Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ocak 2009, 22:18
myhen dostum. 1aralık 2008 de satışını aldım. 2006 model 2500 km.de idi. renk siyah.motoru muğla dalyanda teslim aldım. motorun bana maliyeti, 3 milyar lira. 206 ytl notere verdim.48 plaka idi izmir adresi verdim. noter masrafı şehir değişikliği olmasa 165 ytl imiş. sahibindencom'dan satın aldım.ilanın çıktığı gün aradım.bir iki görüşmeden sonra motoru görmeden satın aldım.tabii bu arada tolga beyin samiyetine inandım ve dediği gibi temiz çıktı dylan.ben şu anda 1000 km.civarı yol yaptım çok memnunum. sizce uygunmu almışım.
Reklamlar
-
18 Ocak 2009, 22:18
mehmet bu motor bayadır ilandaydı.
sfrsemih kullanıcısı bitanede burgman,dylan lastiği bişiler dha satıyor niye böyle olmuşki.
yalnız motor hakkatten temiz yaa lastikler filan beninde almak istediğim lastik ama şuan üzerindekiler çok yeni ayırca 250-300 tl vermekte koyacak alamıyorum yoksa bende alıcam bunlardan
erol 62 adlı üyeden alıntı
myhen dostum. 1aralık 2008 de satışını aldım. 2006 model 2500 km.de idi. renk siyah.motoru muğla dalyanda teslim aldım. motorun bana maliyeti, 3 milyar lira. 206 ytl notere verdim.48 plaka idi izmir adresi verdim. noter masrafı şehir değişikliği olmasa 165 ytl imiş. sahibindencom'dan satın aldım.ilanın çıktığı gün aradım.bir ikigörüşmeden sonra motoru görmeden satın aldım.tabii burada tolga beyin samiyetine inandım ve dediği gibi temiz çıktı dylan.ben şu anda 1000 km.civarı yol yaptım çok memnunum. sizce uygunmu almışım.
erol abi bedavaya almışın yaw
-
18 Ocak 2009, 22:21
deryali, bu günkü adapazarı yolculuğun nasıl geçti
-
18 Ocak 2009, 22:28
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
18 Ocak 2009, 22:29
kazasız belasız gidip döndüğüne sevindim abi
-
18 Ocak 2009, 22:30
erol 62 adlı üyeden alıntı
myhen dostum. 1aralık 2008 de satışını aldım. 2006 model 2500 km.de idi. renk siyah.motoru muğla dalyanda teslim aldım. motorun bana maliyeti, 3 milyar lira. 206 ytl notere verdim.48 plaka idi izmir adresi verdim. noter masrafı şehir değişikliği olmasa 165 ytl imiş. sahibindencom'dan satın aldım.ilanın çıktığı gün aradım.bir iki görüşmeden sonra motoru görmeden satın aldım.tabii bu arada tolga beyin samiyetine inandım ve dediği gibi temiz çıktı dylan.ben şu anda 1000 km.civarı yol yaptım çok memnunum. sizce uygunmu almışım.
bedava almışsın
-
18 Ocak 2009, 22:39
tam dylan ararken tesadüf eseri denk geldi. bende fırsatı değerlendirdim.tolga beyde 3 e 5 e bakmadı dediğim gibi görmeden anlaştık. deneme bile yapmadım sayılır zaten 2500 km deki motorun nesini deneyeceksin. sıfırdan farkı yok ki. evet gerçekten çok iyi aldım. izmirde motoruma hemen 3800 verdiler
-
18 Ocak 2009, 23:01
Valla iyi denk gelmiş abi kaçırmamışında kazsız belasız abi.
Bence 3800 de az vermişler.
-
18 Ocak 2009, 23:03
Erol abi sen benim baktığımı salla seninki cidden bedava.Hani 2006 model 2500 km ile 2007 6800 arasında ahım şahım fark yok.Çanta ve lastik dediğin şeyleri 500 liraya halledersin.Fakat şu mevsimde motora binilmeyecek havada 4250 nere 3000 nere.Ben ağustos sıcağında yani motorun tam mevsiminde gıcır gıcır 4 aylık 2008 model 3000 kmde çantalı siyah dylanı 4500'e satmıştım ki şu an biraz daha ucuz olmalı.Nedir bu dylanlara şu mevsimde aşırı fiyat çekme olayı onu da anlamış değilim...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
18 Ocak 2009, 23:15
--Resimler ekledim
-
18 Ocak 2009, 23:17
-
19 Ocak 2009, 11:46
Selam beyler, keyifler nasil bakalım, iyi misiniz, hoş musunuz Mylen, ne arıyon burda, çabuk ders başına bakem !!! Bakıyorum da tırım tırım motor arıyon, niye elindekileri sattın Bonibon. Ehuehue, Hişşşt bu arada beyaz da çok hoş görünüyor bea. Cem, senin siyah ne alemde bakalım ? Alicim zaten motor üstünden inmiyooo, Dylan la bütünleşti, evrim geçirdi eheuheueh öyle değil mi ?
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
-
19 Ocak 2009, 11:57
Myhen sen arıyorsun sanırım.. bunu bir incele yeni bir ilan
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
19 Ocak 2009, 12:03
tasarslan adlı üyeden alıntı
onu coktan inceledik :D
farın altında grenaj kırık iyi bak
-
19 Ocak 2009, 12:08
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
onu coktan inceledik :D
farın altında grenaj kırık iyi bak
Motor sağlamsa çok önemli değil bence değerlendirilebilir..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
19 Ocak 2009, 12:14
zacay adlı üyeden alıntı
Selam beyler, keyifler nasil bakalım, iyi misiniz, hoş musunuz
Mylen, ne arıyon burda, çabuk ders başına bakem !!! Bakıyorum da tırım tırım motor arıyon, niye elindekileri sattın Bonibon. Ehuehue, Hişşşt bu arada beyaz da çok hoş görünüyor bea. Cem, senin siyah ne alemde bakalım ? Alicim zaten motor üstünden inmiyooo,
Dylan la bütünleşti, evrim geçirdi eheuheueh öyle değil mi ?
Zeki abi alemsin Öyle oldu galiba. Senin beverly'i ile aran nasıl hiç bahsetmiyorsun yeni oyuncağından
-
19 Ocak 2009, 12:57
zacay adlı üyeden alıntı
Selam beyler, keyifler nasil bakalım, iyi misiniz, hoş musunuz
Mylen, ne arıyon burda, çabuk ders başına bakem !!! Bakıyorum da tırım tırım motor arıyon, niye elindekileri sattın Bonibon. Ehuehue, Hişşşt bu arada beyaz da çok hoş görünüyor bea. Cem, senin siyah ne alemde bakalım ? Alicim zaten motor üstünden inmiyooo,
Dylan la bütünleşti, evrim geçirdi eheuheueh öyle değil mi ?
Zeki abi sattık motorları arıyoruz işte bişeyler.Nasılsın iyi misin abi? Kaptın güzel makineyi ses soluk çıkmıyor
tasarslan adlı üyeden alıntı
Motor sağlamsa çok önemli değil bence değerlendirilebilir..
Motor 2100 km'de zaten iyidir de dylanda grenajlar aşırı pahalı.Sadece o ön tarafla değişse belki iyi ama başka masrafları da çıkabilir
Arkadaşlar zaten motoru alsak şu sıralar binmeye pek imkan yok.Büyük aktiviteyi yazın yapacağız.Bu yüzden ince eleyip sık dokumaya devam.Bu işler biraz da kısmet işi.Hatırlatırım ben de mayısın 31'inde almıştım dylanı.O kadar temizlikte, aksesuarda ve de o fiyattı yani.Mevsim kış olmasına rağmen çekilen fiyatlar yüksek.Herkesin malının kendine göre bir değeri var tabiki ama ekonomik durumumuz ortada.Elinde canlı parası olan adam illaki temiz motor bulur.Aceleye gerek yok
Bu arada iddiamı hala sürdürüyorum.Dylanda renk olarak siyahın üzerine tanımam
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
19 Ocak 2009, 13:10
bence beyaz ve turuncu renkte hiç fena değildi.
yazın motosikletimin çizik olan granajlarını değiştirip motoru yeni gibi yapacağım inşallah.
Ayrıca motora GPS sistemi, Kamera ile arkayı öndeki ekrandan seyredebilme, Özel dizayn ön cam, krom aynalar, beverly koltuk tasarımı, neon farlar, Flashör, Isıtmalı elcik gibi uygulamalar düşünüyorum.
-
19 Ocak 2009, 13:18
deryali sen motoru touring yapcan yani..
gps kolay,on cam kolay sayilir,neon farlar gerek yok sanki xenon farlar demis olabilirmisin? , flashor kesinlikle gerekli isitmali elcik te keza gerekli
dylana yakisir bunlar.
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
19 Ocak 2009, 13:22
Haklısın Xenon yazacaktım.
Ön cam için uzun süre motosiklet kullandığım için ihtiyacıma en uygun tasarladığım kendi Cam çizimimi Göztepede bildiğim bir yere yaptıracağım ( 70 ytl )
Flashor çok çok gerekli araçların dikkatini çekiyorsunuz ve birşey var diye ya yol veriyorlar yada yanaşmıyorlar.
kışlık eldiven denedim, eldiven içliği denedim ama olmuyor ısıtmalı elcik şart oldu.
GPS uzun gezilerde gerekli oluyor bir kaç kere zor durumda kalmıştım.
Öne 7" Tv takarak arkayada kamera bağlayarak arkadaki araçları daha net görmek için buda lüks ama gerekli
Aynalarda biraz lüks oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler