Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    PASA23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HARPUT 150
    dylan hakkında bilgi verebilirmisiniz. bende harput var 150 alalı 2 sene oldu ama cekişten düştü 100 lük motor gibi dylan cok güzel bir motor fakat zamanla cekişten dşüyormu bu benim için önemli birde kymco 125 aglıe galiba onunla dylanınarasında kaldım marmarıste oturuyorum fiyatıda 5000 ytl doğrumudur herkese kazasız günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Çekişten düşme mi? ben 10.000 km. yi devirmesini iple çekiyorum su an 6.000 de. Önceki motosikletim(Honda Beat) 10.000 km den sonra deli gibi gidiyordu iki kişi yokuş tanımıyorduk. Muhtemelen bu da belli bir km. den sonra coşacaktır. Sonuçta harput değil Honda. Bunca km.'de onca uzun yol yaptım, daha bugün 360 km ile eve döndüm en ufak sorun yaşamadım.
    Hayatonda

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    erdoğan berk ben selam armutluda ayrılmıştık siyah hondası olan nasıl rahatmıydı dönüş ya kusura bakma burdan yazıyorum
    Rüzgar gibi geçti

cosqun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus 250cc
    selam dylan kardeşliği bende mutlu azınlığın içine katıldım .kendimle ve motorumla gurur duyuyorum ,henüz 150 kmde

balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda dylan 150
    selam herkeze, yolcu sırt dayama bulan varmı?

Extreme_Biker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Legnano V18
    abi aynısının tıpkısı 1.8oo ama tek farkı honda deil asya motor
    isterseniz asya amlamini söküp honda nınkini yapıştırsak...... yapıştırılabilir
    sizce nasıl olr...
    [COLOR="Blue"][SIZE="2"][B]Extreme_Biker O-'O[/B][/SIZE][/COLOR]

out - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (İnşallah) Honda
    Merhaba arkadaşlar.. Nasip olursa bizde dylan almaya niyetliyiz. Yanlız 2 kişi bineceğiz. (eşim ve ben 170 kg kadar geliyoruz.)
    2 kişi kullanımda yakıt tüketimi, çekişi vs. nasıldır.? koltuğuna 2 kişi rahat oturabiliyor mu? bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar pazar günü motorumun ayak koyduğum yerinde bir sorun oluştu.. önceleri bunu ayakkabımın arasına sıkışmış bi taş parçasından dolayı hissettiğimi sanarken durup baktığımda farkettim ki ayak koyduğum plastik içine göçüyor. Darbe yok, çarpma yok, sadece ayak ile sürekli basmaktan belki biraz basınç uygulandı ve bir yerleri kırıldı..
    Daha servise götüremedim bu akşam götüreceğim. Garanti kapsamında yapılacağını umuyorum. Sonuçta bunun yanlış kullanım ile kırıldığını sanmıyorum.

Servisime gösterdikten sonraki gelişmeleri size aktaracağım. Sonuçta dikkat edin burası kırılıyor.

Alıntı out adlı üyeden alıntı
    Merhaba arkadaşlar.. Nasip olursa bizde dylan almaya niyetliyiz. Yanlız 2 kişi bineceğiz. (eşim ve ben 170 kg kadar geliyoruz.)
    2 kişi kullanımda yakıt tüketimi, çekişi vs. nasıldır.? koltuğuna 2 kişi rahat oturabiliyor mu? bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
    Biz sürekli 2 kişi kullanıyoruz. Yakıt tüketimi 90'ın üzerine fazla çıkmazsanız 9lt. benzin ile 240 km. civarı yol yapıyor. Ancak basarsanız çok yakıyor.. o zaman 185-190 km de benzin bitebiliyor. Ancak çekişi kesinlikle mükemmel. koltuk ise maxi scooter gibi olmasa da rahat. Ancak uzun yolculuklarda bi taraflarınız ağrıyabilir. fakat yolda çok rahat olduğunu söylemeliyim.. her türlü yola ve km. ye çok rahat girip çıkabilir. Yolda çok sağlamdır.

************ 16 Temmuz Salı ********************

Akşam servisime uğradım sorunu aktardım aldığım cevap hem komik hem de içler acısıydı..
    -"Ayağını basıp kırmışsın yapacak bir sey yok, kırılmış kırık garantiye girmez"
    - Peki ne yapacaktım buraya ayağımı koymamalı mıydım? nereye koyacağım peki?
    -"darbe almıştır bakın burdan darbe almış" (bahsedilen yer aylar evvel olan ufak bir sürtme izi eğer ondan kırıldıysa yandık!
    - "Resimlerini çekip Honda'ya yazalım ama yapacak birşey yok bu garantiye girmez böyle kullan bunu"

Yok abicim ben bu kadar parayı bunun için vermedim. Derhal Honda merkezi aradım sorunu aktardım. Sorunla ilgi fotoları yolladım. Beni yarın konuyla ilgili kişilerin arayacaklarını söylediler.. Umarım sattıkları malın arkasında dururlar. Bu saatten itibaren bu konudaki mücadelem başlamıştır.

http://www.imagesturkey.com/dylan/

gelişmeleri aktaracağım..

