Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF_500
    arkadaşlar merhaba bugün harika bir gündü.muratd yle motorumuza atladık ve gezmeye çıktık.şehir içinde dur kalk tan bıktığımız için yeni yerler görmek istedik ve bugün tam 140 km yaptık hatta arada bende kullandım(motoru taşıması kolay ve eğlenceli ama murat için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.biraz ağır oluyor o arkada:D)inanılmaz eğlenceliydi her hafta sonu böyle gezilere çıkmak şart,yoksa hayatın gerçaktan eğlenceli olduğunu nasıl anlayacağız değil mi ama ggeri eskişehir e dönerken kütahya yolunda dylan ımızla 120km ya çıktık hemde iki kişi üstelik kapanmadan ve çok rüzgar olmasına rağmenyaaaa mükemmelde teknik ayrıntıları nasılsa murat anlatır birazdannn:Dben daha okadar anlamıyorum sadece eğlence kısmından sorumluyum şimdilikgerçekten herkezin bir motoru olmalı ve eğlencenin zevkin nedemek oldugunu yasarken anlamalı:D buarada eskişehire dönünce şehirde biraz üzücü bir olay yaşadık.minübüsün biri bizi fena sıkıştırdı eğer murat toplayamasaydı sanırım şimdi bunları yazıyor olamazdım:( minübüsü durdurup konuştuğumuzda adam sanki biz bir motorlu taşıt değilmişiz gibi davrandı.gerçekten trafikte bazı sürücüler motorları hiç umursamıyor grçekten üzücüydü.eğitim sart!!!!!!!!!!!herkeze iyi günler diliyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu hafta sonu it ayağı yemişcesine İstanbul'dan kalkıp batı karadenizi gezdik.. dün saat 15 civarı yola çıkıp hiç aklımızda olmayan seyleri yaptık.. aslında amacımız şile ağva yolu arasındaki bir yerlere gidip dönmekken.. önce Ağva'ya gidip hava karardıktan sonra da hazır buraya kadar gelmişken buralarda bir yerde kalalım ve sabah da yola çıkıp kandır kerpe kefken yaparız dedik ve geceyi Şile de geçirip sabah yola koyulduk.. geçip gittiğimiz yollar mükemmeldi.. kerpe ve kefken için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. ben çok özel bir şey göremedim yanımızda fotoğraf makinası olmasına rağmen çekmeye değer tek kare yoktu.. ancak yollar motorunuzu test etmek için yollar mükemmeldi.. Eve döndüğümüzde bir de baktık ki 650 km yol yapmışız..

Yol hikayemize gelince dün Ağva'da şelaleleri de görelim diye yola çıktık ve şelaleler mevkiine gelince buraya kadar geldik dönmek olmaz diye girdiğimiz o yol motorumuzun belki de ömrü boyunca göreceği en berbat yoldu.. resmen endurolara taş çıkartırcasına 1000 m yüksek bir tepeden bozuk ve çakıllı(tekerlerimizi zaptetmek güç yarısı zaten batmış durumda ) bir yolda aşağıya inip sonra da nasıl çıkacağımızı kara kara düşünürken bunu keşfimiz sırasında aklımıza bile getirmemeyi yeğledik.. koyulduk selaleleri keşfetmeye.. yarım saat dolandık arazide ama selale felan göremedik meğer 1 saat felan dere kenarından yürümek lazımmış.. bu kadar kross yeter deyip zaten hava da kararıyordu bir an evvel istanbula dönmek lazım demiştik.. yanlız o tepeyi tırmanmamız inmemizden daha kolay olmuştu.. bu alet tavşan gibi inişi güç iniyor ancak yokuşu hızla çıkıyor kendimizi düz yola attığımda nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam ancak o yol motorumuz için süper bir krosstu bu kesinlikle süphe götürmez. Son zamanlar motorun kayıp düşmesinden dolayı tekerlerine olan güvenim sarsılmıştı ancak bu yolda gördümki aslında sorun tekerlerde değil belki de bizdeydi. (tabii düşmeler diyorum çünkü siz bilmiyorsunuz yazmaya da fırsatım olmamıştı ben düştükten sonra ertesi gün de kız arkadaşım önüne aniden fırlayan minibüs yüzünden motoru yatırmış ancak bu kazada da allahtan hiç birşey olmadı biraz sıyrıklar olmuş o kadar-kaza sırasında ben yoktum-)

Fakat İstanbula dönüş yolumuz sırasında daha sileye bile gelmemişken hava da kakarınca mola verdiğimiz bir yerde aniden geceyi şilede geçirip sabahta kandıra kerpe kefken yapalım diye bir fikir üretince bizim de maceramızın başlangıcı oldu. Şile ye ulaşınca hava iyice kararmıştı kalacak bir yer bulup sonra da biraz şile tepelerinde dolandık.. saatte epey geç olmuştu biraz da yorgun olunca hemen kendinizi yatağa attık sabah yol bizi bekliyordu çünkü..

Sabah erkenden kalkıp Şile sahilinde yürüyüş yaptıktan sonra kahvaltı edip yola koyulduk.. Tekrar Şileden Ağva yoluna girip bol virajlı ama yol kenarındaki ağaçların gökyüzünü kapadığı yolları aşıp Ağvaya ulaştık. Ordan da kandıra sapağına saparak yaklaşık 40 km yol aldık.. kandıraya ulaştıktan sonra daha geniş ve mükemmel bir yoldan(izmit otoban ile kerpe arasında olan çok güzel bir yol) kerpe yönüne doğru ilerledik.. kerpeye ulaştığımızda aslında çok da özel bir yer olmadığını anladım... denize girmek dışında bir özelliği yoktu denizde beni hiç cezbetmedi açıkçası.. Bakalım kefken nasıl bir yer deyip hızla ordan uzaklaştık.. Kefken daha da hayal kırıklığına uğrattı.. insanlar buraya geliyor olamazlar diyerek yolun daha da ötesine gittik.. oralar nispeten daha güzel sayılırdı ama... bilemiyorum sanıım ben pek beğenmiyorum galiba.. ama yollar için değerdi.. sonra kefkenden de hızla izmit otoban yönüne çevirdik tekerlerimizi.. dönüşümüz yaklaşık 2 saat sürdü.

Lakin bugün gittiğimiz yollar gerçekten mükemmeldi bol bol yatarak kullandık motorumuzu.. hatta bizim hatun bir ara kendini öyle kaptırmıştı ki virajla 110 ile yatmaya başlayınca ben tırsıp hemen uyardım "yavaş kızım ne yapıyorsun" diye iyi ki altında racing felan yok.. km saatimiz 2450 oldu

Her yanım ağrıyor ve döküldüm ama bizimkinde tık yok..
    Hayatonda

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Erdoğan senin motorunla yaptığın yol benim asyanın son yolculuğu olurdu herhalde Ya ben bu arada silwerwing 400 e kafayı takmaya başladım ama sanki motor çok ağır çok kilolu gibi geldi bana.

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    erdogan abı baya turlamıssınız ya

Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
    Bu hafta sonu it ayağı yemişcesine İstanbul'dan kalkıp batı karadenizi gezdik.. dün saat 15 civarı yola çıkıp hiç aklımızda olmayan seyleri yaptık.. aslında amacımız şile ağva yolu arasındaki bir yerlere gidip dönmekken.. önce Ağva'ya gidip hava karardıktan sonra da hazır buraya kadar gelmişken buralarda bir yerde kalalım ve sabah da yola çıkıp kandır kerpe kefken yaparız dedik ve geceyi Şile de geçirip sabah yola koyulduk.. geçip gittiğimiz yollar mükemmeldi.. kerpe ve kefken için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.. ben çok özel bir şey göremedim yanımızda fotoğraf makinası olmasına rağmen çekmeye değer tek kare yoktu.. ancak yollar motorunuzu test etmek için yollar mükemmeldi.. Eve döndüğümüzde bir de baktık ki 650 km yol yapmışız..

