yok yaaa ben km demedim de 30.000 km yapıyomuş bende duydum
yardımcı olabildiysem ne mutlu desperadost
yok yaaa ben km demedim de 30.000 km yapıyomuş bende duydum
yardımcı olabildiysem ne mutlu desperadost
hondanın 150 cc ye kadar tüm motorları 30 binden sonra açılıyor. doğru
evet bu innova içinde geçerlidir. ben bir çok motorsiklet eskittim çoğu cbf250 ve cg125 ti. 30 000 e kadar motorun çok sıkı çalışır sonra motor öyle bir açılır ki, vitesteyken motor sanki boştaymış gibi gider, işte o zaman motor açılmıştır.
Sen Dylancı olacaktın ama cbf almışsın galiba Mikuni
yaa dün yine bindim dylan a yine aşık etti beni kendine gerçekten scooter pek sevmem ama dylan bana bir başka geliyor ona bakınca scooter görmüyorum birde binince ... neyse,, hee bu arada çok da güçlüymüş
hocam ben dylan almak için kredi çekiyorum şu an.. cbf250 şirketin motoru.. yani hergün altımda olan motor. kendi motorum ne olursa olsun en çok kullandığım motor bu.. günde 150 km yapıyorum. şirket kayıtlarına baktım, 1 yılda 40 000 yapmışım.
myhen motoru satmakta kararlıysan beni arayabilirsin 535 344 0892.. bu arada ben erenköyde çalışıyorum ya sen?
Mikuni dostum en az 2 ay daha kullanacağım ben dylan'ı.Düşündüm de alıp 200 km bile yapamadan satmak çok koyar.Hem daha ilk motorum.İyice bir heves alma niyetindeyim.Ayrıca kapalı otoparkla da anlaştım.İlk ayının ödemesini yapıp, kartını bile çıkardım.Profilindeki Motosikleti: Honda CBF 250 yazısını görünce sormak istedim
arkadaslar ya siz ayak koydugumuz yere paspas olarak ne kullaniyorsunuz.kullaniyorsaniz nasil bi malzeme yardim ederseniz sevinirim
Benim aklimda kaucuk oto paspaslarindan kesip vida yerlerinede takip sabitlemek istiyorum ama islandikca kaucuk yapisirsa oralari siyah siyah boyarsa diye korkuyorum sizce napmaliym
Ya o bu değil de benim bu sinyallerden çektiğim nedir anlamadım gitti.Ne zaman yaksam hep açık bırakıyorumBugün bir taksici abimiz kızdığı her halinden belli olarak ışıklarda gelip yanımda durdu ve "Lan oğlum nasıl sürücüsün sen?Sinyal nereye sen nereye?Trafiğin içine ettin resmen" dedi.Sinyal sebebi ile çevreden hep uyarılıyorum malesef.Hani arabadan alışkanlık olmuş o kendi kendine kapanıyordu ama motorunki bayağı dandik.Tutma yeri öyle kapanması öyle...
Ayrıca motorlarda dörtlü oluyor mu?
evet o sakıncalı gerçekten ben bazı çinlilerde duyuyorum sinyali açınca ddıııt dıııt die ötüyor öyle bir sistem yaptırabilirsin
ayrıca bizim motorlarada 4lü tankan var
hacı ben oraya halıflex kestim altına çift taraflı bant yapıştırdım baya güzel oldu 1 sene dayandı tabi bu pratik yolu daha güzel bişi yapmayı düşünüyorum şimdi
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
bantlar iz yapmadımı peki
Ben şu final olayları münasebetiyle pek binemediğimden yorum yok
Ben de bauhous'ta yer döşemesi reyonundan aldığım koyu gri renkli bir lastik malzemeyi uygun şekilde kesip çift taraflı bantla yapıştırarak kullanıyorum.Gayet güzel, kaymıyor.Kaliteli çift taraflı bant fazla zorlamadan çıkıyor istendiğinde.
anladım bende yapayım bari öyle
arkadaşlar bi sorum olacak. benim dylan ın dijital göstergesindeki rakamlar silik çıkmaya başladı. bunun pili falan var mı ? varsa nerden takılıyo ?
Pilli olduğunu zannetmiyorum çünkü aküyü sökünce saat sıfırlanıyor.Akü zayıfsa marş sırasında da akım çekildiğinde yine saat sıfırlanabiliyor.Akünüz eskimiş olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)