hayırlı olsun....bende değiştiricem şu motorumu... ah önceden bulsaydım bi dylan ah...kazasız sürüşler....
hayırlı olsun....bende değiştiricem şu motorumu... ah önceden bulsaydım bi dylan ah...kazasız sürüşler....
hayırlısı olsun arkadasım.runner dan dylan,a gecıs.valla dylan kullanıcıları motorunun kıymetını anlaması ıcın bır fırsat dıye dusunuyorum.ŞEREF
MOTOR bence bır hastalıktır.
hayırlı olsun izzet kardeş bende bir aralar runnera merak salmıştım yedek parça servis masraflarının ağır olması beni caydırmıştı
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Gençler, bende bugün Silverwing 400 ümü aldım.
İyi makineymiş gerçekten, şehir içinde hiçte hantal kalmadı o cüsseye göre çok kıvrak maşallah. Dylanla rüzgarda yaprak gibi sallanıyordum, yüksek süratlerde. Ama bu gün o rüzgarda üst hızları denedim biraz E-5 te maşallahı var. Tavsiye ederim ............
Arkadaşlar dün Adana'ya Dylan ile gittim ve geldim...
Yola çıkınca hava çok güzeldi ancak yola çıktıktan 1 saat sonra akıl almaz bir fırtına ve yağmur başladı...Yağmur kaskın vizörüne yumruk gibi vuruyor ve motor fena savruluyor...
Tırları bile sallıyordu rüzgar...Dönüşte hava harikaydı hep yokuş aşağı indiğimden motor hiç zorlanmıyordu...
Motoru test etmek amacıyla yokuş aşağı bastım %90-95 gaz açık iken yokuş aşağı 138-140 görüyor...Tabii motor çok bakımlı ve Dayco kayış var üzarinde gazı tam açtığımda ise ibre kilitleniryor sanırım 140-145 yapıyor...150 cc'ye göre bu performans süperinde ötesinde...
450 km'dede 2 depo benzin yakması beni Dylan'a tamamen bağladı...
Runner'den Dylan'a geçiş sebebim ise benim Honda'dan başka motoru kullanamamam psikolojik yönden içim rahat etmiyor illa altımda Honda olacak yani...
Ayrıca Runner 200 cc diye Dylan'dan çok daha fazla hızlı gideceğini sanmayın...Runner 160 hayatta yapmaz...Dylan'ın 140-145 yaptığı yokuşta Runner en fazla 150 yapar veya 155...
Runner'in yakıtı 3,8'den aşağı düşmezdi ama Dylan'ın maksimum yaktığı 3,5-3,8 Litre...
Bu hafta çok işim var malum yazılılar başlıyor soru hazırlayacağım...Saygılar Sevgiler...
Arkadaşlar kusura bakmayın zaman kısıtlı olduğu için forumu fazla takip edemiyorum ama Xenon olayını bitirmiş bulunmaktayım...
CBA, H4 sadece kısa Xenon uzun Sarı yanan modeller bulunmaktadır.Ben bir adet belirttiğim şekilde satın aldım ve montajını yaptırdım...
Her sabah Bakırköy'den Kadıköy'e geliyorum.Motosikletimi daha fazla sevmeye başladım...
Buyrun Resimler ;
8000K Xenon tamam..Bir sonraki haber ; Plakalık İptali
Kazasız belaısz kardeş nasıl bağlattın xenon'u araya konjektör, far kapama açma butonu filan taktırdınmı nasıl oldu tam olarak..birde kaça maloldu..
Arkadaşımdan xenon kiti aldım...150tl
Montajı kaliteli olsun diye fazla ücret ödedim...50tl
20tl ye yapan yerlde vardı ama işçilik berbat diyebilirim...
Toplam 200TL...
Xenon bulunan farlarda far kapalı olarak çalıştırılmalıdır.Aksi takdirde xenon beyni zarar görebilir...
Motosikletlerimizde far kapama gibi bir durum söz konusu olmadığı için UZUNlar açıkken çalıştırıp sonra KISAları yakıyorum...Serviste anahtar taktırabilirim...Çünkü Honda Beat scooter da var bizde onlara anahtar yapmıştık...
Anladım kardeş kazasız belasız iyi günlerde kullan..
Arkadaşlar bugun bir gezi yaptık Fotoğrafları sizinlede paylaşayım istedim:
http://picasaweb.google.com.tr/mr.ke...met_ilica_2009
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
CBA, teşekür ederim...
Amin, selçuk kardeş teşekkür ederim. Allah sanada daha iyilerini nasip etsin.
bu arada sen bursadan yazıyosun, yeni farkettim. Benimde Bursada oğlum asker, Otobüs terminalinin yanında, Jandarma bölge Komutanlığında, kısmetse iki ayı kaldı. Ayda bir falan geliyorum Bursaya bir dahaki ay belki motorla gelirim. Hayırlısı olsun inşallah,,,,,,,,,,,,
deryali, resimlere baktım abi neydi o köfteler, hele o bol kaymaklı ekmek kadayıfı sabah sabah canım çekti yahu. neşeniz hiç bozulmasın, keyifli sürüşler
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Erol orası iznik ve güzel bir yer keşfetmiş olduk fiyatlar çok komikti beklediğimiz hesabın 5'te 1'i geldi o kadarını söyleyeyim :=)
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
[QUOTE=Deryali;1471209]Erol orası iznik ve güzel bir yer keşfetmiş olduk fiyatlar çok komikti beklediğimiz hesabın 5'te 1'i geldi o kadarını söyleyeyim :=)[/QUO
Bursada aynı köftecinin iki şubesi var millet köfte yiyebilmek sıra bekliyor hem ucuz hem kaliteli hemde servis mükemmel
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)