Pretorian sen bizim yanımızda 2 gün takılsan rodajı tamamlarsın
. Rodaj tamamlicam diye sahilde, parkta turlamana gerek yok
Bizim bu yaz hedefimiz min. 10.000 km.yi görmek. Hız kesmek yok yani.. Şimdiden temmuz sonuna kadar tüm haftaların gezi planını yapmış durumdayız.. 16-17-18 Haziran en uzun yolculuğumuz olacak Assos var planda..
Bu haftasonu kendimde yaşadığım en büyük sorun dizimdeki ağrıydı. Epeydir almayı düşündüğüm ama hep bi sebeble ertelediğim dizliklerin acısını çekiyordum aslında. Ve anladım ki dizliklerde en az kask kadar hayati ve şart. Sorun düşersen dizini koruması felan değil yolda yediğin rüzgar romatizmaya kadar götürüyor insanı.. Eskiden böyle bir sorun yoktu ancak dün öyle acılar çektim ki nerdeyse motordan inince ayakta duramıyordum.. Kullanırken anlaşılmıyor ama arkada artçı olarak gidiyorsanız daha çok hissediyor insan bunu(Çünkü rüzgarı daha çok alıyorsunuz).
Ben hemen bu hafta gidip alacağım sağlığımdan önemli değil. Henüz kullanmayan arkadaşlar:
Piyasada rüzgar geçiren enduro tarzlar var.. bence onlardan uzak durun ve sizi rüzgardan ve darbelerden koruyacak iyi bir dizliği hemen gidip satın alın.
Bizim hatun hala hızını alamamış olsa gerek bugün işe gelirken bir viraja yatışı vardı..
sanırım bizi bir racing bekliyor bundan sonra.
Murat bugün elime 4700 verseler yine
Dylan alırım diyorsun.. aslında haklısın bende alırdım ama zaten elimizde bi tane var ikincisini ne yapıcaz ki? ben olsam
Derbi GP1 250 alırdım, runner modeli çok eskidi
bu alet çok fiyakalı ve güçlü..