Yol hikayemize gelince dün Ağva'da şelaleleri de görelim diye yola çıktık ve şelaleler mevkiine gelince buraya kadar geldik dönmek olmaz diye girdiğimiz o yol motorumuzun belki de ömrü boyunca göreceği en berbat yoldu.. resmen endurolara taş çıkartırcasına 1000 m yüksek bir tepeden bozuk ve çakıllı(tekerlerimizi zaptetmek güç yarısı zaten batmış durumda ) bir yolda aşağıya inip sonra da nasıl çıkacağımızı kara kara düşünürken bunu keşfimiz sırasında aklımıza bile getirmemeyi yeğledik.. koyulduk selaleleri keşfetmeye.. yarım saat dolandık arazide ama selale felan göremedik meğer 1 saat felan dere kenarından yürümek lazımmış.. bu kadar kross yeter deyip zaten hava da kararıyordu bir an evvel istanbula dönmek lazım demiştik.. yanlız o tepeyi tırmanmamız inmemizden daha kolay olmuştu.. bu alet tavşan gibi inişi güç iniyor ancak yokuşu hızla çıkıyor kendimizi düz yola attığımda nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam ancak o yol motorumuz için süper bir krosstu bu kesinlikle süphe götürmez. Son zamanlar motorun kayıp düşmesinden dolayı tekerlerine olan güvenim sarsılmıştı ancak bu yolda gördümki aslında sorun tekerlerde değil belki de bizdeydi. (tabii düşmeler diyorum çünkü siz bilmiyorsunuz yazmaya da fırsatım olmamıştı ben düştükten sonra ertesi gün de kız arkadaşım önüne aniden fırlayan minibüs yüzünden motoru yatırmış ancak bu kazada da allahtan hiç birşey olmadı biraz sıyrıklar olmuş o kadar-kaza sırasında ben yoktum-)

Fakat İstanbula dönüş yolumuz sırasında daha sileye bile gelmemişken hava da kakarınca mola verdiğimiz bir yerde aniden geceyi şilede geçirip sabahta kandıra kerpe kefken yapalım diye bir fikir üretince bizim de maceramızın başlangıcı oldu. Şile ye ulaşınca hava iyice kararmıştı kalacak bir yer bulup sonra da biraz şile tepelerinde dolandık.. saatte epey geç olmuştu biraz da yorgun olunca hemen kendinizi yatağa attık sabah yol bizi bekliyordu çünkü..

Sabah erkenden kalkıp Şile sahilinde yürüyüş yaptıktan sonra kahvaltı edip yola koyulduk.. Tekrar Şileden Ağva yoluna girip bol virajlı ama yol kenarındaki ağaçların gökyüzünü kapadığı yolları aşıp Ağvaya ulaştık. Ordan da kandıra sapağına saparak yaklaşık 40 km yol aldık.. kandıraya ulaştıktan sonra daha geniş ve mükemmel bir yoldan(izmit otoban ile kerpe arasında olan çok güzel bir yol) kerpe yönüne doğru ilerledik.. kerpeye ulaştığımızda aslında çok da özel bir yer olmadığını anladım... denize girmek dışında bir özelliği yoktu denizde beni hiç cezbetmedi açıkçası.. Bakalım kefken nasıl bir yer deyip hızla ordan uzaklaştık.. Kefken daha da hayal kırıklığına uğrattı.. insanlar buraya geliyor olamazlar diyerek yolun daha da ötesine gittik.. oralar nispeten daha güzel sayılırdı ama... bilemiyorum sanıım ben pek beğenmiyorum galiba.. ama yollar için değerdi.. sonra kefkenden de hızla izmit otoban yönüne çevirdik tekerlerimizi.. dönüşümüz yaklaşık 2 saat sürdü.

Lakin bugün gittiğimiz yollar gerçekten mükemmeldi bol bol yatarak kullandık motorumuzu.. hatta bizim hatun bir ara kendini öyle kaptırmıştı ki virajla 110 ile yatmaya başlayınca ben tırsıp hemen uyardım "yavaş kızım ne yapıyorsun" diye iyi ki altında racing felan yok.. km saatimiz 2450 oldu

abi tek kelimeyle muhteşem...
    sizi tebrik ediyorum gerçekten cesaretinizden dolayı...
    en çok istediğim şeyi gerçekleştirmişsiniz...plansız programsız bir anda kendini yollarda virajlarda yatarken bulmak...

bugun bizde kız arkadaşımla bayağı turladık ama sizinkinin yanında minik kalır 140km cik..
    ve bizde ne tesadüftür ki enduro tarzı çakıllı yollarda yaklaşık 40 45 km yol katettik...çakıllı yollar çok yoruyor adamı ya bende ölü gibiyim şu anda..
    ama bi transalp olsaydı altımızda çok eğlenebileceğim kesindi..

bir de abi bizde bugun kız arkadaşımla hiç kapanmadan sürekli 120km yi gördük..
    ve virajlarada 120ylr girdik hep inanılmaz bir duygu gerçeken motorumla bugun 1 kez daha gurur duydum..banamısın demeden o sıcakta hiç durmadan 140km yol yaptık..ve 2 kişiydik..

deseler ki şimdi elinde 4.700ytl olsa...
    yarın gider yine dylan alırdım!!!

duydum ki Pelin_26 ehliyet alıyormuş. ( duyalı çok oluyo ya neyse... p ) muratd sana ne demeli nasıl yardım etmeli bilemiyorum ama, yapabileceğimiz bişi olursa yanında olduğumu söylememe gerek yok sanırım. Kıskanıyorum sizi haberiniz ola...

Tez vakitte görüşmek üzere...
    Deli, her seyi yapabilecek yetenekte olan; ancak yapacak degerde bir sey bulamayandir.

Alıntı Argento adlı üyeden alıntı
    duydum ki Pelin_26 ehliyet alıyormuş. ( duyalı çok oluyo ya neyse... p ) muratd sana ne demeli nasıl yardım etmeli bilemiyorum ama, yapabileceğimiz bişi olursa yanında olduğumu söylememe gerek yok sanırım. Kıskanıyorum sizi haberiniz ola...

kardeşimm benimm sağolasın...
    ben de sana 1 telefon kadar uzakta olduğumu unutma sakın

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Pretorian sen bizim yanımızda 2 gün takılsan rodajı tamamlarsın . Rodaj tamamlicam diye sahilde, parkta turlamana gerek yok Bizim bu yaz hedefimiz min. 10.000 km.yi görmek. Hız kesmek yok yani.. Şimdiden temmuz sonuna kadar tüm haftaların gezi planını yapmış durumdayız.. 16-17-18 Haziran en uzun yolculuğumuz olacak Assos var planda..

Bu haftasonu kendimde yaşadığım en büyük sorun dizimdeki ağrıydı. Epeydir almayı düşündüğüm ama hep bi sebeble ertelediğim dizliklerin acısını çekiyordum aslında. Ve anladım ki dizliklerde en az kask kadar hayati ve şart. Sorun düşersen dizini koruması felan değil yolda yediğin rüzgar romatizmaya kadar götürüyor insanı.. Eskiden böyle bir sorun yoktu ancak dün öyle acılar çektim ki nerdeyse motordan inince ayakta duramıyordum.. Kullanırken anlaşılmıyor ama arkada artçı olarak gidiyorsanız daha çok hissediyor insan bunu(Çünkü rüzgarı daha çok alıyorsunuz).

Ben hemen bu hafta gidip alacağım sağlığımdan önemli değil. Henüz kullanmayan arkadaşlar:
    Piyasada rüzgar geçiren enduro tarzlar var.. bence onlardan uzak durun ve sizi rüzgardan ve darbelerden koruyacak iyi bir dizliği hemen gidip satın alın.

Bizim hatun hala hızını alamamış olsa gerek bugün işe gelirken bir viraja yatışı vardı..
    sanırım bizi bir racing bekliyor bundan sonra.

Murat bugün elime 4700 verseler yine Dylan alırım diyorsun.. aslında haklısın bende alırdım ama zaten elimizde bi tane var ikincisini ne yapıcaz ki? ben olsam Derbi GP1 250 alırdım, runner modeli çok eskidi bu alet çok fiyakalı ve güçlü..
    Hayatonda

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    bakalım biz görebilecekmiyiz o günleri... yaw ben bu işi ice kafaya taktım yaaa... alacağım motoru gideceğim tatile diyorum başkada bişey demiyorum...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Dün akşam İtalya'daki motoGP'yi izlediniz mi bilemiyorum ama izlemeyeler için söylüyorum yarış mükemmeldi hele son tur süperdi ve yarış sonrası pistte birde ne gördüm dersiniz? birbirinden renkli ve muhtemelen modifiyeli Dylan'lar.. Burda beat vermişlerdi ama orda servis için Dylan tercih edilmiş.. hehe o hızlara zaten ancak Dylan yetişirdi.. Beat'in haddine mi
    Hayatonda

Motosikleti
    CBF_500
    Alıntı Argento adlı üyeden alıntı

canım hala öğrenemedinmi muratı boşver benim yardıma ihtiyacım var ben nasıl annemleri ikna edicem söyle bi bana ya:D nezamandır yoksun ortalarda motorunu alınca çıkacaksın heralde piyasaya

gerçekten harika bir gezi yapmıssınız umarım en yakın zamanda bizde bu çılgınlığı yapabiliriz.bizimkiler şimdilik ufak kalıyorgezmek.eğlenmek kadar yaptıklarını yazmak ve okumakta bir okadar eğlenceli insana kesinlikle bizde yapmalıyız dedittiriyor

Pretorian sen bizim yanımızda 2 gün takılsan rodajı tamamlarsın . Rodaj tamamlicam diye sahilde, parkta turlamana gerek yok Bizim bu yaz hedefimiz min. 10.000 km.yi görmek. Hız kesmek yok yani.. Şimdiden temmuz sonuna kadar tüm haftaların gezi planını yapmış durumdayız.. 16-17-18 Haziran en uzun yolculuğumuz olacak Assos var planda..

Bu haftasonu kendimde yaşadığım en büyük sorun dizimdeki ağrıydı. Epeydir almayı düşündüğüm ama hep bi sebeble ertelediğim dizliklerin acısını çekiyordum aslında. Ve anladım ki dizliklerde en az kask kadar hayati ve şart. Sorun düşersen dizini koruması felan değil yolda yediğin rüzgar romatizmaya kadar götürüyor insanı.. Eskiden böyle bir sorun yoktu ancak dün öyle acılar çektim ki nerdeyse motordan inince ayakta duramıyordum.. Kullanırken anlaşılmıyor ama arkada artçı olarak gidiyorsanız daha çok hissediyor insan bunu(Çünkü rüzgarı daha çok alıyorsunuz).

Ben hemen bu hafta gidip alacağım sağlığımdan önemli değil. Henüz kullanmayan arkadaşlar:
    Piyasada rüzgar geçiren enduro tarzlar var.. bence onlardan uzak durun ve sizi rüzgardan ve darbelerden koruyacak iyi bir dizliği hemen gidip satın alın.

Bizim hatun hala hızını alamamış olsa gerek bugün işe gelirken bir viraja yatışı vardı..
    sanırım bizi bir racing bekliyor bundan sonra.

Murat bugün elime 4700 verseler yine Dylan alırım diyorsun.. aslında haklısın bende alırdım ama zaten elimizde bi tane var ikincisini ne yapıcaz ki? ben olsam Derbi GP1 250 alırdım, runner modeli çok eskidi bu alet çok fiyakalı ve güçlü..

2. bir defa daha dylanım olsun maksadında değil abi o demek istediğim..
    farzediniz ki motorum yok ve elimde 4700ytl var düşünmeden gidip yine dylan alırdım demek istemiştim...
    yani işin özü hiç pişman değilim kafamda motorumla ilgili minicik bir somun kadar bile pişmanlık yok...

:D:D

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    arkadaşlar bişi sorucam size;
    bu jantlara yapıştırılan renkli bantları bulabileceğim bi yer var mı ist. anadolu yakasında?
    görüntüyü değiştirelim biraz

Alıntı izel adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar bişi sorucam size;
    bu jantlara yapıştırılan renkli bantları bulabileceğim bi yer var mı ist. anadolu yakasında?
    görüntüyü değiştirelim biraz

abi ben denedim kırmızı mat reflektif bant ama olmadı..
    neden dersen eğer,jantlar küçük olduğundan bir süre sonra atıyor bantlar..bantlar düz bizim jantlar yusyuvarlak kavisli olmuyor..

ama tabelacıya gibip janta göre yuvarlak bant kestirebilirsen bence olur bende yaptıracağım bir ara..

Motosikleti
    Honda Dylan
    Daha önceki sayfalarda çok güzel yapılmış dylan resimleri vardı, bi tane mat siyah olanını çok beğendim. valla ne yalan söliim onu kopyalamayı düşünüyorum
    tükkanın yanında tabelacı var birde ebay de gördüm jant için yapışkan
    adres : http://search.ebay.com/wheel-rim-sticker_W0QQfromZR40
    eğer burda bu işi yapamazsam dışardan getirtmeye bakıcam 10-12$ galiba yol dahil.

http://cgi.ebay.com/WHEEL-RIM-STICKE...QQcmdZViewItem

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Sanırım fenerbahçe stadı karşısındaki motorcularda bulabilirsin.. Orada bolca aksesuar satılıyor.. heralde bu bantlardan da vardır. Bu taraflarda pek çok motorda bu bantları görüyorum.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Dylan
    saol abi iş çıkışı bi bakıniim ben. bulursan haber veririm.

Alıntı izel adlı üyeden alıntı
    Daha önceki sayfalarda çok güzel yapılmış dylan resimleri vardı, bi tane mat siyah olanını çok beğendim. valla ne yalan söliim onu kopyalamayı düşünüyorum
    tükkanın yanında tabelacı var birde ebay de gördüm jant için yapışkan
    adres : http://search.ebay.com/wheel-rim-sticker_W0QQfromZR40
    eğer burda bu işi yapamazsam dışardan getirtmeye bakıcam 10-12$ galiba yol dahil.

http://cgi.ebay.com/WHEEL-RIM-STICKE...QQcmdZViewItem

abi bende ilk defa o resimde görmüştüm adam siyah dylanına yapmış kırmızı şerit..
    onu görünce hemen bende yaptım ilk başlarda hiç atmadı çok güzel oldu filan ama sonradan atmaya başladı 4 gün içinde bölük pörçük olmuştu 1 hafta sürdü bunlar ve hepsini söktüm..

ama yanlış bişeyler yapmış olabilirim..sen yap dene olursa foto isterim ama çünkü bende kopyalayacağım

Motosikleti
    Honda Dylan
    murat, bakınmaya başladım şerit için, yarın motor aksesuarcılarına bakınıcam işten erken çıkabilirsem tabii. bana motoru satan arkadaşa da gittim sordum zor bulursun dedi ama yılmıyorum. en kötü tükkanın yanında tabelacı var ona reflektörlü bi şerit yaptırıp deniicem. Sökülme durumu olursa ebay den getirticem o da olmazsa yapıcak bişi yok tabelacı arkadaş biraz yoğunmuş ama cuma kısmetse halledicek, haber veririm.

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    tip yok abi
    tip olmadıktan sonra gerisi fıısssss
    MT ANTALYA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler