Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2009, 16:02
kamera ve koltuk haric hepsi kolaylikla yapilabilir..
kamera ayna varken cok gerekli diil sahsi kanaatimce ama elektronik ekran meraklisi oldugum icin hosuma giderdi
koltukta yapilmicak bisi deil tabi..
hedef dylanla 100.000 km ise
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
-
19 Ocak 2009, 16:06
slm arkdaşlar aranıza yeni katıldım ama öncelik bu kendi görüşüm ona o parayı vereceğime ybr alırım daha ii ::D
-
19 Ocak 2009, 16:08
bigünde 4 sayfa olduk.
Ali abi lastiklerinin olduğu resmi şimdi gördüm.Lastik deseni ve dişleri baya varmış güzel bişeye benziyor yaw,bendemi alcağım zaman bunlardan alsam hem daha ucuz michelinden
bUFfoN adlı üyeden alıntı
slm arkdaşlar aranıza yeni katıldım ama öncelik bu kendi görüşüm ona o parayı vereceğime ybr alırım daha ii ::D
Senin görüşün saygı duyarız.
-
19 Ocak 2009, 16:19
Deryali adlı üyeden alıntı
Biraz zaman birazda para hepsi bu. Ancak çok parada gerektirmiyor. 2 ay motora binmesem tüm bunları yapabilecek sermayeyi toplarım
Elcik isitmaya ben de varim. Siparis verilirse haber ederseniz sevinirim.
Scooturk forumunda da Kalahan sele alti isik takilmasini anlatacak yakinda, orayi da takip etmenizi oneririm.
-
19 Ocak 2009, 16:21
Evet o sele altı ışık uygulamasını bende yapıcam kalahan abi anlatsın bi
-
19 Ocak 2009, 16:30
praetorian adlı üyeden alıntı
kamera ve koltuk haric hepsi kolaylikla yapilabilir..
kamera ayna varken cok gerekli diil sahsi kanaatimce ama elektronik ekran meraklisi oldugum icin hosuma giderdi
koltukta yapilmicak bisi deil tabi..
hedef dylanla 100.000 km ise
hedef 199.999 km. Çünki Dylan'ın km si o kmden sonra sıfırlanıyor
CBA adlı üyeden alıntı
bigünde 4 sayfa olduk.
Ali abi lastiklerinin olduğu resmi şimdi gördüm.Lastik deseni ve dişleri baya varmış güzel bişeye benziyor yaw,bendemi alcağım zaman bunlardan alsam hem daha ucuz michelinden
gerçektende lastiklerdaha geniş gözüküyor hemde bunu hissettiriyor. Tavsiye ederim fiyatlarıda uygun.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
19 Ocak 2009, 17:03
hıh bu işte ali abi baksana yaw süper gözüküyor
-
19 Ocak 2009, 17:36
Sen birde temizken gör
-
19 Ocak 2009, 18:30
-
19 Ocak 2009, 18:59
Sen Cumartesi günki yağmuru görse idi
-
19 Ocak 2009, 19:13
kışın zor olmuyormu motora binmek ben motora bakınca üşüyorumda bide yağmur
-
19 Ocak 2009, 19:17
dogru ekipmanla usunmez
yada en azindan minimuma indirilir usumek..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
20 Ocak 2009, 00:53
deryali lastiklerin hayırlı olsun sen artık günde bayağı bi yol yapıyorsun ben32400 km de hala orjinal lastikleri kullanıyorum .sanırım benimde değiştirme zamanım geldi
Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652
-
20 Ocak 2009, 02:02
-
20 Ocak 2009, 11:00
RAMBOLU adlı üyeden alıntı
deryali lastiklerin hayırlı olsun sen artık günde bayağı bi yol yapıyorsun ben32400 km de hala orjinal lastikleri kullanıyorum .sanırım benimde değiştirme zamanım geldi
Ramazan abi senin motorda baya yol yapmış. Lastikleri değiştirdiğinde yeni bir motora binmiş gibi olacaksın. Peki kayışı hiç değiştirdin mi ?
Lastikleri bence daha fazla ihmal etme. Gerçi bu kışıda atlatırsan yazadıda geçirirsin o lastiklerle
-
20 Ocak 2009, 14:04
-BSI- adlı üyeden alıntı
Selamlar iyi geceler. yetişemiyorum artık buraya.
sele altı ışık dediğiniz bagaj kısmını aydınlatma ise size pratik ve çokta faydalı kendi çözümümü söyleyeyim. uzun uzun anlatılacak bişey yok.
gidilir 1 adet arkası yapışkanlı osramın dot-it diye bir ışığı veya onun muadili çok ucuz olan çin malları var ondan alınır. üzerine basınca yanan bidaha basınca sönen birşey. sele altındaki bagajın sağ en üst köşesine arkasındaki çift taraflı bantı sayesinde yapıştırılır. konacak kaskıda engellemez, motorun elektrik tesisatıylada işi olmaz, led olduğu için pili kolay kolay bitmez bitsede 3 tane ince kalem pil alınıp değiştirilir. karanlıkta açma kapama düğmesi aramazsınız koca lambaya biraz basınca hemen yanar. ben yaptım kullanıyorum. acayip rahat. karanlıkta eve gelip selede el yordamıyla ruhsat cüzdan anahtar v.s aramaktan kurtuldum. he sele altı ışık motorun içini aydınlatsın görel olarak diyorsanız o ayrı onuda ayrı bir zaman fotoğraflarla ayrıntılı olarak anlatabilirim.
bugün yeni aldığım elciklerle uçlarına parlak topuzlarıda taktım çoktandır bi değişiklik yapmıyordum motorda güzel oldular tavsiye ederim.
iyi geceler.
serkan o topuzlardan bende yaptıracaktım ama bizim motorlarda gidon demirinin içleri dolu fabrika çıkışı içinde bi malzeme doldurulmuş onu nasıl boşalttın,boşaltılmadan olmuyor.Bide elcik nasıl aldın bi resim eklersen sevinirim.
-
20 Ocak 2009, 14:43
-BSI- adlı üyeden alıntı
Selamlar iyi geceler. yetişemiyorum artık buraya.
sele altı ışık dediğiniz bagaj kısmını aydınlatma ise size pratik ve çokta faydalı kendi çözümümü söyleyeyim. uzun uzun anlatılacak bişey yok.
gidilir 1 adet arkası yapışkanlı osramın dot-it diye bir ışığı veya onun muadili çok ucuz olan çin malları var ondan alınır. üzerine basınca yanan bidaha basınca sönen birşey. sele altındaki bagajın sağ en üst köşesine arkasındaki çift taraflı bantı sayesinde yapıştırılır. konacak kaskıda engellemez, motorun elektrik tesisatıylada işi olmaz, led olduğu için pili kolay kolay bitmez bitsede 3 tane ince kalem pil alınıp değiştirilir. karanlıkta açma kapama düğmesi aramazsınız koca lambaya biraz basınca hemen yanar. ben yaptım kullanıyorum. acayip rahat. karanlıkta eve gelip selede el yordamıyla ruhsat cüzdan anahtar v.s aramaktan kurtuldum. he sele altı ışık motorun içini aydınlatsın görel olarak diyorsanız o ayrı onuda ayrı bir zaman fotoğraflarla ayrıntılı olarak anlatabilirim.
bugün yeni aldığım elciklerle uçlarına parlak topuzlarıda taktım çoktandır bi değişiklik yapmıyordum motorda güzel oldular tavsiye ederim.
iyi geceler.
Serkan resim isteriz
-
20 Ocak 2009, 16:04
Merhaba Arkadaslar, valla ben beverly e iyice alistim, Yağmurlu ve kaygan zeminlerde tırsarak, kuru havalarda gayet zevkli bir sekilde sabah işe, akşam eve gidip geliyorum işte. Hatta biraz önce mavi boncuğu yıkadım, kuruladım. Kapının önünde beni bekliyor, akşam olsa da eve gitsek diye zuhoahoa Sevgiyle kalın arkadaşlar
bu da benim mavi inci arkadaşlar bazende boncuk diyorum iste
http://picasaweb.google.com/zekiacay59/MAVNC#
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
-
21 Ocak 2009, 13:39
Ben resimlere ulaşamadım yaw. Neyse Cumartesi akşam motorunu canlı görürüz artık
-
21 Ocak 2009, 22:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler