erdogan abi hayirli olsun
goremedim beverly i her gecisimde acaba bugunmu die die,forumdan ogrendik)
beverly yorumlarinida bekliyoruz
erdogan abi hayirli olsun
goremedim beverly i her gecisimde acaba bugunmu die die,forumdan ogrendik)
beverly yorumlarinida bekliyoruz
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
teşekkür ederim. Motoru aldık 2 gün gezdik, 3. gün servise gönderdik zaten. Aküsünün şarjı yetersiz kalmış. Eee normaldir motor aldığımızda da en az 2 ay yatmıştı. Neyse yeniden şarj edildi akşam durumu gayet iyiydi. Umarım sorun yinelenmez, akü sorunu epey gıcık birşey oluyor. Ancak oldukça dengeli ve güçlü bir motor. İnsanın uzun yol yapası geliyor.
Hayatonda
erdoğan abi hayırlı olsun yeni scooterin,aslında bu saatten sonra sana 500cc olanı daha iyi giderdi ama neyse.. performans olarak dylanla arasındaki fark nasıl test edebildinmi hızlanma yada son hız olarak?? 250cclerin kağıt üstündeki verileri beni pek tatmin edemiyo açıkçası 3-4hp fazla olan güçler ağırlık farkına kurban gidiyo gibi geliyo bana sen ne dersin abi??bu arada bende 33bindeyim akü hala orjinal bu kış sorun çıkartırmı acaba??
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Merhabalar, daha evvel 600cbr olduğundan artık büyüklerde gözüm yok büyük motorun derdi de masrafı da büyük oluyor. Bizim şartlarımıza 250cc en ideali. Dylan ile kapıştığımızda hala Dylanı yakalayamıyorum. Meret iyi kaçıyor onun kadar rahat manevra yapamıyorum ve frenleri onun kadar güvenli değil. Ancak 2 kişi açık yolda çok rahat 120 yapabiliyor bu da öenmli bi artı. Hızlanması Dylan'a göre daha yavaş. Ancak hızlandımı durmuyor tabi Yakıt olarak yaklaşık aynı yakıyorlar belki idareli kullanılsa(gereksiz yere hız yapmamak gibi) daha bile az yakıyor diyebilirim. Ancak konfor ve sürüş dengesi çok iyi 130-140 km ye çıktığınızda dengenizde en ufak değişme olmuyor sanki 70-80 ile gidiyor gibi hissediyorsunuz, rüzgarda olmasa o bile hissedilmeyecek. Dylan'dan sonra tercih edilecek ilk motor diyebilirim.
Ayrıca şöyle de bir gerçek var; Honda Dylan forumlarında ve kullanıcıları arasındaki paylaşım ve dayanışma maalesef Piaggio Beverly kullanıcıları arasında yok. Dylan ile yoldan geçerken herkes selam verirken Beverly sahipleri bön bön bakıyor. Forumlarında bile yıllardır tek kelime eden yok. Oysa biz Dylan kullanıcıları hemen kendi gruplarımızı bile oluşturup forumu bol bol yazı ve paylaşım ile doldurduk. Bu nedenle Dylan'ın yeri kesinlikle ayrı.
Hayatonda
satılık dylan arıyoruz bilgilerinize. ..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
http://picasaweb.google.com.tr/hayatonda1/MyHondaDylan#
Al üstad sana Dylan.
2008 model
Şubat 17 trafiğe çıkışlı
- Arka Çanta ve aparatı
- Orjinal cam ve aparatı
+ Alt neon lambalar
+ Yan Ayak
+ fosforlu jant şeridi
+ Dış termometre
değişen hiç bir parçası bulunmamaktadır.
tüm bakımları honda güngör motor tarafından zamanında yapılmış olup
motor ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
2011 yılına kadar trafik sigortasıda yaptırılmış olup hiç bir ceza/vergi vs borcu bulunmamaktadır.
Cam ve Çanta = 225 ytl
Motor = 4400 ytl
Taksit imkanları ile ilgilide niyetin ciddi ise görüşebiliriz.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bizdede war bi tane 1300 kmde siyah daha motor 4-5 aylık motor karşıyakada görebilirsiniz nokta çizik yok
fiyatı 4800
Üstad vazgeçtim satmaktan Artık her gün nerdeyse 100 km yapmam gerekiyor.
Artık Dylan'ın sınırlarını zorlayıp 300.000 km yapıp yapamadığını test edicem
Arkadaşlar Yağmur için lastik değişimi yapmak istiyorum.
Pirelli mi yoksa michelin mi almalıyım ne dersiniz ? En iyi yolu tutan ve kaymayan lastik hangisidir. ?
abi michelin'in 4 mevsimleri varmış,pilot sport olanı değil deseni farklı zaten onları çok methediyolar .burda bi abide var gayet memnun oda yaz kış yağmur çamur motora biner ondan 4 mevsim aldı,bende almayı düşünüyorum ama yağmurda soğukta pek kullanmadığım için pilot sport alıcam çünkü kuru havada süper yol tutuşu warmış pilot sportun daha yumuşak hamurluymuş
Bu aralar Pirelli yok piyasada ama bulabiliyorsanız sipariş edin bekleyin Pirelli alın, bırakın Michelin'i. GTS 23-24'dü sanırım.
Hayatonda
hakikaten de piyasada yok. Sipariş 1 ayda ancak gelir diyorlar :(
deryalı dostum bende pirelli gts23-24 kullanıyorum.ıslak zeminde arka tekerleğin patinaj sorununu çözmek adına ustayla düşünüp 130-70 olan ölçüyü 140-60 yapmıştık gayette iyi oldu artık istesemde sağa sola gezinmiyo diyebilirim..10bin kmyi doldurdum ıslak-kuru hiç bir sorun yok tavsiye ederim kesinlikle..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
arkadaşlar bagayıdır ugramıyordum siteye, bilenler benim durumumu bilir pazarbaşı honda yapmak istemedigi icin esengule gitmiştim, oda yokuşta kalmak istemiyorsan modifiye debriyaj kiti takalım 1000$ deyip soymaya calıştıgı icin bugun D&B motora gittim, usta hemen soktu baktı debriyaj bitmiş ama debriyaj tası hic aşınmamış dedi!!!
hemen hondaya telefon actı usta. honda pazartesi heyet ile toplanıp karar verip okey verecekmiş olumlu sonuc %90 olur, ama olumsuz cevap gelirse honda gebze merkezini arayıp, pazarbaşınına her gittigimde hava filtresini degiştirmesini, debriyajı benim ustume atmasını, motoru kız gibi kullanmışsın zorla biraz demesini anlat o zaman kesin sonuc alırsın dedi usta. arkadaşlar 5 aydır motoru aldıgımdan beri debriyajı problemli kullanıyorum ve ısrarla yapmadılar 4690km de motorum şu an, normalde 2000km de olması gerekirdi ama pazarbaşının beni sallaması yuzunden (motoru ilk teslim aldıgımda motor zayıf kalkıyor sanki kavrıyamıyor debriyaj dedigimde "daha rodajda normal" denip alel acele uzun yola cıkıp rodaj yapmam, 1000 km ye geldigimde ise hala aynı dedigim zaman, ooo 4000 km ye geldiginde acılır motor icin rahat olsun) habire yol yaparak cebimide zarara sokup piskolojimide bozdular sagolsunlar ama duzeldimi hayır. pazartesi iyişallah olur, olmassa pazarbaşının bana yaptıklarını gebzeye şikayet ettikten hemen sonra tuketici mahkemesine verecegim belki o zaman yaparlar. arkadaşlar kanuni bobcat 150cc kıcı kırık cin malı motorumu tam 3 sene kullandım, birkere yokuşta bırakmadı debriyajı yanmadı, dunyanın parasını verip honda ps150i aldım aldıgım gunden beri debriyaj sıkıntısı yaşıyorum ve beni suclu cıkarmaya calışıyorlar inanabiliyormusunuz ben boyle bir rezillik gormedim...
Mutlu ben sana ilk olarak D&B'ye gitmeni aylar öncesinden söylemiştim.Niye bir bilen sözü dinlemeyip de o servis senin bu servis benim gezdin ki?
Bence umudunu yitirme.Karar senin lehine olacaktır sanıyorum ki
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
biliyorum ama kolay degildi benim icin karşıya gitmek işimden kolay kolay izin alamıyorum + anadolu yakasını hic bilmiyorum karıştırırım yolları diye buralarda cozum aramaya calıştım D&B ye bile oraları iyi bilen bir arkadaşla gittim zaten iyişallah yaparlar. ya yokuş gordummu başka yollar arıyorum korkudan...
merhaba aranıza yeni katıldım.sizlerle tanışmak ve sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.daha önce bir çan çin kullanıcısıydım motor merakım bunda başladı sonda anda bu zevkim ölmeden önce ondan kurtuldum.tamiric ile akraba oldum 4000 km de sattım ve değişmeyen sanırım çok az yeri kalmıştır.dylanı bir honda bayisinde gördüm bişi oldu o günden beri arıyorum.bildiğiniz uygun mümkünse 2008 model Dylan arıyorum
mutlu benimde sinyal stop gurubun sağ arka granaja bağlı olduğu yerden çatladı bi çukur nedeniyle aylardır gidiyorum geliyorum servise bi netice yok artık adamlar en son geçen hafta fotoğrafları çektiler yolladılar bakalım ne olacak yani diceğim bu servislerin çoğu böyle adamı başından atmaktan başka bişi bilmiyolar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)