...yaşamayı seven ve bu uğurda çaba gösteren, tüm dostların yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim
...yaşamayı seven ve bu uğurda çaba gösteren, tüm dostların yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim
tşkler erol abi
tüm dylancıların yeni yılı kutlu olsun
Hadi uyanın millet
Biraz motorlarınızın resimlerini ekleyinde şenlensin burası
http://video.google.com/videoplay?do...94645398344314
Nacizane bir video çalışmam
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Ali abi video güzel de sanırsam google video'da büyütüp gösterdiğinden resimlerin bayağı bozuk gözüküyor.Ama resimleri ben beğendim.Nice 20.000'lere
Bu arada ilkgözağrım dylan'ın ve sahibinin de buralarda olması beni mutlu etti
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
ali abi eline sağlık ama mehmetin dediği gibi görüntü kalitesi baya kötü gözüküyor.
yakındsa bende koyacam beim motorun resimlerini ama bi yıkamam lazım fena kirli 2-3 aydır motoru yıkamıyom
Aslında kalite bilgisayarda iyide google düşürdü kaliteyi başka bir yerde yayınlamak gerek.
Honda Dylancı arkadaşlarım kardeşlerim hepinizin yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu bol gezmeli günler dilerim. Bu forumda ufak tefek tatsızlık yaşadık ama bunlar geride kaldı artık geleceğe bakıyoruz hepinize selamlar ve sevgiler..
tşkler toraman abicim mutlu yıllar sanada kazasız belasız bol kmler
Size de mutlu yıllar Toraman Bey
Yüzyüze olmadığımızdan forum ortamında oluyor ara sıra karşıt düşmeler.Önemli olanı birbirimize olan saygımızdan ödün vermemek
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Arkadaşlar 20.000 bakımı 100 lira tuttu.
Buji değişti
Ön fren balatası ilk kez değişti
Yağı değiştirdim
Tüm vidalar elden geçti
Ayrıca kayış kontrol edildi bir dahaki bakıma kayışta değişecek
+ 1.5 saat işçilik.
Ön frenler tamamen bitmişti diske sürtüyordu tam 20bin olmamıştım ama frenleri değiştirmeye gitmişken bakımınıda yaptırıvereyim dedim
millet nereye gittiniz .
deryali abi 100liraya gayet güzel bakımdan geçmiş motorun..çok pahalı çok pahalı dylan diyoruz ama çin malı bile olsa bu kadar tutardı zaten gerçi motor yapmadan 20bin yapıcak çin malı scooterde fazla yoktur herhalde ben 4500de bile motor yapılanı gördüm uzun vade kullanımı düşünürek dylan ekonomik bile diyebiliriz..bu arada ben 24bin bakımına 299lira vermiştim hiçte pişman olmadım bi 24bin daha rahat olacağımı biliyodum.. servise en son 28binde gitmiştim oda 115tuttu..daha sonra garanti kapsamı dışında kaldığı için özel servise gitmeyi tercih ettim..32binde bi kutu yağ aldım ustada tanıdıktır değiştirdik 5lirada bahşiş verdim 23liraya halloldu..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
24 ve 28 bin bakımlarında neler değişti ve de nerede yaptırdınız?
benim 20.bin bugune kadarki en pahalı servis tutarı oldu
Daha önce max 68 ytl ödemiştim hatta 16bin bakımı sadece 30 - 40 lira idi yanlış hatırlamıyorsam. Demekki bundan sonra artmaya başlıyor. neyse 24.binide yazarım buraya.
mhyen ben bütün bakımları bursada duran kardeşlerde yaptırdım bursalı olduğum için ama şuanda ankaradayım o yüzden servis kağıtları yanımda yok tam ayrınıtısını hatırlamıyorum aklımda kalanlar 24binde kayış arka fren balatası hava filtresi buji yağ sübap ayarı antfiriz debriyaj temizliği filan yapılmıştı ayrıca 4saat işçilik yazılmıştı..28binde hava filtresi platinyum buji yağ değişti ayrıca gösterge çalışmıyodu hepsi donup kalımıştı hız benzin filan o sökülmüştü gösterge takımının arkasındaki soketi çıkartıp tekrar takınca herşey normale dönmüştü..bursada servisler daha mı pahalı nedir 20bin bende 165filan tutmuştu..bu arada ben hava filtresini her bakımda değiştiriyorum ama..
benime 4000 bakım 60 küsür tutmuştu ama bende hava filtresini değiştirdim.zaten sırf hava filtresi 28 mi 32 milyonmu ne.
ya kısacası her servis fiyatta kafasına göre oynamalar yapıyo,bana öyle geliyor yani
cem dostum yazılan işçilik saatleride farklı ya ondan olabilir..
4 saat gerçekten çok yazmışlar 25 liradan desen 100 lira ediyor.
Arkadaşlar kayışa boşa fazla ödemeyin. Bizim guruptan Servet kayış satıyor üstelik italyan markası ve fiyatıda serviste takılandan daha uygun. Üstelik düz yolda 0-140 arası çok rahat çıkabiliyorsunuz. Servis benim kayışı değiştirmek istedi bende onlara kayışı ben getireceğim öyle değiştirirsiniz dedim. Bilginiz olsun.
deryali dostum, kayış fiyatlarını yazabilirsen (servis-servet) daha aydınlatıcı olur kanısındayım. hızı artırdığı söyleniyor, ancak bir arkadaşım dayco marka kayış taktırdığını ve bir değişiklik olmadığını söyledi. sizin önerdiğiniz hangi marka..
CBA dostum, 4000 bakımında hava filtresinden başka neler değişti ne işlemler yapıldı.. benim dylan 3500 km.de de. 35 P 1980
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)