giriyo abi tam kask giriyor.ama altına en ufak bişey koydunmu sele zor kapanıyor.kaskı koyunca yanlarada cüzdan filan ufak şeyler konabiliyor .
giriyo abi tam kask giriyor.ama altına en ufak bişey koydunmu sele zor kapanıyor.kaskı koyunca yanlarada cüzdan filan ufak şeyler konabiliyor .
cem slm.dylan var bırtane 2007 model 4000km de,sıyah.benım motoru vede uzerıne 2500 ıstıyor.nasıl sence.takasa gırılırmı.
MOTOR bence bır hastalıktır.
slm abi valla fena değil fiyat ama 200-300 aşapı çekebilirsen süper olur.
şöyle bi hesaplama yapsan yani senin motoru 2000 tl ye sayıyo onun motoru oluyo 4500 ytl, biraz fazlamış aslında yaw çünkü abi 2007 model garanti ya doldu yada dolmaya yakın,onun için biraz fazla.ama kmsi filan iyi. şöylede bişey war sahibinden.comda bi sürü 2008 dylan var 4600 4700 e böylede bişey war yani 100-200 daha varip 2008de alabilirsin. haaa ama bide senin motoru elden çıkarman lazım ama bu dediğini alırsan öyle bi derdin olmıcak.
buna bakmışmıydın hatırlamıyor ama abi bi bak istersen fiyat çok iyi
http://www.sahibinden.com/2008_honda...XQQdisplayitem
2000tl verdım olmaz dıyor.bılmıyorum neyapsam dusunuyorum.oyle bır ovuyorsnuz dylanları .sende beat kullandn.beat ten cokmu farklı dylan.CEM abı gozunu karart al dersen, bana gaz vermıs olucaksın
abi baya faklı yaw ilk teslim aldığım günü hatırlıyorumda bi bindim noluyoz dedim yaa sanki RR dayım.alışmışım beatte gazı açtımmı pek bi tepki olmamasına bunda bi açayım dedim bi anda nasıl geri tepti anlatamam.ilk zamanlar baya tırsarak kullanıyodum kaçacak altımdan die ..heleki ilk servisten çıktım eve geliyorum altın yolda bi baktım gelmişiz 80-90 kmlere bana dediler 60 km yi geçme nasıl geldi nasıl oldu anlamadım valla
yani alnıcağın abi beatle mükayese kabul etmez performans olarak.sen yine bi teklif daha yap üstüne 2200 2300 vereyim de bakalım nolcak bide demin eklediğim ilana bi bak..abi gözünü karartmana gerek yok çünkü boşuna fazladan para verme acele etme istersen. sen yap tekliflerini isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara . yüklen sen satıcıya eğer motor içine sindiyse.baktım bişeyler yapmıyo o o zaman düşünür taşınır karar veririsin .
cem daha once konustum onunla,takasa gırmıyor.son 4000tl dıyor.3750 verdım,olmaz bn tok satıcıyım dıyor.
abi aslında senin kotor satılsa bu daha güzel olmazmı..
nese abi anladığım kadarıyla bu siyah olan senin içine sinmiş dediğim gibi biraz daha yüklen bakalım kriz var adam canlıyı görünce belki biraz düşer eder.. :
benim kask xxl nolan n62 full face bagaj tamamen boş oldumu sığıyor yaww
Benim X-lite x-602 içine giriyor ama yüksekliğinden dolayı kapatamadım bir türlü kapağını.M beden kaskı içinde unutup üstüne oturunca alttan bir sertlik hissettim :p yani 2-3 boşluk kalıyor galiba.
Bu arada kappa cam bulamayıp givi marka cam aldım.Boyum 1.89 olduğundan cam, çene hizama geldi.Biraz daha uzun olsaymış keşke dedim ama o zaman da tuhaf olabilir.Yine de baya bir etkili oldu.Burnum hiç akmadı.Yazlık deri eldivenlerimle bile idare ettim.
Yalnız aynalar iyice sabitlendi sadece yukarı aşağı oynatabiliyorum.Olması gereken buysa ya benim alışmış olduğum oturma pozisyonum yanlışmış ya da ben bu motora fazla geldim :p
Su tutma durumu bunda da var.Aldığım yerden beyaz sabun sürmemi önerdiler.
Evden çıkmadan kask vizörüne uyguladığım petrochem su kaydırıcıyı, camı kurulamadan uygulamaya çalıştım etkisini çabuk yitirdi.Deterjan sürülmüş gibi iz bırakıyor iyi bir bezle uygulamak lazım.Zaten bu sprey bozuk mu nedir püskürtemiyorum.Diğer petrochem vizör temizleyici sprey de yarısına gelmeden kullanılmaz hale geldi.Bir daha bu marka ürün alır mıyım bilemiyorum.
bendede bazen kaskı tam oturtamadımmı bagaja,alttan batma oluyor
bu arada camında hayırlı olsun kazsız belasız iyi günlerde kullan..
kaça aldın camı bende istiyorum aslında ama maymun iştahlıyım 2 gün sonra söker atarım ben onu ondan korkuyorum.
teşekkürler sağolasın
kappa 110 euro ,givi 120 euro (260 TL 4 taksit)
Kappa stokta olmayınca bekleyemedim ay sonuna doğru gelecekmiş.
İki markanın aparatları birebir aynıymış.
sen biraz pahalı almışın galiba yaaa
istersen şu ilanı bi incele :(
fiyat bakayım dedimde
http://www.sahibinden.com/honda_dyla...=honda%20dylan
evet biliyorum o ürünü.aparatın rengi yüzünden istemedim
yok artık yaaa 5 milyon bi sprey boyaya bakardı yaw :(
....
Cam yoktu tabi önceden Şimdi daha şık olmuş.Kazasız belasız bin abi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Cam dylana yakışıyor vede çook gerekli ancak büyük cam yağmurda ne yaparsan yap su tutuyor ben kışın kısa cam takıyorum.
Ayrıca benim M lazer Kaskım var ve sele altına mümkün değil sığmıyor.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)