Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

yağ değişimi tabiiki yapılıyor okadarda değil ) buji değişmedi bakımsızlıktan değil tam tekbil bakımları yapılıyor,ancak her bakım değişikliği göstermez,bir buji yağ yakan motorda ancak değişime uğrar,yoksa aşınmadıktan sonra değişmesine gerek yok,daha doğrusu servis söylentisi...

arkadaşlar malossi kit kullanan arkadaş varmı? performans ciddi şekilde artıyormu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

valla anlamadım ben senin işi benim motorun 4000km bakımında buji değişti ama senin nasıl değişmedi anlamadım
    malossi kullanan burda yok galiba ama benimde aklıma takılıyo türkiyede kolaylıkla bulunsa benimde niyetim var.yalnız ne kadar etki eder bilmiyorum.

ben biyerde satan kişiyle görüştüm 20 km hız farkeder demişti,400 ytl civarı sanırım,runnerler için 1000 ytl fiyat olduğunu biliorum.

ya buji ben hemen hemen coğu motorumda değiştirmedim,bundan önce asya 19 A kullanıodum ondada değiştimemiştim 3 kere motor yenilendiği halde. yağ,kayış bu ikisine önem veriyorum,kayış esnedikce devir düşüyor bu yüzden kayış + yağ +varyatör misketleri bunlara dikkat ederim.

Servisin rutin kontrollerden para kazanması için değişiklikleri yapması gerekiyor zaten,motorun hava filtresini değişim zamanı başka serviste değiştir ve başka servise git bak ordada değiştirmeye calısacaktır hani biz motorumuzun basına iş gelmesin yolda bırakmasın diye rutin konrollere uyarız, değiştirmek tabiiki iyidir ancak fazla masrafa gerek yoktur. bu benim düşüncem.

valla ben bizim motorlara varYatör+misket +kayış 500 euro gibi bi rakam duymuştum ama tam bilmiyorum ayrıca runnerın 1000ytl tutması runnere tuning parçasının çok olması bizim motorlara kısıtlı...ayrıca istanbuldan bi abim korlas bitane runner toplattı motor 11000ytl yedi ama makina full yüklemeliydi düşün yani son hızıda 180 di ama satmış şimdi

11000 ytl ? bu paraya nexus alırım bu sıralar ciddi ciddi düşünüyorum bu kit işini bakalım uygun fiyata bulursak yapacağım değişikliği.

aynen öyle şimdi o sitedki konuya baktımda aynı şeyi bi kaç kişi daha söylemiş nexus alınır o paraya diye

bende düşünüyorum ama o kiti taktığın zaman motorun garanti dışı kalıyor haberin olsun ben garantisi dolmadan kesilikle ellemem

hatta 11000ytl bile deil 11750ytl harcamış

son hızda 180 değil 190 lara kadar çıkıyormuş

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    arkadaşlar bişey sormak istiyorum dylan ile ps arasındaki performans farkı ne durumda bu konuyu bi açığa kavuşturalım artık varmı 2modelide test eden bi arkadaş ben psyi kullanma imkanı bulmuştum ama yaklaşık 100metre kadar filan oda kaldırımda o yüzden performans değerlerini anlayamadım..evet nedir durum ben dylanı daha şanslı görüyorum çünkü ön kısım psnin radyatör girişine göre daha aerodinamik geliyo bana ayrıca dylan daha alçak yüksek hızda daha başarılı olur gibi tahmin ediyorum siz ne dersiniz?? yakıt tüketimi konusuna girmiyorum yorumlardan okuduğum kadarıyla arada bi fark yok olsada taş çatlasın yüzde10 gibi farkla ps önde..evet arkadaşlar sıfırdan kalkış ve son hızda hangi model daha iyi bu konu son bulsun artık diyorum herkese selamlar..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence ps azda olsa daha önde çün ps enjeksiyonlu dylan karbüratörlü
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

ben çok fark olcağını sanmıyorum,ikiside seri motorlar yakıt olarak belki fark edebilir,kasaya göre hız gayet iyi her iki motor için.

bu arada motor 160 km gidiyordu benzin musluğundan sızma yapıyormuş :D

aşağı yukarı 2side aynıdır bitek yakıtta fark eder gibime geliyo choconut..ayrıca bu ps-dylan kıyasmalasının sonu hep tatsız oluyo onun için bence girmeyelim herkes kendi motoruna hızlı diyeceği için bu karşılaştırmada kesin bi sonuç almak zor

180cc@ hııh çıktı işte meydana tamir ettirde kaç km yapcak görelim bakalım

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Yine bir ps-dylan karşılaştırması...Ben yokum arkadaşlar
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

valla bende izleyici olurumda karışmam

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    İzleyici de olmayalım abi.Sonradan dylancılar-psciler birbirine giriyor diye bizi hep kanlı-bıçaklı biliyorlar.Herkes uslu uslu motoruna binsin sürsün işte.Elin kymco'cuları bile bize gülüyor bakın sonra
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı 180cc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhablar;

Full depo 160 km altında giden oluyormu? ben 160 km anca gidebiliyorum.
    160 km olduğumda depo daha yarıya ancak geliyor

Malossikit 1000 ytl ye falan patlıyor arkadaşım 400 e nerede buldun sen ?
    Eğer öyleyse garantisi biter bitmez yaptırırım valla

http://www.motosiklet.net/forum/moto...rotestosu.html

Destek olalım arkadaşlar.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

yapsın yapsın en fazla 30 km farkeder sanırım nedeni ise 2 dylan var elimde gunluk yaptığım ortalama km belli hemen hemen diğeri biraz daha fazla gidiyor,gösterge sorunu olduğu için tam anlayamıyorum...

ps ile karşılaştırmaya gelince bugun şişlide bi bayanla ışıklarda karşılaştım ps kullanıyordu bana bakarak benim eski motorum dedi ) kaza yaptığım için masraflı oldu yenisini aldım ancak eski modelleri daha iyi dedi,bi bayanın azından bu lafları duymakta bi güzel ))

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı 180cc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ps ile karşılaştırmaya gelince bugun şişlide bi bayanla ışıklarda karşılaştım ps kullanıyordu bana bakarak benim eski motorum dedi ) kaza yaptığım için masraflı oldu yenisini aldım ancak eski modelleri daha iyi dedi,bi bayanın azından bu lafları duymakta bi güzel ))
    Huzursuz oldum şimdi benim dylan'ı da bir bayan almıştı Yani kardeşi üzerine aldı, ilgilendi ama motor ablasının olacakt

hehe mehmet gitti senin dylan galiba

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Valla olabilir Cem
    Benimki olsa da olmasa da sahibinde bir şey yokmuş ya gerisi önemli değil
    Ama yine de benimkiyse ben öyle mi verdim onlara

tabi yaa sahibinde sorun yoksa iyi
    gitti gül gibi makina ha

bişey dnışıcam motorumun ön tarafına 1. resimdeki servis kapağıan işaretlediğim yere marushin in simgesi(amblemi) olan samurayı reklamcıda yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur

By cmldln

By cmldln

yanar döner bisiler yap ))

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler