Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    değişik bir scooter şu dylan..ruh halime göre yada yapmak istediklerime göre değişebiliyo..yeri geldimi bi activa kadar sakin ve ekonomik..yeri geldimi bi runner kadar atak ve güçlü..ister sokak arasında bakkala git gel..ister şehirler arası gez sana kalmış..isviçre çakısı gibi mübarek maşallah
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Selamlar, buraya uğramayalı epey olmuş, geçenlerde bi PS gördüm gözlerime inanamadım. Bizim buralarda efsane olmuş bir kurye vardır. Kırmızı da bir dylanı var. Arkadaşlar daha evvel fotoğraflarını yayınlamıştı görenleriniz belki hatırlar camında pet şişe destekli silecekleri felan vardı Heralde o arkadaş PS ye terfi etmiş olmalı ki benzer modifiye de bir PS150 yi kadıköy sokaklarında gördüm. Ama eminim honda o motoru o halde görse derhal geri alırdı :D
    Hayatonda

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    evet ben o dylanı hatırladım dylan'ın yüz karası bi motor :p
    Şimdi PS'i o halde düşünemiyorum silecek ne alaka motora dimi.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

hakikatten yaaw adam mahfetmişti dylanı o motor bi ara sahibindende satılıktı demekki sattı ps150 aldı.

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşın SilverWing'ini kullandım.
    Motor hakikatende son derece rahat ve çok keyifli bir sürüşü var.
    Dylan'dan daha rahat ve zorlanmadan kullanabiliyorsunuz. Ancak motoru durdurup ikiayak üzerine almaya çalıştığınızda motorun 240kg olduğunu fazlasıyla anlıyorsunuz

Yolda resmen akıyor motor. Hiç titreşim yok. Çift silindirli alet ve çok tatlı bir motor sesi var. Boşta çalışmasının racer motorlardan farkı yok. Heryeri kalite kokuyor. Kırmızıda durduğunuzda neredeyse ayaklarınızı yere koymaya bile gerek duymayacak kadar dengeli, güven veriyor.

Bindiğinizde kendinizi gerçekten iyi hissediyorsunuz ve gözünüz asfalt ve uzun yolları arıyor.

Ancak şehir içinde aralara giremiyorsunuz sanki yolun heryerini kaplıyor, arabalar sizi fark ediyor bu iyi ancak fazla yakıtı şehir içinde dahada artıyor. Gaza biraz yüklenirseniz motor akmaya baslıyor. Dylan ile kıyaslarsak 0-80km hızlanmada Dylan sanırım daha seri ancak SilverWing hızınız kaç olursa olsun gazı açtığınızda tepki veriyor.

Güçlü bir motor kullanmak hakketen ayrı bir zevkmiş. Ancak o kadar büyük scooterı sadece uzun yolda kullanmak lazım. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki Dylan bize her zaman lazım baska bir motor alacaksak dylanı satmamamız lazım. Ben buından sonrası için Fazer 6 düşünüyorum. Günlük kullanımda herzaman Dylan, güç istediğimde ise Fazer

paylaşayım dedim..

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Silver hakikaten de güzeldir Ali abi.Umarım bir gün hepimizde birer tane olur

Ben de istediğim gibi bir dylan bulamadım sahibinden.com'da bi tane ps150 sahibine mesaj attım.Eğer bu motoru alırsam varya acayip madara olmakla kalmaz tükürdüğümü yalamış olurum
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Silver hakikaten de güzeldir Ali abi.Umarım bir gün hepimizde birer tane olur

Ben de istediğim gibi bir dylan bulamadım sahibinden.com'da bi tane ps150 sahibine mesaj attım.Eğer bu motoru alırsam varya acayip madara olmakla kalmaz tükürdüğümü yalamış olurum

heh tehlikeli sular da yüzmeye başlamışsın hadi hayırlısı.
    Ancak büyük konuşmamak lazım işte. Ben 15 ay öncesine kadar motora binen herkese tuhaf gözle bakıp akıllarını yitirdiklerini düşünüyordum buna dersin

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ps satan adamla şu aşamada anlaşamadık gibi
    Özgür; alırsam çok güzel planlarım var onun için.Mecidiyeköy-Ümraniye arası pc kasası çekicem
    Ali abi senin olay benimkinden de vahimmiş
    Sen niye vitesli motor düşünmüyorsun tekrardan ?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    İstanbul trafiğinde vitesli motor nedense bana akıl işi gelmiyorMotoru alınca haftada 1-2 sürecek olsam hadi neyse derim de her yere giderken kullanacağımdan vitesli problem bence.Scooter'ın rahatlığına alışan (dylan, runner) insana vitesli boşa uğraş
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    mehmet abi vitesli kullananlar genelde viteslinin zevkinin başka olduğunu söylüyor
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ben de uzun süre kullandım vitesli motor ama gel gör ki vitesli mi otomatik mi dersen scooter derim.Ha eğerki Anadolu'dan Avrupa'ya geçmeyeceğim otobandan kocaeli-adapazarı gezeceğim diyorsan viteslinin tadı da ayrı olur.Ama yine de tercih scooter

Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mehmet abi vitesli kullananlar genelde viteslinin zevkinin başka olduğunu söylüyor

zevki tabiki farklı vites değiştiriyosun debriyaj sıkıyosun filan güzel bende yazn yazlıktaki arkadaşların vitesli motorlarına çok biniyorum,site içindeyken çok zevkli ama ana yola çıkınca işler biraz değişiyor.Heleki kuşadasının içine şehir trafiğine girdinmi motoru atasım geliyor altımdan.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Hele sen bi köprü trafiğine gir gt250r ile bak bakalım motora başladığın güne lanet okumuyor musun

haklısın myhem

sahibinden'e yeni ilan girmiş bitane,mavi dylana siyah jant çok yakışmış yaw orjinali gri çok kötü oluyor ama bu siyah süper olmuş bence.Gerçi motorun rengine orjinal mavide değil ama hoş durmuş demi arkadaşlar?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Evet bugün görmüştüm de ne yalan söyliyim o motor çok kolpa duruyor.Hani full siyah ya da mavi olsa ve de sahibi satıyor olsa alınabiliritesi yüksek makine

Bu arada mesaj yolladığım ps150 sahibi teklifimi beğenmedi.Satmıyor vatandaş

Hakkaten o motorun neden yarısı siyah yarısı mavi??
    Bu arada alt tarafa bakarsanız orası da siyah...

bence bu motor sağlam dağılmış mavi parçları boyaya sokulmuş diğer siyahlarda çıkmadan alınma bence.zaten egzos koruması pert,sağ alt granajla yan mavi granaj birleşme yeri pert bu motor sağlam patlamış toplamışlar gibi

mhyen senin baktığı ps hangisi kaç istiyo satıcı

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    600 km'de 4500 yazıyordu.4000 dedim yok dedi.Sen bilirsin dedim ne diyim

hayrılısı

konularını takip ediyorum ali abi.hayırlı satışlar.
    abi bide mallossi filan getirtsene baya talip olur bence.

slm

Herkese selam.Ali abi arkadaşımız CBA hayırlı satışlar diliyor.Ben bilmiyordum nedir satışlar motorlarla ilgili bişeylermi.bakarsın işime yarar bişeyler olur.bu arada motora baktıkça kaşıntı tutuyor ama hava çok soğuk o yüzden binemiyorum

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler