Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

onuda kontak açıkken basılı tutuyosun abi sayılar yanıp sönmeye başladımı tek tek basarak atlatıyorsun. ondan sonra dakikaya geçmek için biraz daha uzun basıyosun bu seferde dakika kısmı yanıp sönmeye başlıyor onuda tık tık atlatıyorsun kaça getirceksen sonra tekrar uzun basıyorsun, sayılar sabit kalıyor.. bu kadar
    umarım anlaşılır yazmışımdır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    anladım Cem tesekkurler ılgınıze.
    MOTOR bence bır hastalıktır.

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu göçmen motorla ilgili aynı şeyleri daha evvelde duymuştum Erol abi.

''michelin gold standart modelini istemedim bu lastik özellikle ıslak zemin lastiği''

Erol abi burda ne demek istedin anlayamadım tam olarak, bu lastik dediğin senin taktığınmı yani..

----------

Şeref abi o change oil yazısı bendede bi ara oldu sonradan söndü o kendiliğinden yanıyor 4000 km ye gelince ama istersen servise bi uğra ben tam napmıştım hatırlamıyorum şimdi. galiba kendi sönmüştü
    cba önce michelin pilot sport modelini takmak istedim ancak ellerinde yoktu. barışında kullandığı gold standart modeli ellerinde vardı. bu modeli takmak istemedim(tamamen kişisel tercihim). prelli gts serisi getirttim.şu anda prelli takılı. michelin gold standart modelinin desen yapısı özellikle ıslak zemin lastiği görüntüsü veriyor.yani sadece kış aylarına yönelik gibi.malum izmirde pek kış olmaz..bu kahramanlardaki motorcu göçmeni hiç ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum.2 kez alışveriş yaptım ikiside ciddi şekilde problemliydi. dediğim gibi doymuş esnaf hareketleri malum bilirsiniz işte.bundan sonra çöp bile almam.
    MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Bizim motorlar'ın şu büyük motorları dumur etmesi durumu yokmu bitiyorum

Köprü yolunda Hyosung 250 comet ben 110la falan giderken yanımdan geçti. Sonra gazı kökledim dibine girdim. Ama geçmiyorum tam arkasındayım. O gazlıyor bende gazlıyorum dümdüz yoldayız ve hızımız 125km/h.

Benden uzaklaşmak istiyor ama yapamıyor. Yol hafif eğimlendi 135km/h ile geçtim. Sonra tam köprü üzerine çıktık. Trafik başladı araçların en sağındayız comet250 önümde ve sağdan gazladı 110a falan çıktık ve tam dibindeyim aynaya bakıp bakıp vites attırıyor Ama hala dibindeyim Sonra önümüze bir araba çıktı arabanın ve motorun solundan geçtim gazı açtım Köptüyü geçince yol aşağı eğimli Dylan ibreyi tam sona dayadı ve Comet yetişmedi. Dumur oldu beşiktaş ayrımından ayrıldı

Arkadaşlar Arkamda Çanta içi dolu, önce kısa camım var. Düz yolda tam gaz açtığınızda 130'a kadar inanın hiç zorlanmadan geliyor.

23.500km civarındayım ve motorun performansı hergeçen gün artıyor diyebilirim. Benzin Faktörüde önemli olduğunu keşfettim Shell tercih ediyorum.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Köprü yolunda Hyosung 250 comet ben 110la falan giderken yanımdan geçti. Sonra gazı kökledim dibine girdim. Ama geçmiyorum tam arkasındayım. O gazlıyor bende gazlıyorum dümdüz yoldayız ve hızımız 125km/h.

Benden uzaklaşmak istiyor ama yapamıyor. Yol hafif eğimlendi 135km/h ile geçtim. Sonra tam köprü üzerine çıktık. Trafik başladı araçların en sağındayız comet250 önümde ve sağdan gazladı 110a falan çıktık ve tam dibindeyim aynaya bakıp bakıp vites attırıyor Ama hala dibindeyim Sonra önümüze bir araba çıktı arabanın ve motorun solundan geçtim gazı açtım Köptüyü geçince yol aşağı eğimli Dylan ibreyi tam sona dayadı ve Comet yetişmedi. Dumur oldu beşiktaş ayrımından ayrıldı

Arkadaşlar Arkamda Çanta içi dolu, önce kısa camım var. Düz yolda tam gaz açtığınızda 130'a kadar inanın hiç zorlanmadan geliyor.

23.500km civarındayım ve motorun performansı hergeçen gün artıyor diyebilirim. Benzin Faktörüde önemli olduğunu keşfettim Shell tercih ediyorum.
    Dostum motorunda modifikasyon varmı yada hangi kayışı kullanıyorsun ?

Motosikleti
    R1200GS
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster

deryali benzin faktörü önemli diyorsun.hangi marka benzinlerle kıyasladın ve ne gibi farkllıklar çıktı. örneğin son hız, uzun km. gitmesi ve çekiş gibi konularda ne gibi farklı durumlar oluştu.95 kurşunsuz alıyorum.97-100 oktan deneyebilirmiyim.faydası olrmu çekişe ve sürate

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Elbetteki 95 oktan daha fazlası bizim motorlar için uygun değil.
    97oktan Subabların aşınmasına sebebiyet veriyor.

Shell 95'oktan içersinde az yağ miktarı olması sebebi ile performansı ön plana çıkarıyor bunu çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Örneğin BP ise içindeki yağ miktarı fazla ve BP'den aldığımda motor düzde 110'u geçemiyor. Sözde içindeki yağ miktarı fazla olduğu için daha fazla gitmesi lazım benzinin ama bence bp'den alınca depo daha hızlı boşalıyor

Shell tam motoruma göre olduğunu hissediyorum geçen OPET'ten aldım motoru aldatmış yada kötü beslemiş gibi hissettim hemen duygusallaşıyor motor 120'yi geçirtmiyor

Hemen bugun ağzına kadar Shell'den doldurdum depoyu. Sonra yüzü güldü Dylanımın

Shell 95'oktan içersinde az yağ miktarı olması sebebi ile performansı ön plana çıkarıyor bunu çok iyi anlayabiliyorsunuz.

Örneğin BP ise içindeki yağ miktarı fazla ve BP'den aldığımda motor düzde 110'u geçemiyor. Sözde içindeki yağ miktarı fazla olduğu için daha fazla gitmesi lazım benzinin ama bence bp'den alınca depo daha hızlı boşalıyor

Shell tam motoruma göre olduğunu hissediyorum geçen OPET'ten aldım motoru aldatmış yada kötü beslemiş gibi hissettim hemen duygusallaşıyor motor 120'yi geçirtmiyor

Hemen bugun ağzına kadar Shell'den doldurdum depoyu. Sonra yüzü güldü Dylanımın

bence aralarında 10 km hızı artıracak yada azaltacak kadar bir performans olmaz bu senin piskolojik olarak kendini rahat hissettirdigi içindir.
    performans yol şartlarına rüzgarın durumuna göre aynı yolda arkandan eser135 görürken rüzgarın yönü ve şiddeti degişir 90 geçemezsin

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Benim benzin bitiyor diye Totalden aldım motor şakırdıyor subap sesi geliyor ama o benzini almadan önce yoktu bende shell kullanıyorum ve performans bakımından cok iyi
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    R1200GS
    evet bende dylan da depo boşalınca shell den alacağım sürekli motor kullananların bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. denemek ile bir şey kaybedilmez

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Valla motorun sesi bile değişiyor. Daha güçlü geliyor.
    Dikkat ederseniz FORMULA 1 yarışlarında da Shell tercih ediliyor.

Alıntı erol 62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cba önce michelin pilot sport modelini takmak istedim ancak ellerinde yoktu. barışında kullandığı gold standart modeli ellerinde vardı. bu modeli takmak istemedim(tamamen kişisel tercihim). prelli gts serisi getirttim.şu anda prelli takılı. michelin gold standart modelinin desen yapısı özellikle ıslak zemin lastiği görüntüsü veriyor.yani sadece kış aylarına yönelik gibi.malum izmirde pek kış olmaz..bu kahramanlardaki motorcu göçmeni hiç ama hiç kimseye tavsiye etmiyorum.2 kez alışveriş yaptım ikiside ciddi şekilde problemliydi. dediğim gibi doymuş esnaf hareketleri malum bilirsiniz işte.bundan sonra çöp bile almam.

Anladım abi..Bencede izmirde kış lastiği kullanmaya gerek yok..
    Eğer bende değiştirirsem pilot sport alıcam

selçuk sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym hd2
    bu gün bursada lodos vardı motoru sürerken acaib zorlandım nerdeyse geri dönecektim
    Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    Cem bugun bassettıgım runner ı gordum.ordan burdan konustuk.lastıklerıne baktım bırgestone hoop modelıymıs.alsancakta ergur motoran almıs.yolum duserse fıyatını sorucam.uyarsa yakın zamanda degıstırıcem.uzerındkı lastıkler suda hata kabul etmıyecek cınsten.
    MOTOR bence bır hastalıktır.

Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cem bugun bassettıgım runner ı gordum.ordan burdan konustuk.lastıklerıne baktım bırgestone hoop modelıymıs.alsancakta ergur motoran almıs.yolum duserse fıyatını sorucam.uyarsa yakın zamanda degıstırıcem.uzerındkı lastıkler suda hata kabul etmıyecek cınsten.

hadi yaw abi resim çektinmi ben bi türlü gidemedim o tarafa..Sor bakalım abi kaç paraymış neymiş..
    Bizim lastikler gerçekten tam bir facia..Bugün bi yuvarlakta dönüş yaparken biraz gaz açtım bi baktım motorun arka taraf kaydı yanıma geldi noluyoz dedim yaw.Hemde yol hafif nemliydi yani öle çok bi ıslaklıkta yoktu

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Bende Runner var 2007 model...Satıp Dylan almayı düşünüyorum...Ne tür bir yapım varsa Honda'dan başka motora binemiyorum...

Dylan'ı kullandım geçen haftasonu ayrıca Dylan eski motorumdan biriydi...16 beygir çok iyi ama Runner gibi gitmiyor tabii...Ama o rahatlığı kıvraklığı yeter bence...

Arkadaşlar Dylan'ın yakıt tüketimi tam olarak nedir..?Runner ortalama 4 Litre tüketiyor...

Motosikleti
    R1200GS
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Runner var 2007 model...Satıp Dylan almayı düşünüyorum...Ne tür bir yapım varsa Honda'dan başka motora binemiyorum...

Dylan'ı kullandım geçen haftasonu ayrıca Dylan eski motorumdan biriydi...16 beygir çok iyi ama Runner gibi gitmiyor tabii...Ama o rahatlığı kıvraklığı yeter bence...

Arkadaşlar Dylan'ın yakıt tüketimi tam olarak nedir..?Runner ortalama 4 Litre tüketiyor...
    motorum daha 5500 km.de şehir içinde kullanıyorum. 100 km.de 2.9-3.0 litre arasında tüketiyor.

Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Al al abi bi dylancı daha olsun forumda

Dediğin doğru abi runner kadar gitmesede, fena değil gidiyor yine..

Valla bi benim motor biraz fazla yakıyor galiba ama ben gazı biraz fazla çevirenlerdenim belkiden ondan olabilir benimki 3.5 yakıyor 100km de

Motosikleti
    R1200GS
    ırc marka dandik lastikleri prelli gts serisi ile değiştirdikten sonra tekrar virajlara girişte özgüvenimi kazanmaya başladım. ırc ler ile 2 kez kayma teşebbüsü yaşamıştım.o olaydan kısa bir süre sonra lastiklerimi ivedi bir şekilde değiştirmiştim ancak viraja girince bir korku almıştı beni yine acaba kayarmı diye. yavaş yavaş normale dönüyorum.yağmurlarda bile pati yapmıyor ve frenlemede de kayma yok. sanırım lastik konusunda şöyle demek daha doğru olur IRC olmasında michelin,dunlop,prelli farketmez hepside kaliteli rüştünü ıspatlamış lastikler.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    hayırlı olsun aynen katılıyorum .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler