Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Benzini aldığında yerden sorunlu olabilir.Ayrıca rodajdaymışsın kesin birşey söylenemez ama motorun yakışı değişebilir.Düz yerde bakıyorsun di mi?Eğimli yollarda baktığında ibre hep yanlış gösteriyor çünkü.Normal bir dylan'da benzin aldıktan sonraki işleyiş benim gözlemlerime göre şudur:
    -İlk 60-70 km çubuk hiç kıpırdamaz hep fullde kalır.
    -Daha sonra yavaş yavaş inmeye başlar, arada bayağı iner.
    -Kırmızı ışığa geldiğinde ise yaklaşık bir 50-60 km daha yol gidecek kadar benzinin kalmış demektir.
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı TYP-R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok sinirliyim benzini fulledikten sonra 170km oldu fakat göstergede benzin kırmızının ortasında rodaj nedeni ile süratli de kullanmıyorumneden böyle oluyor anlamadım önceden de 9lt ile 250km gittim.Off yaw
    Hiç üzülme seninkisi yine iyi ben ilk aldığımda rodajdan sonra sıktırmıştım o zaman bile 1 depo 160km götürmüştü Benim servisten aldığım bilgiye göre yakıt tam olarak düzene 6 bin kmde giriyor performansta şaşırtıcı şekilde artıyor hele hele benim dylan 8 bin bakımından çıktığında olağan üstü değişmişti çıktığım uzun yolda yakıt ölçme amacım yoktu çünkü yol boyu sıkacaktım sıktımda zaten 4 yerde 140km hız yaptım üstelik 4ündede 5dk o şekilde gittim yolun genelindede 120nin altına düşmedim ve 266 km de stop etti resmen yuh dedim ama bakımı yaklaştıkça değişti
    YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...

pocemonmutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    evet dun sabahtan gittim honda esengul'e, usta cok ilgili davrandı ve motoru test etti geldi ne dedi inanırmısınız? motor normal tabi motor yarım saatten fazla duruyordu sogudu usta yokuş cıkmadı buyuk ihtimalle.bende durumu izah ettim yokuştaki problemi, sicak soguk farkları, debriyajdan gelen tıkırtı ve sonuc debriyaj problemi cıktı. elinde olmadıgı icin on varyator arka varyator misket kayış balata ne varsa komple spariş verecegini soyledi. parcalar yarın geliyormuş sabahtan gidiyorum tek tek parcaları değiştirerek sorunun hangi parcadan kaynaklandıgını tespit ederek olayı cozecegiz artık

iyişallah sorun cozulurde yokuş cıkarken icim rahat olur...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Senin adına sevindim Mutlu.Honda bu zaten yolda komaz adamı
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    arkadaşlar esengule gittim durumu soyledim hemen binip test edelim dedi usta, buraya kadar herşey ok ama asıl bomba bundan sonra patladı cıktık yola nerde yokuş varsa 2kişi dur kalk dur kalk 5-6 kere yapmamıza ragmen motor banamısın demiyor deli oldum yapmadı yapmadı ne cekiş nede kalkamama yapmadı cıldırdım arkadaşlar ustada diyorki birşey yokki ne yapalım şimdi dedi iyimi

Motosikleti
    Yamaha FZ-6n Honda VFR 800a
    Alıntı pocemonmutlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar delirmek uzereyim bu sabah honda esengule gitmeden bir deneme daha yapıp cıktıgım yokuştan dur kalk dur kalk yaptım ve 3. duruşumdan sonra kalmadı ve debriyajdan beyaz duman attı cekiş mekiş gitti duz yolda bile gidemez oldu yarım saat dinlendirdim biraz topladı ve esengule gittim durumu soyledim hemen binip test edelim dedi usta, buraya kadar herşey ok ama asıl bomba bundan sonra patladı cıktık yola nerde yokuş varsa 2kişi dur kalk dur kalk 5-6 kere yapmamıza ragmen motor banamısın demiyor deli oldum yapmadı yapmadı ne cekiş nede kalkamama yapmadı cıldırdım arkadaşlar ustada diyorki birşey yokki ne yapalım şimdi dedi anlayacagınız actı ve sadece temizlik yapıp kapattı motorun gucu bu eger yokuşta zorlanmak istemiyorsan silverwing alacaksın dedi ve konuyu kapattı nedir bu yaaa tek başıma 3. dur kalkta motor duman atıyor 2 kişi 2 katı dur kalk yapıyoruz hicbirşey olmuyor ne iştir bu anlam veremiyorum

ne yapılması lazım ne yapmam gerekiyor allah aşkına birşey soyleyin yoksa gercekten elimden cıkaracagım motoru artık canımı cok sıktı bu motor aldıgımdan beri artık.. *ok vardı dylanı kaldırdılar dylan alacaktım ben
    Mutlu kardeş üzülerek söylüyorum ama senin işin hacılara hocalara kaldı sen iyi bir hoca bul bir muska yazdır birde motora kurşun döktür
    YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı GökhanYENİCELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mutlu kardeş üzülerek söylüyorum ama senin işin hacılara hocalara kaldı sen iyi bir hoca bul bir muska yazdır birde motora kurşun döktür
    guldurme beni gokhan gerci gulecek bile moralim yok. hacı hoca ne alaka bu işler hocalarla olsaydı servisler caminin yanında olurdu

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Mutlu bahtsız bedeviyi geçtin be kardeşim Keşke bu motoru almadan önce bir danışsaydın.Sana 10 kişiden 9'u ona o parayı vereceğine git 4-4.5'a 2008 az km'de dylan al derdi

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mutlu bahtsız bedeviyi geçtin be kardeşim Keşke bu motoru almadan önce bir danışsaydın.Sana 10 kişiden 9'u ona o parayı vereceğine git 4-4.5'a 2008 az km'de dylan al derdi
    ama ben 2. el almam bu sayfayı başından buraya kadar atlamadan okudum okurkende satan kişilerin kilometreye yaptıklarını okuyunca 2. el alacagım varsada oda gitti herkez ne koparırsam kar misali yaşadıkları icin, ozellikle bizim turkler bu işler icin bicilmiş kaftan bir ben yapamıyorum heralde zevkli oluyor (off nasıl gecirdim nasıl kazıkladım salak 2000km de zannediyor vesaire vesaire) neyse uzun lafın kısası bu gun honda sitesinde şikayet kısmına durumumu izah ettim. hala ilgisiz davranırlarsa tuketici haklarına bir ziyarette bulunacagım artık

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Mutlu'cuğum öncelikle gidip de 10.000 km'deki motorları almayacaksın.Ayrıca bakımlarının işlendiği kitapçığı olmayan motor da yaramaz.Zaten motoru da dylan'dan anlayan birine götürdüğünde ne olduğunu sana hemen söyleyebilir( mesela D&B motor-Ergin).
    Bu arada başka servislere de gittin mi?Ustadan ustaya değişir bu işler.Bir Esengül'e takılıp kalmışsın.Konşuk motora git, D&B'ye git işte.İstanbul'daki o kadar servisten birisi de anlamıyorsa bu işten bu motoru getirmesinler yani

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Mutlu'cuğum öncelikle gidip de 10.000 km'deki motorları almayacaksın.Ayrıca bakımlarının işlendiği kitapçığı olmayan motor da yaramaz.Zaten motoru da dylan'dan anlayan birine götürdüğünde ne olduğunu sana hemen söyleyebilir( mesela D&B motor-Ergin).
    Bu arada başka servislere de gittin mi?Ustadan ustaya değişir bu işler.Bir Esengül'e takılıp kalmışsın.Konşuk motora git, D&B'ye git işte.İstanbul'daki o kadar servisten birisi de anlamıyorsa bu işten bu motoru getirmesinler yani
    D&B ve konşuk kaldı zaten onlarda bir baksın...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Güzel kardeşim bir kaç sayfa öncelerine, sorunun ilk çıktığı zamanlarda yazdıklarıma bakar mısın?Sana direk D&B'ye git demiştim.Belki de o adamlar anlayacaktı bilemeyiz.Ama bozma moralini illaki çözülecek bu iş.Bana kalırsa çözecek olan da senmişsin gibi geliyor.Bir de üstüne servislere enjeksiyonlu motorun arıza tespit ve onarımını öğretirsin

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    Güzel kardeşim bir kaç sayfa öncelerine, sorunun ilk çıktığı zamanlarda yazdıklarıma bakar mısın?Sana direk D&B'ye git demiştim.Belki de o adamlar anlayacaktı bilemeyiz.Ama bozma moralini illaki çözülecek bu iş.Bana kalırsa çözecek olan da senmişsin gibi geliyor.Bir de üstüne servislere enjeksiyonlu motorun arıza tespit ve onarımını öğretirsin
    dogru soyluyorsun valla, eski motorumla 3 senede anca 11000km yapmıştım. ama bunu aldıgımdan beri problemi nedir diye test edene kadar 2 ayda 2500km yaptım be

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    Her makina bozulma adayidir fazla yorum yapmanin bi alemi yoktur iste onu alsaydin iste bunu alsaydinda falan da filanda bunlar bos isler adam bayiiden 200 compresör cikardi ewe gidemedi motoru yandi bunlar olan seylerdir demek istedigim agzi olan konusmasin (yada kalcadan sallamasin) anlamina gelir bende art niyet yoktur
    tarkan diyorsun o kafa kiranin ikinci adidir bugün sunu alacam der yarin gider baska alir kendisine dedim sen ps kullanamazsin kilo bakimindan agir oldugu icin orta ayaga kaldiramazsin ama dylanda yan ayak oldugu icin sana uyar dedim dylani tanidigindan degil yanlizca orta ayak ve cbr i degerlendirmek amaclidir tarkanin niyeti yinede belli olmaz adam gider maxi alir
    herseyin bir ilki vardir mutluyada ilki kaput cikti ama honda arkasinda sonuna kadarda olacak adamlar kolay kolay kendilerini lekelemez tamir veya degistirirler motorunu

Motosikleti
    Honda CB650F 2018
    cumartesi tekirdaga gidiyorum nişanlımla bakalım ne olacak debiyajda, o degilde motorun sorunu nedir diye harcadıgım benzine acıdım (motormu acılmadı diye, debriyajmı alışmadı diye, ne zaman nerde bayılıyor diye) evimden işim arası 3 km git gel 6km ara sıra gezmeye 20-30km ayırsam topu topu 2 ayda 500-700km arası olacaktı ama malesef 2 ayda 2500km yapmışım

tarkoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250
    honda olsun camurdan olsun bea ps de dylan da dört dörtlük motorlar. ben mehmetin dylanı almak istedim çünkü motoru çok temizdi sahibinden.com da motoru görür görmez çok beyendim ve hemen aradım.mehmette bilir zaten. benim motor satılsaydı ben o motoru kesin alıcaktım. kısmet olmadı sağlık olsun. şimdi kendimi Piaggio Beverly 250 ye kilitlendim.hem yan ayaklığıda var cbr zaten satılmak üzere kısmatse yapıcaz bişeler
    herkeze selamlar...

bu arada bi ekleme yapıyım

http://www.sahibinden.com/0_km_kadar...XQQdisplayitem
    YAMAHA XMAX 250

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Dylan daha spor duruyor
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı nedym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her makina bozulma adayidir fazla yorum yapmanin bi alemi yoktur iste onu alsaydin iste bunu alsaydinda falan da filanda bunlar bos isler adam bayiiden 200 compresör cikardi ewe gidemedi motoru yandi bunlar olan seylerdir demek istedigim agzi olan konusmasin (yada kalcadan sallamasin) anlamina gelir bende art niyet yoktur
    tarkan diyorsun o kafa kiranin ikinci adidir bugün sunu alacam der yarin gider baska alir kendisine dedim sen ps kullanamazsin kilo bakimindan agir oldugu icin orta ayaga kaldiramazsin ama dylanda yan ayak oldugu icin sana uyar dedim dylani tanidigindan degil yanlizca orta ayak ve cbr i degerlendirmek amaclidir tarkanin niyeti yinede belli olmaz adam gider maxi alir
    herseyin bir ilki vardir mutluyada ilki kaput cikti ama honda arkasinda sonuna kadarda olacak adamlar kolay kolay kendilerini lekelemez tamir veya degistirirler motorunu
    Arkadaşım uzatmanın anlamı yok.Ben burada Mutlu ile matrağına yazdım ps-dylan kıyaslamasını.Bahsi geçen motor(ps) çinli bir motor değil.Dylan ile neredeyse aynı hatta teknolojik olaraktan biraz ilerisinde bile olan bir motor.Mutlu kardeşim her gün artık şu sorunum var bu sorunum var diye diye biz de alıştık biraz napalım.
    Bu arada Tarkan motorunu satabilseydi benimkini kesin alacaktı.Benimki kadar temizini bulsun yine dylan alır ama o biraz zor olacak malesef.3500 km'de full kazasız bir makineydi.Şimdi yanılmıyorsam piaggio beverly 250 alacak.Hatta benim bir tanıdığımın motosikleti ile ilgileniyor.Kısmetse bu motoru Tarkan'a alacağız bakalım

nedym - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alıcım
    Arkadaşım uzatmanın anlamı yok.Ben burada Mutlu ile matrağına yazdım ps-dylan kıyaslamasını.Bahsi geçen motor(ps) çinli bir motor değil.Dylan ile neredeyse aynı hatta teknolojik olaraktan biraz ilerisinde bile olan bir motor.Mutlu kardeşim her gün artık şu sorunum var bu sorunum var diye diye biz de alıştık biraz napalım.
    Bu arada Tarkan motorunu satabilseydi benimkini kesin alacaktı.Benimki kadar temizini bulsun yine dylan alır ama o biraz zor olacak malesef.3500 km'de full kazasız bir makineydi.Şimdi yanılmıyorsam piaggio beverly 250 alacak.Hatta benim bir tanıdığımın motosikleti ile ilgileniyor.Kısmetse bu motoru Tarkan'a alacağız bakalım
    cümlemize hayirli olsun

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Arkadaşlar bugün kaza yaptım.Bende birşey yok şükür,korumalar sağolsun. Yokuş aşağı inerken kaldırımdan çıkıp yukarı dönmeye çalışan bir arabaya çarpmamak için yatırdım.Motor yattıktan sonra da ön teker vurdu sanırım arabaya çünkü gidon sıkışmış teker hava ızgarasına sürtüyor.Karşı taraf ılımlı biri.Anlaşarak trafik sigortasına karşılatıcaz hasarı heralde.Bu konuda öneri ve tecrübeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler