Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Şubat 2009, 21:19
kappa çanta demiri+ve shad 33 çanta. demirin siyaha boyanması ve montajı dahil 150 ytl. visa'ya 12 taksit.( çanta 100,kappa demiri 50 ytl) honda yetkili servisi yükseliş te. 10 gün önce taktırdım. servis arkadaki çantanın fazla büyük olmasını istemedi.sebebi de rüzgarda denge bozukluğu yapıyor dedi. gerçekten 33 lük olmasına rağmen motora biner binmez özellikle virajlarda hafif yalpalattı. ancak alışıyorum. önce tedirgin olmuştum. montumu dizliğimi ve çantamı oradan aldım.yetkilisi selçuk bey olumlu bir kişi
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Reklamlar
-
10 Şubat 2009, 21:25
erol bende 36 lık var çok fazla etkilemiyor yada alıştım.
2 gün önce 135'e kadar çantayla çıktım belkide önde cam olduğu için denge bozulmuyor bilemiyorum.
Her ne kadar Honda'ya orjinalde arkaya çanta takılmasada mühendisler sonradan kullanıclar takmak isterler diye düşünerek rüzgar geçişleri vs düşünmüşler.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
10 Şubat 2009, 21:35
deryali, bu gün ön cam taktım. montajı geç bitti fazla yol yapmadım. senin dediğin gibi cam olayından sonra yalpa ortadan kalkabilir. kullanınca göreceğim. bende yarım kask var vizörü indirmeden kullanmışım. hiç rüzgar almadım. cam ve çanta kullanana konfor katıyor gibi.
-
10 Şubat 2009, 21:44
Deryali adlı üyeden alıntı
Demiri burdan alıp yollayalım sana ?
Ali abicim teklifin için çok teşekkürler.
erol 62 adlı üyeden alıntı
kappa çanta demiri+ve shad 33 çanta. demirin siyaha boyanması ve montajı dahil 150 ytl. visa'ya 12 taksit.( çanta 100,kappa demiri 50 ytl) honda yetkili servisi yükseliş te. 10 gün önce taktırdım. servis arkadaki çantanın fazla büyük olmasını istemedi.sebebi de rüzgarda denge bozukluğu yapıyor dedi. gerçekten 33 lük olmasına rağmen motora biner binmez özellikle virajlarda hafif yalpalattı. ancak alışıyorum. önce tedirgin olmuştum. montumu dizliğimi ve çantamı oradan aldım.yetkilisi selçuk bey olumlu bir kişi
Erol abi bende yükselişe sormuştum 4-5 ay evvel 70 veya 80 tl demişlerdi diye hatırlıyorum...Bu arada selçuk abi bitane yaa banada çok yardımları oldu sağolsun.En iyisi bi ara uğrayım bende selçuk abinin yanına.Selçuk abi sever beni belki daha bişeyler yapar.
Demiri boyatmasıda iyiymiş sevdim bu işi ben tez zamanda uğrayım selçuk abiye. Bende şöyle yuvarlak bi hesap yaptım 200tl den aşağı gitmicek diyordum kendi kendime. 150 tl ise bu işe hız vereyim.
-
10 Şubat 2009, 21:50
Demirin direk siyahı satılıyor ondan sipariş et boşa boya parası verme. Ayrıcada pazarlık et demirin fiyatını acatip indiriyorlar
70'ten 50'ye indirdim 5 lirada takma parası verdim
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
10 Şubat 2009, 21:55
Deryali adlı üyeden alıntı
Demirin direk siyahı satılıyor ondan sipariş et boşa boya parası verme. Ayrıcada pazarlık et demirin fiyatını acatip indiriyorlar
70'ten 50'ye indirdim 5 lirada takma parası verdim
Satılıyordur ama yok herhalde ellerinde abi. ben izmirde hiç siyah demir görmedim hep taktıranlar çirkin bi gri taktırmış. Zaten mühim değil onuda fiyata dahil yapıyorlarmış, Erol abi öyle söyledi.
-
10 Şubat 2009, 22:01
cba demirin siyahı ben aldığımda ellerinde yoktu herhalde ancak boya ve montaj vs.ödemiyorsun. dediğim gibi 150 ytl ve 12 taksit. tüm ürünler faturalı ve garantili. benim motor siyah kappada mat siyah çanta demiri varmı acaba ben takarken stokta bir tane vardı. deryali camı takınca motor dahada hızlanır gibi oldu aerodinamiği yükseldi galiba sence bu düşüncem doğru mu
cba kappa demiri alırsan siyah olsun. yada boyat bende gördüm gri takıyorlar çirkin duruyor.orjinalde gri zaten.ama siyah daha şık
-
10 Şubat 2009, 22:07
Anladım abi yarın bi arayıp sorarım selçuk abiye elinde varmı diye.
peki abi sen çantayla demiri ne zaman taktırdın.
gir hemde çok kötü duruyor abi. Grisini tonu çok kötü.
gir demir hiç bi renk dylana takılmaz yani bozar motoru.
-
10 Şubat 2009, 22:10
30 ocak 2009 tarihinde fatura no.. 760590
-
10 Şubat 2009, 22:11
-
10 Şubat 2009, 22:18
CBA adlı üyeden alıntı
naptın abi fatura no
hayır şey için sordum acaba stoklarına yeni demir gelmişmidir diye sordum
cba dostum selçuk ile pazarlık yapacağım dedin ya elin güçlensin diye sana done veriyorum. daha fazla fiyat söylerse sen de bu bilgileri kullanırsın. sadece onun için yazdım. yanlış anlaşılmasın
-
10 Şubat 2009, 22:21
erol 62 adlı üyeden alıntı
cba dostum selçuk ile pazarlık yapacağım dedin ya elin güçlensin diye sana done veriyorum. daha fazla fiyat söylerse sen de bu bilgileri kullanırsın. sadece onun için yazdım. yanlış anlaşılmasın
Anladım abicim biliyorum onun için verdiğini o kadara pazarlık yapmam zaten yaw selçuk abi üzmez beni senin fiyata yakın bi fiyat söyler banada.
-
10 Şubat 2009, 22:34
Konşuk motordan almıştım ben 25tl miydi neydi...
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
10 Şubat 2009, 22:49
alla alla herkes tuturduğuna istediği fiyata satıyor yaw :(
-
10 Şubat 2009, 22:56
Orjinalleri 90tl filan satılıyor.
Konşuk motor kendi yapıyor ben memnunum hiç bir şikayetim yok rengi siyah
normal fiyatı 35lira...
[color=red]0Rh+[/color]
-
10 Şubat 2009, 22:58
TYP-R adlı üyeden alıntı
Orjinalleri 90tl filan satılıyor.
Konşuk motor kendi yapıyor ben memnunum hiç bir şikayetim yok rengi siyah
normal fiyatı 35lira...
alla alla amma çeşiti varmış yaw
konşuk motorun internet alışverişi filan varmı acaba.
-
10 Şubat 2009, 23:19
Gençler, anlaşıldı siz temiz dylan bulmakta zorlanacaksınız gibi gözüküyor.
Size yardımcı olayım bari....
2007 model, mayıs 2009" a kadar garantisi var Gümüş gri 4200 km. Orijinal Kappa uzun ön cam. 35 lt. Kappa çanta orj. bağlantı demiri ve çiziksiz cihaz istermisiniz. Cevabınız evetse aksesuarları ile birlikte 5000 tl. Pazarlıksız
Temiz Burgman 400 olursa takas yaparım..... bilgilerinize...
Ofisimde parke üzerinde, alındığı günden beri yağmurda binilmedi, malum ben size göre yaşlı sayılırım yaş 46 malum soğuk havalarda binmiyorum..
İddia ediyorum eşi yok...... Alın size sıfır gibi dylan 150 bulamadık demeyin
-
10 Şubat 2009, 23:22
Bildiğim kadarıyla yok dediğim gibi kendi yaptırdıkları ürün olduğu için int. satmazlar sonuçta yetkili bir bayi...
Yan sehpayıda ben ordan almıştım.
[color=red]0Rh+[/color]
-
10 Şubat 2009, 23:23
hayırlı olsun abi.sonra ne almayı düşünüyorsun.
-
10 Şubat 2009, 23:48
Burgman 400 veya Nexus olabilir, hesaba uyarsa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler