Selam yaw sildiler satışları bayan motor montu, kask kilidi, intercom sistemi vs ilan açmıştım silindi.
Neyse sahibinden.com a açınca haberdar ederim sizi
Selam yaw sildiler satışları bayan motor montu, kask kilidi, intercom sistemi vs ilan açmıştım silindi.
Neyse sahibinden.com a açınca haberdar ederim sizi
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
uygun fiyatlı ve kaliteli dylan'a göre hangi marka aküler vardır. elektronik mağazalarında satılan kuru pil denen aküler kullanılabiliyormu? shadow topiğinde bu tip kuru pillerin shadow'da kullanlıldığı yazıyor. bu aküler dylan dada kullanılabilirmi, kullanan varsa tecrübelerini yazabilirmi ? yuasa akülere alternatif olarak mutlu.bosch,delphi,inci vs. markalar var mı.
erdoğan aktaş'a hoş geldin diyorum.dylan almadan önce ve sonrası burayı devamlı takip ettim. hepinizden bir şeyler öğrenmeye çalıştım. özellikle erdoğan beyin ayrıntılı ve anlaşılır bilgilerinden faydalandım. beverly 250 veya yamaha x cty 250 hakkında daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar var mı ? yamaha x cty'de çok hoş görünüyor. shadow'a geçmek istiyordum.ancak tavsiye üzerine tecrübem arttıkça cc yükseltmeyi tercih ettim. o yüzden yamaha üzerinde duruyorum.
üstad yamaha x-cityi bende çok beğeniyorum. Bundan sonra motor alırsam ( değiştiririm demiyorum çünki dylan bi klasik olarak hep kalır ) Yamaha tercih ederim. Xmax ile ilgili kronik çok problem duyduk çevremizde ama X-City alanlar memnunlar. Bende bir kere rahatlığına şahit oldum. Güzel motor tercih edilebilir. Ve kesinlikle 250cc den daha büyük gösteriyor.
Eğer imkanın varsa 2.el Majesty 400 derim.
Ben Fazer 6 ve Yamaha Majesty'i çoktan listeme ekledim
deryali, dostum majesti 400 üde inceleyeceğim. önerileriniz çok faydalı oluyor.teşekkürler..
X-city benimde çok hoşuma gidiyor gerçekten,hele o kahverengi selesini çok beğeniyorum çok şık duruyor
Arkadaşlar Dylan için yarın karar verdim
"Dunlop" alıyorum ön ve arka toplamda 190 lira ve taktırma parası ödemeyeceğim. iyi mi ettim kötü mü ettim. Pirelli mi almalıydım ?
Dunlopu kullandınız mı hiç ? Bi değerlendirme yapar mısınız ?
valla abi kızma ama genelde prelli,michelin al diyolarda inşallah güzeldir
fiyatı düğerlerine göre uygun ama.Michelin pilot sport modeli 250+takma parası.pirellide o civarlarda seninkinin fiyatı güzelmiş
kazasız belasız hayırlı olsun abi.
Ben dunlop'u sert lastik diye duydum pek tavsiye etmiyorlar....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
evet abi orjinal lastiklerinden iyidir bencede
hafif konu açılmışken lastiklerle ilgili ben şahsen lastiği anlayamıyorum hangisi iyidir kötüdür yada kötü lastiğin yoldaki tepkisi nedir iyi 0 lastiğin tepkileri olum olumsuz nelerdir söleyebilirmisiniz bunu anlamak zor geliyor bana ya
50-60 fazla ver,tavsıye edılen markayı al.lastık ısı onemlı bır faktordur.
ıyı lastık ıyıdır,kotusu kotudur.
MOTOR bence bır hastalıktır.
fazla bi bilgim yok ama yumuşak hamurlu yani sport tip lastikler kuru havalarda süper yol tutuşu oluyormuş yani marka olarak bunun modellerini bildiğim için yazıyorum.
michelin
pilot sport modeli kuru hava koşulları içinmi ve süper yol tutuşu sağlıyormuş ama yağışlı havalarda performansı biraz düşüyormuş.
aynı markanın bide gold standart(yanlıl hatırlamıyorsam)modeli var buda 4 mevsim lastiği bu model biraz daha sermiş ama bu yağışlı havalarda pilot sporttan daha performanslıymış
bu arada sürekli michelin'den bahsediyorum yanlış anlaşılmasın,tuturmuş bi mihelin gidiyo sanılmasın o marka hakkında bilgim var o nedenle.
şöyle demek istemişdim hani eski lastiğin belli km doldurmuş lastiğin tepkisi nedir yolda? 0 lastiğe oranla
hıı yanlış anlamışım. kusura bakma
Merhabalar arkadaşlar,
İnternetimde sorun olduğundan ne zamandır giremiyorum.Gri bir dylan sahibi ile pazarlık aşamasındayım.Motor 2007 model ve 7 bin km civarı.Çanta, çanta aparatı ve yeni lastikleri var.4500 civarı istiyor sahibi.Bu aralar malum para yok kimsede biraz daha düşebilirse istediğim seviyeye gelirse fiyatı kaçırmak istemiyorum.Motorsuz kalmak da canıma tak etti artık.Dua edin kardeşinize de şu motoru alsın
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
lastikler niye yeniymis,keyfi olarak mi degistirmis?
bi de niye siyah diil mhyen :DD
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
mhyen dostum,az km.de olan dylan bulmak gittikçe zorlaşıyor. ben aralık ayında aldığımda izmirde 9 tane satılık vardı.şimdi 4 tane kaldı sadece 1 tanesi az km.de, sezon 1-2 ay sonra açılacak. bu motorlar insanı üzmüyor,bence sende biraz fedakarlık yap anlaşmaya bak. dylan'ın her rengi güzel.
MHYEN bende umutluydum.kıs sezonunda bu krızde hesaplı temız bır dylan denk getırırım dıyordum.haber vermedık motorcu ,nede sıte kaldı.tık yok.motor ıcıne sındıyse,artılarıda var.al derım ben.tutulan motor.hayırlısı olsun sımdıden.
MOTOR bence bır hastalıktır.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)