Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    bu ciğerden üşütme olayı bendede oluyor.. vicks vapo rub al eczaneden, göğsüne sür. ben az kalsın zatürre oluyordum, bu dediğim merhem çok faydalı motorcular için. ayrıca boyun tutulmasınada iyi gelir, boyun tutulması geçmezse, muscoril kas gevşetici merhem sür. italyan malı bu ilaç, çok süper

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Aslında motor için şöyle güzel bir cam kendim için de kalite bir mont alsam büyük bir ihtimalle bu sorunları yaşamayacağım fakat motoru satacağımdan masraf etmek istemiyorum.Mikuni sen yine motor araştır.Ben önümüzdeki hafta içine ruhsatı çıkarmaya çalışacağım.Rahatsızlık çok devam ederse sana veririm motoru

Nereye gitti bu dylancılar ???

burdayız.....................

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    O zaman hemen bir soru sorayım.Bu Dylan'ın üzerindeki orijinal lastikler çok kaydırıyor değil mi?Geçen gün bir suya girdim virajda, motor sanki komple 2 cm yana kaydıYağmurlarda kesinlikle çok dikkatli olmak lazımmm

çok felaket kayıyo bende kış başına değiştirmeyi düşünüyorum geçen gün benimde başıma geldi virajda orta refüjdeki çiçekleri sulayan amca açmış hortumu bırakmış gittim bütün su yolda ölede kötü bi yerdki viraja girerken görmüyorsun ıslaklığı girince gördüm zar zor hız kestim hafif sağa doğru gidegide yavaşladım durdum döndüm bakıyorum adam ordamı die ama nerdeeee bırakmış gitmiş orda olsaydı valla kavgaya gidecektim

ayrıca servisteki ustalar simdi havalar sıcak artık lastik yumuşar idare eder eme soğuk havalarda sertleştimi hiç çekilmiyo kışa doğru değiştir dediler

Motosikleti
    Honda pcx125
    son hızınız kaç,? 100 km de kaç litre yakıyor? ona göre alıcam bu motoru

valla ben daha bi depoyu bitiremediğim için bişey söyleyemiycem son hız olarakta rodaj süresünde olduğumdan dolayı onudas bilemiycem

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Mikuni,Maksimum hız düz yolda 130 yakıt 3 lt

biraz evvel jantlara şerit çektirdim nasıl olmuş

Motosikleti
    Honda pcx125
    11 numara olmuş tebrikler. bu motor 130 yapıyorsa gerekirse kredi çeker yine alırım o zaman. yatışı nasıl peki? arka tekerde kayma veya sapma oluyormu?
    alır almaz çin mallarından daha adi olan irc lastikleri değişmek istiyorum. pirelli lastikleri ne kadar tutar ki?

Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    11 numara olmuş tebrikler. bu motor 130 yapıyorsa gerekirse kredi çeker yine alırım o zaman. yatışı nasıl peki? arka tekerde kayma veya sapma oluyormu?
    alır almaz çin mallarından daha adi olan irc lastikleri değişmek istiyorum. pirelli lastikleri ne kadar tutar ki?

sana aynen katılıyorum valla ben michelin lere baktım netten fiyatına 150-160 milyon civarı bişeyler tutuyo çifti yanlış hatırlamıyorsam

buyur burdan bakabilirsiniz
    http://www.buzmotor.com/lastik.html

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Mikuni,130 senin için yüksek bir hız sanırım,heralde innova ile hiç hız yapmadın benim innova 135 görüyor.

Motosikleti
    Honda pcx125
    buz motorun hergün önünden geçiyorum.. benim innovaya pirelli lastik almıştım oradan.. şu an küçük motorlar için pek bişey yok

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Yavv en sonunda hevesimi almak için bile olsa bana bir Dylan satınaldıracaksınız hee
    Dylan Hayat Onda
    Poturdak

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Lastikleri cidden felaket.Geçen gün motorun kıçının ıslaklıktan kaymasından beri hızlı gidemiyorum.Azcık nemi görünce bir lastik hakikaten bu kadar kayar
    Şeritler çok güzel olmuş Cem
    Muzaffer Abi altında hangi motor olursa olsun Dylan bambaşka bana göreEn az bir kere alıp bineceksin

teşekkürler mehmet .................

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    sevgili arkadaşlar bir arkadaşım linkteki motosikleti almak istiyor benden yardım istedi bende sizden yardım istiyorum ne dersiniz fiyat uygunmudur bana sanki km yüksek gibi geldi yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum.
    http://www.sahibinden.com/dylan_2007...XQQdisplayitem
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

bu motor bana hiç güven vermedi daha evvel çok kez incelediim sağ arka kuyrukta çatlak var ayrıca ön çamurlukta kırılmış büyük ihtimal ve kesilerek kısaltılmış ayrıca siyah boya sürülmüş,birde kafa granajının siyaha boyanması,arka sağ sinyal kapağıda sanki kırık yerinde yokmuş gibi gözüküyor,egzos korumalığı ve egzosta ezilmeler var ayrıca egsozun en son bir dış korumalığı daha var oda yok ve son olarak böyle biir motorda sağ sol rka granajlardaki stickerlar benim kafamda büüyük soru işareti oluşturdu ama makinasını bilmem

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bence de o motor ilana bakılaraktan alınmaz.Sanki motora böyle güzel durması için çok makyaj yapmışlar gibi gözüküyor.Kesinlikle motordan anlayan birisi ile gidilip görülmesi şart bence.
    Cem km yüksek demişsin ama ben sanki bir yerde bizim dylan'ların motorunun asıl 30.000 km sonra açıldığını okumuştum

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı CBA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor bana hiç güven vermedi daha evvel çok kez incelediim sağ arka kuyrukta çatlak var ayrıca ön çamurlukta kırılmış büyük ihtimal ve kesilerek kısaltılmış ayrıca siyah boya sürülmüş,birde kafa granajının siyaha boyanması,arka sağ sinyal kapağıda sanki kırık yerinde yokmuş gibi gözüküyor,egzos korumalığı ve egzosta ezilmeler var ayrıca egsozun en son bir dış korumalığı daha var oda yok ve son olarak böyle biir motorda sağ sol rka granajlardaki stickerlar benim kafamda büüyük soru işareti oluşturdu ama makinasını bilmem
    çok teşekkürler akadaşıma ileteceğim.
    mhyen teşekkürler....
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler