Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    arkadaşlar dylanda çok fazla kmye takılmayın bu makine düzenli bakımla 100bin km yapar rahat olun yani 5bin 10bin bişey değil dylana aslında tam manasıyla kendini bulması 20binden sonra oluyo..ben 34bindeyim hiç bir sorun yok çok şükür..yakıtında zamanla düşmesi çok ilginç gerçekten bende şuan ekstara olarak fabri ön cam olmasına rağmen ki bilenler bilir oldukça büyük bir cam buna rağmen bir depoyla 318km gördüm daha stop etmemişti tabiki çok sakin kullanımda buldu bu menzili ama ortalama bi kullanımla bile 280kmnin altına düşmüyo..neyse ben çok konuştum galiba herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Mesele zaten dylanın motorunun bitiyor olması değil de 2. el alırken en temizini, en az binilmişini alma isteği
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    benim dylan'ın gösterge sorunu vardı yazılar silik çıkıyordu. başka bir akü ile denedim.yine olmadı sanırım yenisini takacağım. geçen gün dylan'ı olan bir arkadaş arka amortisörleri orta sertlikte kullan çabuk deforme olmasın dedi.ben izmir'de yaşıyorum yollarımız güzel.arasıra arkaya yolcu alıyorum.ben 80 kg.yım. siz tecrübeli dylan dostları amortisörleri hangi ayarda kullanmam uygun olur

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Alıntı erol 62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim dylan'ın gösterge sorunu vardı yazılar silik çıkıyordu. başka bir akü ile denedim.yine olmadı sanırım yenisini takacağım. geçen gün dylan'ı olan bir arkadaş arka amortisörleri orta sertlikte kullan çabuk deforme olmasın dedi.ben izmir'de yaşıyorum yollarımız güzel.arasıra arkaya yolcu alıyorum.ben 80 kg.yım. siz tecrübeli dylan dostları amortisörleri hangi ayarda kullanmam uygun olur
    Ben de genelde artcimla beraber kullanimiyorum, hangi ayar daha uygun ?

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı choconut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dylanda çok fazla kmye takılmayın bu makine düzenli bakımla 100bin km yapar rahat olun yani 5bin 10bin bişey değil dylana aslında tam manasıyla kendini bulması 20binden sonra oluyo..ben 34bindeyim hiç bir sorun yok çok şükür..yakıtında zamanla düşmesi çok ilginç gerçekten bende şuan ekstara olarak fabri ön cam olmasına rağmen ki bilenler bilir oldukça büyük bir cam buna rağmen bir depoyla 318km gördüm daha stop etmemişti tabiki çok sakin kullanımda buldu bu menzili ama ortalama bi kullanımla bile 280kmnin altına düşmüyo..neyse ben çok konuştum galiba herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler..
    Bende 19bin civarındayım daha bu motorun açılmamış hali ise o zaman süper
    Yakıtın gün geçtikçe düşmesi konusunda haklısın bende şuan 1 depo ile 300km gidiyorum. Sanırım yazın 40.bin civarında olurum

Bu arada bi kaç tüyo vereyim hiç denediniz mi bilmiyorum ?

1-motorun ön küçük torpido kurusunun iç kısmında bi vida var. Oraya tornavida sokup Sola çevirdiğinizde Farlar daha aşağıyı sağa çevirdiğinizde daha yukarıyı gösteriyor. Buradan farınızı istediğiniz seviyeye ayarlayabiliyorsunuz.

2-Uzun farlar açıkken motoru çalıştırmaya çalıştığınızda ilk marşta motor çalışmıyor
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Honda ps i modeli hakkında bilgisi olan var mı?Kullanan
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    PS forumunda arkadaşlar tecrüblerini aktarıyorlardı.
    Ben bizzat 1 kere kullanarak test etmiştim.
    Dylan varken Dylan alınır. Tamam aynı motorun injeksiyonlusu ama tasarım yönünde zayıflıkları var. Ayrıca fiyatıda 150cc standartlarına göre pahalı.

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PS forumunda arkadaşlar tecrüblerini aktarıyorlardı.
    Ben bizzat 1 kere kullanarak test etmiştim.
    Dylan varken Dylan alınır. Tamam aynı motorun injeksiyonlusu ama tasarım yönünde zayıflıkları var. Ayrıca fiyatıda 150cc standartlarına göre pahalı.
    Bende fiyat konusunda aynı fikirdeyim.Görüntü olarak sanki rahat değil gibi,ama kulllanmadan anlaşılmaz...Teşekkürler..
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Motosikleti
    Yamaha MT-09

Bu iki resime bakarak PS'in gidonun ne kadar aşağıda kaldığını ve rahatsızlık verdiğini görebilirsin. Ayrıca güvende vermiyor.

Buda nacizane dylanım

bu amortisörlerin sertliği ömrünü etkilermi gerçektende

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu amortisörlerin sertliği ömrünü etkilermi gerçektende
    konuya dikkat etmek lazım sanırım amartüsörler dylan'da en pahalı parçalardan biri. 1 tanesinin 700-800 lira gibi bi fiyatı varmış

evt ali abi daha bile fazla olabilir ben bi fiyat duydum ama emin değilim.galiba sırf arka 1200ytl
    bende onfdan soruyorum ömrünü uzatmak için nasıl kullanılmalı diye

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    oldu motoru satar amartüsor parasını çıkarırız artık

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    maalesef dylan'ın arka amortisörlerini hangi sertlikte kullanma konusunda tecrübeli dylan dostlarından tatmin edici bir cevap gelmedi.soru güme gitti herhalde.dostlar nerdesiniz......

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Arkadaşlar bundan sonra dylan'ı övme sözlerini bi kenera bırakacağım. Çünki nazar deyiyor.
    Bugun sabah motor ilk marşta çalışmadı sonra sola sinyal verdim tam 5 saniye sonra sinyal açıp kapanmaya başadı. Sonra akşam işten döneceğim motoru çalıştırdım 1 dakika falan sonra yola koyuldum. Gaza basıyorum ama motor gitmiyor olduğu yerde teker boşa dönüyormuş gibi devir yükseliyor. Devir epey yükseldikten sonra motor hareket ediyor :(
    Sanki motorun üzerinde 2 ton yük var. 0 ile 20km arası motor değil araba kalkıyor sanki. 20yi geçtikten sonra hiç bi sorun yok.

Köprü çıkışına kadar böyle devam etti. Sonra köprüde durdum moralim sıfır. motorun sağına soluna bakıyorum. Sonra bindim bastım hiç bi sorun yoktu ve eski haline dönmüştü. Eve geldim 1 saat falan bekledim marşa bastım hatayı tekrarlamıyor.

Bu neyin nesidir şimdi ? Motorda bi sorun mu var başınıza benzer şeyler geldi mi ?

alla allaa geçmiş olsun ali abi üzüldüm yaa niye böyle bişey yaptıki acaba gerçekten nazar deyiyor valla..:(

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bence de bundan sonra kimseyle polemiğe girmeyelim arkadaşlar.Motorun değerini biz biliyor muyuz biliyoruz.Bu da bize yetsin.Millet de ne alırsa alsın, neyi tartışırsa tartışsın.
    Yine servise danış ama büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum ben
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    deryali dylan forumunu takip eden birisiyim çünkü bir hafta beklesem beat yerine dylan alıyodum ama acelecigimin kurbanı oldum o yüzden her baktıgımda bu foruma ah şu salak kafam derim kendime kızarım size hitap etmemin nedeni bu forumu okudugumdan beri sizin motorunuzun üstüne çok titredigini fark ettim bu çok güzel bişi ama en ufak bir sesde en ufak bir bogulmada çok kafanıza takıyosun çok uzuluyosun sanki burda insan yapımı bir alet sonuçta arada böle şeler yapması gayet normal hangi makine yapmıyorki yani o yüzden kafanıza takmayın fazla şunuda belirtmek isterim keşke herkez sizin gibi motoruna aşık olsa ama kendimizi üzmeye gerek yok bu kadar

aslında haklısın valla ruckerpark sakınan göze çop batıyor.bende aman şurası çizilmesin aman burasına bişey olmasın derken biyerlerine bişey oluyor alllah korusun şu ana kadar teknik bi sorun yaşamadım ama

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    mhyen motorun temizliği ile yaptığı km arasında bu kadar doğrudan bağ kurmak bana uygun gelmiyo hiç..söleki benim motorum 34binde olmasına rağmen bunun yarısı kadar km yapmamış ama çok daha kötü durumda dylanlar gçrdüm anlatabiliyomuyum?? tabi sen 1000kmde bir motor alırsan tabiki çok temiz olucaktır orda haklısın..türkiyede kmye bu kadar fazla önem verilmeside insanları km azaltmaya yöneltiyo diye düşünüyorum..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler