Bende istiyorum malesef izleyemedim.
Bende istiyorum malesef izleyemedim.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
arkadaşlar youtubeye girip 100000 dylan yazın çıkıyo video..linki bende anlamadım yazdığımda kontrol ettim oluyodu ama..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
linkin doğrusu bu
http://www.youtube.com/watch?v=3aY8PIUC4B8
eyvallah dostum..adam 106bin yapmış ne diyosun??
valla helal olsun diyorum ve ömrümde yapamam o kadar diyorum başkada bişi demiyorum
bende yaklaşık 110binde filanım ama dylanda değil tabi bu benim 5.inci motor..bundada 34bin oldu gerçi az değil ama böyle giderse kriz filan 200bin yaparız herhalde
benimde bu 3. motorum 50-60 binlerdeyim.
aynen bu gidişle değiştiremeyiz.bbenim hiç niyetimde yok şuan için
aynen öyle dylan gözden çıkarılacak bi motor değil hemen hemen herşey var tek isteği enjeksiyon işte onuda psde görmüş olduk öyle kayda değer bir fark yok dylanı sattırıpta psye geçtirecek..
dylan dan sonra belkı,vıteslı 500cc ve yukarısına gecılır.o da buyuk motora merakı olanlar ıcın.cem 50.000km yı hedefle bence.
MOTOR bence bır hastalıktır.
evet şeref abi bundan sonra ya 250 lik vitesli yada 500 lük bi vitesli istiyorum ama şartlara göre..şuan için vitesli bile alcak olsamda dylanı satmak hiç istemiyorum öyle bi durumda ,,tabi bi yandanda gilera nexus hayranlığımıda dile getirmeden edemiycem
adam bide 125cc motorla yapmış arkadaşlar bravo honda ne deyim . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Kaç gündür bakıyorum ilanlara ama istediğim gibi motor yok.Sıkıldım artık motorsuzluktan valla.Havalar da soğuk ama bu sevda sıcak soğuk demiyor
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
selam arkadaşlar bu dylan'nın yaptığı son hız kaç km acaba
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
niye abi o kadarmı rahatsız..
vala mehmet sırf senin için bütün gün sahibinden i takip ediyom ama bu ara pek ilanda çıkmıyo
rahatlıkla 120 ama daha üstüne çıkanlarda var 130-140 gören çok
nerdesiniz nasıl alabilirim ben reklamcıya yap demiştim ama
Merhaba arkadaşlar herkse salam saygı hürmetler .....
KingRider And GhostRider
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)