************* 17 Temmuz Çarşamba ***********

Sağolsunlar Honda'dan az evvel beni aradılar. Mesajımı almışlar ama sorun ile ilgili resimleri görememişler (sistemleri izin vermiyormuş görmelerine ).. e-posta adreslerine mail atmamı rica ettiler benden yolladım. Bakalım şimdi ne olacak..
    Hayatonda

saviola83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    Arkadaşlar sonunda ben de dylan almaya karar verdim. bi hafta içinde alıcam inşallah. dün honda bayisine gittim.(Bu arada, Bodrum da oturuyorum.) Fiyatı plaka dahil 5.350 YTL olmuş. Yalnız ellerinde sadece mavi ve grisi kalmış. Benim de aklımda ya kırmızı ya da siyah almak vardı. Adama sordum , honda artık üretmiyo kırmızı ve siyah dedi. Bu bana çok saçma geldi. Sizce böyle bişey olabilir mi ? Başka bayi de yok bizim burda. Gidip de sevmediğim bi rengi de almak istemiyorum. Napabilirim ? Başka bi şehirden getirtsem fazladan ne kadar öderim .nasıl olur ? Bi fikir verin arkadaşlar .

gereckten honda yapmış yine ya..............ama fiyat pahalı ofiyata 2 el cok ğüzel motor alına bilir.......ama şuda var ömürlük bi motor al ve cocuğun kullansın......
    alonesx@

Alıntı saviola83 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar sonunda ben de dylan almaya karar verdim. bi hafta içinde alıcam inşallah. dün honda bayisine gittim.(Bu arada, Bodrum da oturuyorum.) Fiyatı plaka dahil 5.350 YTL olmuş. Yalnız ellerinde sadece mavi ve grisi kalmış. Benim de aklımda ya kırmızı ya da siyah almak vardı. Adama sordum , honda artık üretmiyo kırmızı ve siyah dedi. Bu bana çok saçma geldi. Sizce böyle bişey olabilir mi ? Başka bayi de yok bizim burda. Gidip de sevmediğim bi rengi de almak istemiyorum. Napabilirim ? Başka bi şehirden getirtsem fazladan ne kadar öderim .nasıl olur ? Bi fikir verin arkadaşlar .

dostum motorun şimdiden hayırlı olsun ama o honda bayii tamamen saçmalamış..ne demek artık üretmiyo?
    zaten motor 2006 model daha 5 ay olmadı hemen üretimden mi kalkarmış?ara ana honda bayiisini söyle şikayet et ne bileyim yap bişeyler..üretimden filan kalktığı yok için rahat olsun...

bu arada dylanlarımızla cbr 125 lerin fiyatını aynı yapmışlar ve bence dylanlara hakaret etmişler cbrcılar alınmasın çünkü neden böyle yaptıklarını biliyoruz merak etmeyin

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Motoru başka sehirden alıp ruhsat ve plakasını bodrumda çıkartırırsan sadece motorun diğer ilden nakliyesini ödersin. Yapacağın en fazla masraf bu olur. Honda sitesinden yakın illerdeki bayilerini arayarak bilgi alabilirsin. bi arkadaşım da istediği renkte arabayı bodrumda bulamadığı için gelip istanbul'dan aldı. Satan firma aracı Bodrum'a gönderdi, orda da ruhsat ve plaka işlemleri yapıldı.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    az önce aradım honda merkezi . yarın cevap vereceklerini söylediler. sizce bursa veya ankara dan alsam ne kadar nakliye tutar ? bi de ödemeyi falan nası yapıcam . oraya gitmeden hallolur mu bu işler ? banka havalesiyle falan ?

Bi de eğer üretilmeme gibi bi durum yoksa , buradaki bayinin istediğim rengi getirmesi gerekmez mi ?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Üretilmeme gibi bir durumu olamaz bu kulliyen yalan.. ancak mesajında daha sonradan fark ettim ki adamın elnde en çook giden renkler var.. ve senin istediğin renk de aslında pek ragbet görmeyen bi renk adam senin daha sonra almaktan vazgeçmen ve dolayısıyla aldığı malın elinde kalması gibi bi süpheden dolayı bunu uydurmuş olabilir. Gümüş ve mat siyah rengi bence dylanlara en yakışan en güzel renkleri kırmızı ve mavi gerçekten biraz kötü duruyor. yine de zevk meselesi ama ben olsam yine gümüş alırdım. Aleti daha havalı ve ağır gösteriyor..
    Bence diğer renkleri yakından görüp görmediğini bilmiyorum ama şimdi biraz daha alıcı gözle incele ve ondan sonra bayideki modellere bak. Sen gümüş al gümüş dinle beni
    Bak yanda duruyo ne kadar havalı siyahı bodrum sıcağında yakar seni
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    zaten burdan almak zorunda kalırsam ben de gümüşü tercih etçem. olmazsa sonradan siyaha boyatırım

Motosikleti
    BMW F650 GS
    eminim sonradan sticker bile yapıştırmazsın..
    Murat'a soralım, bir ara temizlikten, zorluğundan bahsediyordu benim de kafama takılan oydu mat siyahta tozlar sonradan leke bırakıyor mu? renkte bozulma vs. var mı?
    birde motorunu benim gibi dağa bayıra sürüp kilometresini çatlatan var mı? (motorum 6 aylık 6.000 km.de her aya 1000 km düşüyor )
    Bir önceki sayfa yazdığım sorun ile ilgili benzer sorun yaşayan benden başka kimse yok galiba.. ayı mıyım neyim.
    Hayatonda

semuteyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cafe 152
    Herkese merhaba, sonunda bende çok hoşuma giden Dylan motoru almış bulunmaktayım. Bu gün yolda burgman ve mondial 150 Zat modellerinin arkalarında bulunan sırt dayama aparatı dikkatimi çekti. Hondanın kappa veya givi olarak böyle bir aksesuarının mevcut olmadığını araştırmalarım sonucu biliyordum. Arkaya çanta takmak istemediğimden dolayı, bu sırt dayama aksesuarını kendim özel olarak yaptırma düşüncesindeydim. Bu gün bir zat 150 mondial motorsikleti park etmiş durumdayken bağlantılarını incelediğimde bizim motorlarımızın arkasındaki tutma yerinin oraya bu aksesuarın montajının yapılabileceğini düşündüm ve ziverbey'de bulunan mondial satış servis ve yedek parça bölümleri bulunan gedizler otoya uğradım. Burada aşağıda resimlerini görmüş olduğunuz sırt dayama aparatını herhangi bir vida bile değiştirmeden buraya monte ettik. Bence motorda çok güzel durdu.

Bu parçadan motoruna yaptırmak isteyen arkadaşlar için bilgileri veriyorum;

Ücret : Mondial zat 150 sırt dayama aparatı 47 YTL
    Montaj : ÜCRETSİZ

Gedizler Oto Alım Satım Ticaret A.Ş. Mondial yetkili Servisi

Adres : Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:113/1
    Ziverbey - Kadıköy - İstanbul
    Tarif : Ziverbey Münübüs yolunda Müjdat Gezen sanat merkezini 200 mt geçince solda yol üstünde (Göztepe SSK'ya gelmeden)

Tel : (0216) 330 75 99
    Mail : 2yeni@gedizler.com.tr

NOT : Şu anda parça stoklarında 3 adet kaldı, ilk yetişen alır taktırır. Kendileri ile konuştum. İstek fazla olursa hemen getirtebiliyorlar.

KaWa ZX 6R 98'' - Honda CGL 125 04'' - KaWa ER 5 05'' - Keeway SL 150 06'' - Honda Dylan 150 06''

Motosikleti
    BMW F650 GS
    İşte beklediğim honda Kalitesi kendi gösterdi yine gönderdiğim detaylı resim incelenmiş ve parçanın (komple ön panel) ücretsiz değişimine karar verilmiş. Bilgisi servisime de gönderildi. Yarın servise gidip parça tesbiti yaptıracağım ve kırılan parça değiştirilecek..
    Ancak Japonlar buranın ayak basınca çok dayanıklı olmadığı belli bir basınca kadar dayanıklı olduğunu dolayısıyla buraya fazla yüklenmemek gerektiğini söylemişler. Yani aynı durum tekrar basıma gelirse garantiden değişmeyecek bu parça.. Demek ki kullanırken dikkat edicez.

semuteyo
    Güzel olmuş. Hemen birşey sormak istiyorum. Öndeki cam givi cama çok benziyor ama sanırım değil, yanılıyor muyum?
    Kaça taktırdın? ne zamandır kullanıyorsun? yolda rüzgarlı havalarda camın anti etkisi var mı? yani hızını, direncini kesiyor mu? ya da yelken gibi rüzgar alıp, direksiyona etkisi oluyor mu?

Bende taktıracağım ama kafamdaki bu süphelerden dolayı sürekli erteliyorum bu düşüncemi. Nasıl olsa montlar da rüzgar geçirmiyor
    Hayatonda

yamahaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    abi motor iyide fiyatı ne kadar bunun??

semuteyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cafe 152
    Öndeki camın markası Kappa, özen motordan aldım. Firma givi gibi dylan modeli için camı imal etmiş. Yolda ön cam sayesinde rüzgar almadan çok rahat ilerliyorum. Hatta bu gün köprü üzerinden geçerken herhangi bir problem yaşamadım. Köprüdeki süratim ortalama 80 km) İyice bakıldığında camın altı elçiklere kadar ulaşıyor, yani ellerinizede rüzgar minimum derecede geliyor. Fiyatına gelirsek 120 Euro gibi bir maliyeti var. Sürat olarakta ortalama 10 km hızı düşürüyor.

Bunu şöyle düşünebilirsin, önde cam olmasa o rüzgar sana çarpıyor ve seni rahatsız ediyor. Kullanıcı rüzgarı kesmiş oluyor.
    KaWa ZX 6R 98'' - Honda CGL 125 04'' - KaWa ER 5 05'' - Keeway SL 150 06'' - Honda Dylan 150 06''

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler