşırım.
Eğer 2.kez lastik alacak olsam farkı denemek için michelin yada pirelli alırdım. Onları denemediğim için yorum yapmak zor. Ama ilk kez lastik değiştirirken en doğru seçimi yaptığımı söyleyebilirim. Maksimum 20.000km sonra lastikleri tekrar değiştiririm zaten.
..
bu arada kayış yakıt ve performansa kesinlikle etki etki. Dylan zaten seri bir motor ama kayış onu iyice delirtiyor Hırçın bi ata doping verdiğinizi düşünün. Kimse önünde durmak istemez Üstelik bu kadar performansa yakıtında düşmesi ayrı bi güzellik..
Dayco sıkı bir kayış buda demek oluyorki siz az gaz açtığınızda daha sıkı kavrıyor hızlı gitmek için eskisi gibi gazı fazla açmanıza gerek kalmıyor. Yani 100'le falan giderken sanki gazın daha yarısını açmışsınız hissi veriyor. Hele 80km/h ile giderken 4/1 gaz açmışsınız gibi buda yakıtı olumlu etkiliyor..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
peki hocam bu kayışın yani motora bir zararı olmazmı? mekanik olarak motora bakın 4.1 gazı açıyorsunuz ve sanki yarım açmış gibi oluyor diyorsunuz güzel benzinide az çeker ama motora zarar vermiormu
Çok teşekkür ederim. sınavların iyi olmasınada çok sevindim inşallah yaz döneminide kazasız geçersin. Su an sahibinden de 70tl ye dayco kayış var bu bahsettiğiniz le aynı mi 70tl uygun mu şimdiden yardımlarına teşekkürler
Dylan veya ps icin dayco kayış arıyorsanız okadar para vermeyin arkadaşlar
3 ay once alacaktım 25-35 tl arası fiyatı ve normal fiyatı bu.
Ayriyetten başka birsuru scooter icin kayışlar mevcut katalogunda bayagı scooter modelleri gordum, dayco ile başka markalarda mevcutmuş.
"Elmalıoglu oto kayışları sanayi ticaret limited şirketi"
Sirkeci, orhaniye cad. no:25 tel: 520 06 86 / 87 - 522 82 37 - 527 37 10
Aman arkadaşlar 3e alınıp beşe satıyorlar talep olunca dikkat!!!
Vay be bu kadar fiyat farkı olurmu bu kayışlar aynı marka mı yoksa biri diğerinin taklidi falan mı??? Benim kafam iyice karıştı, zaten kararsızdım..
Hondanın orjinal kayışı 120tl, dayko kayışın fiyatı nette 70tl istanbulda sanayide 35tl.... Varın siz çözün
todaye olanı varmı ya bu dayco kayışın: bende alim ya
İstanbulda havalar güzel gidiyor bu aralar heralde kimse nete girip mesaj yazmıyor. Bu Dayco kayış meselesi havada kaldı. Fiyat farklılıkları sorununu çözemedik..
Bizim bir arkadaş satıyor. Bende ondan aldım. www.alorulman.com
ara benm adımı ver sana orjinal kayışı en uygun fiyata yollasın Adı Servet kendisi eski dylancılardan
Ben bir sonuca varamadım arkadaşlar. Şimdi bu dayco kayışın fiyatı 90 tl mı 70 tl mi 35 tl mi ? Ben kayış yüzünden yolda kalmadan buna bir karar versek. Heralde bunların hepsi aynı kayış değil yoksa araların da bu kadar fiyat farkı olmazdı heralde!...
demekki todaye dayco kayış yok galiba
Arkadaşlar buraya yazmışmıydım hatırlayamadım. benim dylan'ın 24bin bakımı 5 lira tuttu
şuanda 25.400km deyim aynı hız devam...
Ancak haftaya taşınıyorum yol günde 100km den 50km ye düşüyor. Artık biraz cebim rahatlayacak yaw her 2 günde 20 lira benzin gidiyordu neredeyse...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)