Ps150 Dylan kadar seri değil bizzat şahit oldum,ama Ps150'dede olağanüstü kalkış söz konusu...
Ps150 Dylan kadar seri değil bizzat şahit oldum,ama Ps150'dede olağanüstü kalkış söz konusu...
Evet aynı ama teknik özelliklerde tork açısından biras fark var...
Ayrıca enjeksiyonlu motosikletler diğer motosikletlere göre biras ağır kalkar...
Tabii bu scooter'larda geçerli...
Arkadaşlar, 2006 model Honda Dylan ın kullanım kılavuzu ve servis kılavuzunu arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
bu konuda pek yardımcı olamayacam ama konumuzda sizide aktif olarka görmek isteriz...
Arkadaşlar Motorumu Nişanlımın dırdırı uzerine satıyorum bilginize...
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-150-i-21.html
arkadaşlar bu akşam saat20;45 te motorum çalınmıştır evimin önünden park halindeydi anahtarı ruhsatı bende plakam34 EB 8652
arkadaşlar bu akşam saat20;45 te motorum çalınmıştır evimin önünden park halindeydi anahtarı ruhsatı bende plakam34 EB 8652 GÖRENLERİN ŞU TEL,bildirmeleri rica olunur.05553516151
Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652
hngi semt? onuda yazsan daha iyi olur? hangi semtte çalındı
gecmiş olsun arkadaşım iyişallah bulunur plakayı numarayı not aldım...
Cok gecmıs olsun arkadasım.işallah bıran once hasarsız sekılde bulunur.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edersin.
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Lailaheillalah bu nasıl iştir yaaa, nasıl cesarettir ya, nasıl yapıyorlar da başkasının malına namusuna göz dikiyorlar, Allah sabır versin kardeşim çok üzüldüm inşallahj malına zarar gelmeden bulunur çalanlarda hak ettikleri cezalara çarptırılır. ALLAH (c.c.) kimseye böyle bir bela vermesin, çok geçmiş olsun..
arkadaşlar motorum bakırköy osmaniye mahallesinden çalındı
hayırlısı olur Iyişallah daha 3 taksit var oduyorum
Tabii nişanlımı uzmemek lazımda bu motoru almadan oncede sonrada maxi scooter gorunce ozellikle Burgman 400 yok mutlu bu motoru satıyoruz diye başlıyordu ha deseydim 5-6 ay once satmıştım. ama bende trafikte cevik ufak ama guclu motor seviyorum, sevmeme sebeb arkadaşımın gilera runner sp180cc motoru olmuştur 1 tur attım sonra 1 tur daha 1 daha derken ben benzini fullerim diyerek bayagı kullanmıştım superdi ya ruya gibi...
Ramazan, geçmiş olsun kardeşim.
İnşallah tez günde bulunur motorun. Üzüldüm gerçekten ama Allah sana sağlık versin. Gönlüm ve dualarım seninle, bulunacak inşallah geçmiş olsun tekrar
teşekkür ederim tüm arkadaşlara karakaş abi senin motorunda hayırlı olsun abi napalım başa gelen çekilir çok da alışmıştım onsuz ne yapacağım bilemiyorum her yere motorla gidiyordum yandık abi iett ye mahkum olmak zorunda kalıcaz bi müddet.
İnşallah bulunur abi
:(:(:(
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)