Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Haziran 2006, 14:11
Selamlar herkese,
benim aklıma takılan ufacık şeyler var, bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
- motor otomatik çalışıyor. allah göstermesin yolda kalırsak motoru manuel çalıştırma şansımız var mı, yoksa servisin kurtarmasını mı bekleriz?
- Motor kitapçığını kaybettim ve lastik basınçları hakkında hiç bi bilgim yok
Son olarak cadde alarmlı bi motor gördüm ve uzaktan çalıştırma özellikliydi.
Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Tşk.ler herkese...
Reklamlar
-
29 Haziran 2006, 16:28
on 25 arka 33 ıdeal hava basıncı bence hava basıncıda torpitonun sag tarafında ıkı tane stıcker var orda yazıyor.
o dedıgın alarım cesıtlerı basıyon calısıyor cogu cın mallarında var ama gereksız bı ozellık alarım olsun yeter bence.
-
29 Haziran 2006, 18:04
Saol yusufika bilgi için,
Aldığımda alarm akünü bitirir gerek yok dediler.
sende alarm var mı?
-
30 Haziran 2006, 13:56
motorda alarm basıt duruyor bence geregı yok bı yandanda ıyı oluyor boyle salak tıpler oluyor hemen ustune oturuyor onlardan korur .onlardan nefret edıyorum bu arada ozel msj attım sana
-
30 Haziran 2006, 14:48
-
30 Haziran 2006, 16:05
Murat hem hoş geldin hem de güle güle
İstanbul'lu Dylan kullanıcısı arkadaşlar artık tanışmanın zamanı gelmedi mi? bu topik bile yakında amacının dışına çıkıp, sohbet bölümüne taşıncak bu gidişle..
Her hafta perşemde akşamları Göztepe Özgürlük Parkında buluşuyoruz sonra da sahilde turluyoruz. Özellikle Göztepe ve yakın çevresinde oturan gelebilecek arkadaşlara duyurulur.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17023
-
30 Haziran 2006, 16:53
soyle cuma aksamı bulussak herkez gonul rahatlıyla cıksa olmazmı malum cuma hafta sonu sayılır
-
30 Haziran 2006, 18:00
kulağa hoş gelioyor, neden olmasın
-
01 Temmuz 2006, 01:43
Yeni Uye
Selamlar...
Bende Dylan150 sahibi yeni bir üyeyim... tanışmak fikir alışverişinde bulunmak
isterim...
sevgiler/saygılar..
Oytun
[I][B][COLOR="Red"][SIZE="2"]Drive It Like U Stole It!![/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Black"][SIZE="2"]DYLAN150[/SIZE][/COLOR][/B]
-
01 Temmuz 2006, 11:05
Hade len güldürmeyin adamı.. sanki parka çok uzak yerde yaşıyorsunuz. perşembe veya cuma ne fark eder bizden başka herkes orda zaten. Haftaya bekliyorum.
-
02 Temmuz 2006, 11:28
Hoşgeldin Oytun,
Hayırlı olsun güzel bi oyuncak aldın
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
PYX adlı üyeden alıntı
Selamlar...
Bende Dylan150 sahibi yeni bir üyeyim... tanışmak fikir alışverişinde bulunmak
isterim...
sevgiler/saygılar..
Oytun
-
03 Temmuz 2006, 12:48
Arkadaşlar,sitedeki bazı resimlerde bir dylanda xenonumsu bir far gördüm yapılabiliyormu böyle birşey,sanki orjinal far biraz zayıf gibi geldi bana gece sürerken...
teşekkürler
erhan
-
04 Temmuz 2006, 19:54
Tüm Dylan cılara selamlar..
Ben de önümüzdeki hafta gibi Dylan ıma kavuşacağım inşallah.. Benim sorum; Özellikle yabancı sitelerdeki sticker set lerini istanbul'da bulmamız mümkün mü? veya motoruna sticker set takanlar var mı?
HK
-
05 Temmuz 2006, 14:03
kafana gore ne yakısıyorsa takıyorum vallaa oncekı sayfada var oyle stıkırlı resımler bak ıstersen.
-
05 Temmuz 2006, 14:07
Selam, şimdiden ,Dylan nın hayırlı olsun.
Ben tabelacı bi tanıdığıma ufak bi yapıştırma yaptırttım.
Set olarak satılan bi yer bilmiyorum, bişiler bulursan haberimiz olsun
Huckle adlı üyeden alıntı
Tüm Dylan cılara selamlar..
Ben de önümüzdeki hafta gibi Dylan ıma kavuşacağım inşallah.. Benim sorum; Özellikle yabancı sitelerdeki sticker set lerini istanbul'da bulmamız mümkün mü? veya motoruna sticker set takanlar var mı?
HK
-
05 Temmuz 2006, 14:41
İstanbullu Dylancılar! perşembe akşamları Göztepe Selamiçeşme Özgürlük Parkında buluşuyoruz sonrasında da (saat 11 gibi) sahil yolunda toplu olarak turlarız belki.. Gelebilecek herkesi bekliyoruz. Tanışmak ve görüşmek dileğiyle..
Detaylar için:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17023
(Bu arada kimseyi tanımıyorum diye gelmemezlik etmeyin, zaten kimse kimseyi tanımıyor, orda tanışıyoruz )
-
08 Temmuz 2006, 01:57
Arkadaşlar siteyi sürekli takip edip birbirimizi toplantılardan haberdar ediyoruz ancak bazen bu kolay olmuyor en azından herkes her an siteye giremeyebiliyor.
Ama pek çoğumuz her an e-postalarını kontrol ediyor. Bu nedenle kendi aramızda kolayca haberleşmek için bir e-posta grubu oluşturdum. Buraya üye olarak birbirimizi gezi ve toplantılardan haberdar edelim. Daha kolay haberleşelim. ne dersiniz?
http://groups.google.com.tr/group/anadoluMT
Topluluk e-postası: anadoluMT@googlegroups.com
-
11 Temmuz 2006, 16:13
dylan'a 300 ytl civarında zam geldi...
-
13 Temmuz 2006, 17:51
Zavallı topik burada boynu bükük kalmış.. tabii havalar ısındı tüm dylan cılar motor tepesinde akşama kadar.. akşam da bize gelin bari.. Özgürlük parkına..
-
16 Temmuz 2006, 10:37
Arkadaşlar, ilkkez bir scooter bana bu kadar zevk verdi. Okuldan bir arkadaşım -burda da üyeliği var- yeni almıştı, bende denedim. Gerçekten çok harika bir makine. 1.91 boyundayım ama hiç zorluk çekmedim. Oldukça seri hatta -beverly kadar olmasada- scooterlarda 250cc'e kadar olanlar arasında en iyilerinden denebilir. Şuan okul kapalı. Ekim gibi tekrar sürme imkanı bulucam ve inanın iple çekiyorum...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler