Sen neler diyorsun ya.Daha siteye yeni üye olmuş ilk işi dylana bok atmak adama bakın ya.Allah'ın bana ne kadar akıl vereceğinden sanane.Sen kim oluyorsun da bu kadar dylan kullanan adam için gerizekalı imasında bulunuyorsun he?Ayrıca söylesene sen neredesin ve de hangi serviste çalışıyorsun?Ama seni ayakta alkışlamamız lazım di mi?Evet arkadaşlar arkadaş için saygı duruşuna geçin.Koskoca Honda servisinin yapamadığı, çözemediği şeyleri bizzat kendisi yapıyor
Ya dylandan çekmiş kaç kişi gördün dicem ama soru bile çok saçma.
Seninle muhatap olmamak lazım ama yazdıklarını gören biri de gerçek sanacak.Senin dylancıların topiğine girmen yasaklanmalı
hehe arkadaşlar galiba amacı dylan ın ikinciel piyasa değerini düşürüp kendine bir adet edinmek
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
bu topiğe girerim Arkadaş sana soracak değilim seni kaale almam yanlış ama ciddiye alıp cevap veriyorum sana daha ne yırtarsan yırt sana cevap vermeyeceğim.... senin yaşının iki katı ben motosiklet servislerinde çalıştım bu topiği okudum yok vespadan daha iyiymiş yok daha seri az yakıyormuş nekadar yalan dolan yazılar heralde kuzguna yavrusu güzel görünüyor bu motorla vespayı kıyaslayanın zekasına şaşarım ondan dedim ve yine diyorum allah akıl fikir verirken bazılarına eksik vermiş bu motor beş para etmez hertarafı dökülüyor benden bukadar. sevgilerimle........
Honda Dylan Honda 'nın Birinci Sınıf İşçiliği İle İtalyada Ürettiği Özellikli Yakışıklı Bir Motosiklettir Küçük Cüssesi Ve Cc'sine Rağmen 120-140Km süratlerde Sürekli dip gaz saatlerce asla problem vermeden gidebilen üstelik 2 kişiyi dahi rahat ettiren ergonomik yapıda konforlu bir makinadır Alan Herkez Memlun Satan Herkez Pişman Profesyonel Motor Servisleri nin bile kullandığı bir motordur Honda DYLAN kısa sürede evsane olan Az Sayıdaki Motosikletlerden Yalnızca Biridir (Sanırım Sen Vespa İle Yolda Giderken Bir DYLAN Seni Fena Şekilde Geçmiş Toz Yutturmuş !!! ve şunu unutma bu bir ilkse devamı gelecektir sen en iyisimi aynanda Dylan gördüğünde sağdan git yolunu aç! )
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
islemci kardeş
ben honda kullanmıyorum ama (asya 150 lik kullanıyorum) honda hakkında hele hele dylan hakkında saçmalayanıda ilk sende gördüm bunca zamandır.
Şimdi bize bir kaç örnek ver diyeceğim ama gidip bir dylan parçalayıp önümüze getirecek kadar samimiyetten uzak biri olabileceğini düşünüyorum.
Selamlar. Ya birbirinize girmenize gerek yok. Beğenmeyen neden beğenmediğini bir söylesin bakalım. Bizde dediklerini çürütemezsek tamam kötü motor deriz. Ben daha şimdiden 1 2 birşey söyleyeyim. Benim motorum 16.000 kmde. En son 120.000 kmlerde sorunsuz kurye bir abimiz tarafından kullanılan Dylan biliyorum. Şu anda 35.000, 25.000 lerde birsürü Dylan var. 45.000 kmde 2.el olarak satılan Dylan biliyorum. Bunları sadece sağlamlığına karşı söylediklerine istinaden söyleyeyim dedim.
Güç, serilik, uzun yola dayanıklılığına gelince, Şu anda 2 kişi olarak istanbul-izmir arası yolda olan tanıdıklarım var. Aynı şekilde 2 kişi istanbul-ankara gidip gelenler var. Biz 1 günde 560 km yol yaptık şuana kadar en fazla. Ben bu 560 kmlik yolun Bolu-istanbul dönüş kısmında 120 km süratin altına hiç düşmeden 1 depo benzini bitirene kadar tam gaz geldim. Sorunum olmadı. Diğer Dylanlarda aynı şekilde geldi onlarında sorunları olmadı. 10-12 tane Dylandan behsediyorum. Sen herhalde asya motorun Dylan taklidi olan motoruyla karıştırıyorsun diyeceğim ama serviste çalışıyorum diyorsun herhalde bu 2 motoru karıştırmayacak kadar motordan anlıyorsundur.
Ama ne olursa olsun, allah akıl fikiri bazılarına biraz az veriyor gibi şeyler yazman hoş olmamış. Ben bu lafa alınacak felan değilim ama yinede bukadar dylan kullanan kişiye çok büyük saygısızlık etmişsin kusura bakma. Özür dileyip dilememekte sana kalmış.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Bende 1 günde 640km yol yaptım hem sürüş zevki hem konforu okadar güzelki bir 640 daha yapasım vardı yakıt alma haricindede hiç durmadım hep dip gaz 120nin altına neredeyse düşmedim ama 140 a çıkrığımda oldu ben Dylanı herkeze şiddetle tavsiye ederim
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
islemci
Aferim..sen Dylan almamışsın..
Töbee Töbe...
yaa akıllı adamın hali başka olıyo dylan alıpta motorunun dökülmesinimi seyredicek
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Eski fotoğraflardan bir video hazırladım. Tatlı izleyelim, tatlı konuşalım diye. Belki arkadaşın görüşlerini biraz değiştirir. Tüm Dylan sevdalılarına gelsin sıradaki parçamızzz...
Google Video
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-BSI-
Eline sağlık harika olmuş..
Evet honda servisinde çalışıyordur ama bence korsan honda servisidir o..
Zaten türkiyede motordan anlayan ustaların sayısı 2 elin parmakları kadardır. Ayrıca böylesine cahil kişilerin delice saçmalamasına muhatab olmanız size yakışmaz, bırakın ne yazarsa yazsın cevap alamayınca çekip gider..
Vespa dediğin motor Dylan gibi hiç durmadan, hararet yapmadan 2000 km yapabilirse o zaman honda ile kıyaslanabilir. Yok eğer her bir parçasını italyadan gelecek olan kargo gemisinden bekleyecek isek, hiç uğraşmayalım.
Selam benim yıllar önce okulda öğrendiğim, hararet yaparsa kesinlikle stop edilmez. Neden derseniz hararet yapmış bir makinayı stop edildiği taktirde yüksek sıcaklıkta olan motor, pistonda bulunan segmanlar sıcaklığın etkisiyle silindire yapışmasıdır. Soğuduğu zaman çalıştırdığında ise yapışan segmanlar silindiri çizerek daha büyük soruna yol açar.Rektifiye,segman v.s.
Bence yapılacak tek şey hararet yapınca ılık su takviyesi yaparak motorun soğumasını sağlamak tabiki devirdaim sağlamsa...
Benim düşüncem bu saygılar.....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
ılık su takviye etmeniz için kapağı açmanız lazım buda sıcak motor için bi felaket olur.sistemde sıvı eksik değilse patlak çatlak yoksa yol düz rampa değil ise az gazla devam edilir,rampa varsa düşene kadar dinlendirebilinir.ama hortum filan patlamış ya da yarılmışsa daha fazla ısındırmanın bi anlamı yok.önemli olan çok yüksek ısıdan contaların yanmaması,dikkatli olmak lazım.
·sevgi eylem ister·
Hararet yapmış bir aracın motorunda maksimum ısınma nedeniyle maksimum genleşme olacaktır sıcaktan yada soğuktan genleşen bir cisim doğal halini alması zaman gerektirir bu zamanı kısaltmak motorun yapısal şeklinde kalıtsal değişikliklere ve bu değişikliklerinde ilerde büyük yada küçük problemlere yol açabileceği nedeniyle motorun rölantide normal bir sıcaklığa düşürüldükten sonra stop edilmesi gereklidir Aracınızın performansı için bu önemli bir husustur unutmayınki bu kural sadece hararet yapmış araçlar için geçerli değildir aşırı soğuk motorlarıda önce biraz rölantide ısıtıp hareket etmek gerekir ve uzun yoldan gelmiş bir aracında motorun sağlığı için an az 1 dakika rölantide çalıştırıldıktan sonra stop edilmesi gereklidir bilginize
slm arkadaşlar dylan son sürat ve çekiş açısından cbf 150'den üstünmüdür
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
karayılan
Dostum Dylan 16 Hp Cbf 150 12 Hp tabii ki daha üstün..
Dylan artık yok..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)