Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı erol 62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar o fiyata olmaz. ancak bu bir taktiktir. bu arkadaş bir dylan almak istiyor ve pazarlık aşamasındadır satıcının ayaklarını aşağı çekmek (fiyatı) istiyordur. satan arkadaşa bak bu fiyatlara da var, sen motoruna çok istiyorsun demek istiyor. bu haraketler profosyonelcedir.kanmayın o fiyata değil 1000 ytl üzerine gözü kapalı alırım. bu arkadaşı aradığınızda büyük ihtimalle size cevap vermeyecektir.tecrübelerim konuşuyor

abi haklısın ama bence galeri ortamında olsa dediğin olabilir ama internettede öyle dediğin gibi bişey olamaz bence.bak git sahibinden.com ma bak fiyaları gör diceğini hiç sanmıyorum ama tabi olabilirde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bu arada bakıyorum da cidden yazınkilere göre fiyatlar yüksek gibi.Bir de dylan prim yapmıyor diyorlar.Adam gibi 2008 model düşük km motor yok.Olan da 4,5-5 istiyor

Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi haklısın ama bence galeri ortamında olsa dediğin olabilir ama internettede öyle dediğin gibi bişey olamaz bence.bak git sahibinden.com ma bak fiyaları gör diceğini hiç sanmıyorum ama tabi olabilirde
    Sahibinden.com'u referans gösteren çok var Cem.Herşey olabilir
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    fiyatlar konusunda bilgi için yazıyorum. 1 aralık ta 2006 model siyah 2500 km.de çok temiz bir dylanı muğla dalyandan tolga savacı adlı sanatçıdan satın aldım.fiyat 3250 ytl. ancakmotor çok temiz

Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada bakıyorum da cidden yazınkilere göre fiyatlar yüksek gibi.Bir de dylan prim yapmıyor diyorlar.Adam gibi 2008 model düşük km motor yok.Olan da 4,5-5 istiyor

Sahibinden.com'u referans gösteren çok var Cem.Herşey olabilir
    doğrudur valla ben o kadar 2.el alım satım işlerine pek girmediğim için bilmiyorum demekki oluyormuş ha.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Km çok düşük.Modelin 2006 olması önemli değil di mi?Sadece muayeneye erken girer.
    Bende mayısın 31'inde daha 2 aylık 1050 km'deki 2008 modeli 4000'e almıştım
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Alıntı erol 62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatlar konusunda bilgi için yazıyorum. 1 aralık ta 2006 model siyah 2500 km.de çok temiz bir dylanı muğla dalyandan tolga savacı adlı sanatçıdan satın aldım.fiyat 3250 ytl. ancakmotor çok temiz

valla iyi almışsın erol abi. 2006 model çok az kullanmış gerçekten

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    bı bız denk getıremedık hesaplı bır dylan..

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı sero35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bı bız denk getıremedık hesaplı bır dylan..
    İzmir'de oturuyor olsam ve siyaha takıntım olmasa kaçırmazdım.Süper fiyat...
    http://www.sahibinden.com/2008_honda...XQQdisplayitem

erol 62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    ben sahibinden.com.dan buldum.dylan almak isteyenlere tavsiyem sahibinden.com.u sürekli takip etsinler.buluncada kaçırmasınlar.

Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir'de oturuyor olsam ve siyaha takıntım olmasa kaçırmazdım.Süper fiyat...
    http://www.sahibinden.com/2008_honda...XQQdisplayitem

ilanda özellikler bölümünde km:2000 yazıyor ama açıklamalarda 24000 km yazıyor..aaaa açıklamanın sonundada 1000km bakımı yapılmış diyor her halde bir sıfır fazla kaçtı 24000 yazarken

ilan açıklaması:
    24000 km. çok temiz 5 aylık 1000 km bakımı yapılmış

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Valla bakmadım.Önceden gözüme çarpmıştı 2000 km'de olduğu paylaşayım dedim kusura bakmayın

yok yok sende sorun yokta açıklama bölümüne 2400 yazcaktı her halde satıcı,24000 yazmış ben öyle anladım

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bu arada 5 ayda 24000 nasıl olmuş o?2008 olup da 24000 yapmak hem de 5 ayda...İyiymiş...

bencede olamaz mhyem açıklamaya yanlış yazılmış bence

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi seninki çok az yakıyo bence baksana protesto abininkide artçılı benim kadar yapıyo.seninki maaşallah kokluyo galiba

bu ilandaki fiyat doğrumu acaba myhem doğuysa al sana dylan

http://www.sahibinden.com/honda_dyla...=honda%20dylan
    bence siz yanlış test ediyorsunuz sonuçta aynı motor :

Gösterge tam kırmızın üzerine geldiğinde 50km daha gidiyor bunu hiç hesapladınız mı ?

Depoyu ağzına kadar doldurun sonra motoru kullanın göstergeniz kırmızıya gelince yaptığınız km ye 50 daha ekleyin. Yada benzinin son damlasına kadar tüketin. Yanınıza yedek şile alın da yolda kalmayın

Arkadaşlar Richa'nın kışlık ele harika oturan deri bir eldiveni var.

59 EURO fiyat sizce nasıl ?

"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

ali abi yanıma alıcam öyle şişeyle benzin deneyecem valla kafama ççok takılıyo bu konu

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    depoyu ağzına kadar doldur ne kadar alıyorsa.
    Sonrada sonuna kadar bitir. Gaza fazla yüklenme
    Dur ve kalklarda ani gaz verme sakin kullanımda göreceksin 300 km çok rahat gideceksin.

tamam abi ağzına kadar dolduracam ama,gaza yüklenmeden yapamıyorum,ayrıca kalkışlardada biraz seri kalkıyorum her halde benim motor ondan fazla yakıyor

eldiven konusundada kışlık eldivenlerle hiç rahat edemiyorum ben.gidon hakimiyetini sağlayamıyorum özellikle sinyalı kornayı kullanırken zorlandığım için yazlık eldiven aldım elime güzel oturuyor çok soğuk havalardada ince bi yün eldiven daha taktımmı süper oluyor,ne soğuktan korkuyorum nede gidonu kavramada sorun yaşıyorum

linkini buldum ama yüklemişken fotosunuda kayayım baki
    http://www.xtu.eu.com/Prod_large.asp...id=27&LngID=en

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    denediğin eldivenin kalitesi de öenmli tabi. Mesela ben revitten daha rahat eldiven görmedim. Gidip test ediyorum.
    ilk motoru aldığımda dandik bi kışlık eldiven almıştım parmaklar kapanmıyor Hemen gittim geri verdim sonra bi tane revit denedim. Yazlık eldivenden bile daha rahat ele oturdu 220 ytl gibi fiyatı vardı tabi.
    Şimdi ilk kez richanın bu modeli bana revitteki hissi verdi ve 120 civarında fiyatı var.

rahatta abi fiyatıda rahat yaa onların.
    malzemesini beğendiysen dene abi richayı

bu arada 4000 mesaj olmuş

hatta 4001

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler