Motosiklette giderken cep telefonu ile konuşmanın en hesaplı yolunu buldum
http://www.sahibinden.com/cellular_l...içi%20kulaklık
kullanan var mı aranızda hiç ?
Motosiklette giderken cep telefonu ile konuşmanın en hesaplı yolunu buldum
http://www.sahibinden.com/cellular_l...içi%20kulaklık
kullanan var mı aranızda hiç ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
yok Ali ai eminmisin bana servis müdürü söylemişti satılmıyor die.Hatta satılıyor olsa eminimki parçaların üstünde yapışık olarak göndermez ayrıca satılsın diyerek yapıştırmaz yani.
(nerden biliyosun parçaların üstünde geldiğini diye sorarsan benimde arka granajlar garantiden değişti o zaman stickerlarla beraber gelmişdi yenileri
Ben kaza geçirince sağ grenaj ve sticker çizildi bende sağ taraftan stickeri söktüm ve plakanın üzerine yapıştırdım sağ taraf boş kaldı.
Servise gittim sağ stciker lazım dedim 25 lira dediler. O an cebimde para yoktu sonra alırım dedim ve bir kaç gün sonrada ellerinde kalmamış sipariş vericez dediler. Öyle kaldı. Ancak sana lazımsa buradaki honda'dan getirteyim sana istediğin kadar
all allah yaw banada benim gittiğim servisin müdürü dedi ondan yani kusura bakma Ali.Dememkki satılıyormuş.Yok banada lazım değilde öylesine sormuştum servisede,ama yinede teşekkürler teklifin için abi.
yaw ne kusuru belki onlar bilmiyor yada daha önce alan kimse çıkmadığı için öyle demişlerdir.
Bende bu aralar Elcik korumalara bakıyorum aslında bir kaç tane türk site buldum ancak bizim motorlara olur mu bilmem
Ali abielcik korumasını uygulamak zor olur gibi çünkü onları takarken gidonun içine yandan denge topuzlarının olduğu yerden sabitliyorlari. ama bizde öyle denge topuzu yok vede gidon demirinin içi dolu yani uygulamak çok uğraştırıcı olur bence
bugün elickler topuzlarıda aldım bitek montaj kaldı bakalım onu ne zaman yapacam
Elcikleri(Harris) 25'e topuzlarıda 5 tl ye aldım bakalım nasıl olacak..
Güzele benziyor hayırlı olsun
Saolasın abi bakalım takınca nasıl olcak
ırc marka lastikleri üreten anlas isimli şirkete mail attım. dylanın lastiklerini sizmi üretiyorsunuz, hamuru neden bu kadar sert diye vs.sorular sordum. bu ebattaki lastiklerin türkiyede değil başka bir ülkedeki ırc fabrikasında (belkide çinde) üretildğini lastiklerin çok fazla sert olduğunu yere tutunmanın zor olduğunu ve fren mesafesinin uzadığını mail ile bildirdi. ayrıca prelli ve metzeler distiribitörü olduklarını oradaki lapaş isimli şirketlerine yönlendirdi. ben lastikleri türk malı sanıyordum. en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum
yok abi nerde yaaw
Türk malı olsa bundan iyi olurdu.Bende değiştirecem ama bakalım nasip
lastikler değiştirince çok fark ediyor. Dylan gerçek performansını ve dengesini kaliteli lastikle çok daha iyi veriyor. Bilginize.
olmaz böyle şey yaw :(:( .Dün yediğim kask cezasını yatırmak için yapı kredi bankasına gittim,birde ne göreyim 2008 trafiğe çıkışlı motorun üstüne 2005 yılı cezası gözüküyor.Bu nasıl iştir yaw bi bilginiz varmı veya başına böyle bişey gelen.
motorun faturasını, ruhsatın ve kimliğinin fotokopisini taşıtlar vergi dairesine götür.bir dilekçe ile itiraz et. önceki cezaların tamamı düşsün.bu arada sen kendi yediğin cezayı yatırsaydın hazır bankaya gitmişken. malesef başkalarının yaptıpı hatayı sen düzeltmelisin. burası güzel türkiye, ancak bu hataları yapıp ta vatandaşı uğraştıranlar ceza almadıkça bu hatalar yapılmaya devam edilelecektir. adam sende gitsin düzeltmek için uğraşsın mantığı bu ülkede tam olarak ne zaman bitecek.....
bu gün biraz lastik konusunda araştırma yaptım.dunlop 207 rs lastik takım sökme,balans dahil 190 ytl. deryali senin llastiklerde bu model galiba,memnuniyetini belirtiyorsun. prelli,metzeler ve michelin de güzel galiba. yalnız bir arkadaşımda michelin gold standart var pek memnun değil. benim lastiklerim daha 4000 km.de ancak sürekli tedirgin oluyorum. virajlara yatarak girmek eğlenceli bu kayma korkusundan kurtulmak için en kısa zamanda değiştireceğim galiba.
pazartesi gidecem erol abi,bakalım ne olacak
Michelin gold standart kullanan arkadaşım dediğin barış abimi gri dylan.
Bende biraz belimi doğrultayım değiştirecem bu lastikleri yaw.
Bugün bende fena kaydım ama nasıl topladı anlamadım ön arka ikisi birden kaydı hemde baya altımdan gidiyo sandım yaw
Ben ırc nin made in japan olanını gördüm...
Birde gidon altında bulunan etikette hem dunlop hemde brıdgestone lastiklerini öneriyor.Brıggestone hakkında kimse yorum yapmamış? acaba çokmu pahalı yoksa yol tutuşu iyi değilmi?
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
IRC nin açılmını buldum...
Inoue Rubber Company Ltd.
Tayland ve japon IRC'lerin siteleri
http://www.ircthailand.com/ircthaila...nth=0&plang=en
Japon ırc...
http://www.irc-tire.com/mce/
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)