o goztepedeki yer cizim olmasa bile kendileri cam tasarlayabiliyormu?
70 ytl uygun bi fiyat ben falcona cam aradigimda bulamamistim sora kaynadi gitti tabi
o goztepedeki yer cizim olmasa bile kendileri cam tasarlayabiliyormu?
70 ytl uygun bi fiyat ben falcona cam aradigimda bulamamistim sora kaynadi gitti tabi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Tasarlıyordur tabi. Ben oraya ilk başta çin malı cam alıp dylan aparatına uyacak şekilde delikelr alçtırıp birazda alttaki fazlalıklarını kesitmek için gitmiştim.
Üstelik istediğiiz renkte yapıyor camı.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
İyiyiz abi sen nasılsın iyimisin.
benim siyahta aynı napsın bu aralar yatıyo suğuk hava baya
süpermiş bu yaa ne varsa istanbulda var valla.İzmirde hiç böyle işlerle uğraşan yok valla :(
Bu arada konuyuda uçurmuşunuz valla
ali abi xenon alacaksan kaliteli iyi bi xenon alcakmışın çin malları motorun beynini bozuyormuş.Buda demek oluyorki bizim motorlar için H4 Xenonlarda 300 ytl civarı.Bende çok istiyorum Xenon ama pahalı,onun içinb bende philips beyaz ampul taktım.:
hmm bi ara sizden oranin irtibat bilgilerini alabilirim ilerleyen zamanlarda
bende Philips Vision taktım. Aslında hiçte fena değil. 300 lirada çok para yurtdışı sitelerinde daha uyguna bulursam alırım yoksa aslında ona gerekte yok.
Tabi olur isterseniz beraber gidelim eski kappa camımın sol alt tarafı kırılmıştı onuda yaptırmak için zaman kolluyordum vesile olur.
öyle tabi haklısın yaw az önce motorun bana aylık maliyetiini hesapladım. Çıkan rakam korkunç.
1087 liracık :(
kredi arti taksitler fln beraber heralde?
yuuh niye böyle abi bunlara neler dahil benzin vs neler var içinde
360 ytl banka kredisi ( 24 ay )
300 ytl benzin / ay
70 ytl köprü parası / ay
150 ytl servis & bakım / ay
Kullandığım aksesuarlar
Revit Mont, Lazer Kask, Richa Eldiven, hein Gerickle yağmurluk, vs standart diğer giyim aksesuarları ( bunlarıda taksitle aldığımı varasyarsak 2000 ytl / 12 = 166 ytl )
Her 5 ayda 1 lastik değişimi ( Yılda 500 ayda 41 )
Ve daha ekstra çıkan masraflar
1087 lira tabi inanın minimum
Motorun taksitleri ve aksesuarlarıda çıkarında yinede 500 liranın altına düşmüyor.
ohoo baya şey varmış listede abi.O kadarda çok değil bence çünkü sen baya fazla kullanıyorsun başka bi makinan olsa daha çok olurdu bence.
köprü parası çok ama yaww yazık günah yani motordanda bu kadar alınmazki
abi bi aracın aylık köpri parası ne kadar tutuyor merak ettim
bende diyorum ayni topici biraz once baska bi forumda okudm tesadufe bak diycektim meger ayni masraflarmis)
FazerTurkiye olabilir mi oradaki fazerTr benim.
aynen)
anladim zati
benim nikim avatarim ayni yine
Ne olacak bu motor ve forum bağımlılığı bilemiyorum bazen saatlerce ayrılamıyorum yazıları okumaktan.
O kadar bilgi oluştuki 1 yılda. Motor hakkında bilmediğimiz birşey kalmayacak.
Bari mesleği de değiştirsem
Benden iyi motor satıcısı olur
sorma hakkaten
ben amerikaya gittigimde bile internete girebildigim zaman yaptigim 2 sey vardi.
1.ailem ve kiz arkadasimla konusmak
2.mt ve ft yi incelemek
her gun baska bisiler ogreniyorum desem yeridir..su motor icin harcadigim eforu baska bir seye harcasam atom muhendisi bile olurdum
bak bende neyi unuttum diyordum Elbette onlarda var Neyse tekrar hesaplamayayım moralim bozuluyor.
Ne muhabbetler dönmüş, ne güzel size Ali abi dediğin şey sanırım bir çok insanda var.Yarına finalim var ama ara ara buraya bakmadan duramıyorum. Bu arada iyi para harcıyorsun motora ama onun yerine araban olsa ne olurdu bunu bi hesapla yeter sana
Bir de sen köprüye para mı veriyorsun
Şaka şaka ver tabi
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)