hadi yaaa dündemi 3800 dü demek yanlış hatırlamışım
hadi yaaa dündemi 3800 dü demek yanlış hatırlamışım
Adam 2 tane kask ve mont veriyor. Gerçekten iyi teklif.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Öncelikle siyah olmasını istiyorum.Sattığım motor kadar temizini bulursam ocaktan sonra 3,5-4 veririm.Model önemli değil ama 2008 olsa iyi olur; km olarakta da 5-6 bin km altını istiyorum.Neden diye sormayın hep düşük km'li motor aldım fazlasını istemiyorum
Ali abi sen satma motorunu çok üzülürsün bak.Demedi deme
Ali abi arkadaşa mesaj da yolladım.Monta ihtiyacım olmadığını son fiyatın ne olacağını söyledim yine 3800 dedi.Km'si biraz daha düşük olsa gidip yüzyüze pazarlık yapardım
Dün de öyleydi Cem
Ne olursa olsun yılbaşından sonra almayı düşünüyorum ve acelem de yok.Ne zaman ki beklersem illaki güzel motorlar denk gelebiliyor
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
bekle bekle mehmet kısmet,denk gelir inşallah bitane temiz bişey
yaw takma km'yi 2008 model ne olacak.
Ben 18 bini çoktan geçtim.
Erdoğan 50.binde sattı daha taş gibi motor.
Satan kişiden servis notlarını al. Düzenli götürmüşmü değişeni vs var mı çıkar ortaya. motoru gidip bi yre göstermene bile gerek kalmaz.
Sen bir ay önce alıyodun oğlum.Duymuşsundur biliyorsundur dedim ne bilem
Kesin kalkıyor diyorlar da tam bilemiyorum.Noterden kurtulamasan bile ocak dönemi vergisinden kurtulursun
Ali abi monta, kaska ihtiyacım olsa cidden mantıklı ama biri yazlık biri kışlık 2 montum var.Ayrıca sağlam bir kaskım da var çok şükür.Zaten adam onları bayağı kullanmıştır.Ben bir başkasının uzun süre kullandığı kaskını kullanamam.Montu, kaskı satarsın desen adamın kullandığı malzemeleri kime satıcan Mesela ben bu malzemeleri 2. el almam
Aynen öyle Cem.Benim ilk dylan'ı alma hikayemi de bilirsin.Kaç tane eski kasa runner baktım olmadı; ilk gördüğüm dylan'ı gidip almıştım
Ali abi dylanla 100.000 rahat gidersin zaten ondan yana korkum yok.12000 de motorun ömrünün neredeyse onda biri.Fakat almışken tertemiz fazla binilmemiş düşük km'lileri tercih ediyorum hep
Bu arada Erdoğan abi de sattı mı dylanı
Grupta sadece sen, Serkan gibi birkaç kişi kaldınız he dylanı olan
Aynen öyle Cem.Benim ilk dylan'ı alma hikayemi de bilirsin.Kaç tane eski kasa runner baktım olmadı; ilk gördüğüm dylan'ı gidip almıştım
Ali abi dylanla 100.000 rahat gidersin zaten ondan yana korkum yok.12000 de motorun ömrünün neredeyse onda biri.Fakat almışken tertemiz fazla binilmemiş düşük km'lileri tercih ediyorum hep
Bu arada Erdoğan abi de sattı mı dylanı
Grupta sadece sen, Serkan gibi birkaç kişi kaldınız he dylanı olan
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Evet çok oldu satalı. hayatonda ekibi beverlyci oldu . Ama ben bu işe devam ettiğim sürece Dylan'ı satmam motor alırsamda 2.bi motor alıp koyarım kapıya. Bu ya maxi scooter olur yada bi "Fz6 Fazer" olur.
Dylan'ın son sınırlarını test etmek istiyorum bakalım 100bin mi 200bin mi görücez birlikte
bilmemmi mehmet nese sen bekle en iyisi çünkü şansın var o zamanda dylanı çok güzel denk getirmiştin
Bu memet harbiden çok ballı ya
Gidiyo en temiz motoru buluyor
Biz bi motor alıyoruz başımıza bela oluyo
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Erdoğan 3 demişti 2.800 ye vermiş.
dylan ile sym karşılaştırmaları kesinlikle kagıt üzerindeki verilere göre hesaplamak dogru olmaz yanıltabilir kendim honda suzukı fanatigi olaraktan şimdiye kadar honda yada suzuki dışında başka bir motor almadım hatta benim için diger markalar ne kadar kaliteli oldugunu idda etse dahi beni bu fikrimden asla caydıramaz dı ben hondayı bilir hondayı tanırdım
fakat bu yaza kadar
arkadaşım gökalp ile uzun yol yapalım dedik 600 km kadar bende sfır aldıgım cbf 250 var arkadaşımda ise sym gts 250 sabah erkenden yola çıktık ilk leri ısınma yola alışma safhasında suratlerimiz 90 100 civarı idi gittikce tempoyu artırdık düzgün yollar çıkınca basmamak olmaz dı süratlerimiz arttı artık elimde kaz kolunu çevirecek yer kalmamıştı süratim 145 civarı idi benim kilom 60 arkadşımın kilosu 80 idi şansı yoktu yani ben ondan daha hızlı yol alabilirim derken baktım beni geçip gidiyor. hemde altındaki motor 21 bg 180kg motor benim motor 140 kilo ve 22 bg nasıl oluyordu derken farkta attmaya başladı bu her şeye ters bir durumdu moralim bozulmuştu o yolculuk sırasında zevkim kaçmıştı bu bir gerçekdi ve bunu degiştimek için motorun üzerine yatttım daha süratlensin diye motor 150 ye çıktı ancak yanına yanaşabildim fakat ben motorun üzerinde eyiliyorum o ise atatürk gibi dimdik
o yolculuktan sonra motorumu sattım bu benim için hayal kırıklıgı idi
şimdi asıl gelelim konumuza sym yi asla küçümsemeyin sizin katagoride olan sym hd 200 büyük teker avantaj ve seramik silindiri ile daha yüksek verim daha dayanıklı silindir mevcut yan yana yarıştırın bence sym hd 200 dylan ı çok rahat yir
Üstad ben dylan ile CBF250 ile kapışıyorum. hatta yokuş yukarı CBF'i Dylan tokatlıyor. Arkamda çanta yokken düz yolda 140 a çok zorlanmadan çıkabiliyorum. Buna inanmazsan test edebilirsin.
GTS 250 güçlü bi motor lafım yok ama SYM200 ile Dylan'ları azda olsa Saros geizimizde test ettik. Sym200 performans olarak dylan kadar güçlü değil. Üstelik kalitesi konusunda da fazla yorumda bulunamayacağım.
http://www.hayatonda.com/detay.asp?id=90 bu linkten bahsettiğim geziye bakabilirsin.
Arkadaslar nedir bu yarisma meraki, sym dylan'i gecse, dylan sym'i gecse nolacak, bosverin bunlari, kim hangi motora zevkle biniyorsa ona binmeye devam etsin. Bence bu kucuk makinalarla 140 km gibi suratlere cikmak delilik...
gezinizi inceledim
fakat 10 arlı motor gezileirnde pek hızlı gitme gibi şansınız olmaz bende gittim böyle çok motor lu guruplarla hızımız dengeli olmalı 80 i geçme basıp gitme gibi şans olmaz malesef gurup disiplini içinde olmak şarttır
oyüzden burdaki ölçümlerin seni yanıltmasın teke tek kullanmasını bilen biri ile denemeni tavsiye ederim kesinlikle fikrin degişecektir eminim bende burda hd 200 e bindim hatta sh 150 yi bilirmsin hondanın 16cant ebatında olan dylan motoru üzerinde bulunan motor ile başa baş gidebilen bir motor sym hd 200 ki daylan 140 yaptı diyorsun sym de aynen yapıyor hatta tork olarak dylandan daha yüksek torklu bu da yokuş çıkması daha iyi demek
sen bir hd bul dene derim sadece
sym topiginden alıntıdır.
Alıntı:
serkangencer´isimli üyeden Alıntı
istanbulda dylan 150 ile kapıştırsana acaba hangisi geçecek merak ettim. burda hondanın dylan 150 olsa denerdim denedikten sonra paylaşırsan sevinirim.
Dylan ile değil ama honda sh150 (sh150 nin motoru şu an dylan 150 de kullanılıyor) ile drag yapmıştım kalkış aynı hız konusunda kafa kafaya gidiyorlar ama daha önce sh150 yi kullanan olarak sh150 yi hala unutamadım
acun üstad. öncelikle hemen belirteyim elbette sürekli 80 le gitmedik. Yanyana gelip aynı anda gazları kökledik vs. Ayrıca dylan kullanan arkadaşlarımızdan biri gezide Sym'nin şarz dinamasu yandığında test etmek için sym200 ü kullanmıştı. Onunda performans yorumlarından çıkarak bu karşılaştırmayı yaptım.
Ben bizzat sym yi kullanmadım ama dediğiniz gibi kullansan daha iyi bir yorum yapabilirdim. bende size dylan ı test etmenizi tavsiye ederim
Elbetteki sym de güzel bir motor. İsteyen istediği tercihi yapabilir.
Eğer önüme aynı fiyatta ( ki öyleler ) Bir sym200 birde dylan150 konulsa tercihim dylan'dan yana olurdu.
Ben dylan'ı şuan konumum itibari ile çok kullanıp farklı testler yapıyorum. bunun içinde 2000km lik rahat bir geziden en zorlu şartlarda tüm limitlerinin zorlanmasına kadar her türlü test var.
Başka bir motor almayı düşündüğümde dylan yine 1.motorum olarak kalır. 2.motorum ise büyük ihtimalle büyük cc vitesli bir motordan yana olur.
Hoşça-Dostça
biraz önce bahsettigim gibi ben bir japon fanatigiyim kullanmadıgım motor kalmadı sayılır honda titanından cbf 250 9rr,r6, fazer(kesinlikle sevemedigim bir motordu ayrıca)suzukı bandit ,600f gibi fakat arada kalmış tanınmayan motorlarında çok şeyler balardıgının farkında olmalıyız bu arada bende dylan a binmedim denemedim ama deneyecegim.
üstad Fazer6 ve r6 kullandım dedin
Neden fazer'ı sevmedin merak ettim. Benim istek listemde olan bi motor olur kendileri
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)