Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Aralık 2008, 15:28
bu verdigin degerler yanlış firmalar kendi çıkarları dogrultusunda yazdıgı yazılar bak 2007 de ab birligi ülkelerinde scooterlarda italya .ingiltere başta olmak üzere tüm ab ülkelerinde kymco en çok satan scooter bak isterse silkar distribitörü aç telefonu sor gerçekleri sana söylesin sen her önüne gelen bilgiye inanma bilginin kaynagına git bilgilenmen için
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
Reklamlar
-
12 Aralık 2008, 15:32
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
bu verdigin degerler yanlış firmalar kendi çıkarları dogrultusunda yazdıgı yazılar bak 2007 de ab birligi ülkelerinde scooterlarda italya .ingiltere başta olmak üzere tüm ab ülkelerinde kymco en çok satan scooter bak isterse silkar distribitörü aç telefonu sor gerçekleri sana söylesin sen her önüne gelen bilgiye inanma bilginin kaynagına git bilgilenmen için
ya hocam sen nesin bole ya honda düşmanımısın beat forumundada aynı kötülemeyi yapıyosun hadi tmm beat sorunlu bir motor biraz ama dylana laf soleme bari ya senin niyetin belli oldu zaten artık sana hiç bişi diyemiyorum
-
12 Aralık 2008, 15:37
sudabatmayan abi tamam kymco çok iyidir ama bi kere söyledin anladık dünden beri orda burda nereye baksam kymco yaazıyosun daha uzatmanın bi anlamı yok tama biz hata yaptık aldık honda kusuba bakma en kısa zamanda kymcoya dönecem
-
12 Aralık 2008, 15:41
aynen bende hepimiz gerizekalıyız zaten bir sen akıllısın sudabatmayanadam
bende satıyorum hemen kyomca alıyorum
-
12 Aralık 2008, 15:43
sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı
yazdigin mesajlarin hic birinde bilgi yok, kymco en iyisi diyorsun baska da bi cacik yok. amacsizca zirvalamissin. baska forumlardaki mesajlarin da ayni. o yuzden bana gerceklerden ve bilgiden bahsetme.
-
12 Aralık 2008, 15:54
yaa kedı erısemedıgı cıgere mundar dermıs.dunya honda yı tek gecıyor.bu arkadas almıs bı kymco yere goge sıgdıramıyor.kazayla hondaya bır bınse ozaman ne olur acaba.
-
12 Aralık 2008, 16:00
ruckerpark adlı üyeden alıntı
rica ederim kendine saygısızlık ediyorsun bu işin evlat zekayla ileri geri bir ilişkisi yok bazen insan yanılır aldanır ara sıra böyle aldanmalar yanılmalr olmassa peki ozaman insan oglu nasıl tecrübe sahibi olur işte bizler yanılmalarla aldanmalarla yetişip tecrübe sahibi olduk onun için tecrübeliler bundan sonra çok zor aldanır benim demek istedigim bu
ruckerpark adlı üyeden alıntı
ayrıca hondanı satma zira sen hondayı satıp kymcoya geçersen eminim tüm sitede kyamet kopar sonra tüm hondacıların hedefi olarak ömür boyu olarak yaşar ve yaşlanırım allah beni hondacıların diline düşürmesin
-
12 Aralık 2008, 18:58
-
12 Aralık 2008, 19:40
arkadaşlar bencede artık yeter yaww
-
12 Aralık 2008, 19:58
komik bi durum..
nedir bu dylancilarin cektigi..
kymconla mutluysan mutlu ol..
asyanla mutluysan mutlu ol..
ducatinle mutluysan mutlu ol..
ama niye baskasinin malina kotu diyosun yada gereksiz markani ovuyosun..
1 asyam 2 hondam oldu..
hepsiylede cok iyi anilarim var..
ama yani ooo asya superdir honda 1 numaradir diye iddiam olmaz
zaten komik oluyo..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
12 Aralık 2008, 21:09
praetorian adlı üyeden alıntı
komik bi durum..
nedir bu dylancilarin cektigi..
kymconla mutluysan mutlu ol..
asyanla mutluysan mutlu ol..
ducatinle mutluysan mutlu ol..
ama niye baskasinin malina kotu diyosun yada gereksiz markani ovuyosun..
1 asyam 2 hondam oldu..
hepsiylede cok iyi anilarim var..
ama yani ooo asya superdir honda 1 numaradir diye iddiam olmaz
zaten komik oluyo..
bak kardeşim zaten ben devamlı aynı şeyi söylüyorum anlamayanlar habire yazıyor kymconun üstünlügü tartışılmaz yaşanır
-
12 Aralık 2008, 21:25
yaa bu arkadas burayı da mı daattı =)..45 yıllık motorcuyum diyo ama bu sitede bu dawranışları 16 yasındakiler yapıyo..daylına da kötü diyosa hep beraber kendisine gülelim arkadaşlar. ben başliym siz dewam edersiniz.
AHAHAHAHAHAHAHA =)
Arkadaşı CBF 150 forumuna da bekliyoruz =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
12 Aralık 2008, 21:50
bak kardeşim zaten ben devamlı aynı şeyi söylüyorum anlamayanlar habire yazıyor kymconun üstünlügü tartışılmaz yaşanır
su yazinla zaten ne demek istedigimi toptan anlamadigini(zi) gosterdin(iz)..
benim dedigim sey su..madem motorun ustun niye baskasinin motoruna gelip bole bole bole kotu diosun..
sen bole yapinca kwang yang sana odulmu veriyo hayir..
motora baslicak olanlar bu yorumunla cok mu bisi ogreniyo hayir..
bi de su ornegin cok yanlis..
cok satan iyidir mantigi...
ozaman turkiyenin en iyi arabasi dunyanin en iyi arabasi da vw beetle olurdu..
ama oylemi?
diil..
-
12 Aralık 2008, 23:16
praetorian adlı üyeden alıntı
su yazinla zaten ne demek istedigimi toptan anlamadigini(zi) gosterdin(iz)..
benim dedigim sey su..madem motorun ustun niye baskasinin motoruna gelip bole bole bole kotu diosun..
sen bole yapinca kwang yang sana odulmu veriyo hayir..
motora baslicak olanlar bu yorumunla cok mu bisi ogreniyo hayir..
bi de su ornegin cok yanlis..
cok satan iyidir mantigi...
ozaman turkiyenin en iyi arabasi dunyanin en iyi arabasi da vw beetle olurdu..
ama oylemi?
diil..
lütfen arabayla motosikleti aynı kefeye koyup tartma yoksa tartı özürlüsü olursun karışmam
-
13 Aralık 2008, 15:55
CBA adlı üyeden alıntı
valla pek anlamadım ama granajlardan plastik titreşim sesi geliyo olmasın.egzos patırtaması bendede var o hepsinde var abi
merhaba yok plastik titreşimi diil eminim.rölantide çalışırken bişi yok.hafif gaz verip kalkma anından itibaren başlıyor tırıltı şeklinde ama gidişte falan bi sorun yok ama bu ses hep var.sadece merak ettim.arıza olduğunu sanmıyorum
-
13 Aralık 2008, 15:58
tamam tarti ozurlusu olarak bitane daha ornek veriyim..
ulkemizin en cok satan motorlari gectigimiz senelerde mondialdi..
bu mondiali iyi motor mu yapti
hayir..
buna ne dicen acaba suya batmayan ama karsisindakine hakaret etmeye calisan adam..
kymco parami veriyo acaba dicem niye versinki
dimi
-
13 Aralık 2008, 19:27
timuçin okçu adlı üyeden alıntı
merhaba yok plastik titreşimi diil eminim.rölantide çalışırken bişi yok.hafif gaz verip kalkma anından itibaren başlıyor tırıltı şeklinde ama gidişte falan bi sorun yok ama bu ses hep var.sadece merak ettim.arıza olduğunu sanmıyorum
abi tam anlayamadım ama bence ya debriyajdan yada kayıştandır bence sen bi servise göster bence
-
13 Aralık 2008, 23:57
Kymco Honda yalan gerçeke aşk mondialBen Kymcoya bindim öyle şaşalı bir özelliği yok
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
14 Aralık 2008, 00:37
muhabbete bak bende senelerce kyomcoya bındım ama ses dylanın da kendıne gore ozellıklerı var bence tartısmayın arkadaslar bızler motorcular olarak hepımız kardesız unutmayın motorcu motorcunun dostudur
-
14 Aralık 2008, 11:16
değerli dylan dostları scooter almaya karar verdiğimde sizin sayfalarınızı 1 ay kadar takip ettim.sonunda 3 aralık 2008 de ikinci el çok temiz 3000 km.de 2006 temmuz trafiğe çıkışlı bir dylan satın aldım.başlangıç motorum çok mükemmel bir makina.değerli dylan dostlarının bir konuda yardımını istiyorum. motorumun digital olan zamanı gösteren kısmı ile trip denen günlük km. sayacı kontağı kapatıp yeniden açtığım zaman sıfırlanıyor.yeniden çalışmaya başlıyor.kontağı açıp kapatınca tekrar sıfırlıyor.totol sayaçta ve diğer hiç bir göstergede sorun yok.aküsü orjinal yuasa marka.... acaba şarjı mı düşük veya siszin sitede bir yerlerde okumuştum ama aradım bulamadım akü mü bitiyor.akünün bittiğini nasıl anlarım.aküyü değiştirsem sorun çözülürmü. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
gösterge saatini komple değiştirmeden bu işi düzeltmenin bir yolu varmıdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler