Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mayıs 2008, 21:24
freenautilus adlı üyeden alıntı
6000km de 300ytl! Abartmışlar.Honda 4000'de bir servise çağırır. Ben 13000 deyim, 130 ytl gibi bir rakam verdim sanırım en fazla.(kayışı Servet'ten alıştım tabi onun masrafını saymıyorum)
Lastik olayına gelirsek,
Dylan'ın lastikleri IRC marka, bildiğim kadarı ile yerli.Islak zemin ve fren performansı pek iyi değil.Ben michelin gold standart aldım baya fark etti, motora güvenim arttı.Ama Düşündüğün motor yeni daha.Bu sezon o lastikleri kullanabilirsin bence.
Benim kaskım Shoei raid II, bagajıma sığmıyor.
Sizde runner mıydır?Dediğim 300 ytl'lik masraf runnerlarda 6000 km'de bir oluyormuş ki bayağı araştırmıştım.Bizzat kendi kullanıcı söylemişti.Demek honda da 4000de bir servise gireceğiz.O da güzelmiş peki yağ değişim de bu km'de mi oluyor?
Bagajının küçük olması kötüymüş doğrusu ama o kadar da önemli değil.
Ayrıca yarına motora bakmaya gideceğim de.Nerelere bakmamı tavsiye edersiniz?Heralde 1200 kmdeki 2008 model motorda pek sorun yoktur değil mi?
Yine de servise göstermek icap eder mi?
saygılar...
Reklamlar
-
27 Mayıs 2008, 21:59
celıl ybr adlı üyeden alıntı
maşallah CBA Allah nazardan kazadan beladan saklasın çok güzel yaa
dylan öyledir 16 hp bu forum 170 sayfaydı 2 sayfası yok olmuş
teşekkürler celil
banistercaq adlı üyeden alıntı
CBA, cem hayırlı olsun gülegüle ve kazasız belasız kullan
saol eren inşallah senide yeni motorunla görürüz buralrda almıcam diyosun ama....
mhyen adlı üyeden alıntı
Dylan'ın piyasası nasıl arkadaşlar?Alsak satarken fazla zorlanır mıyız?Ben gilera runner 200 almak istiyordum ama bu motordan soğudum desem yalan olmaz.İlk anlaştığım adam satmaktan vazgeçti.İkinci görüştüğüm 200 ytl daha inmemişti.Dün öğrendim ki benim verdiğim fiyata başkasına vermiş.En sonda bir haftadır görüştüğüm bir vatandaş var.Fiyatının piyasaya göre ucuza gittiğini söyleyerek 200 ytl fiyat artırdı.Hani sanki bu motor bana kısmet değilmiş gibi gelmeye başladı.Piyasada da çok yok zaten.Honda dylan merakı başladı biraz.Kullanımdan bahseder misiniz birazcık.Çok kaçıyor mu?Son sürat nedir?Bakımları çok pahalı mı?En önemlisi km'de yaktığı değer nedir?
Böyle yangından mal kaçırır gibi sormamın nedeni, güzel bir dylan buldum.Olursa yatarsa direk alacağım.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılar hepinize...
celil in dediklerine aynen katılıyorum bencede runner ın servisi filan biraz pahalı olduğu için ben hiç düşünmedim bile sende git al o 2 . el dylana kafan rahat olsun mhyen bu arda dylanın altına kask sığarmı demişsinde benim bir tane nolan n62 full face kaskım war o tam sığdı haberin olsun ama başka yer kalmadı tabi
arkadaşlar benim dylanın kafa granajı baya sallanıyo alt kısmına vidada taktırdım ama hala sallıyor neden omadiki acaba yarın götürcem serv ise baksınlar tekrar
-
27 Mayıs 2008, 22:18
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
27 Mayıs 2008, 22:25
rodajında tam olarak bir hız söylenmedi ama motoru çok sıkmadan sakin kullan 700-900 km dediler ama ben ne olu ne olmaz 60ı geçmemeye çalışıcam ama elde deilki daha motoru teslim aldım düzlükte bi baktım 90 olmuş nasıl gaz kestiğimi bilemedim walla
-
27 Mayıs 2008, 22:35
-
27 Mayıs 2008, 22:42
ohhh oohh çoğalıyoz walla mhyen dediğin fiyat süper walla yanlız o fiyatın üsütne daha bide plaka ruhsat masraflarnı eklicen sana 4250 yi filan bulur ama yinede çok iyi bu arada motoru olmadan evvel bi servise göster çünkü km de oynanmış olabilir çünkü böyle bir vakka olmuştu eski dylancılardan murat abi 10000 km de sattığı motorunu sonradan 3000 km de görmüştü böyle şeyler oluyor kim olursa olsun güvenme bir ustan filan warsa göster öyle ol kafan rahat olsun tekrar söylüyorum fiyat gerçekten iyiymiş ben 2 hafta evvel sıfır alma kararı vermeden evvel bi tan bakmıştım 2. el 2006 model 8000 km de byaa temiz o bile 3700 istemişti düşün yani 2006 8000 km ama seninki daha çok yeni bir motor ve arada 300 ytl fark var bence kaççırma derim
-
27 Mayıs 2008, 23:09
CBA adlı üyeden alıntı
ohhh oohh çoğalıyoz walla mhyen dediğin fiyat süper walla yanlız o fiyatın üsütne daha bide plaka ruhsat masraflarnı eklicen sana 4250 yi filan bulur ama yinede çok iyi bu arada motoru olmadan evvel bi servise göster çünkü km de oynanmış olabilir çünkü böyle bir vakka olmuştu eski dylancılardan murat abi 10000 km de sattığı motorunu sonradan 3000 km de görmüştü böyle şeyler oluyor kim olursa olsun güvenme bir ustan filan warsa göster öyle ol kafan rahat olsun tekrar söylüyorum fiyat gerçekten iyiymiş ben 2 hafta evvel sıfır alma kararı vermeden evvel bi tan bakmıştım 2. el 2006 model 8000 km de byaa temiz o bile 3700 istemişti düşün yani 2006 8000 km ama seninki daha çok yeni bir motor ve arada 300 ytl fark var bence kaççırma derim
O masrafları biliyorum Cem.Zaten runner alma dalgasında hepsini hesaplamıştık.Adamla tam notere oturcaz caymıştı.Oradan aşağı yukarı masrafları biliyorum.Bu arada satan arkadaşla da görüşüyorum msn'den.Elinde 2007 peugeot gt 207 varmış onu da satmaya çalışıyormuş.Onun üzerine dylan parasını ekleyip type-r alacakmış.Yarına gidip göreceğim bakalım arkadaşlar.
Sağolun yardımlar için.
Bu arada adım Mehmet arkadaşlar.Umarım sizler gibi dylancı olurum ve de vatana millete faydam olur
-
27 Mayıs 2008, 23:18
insallah mehmet insallah haberlerini bekliyoruz
-
27 Mayıs 2008, 23:30
CBA adlı üyeden alıntı
insallah mehmet insallah haberlerini bekliyoruz
Motor 1200 km'de ama daha bin bakımı yapılmamış.Perşembeye randevu almış arkadaş.Yarına bakmaya gitmeyeceğim.Perşembe günü beraber gidip 1000 bakımına sokacağız motoru.Böylece ustaya da göstermiş olacağız
Hadi bakalım
-
27 Mayıs 2008, 23:35
Sağolun arkadaşlar, dilekleriniz için teşekkürler,,
Serkan rodajdayım, düzde son hızına bakamadım daha
CBA, hayırlı olsun motorun kazasız sürüşlerin olsun...
-
28 Mayıs 2008, 00:03
mhyen adlı üyeden alıntı
Motor 1200 km'de ama daha bin bakımı yapılmamış.Perşembeye randevu almış arkadaş.Yarına bakmaya gitmeyeceğim.Perşembe günü beraber gidip 1000 bakımına sokacağız motoru.Böylece ustaya da göstermiş olacağız
Hadi bakalım
Böylece yeni/kilometreyle oynanmamış olduğu kesinleşmiş oluyor.Şimdiden hayırlı olsun
-
28 Mayıs 2008, 00:04
mehmet Cok guzel bi isabet olmus servis isi
Tsk caracas abi
-
28 Mayıs 2008, 00:06
-
28 Mayıs 2008, 00:55
sen saol mehmet yardımcı olabildikse ne mutlu bize inşallah alırsın
-
28 Mayıs 2008, 09:01
Arkadaşlar kask konusunda da yardımlarınıza ihtiyacım var.Cuma günü motoru teslim alacağım kısmetse ama Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçirirken kafamda kask olması şart.Aslında vapurla harem'e oradan da zaten gideceğim yer olan Acıbadem'e geçmeyi düşünüyorum.Fakat şöyle bir sorunum var.A2+B ehliyet sahibiyim fakat toplamda 1-2 saat scooter sürdüm tecrübem pek yok.Sağolsun satan arkadaş biraz yardımcı olacağını söyledi.Hani boş bir yerde aldıktan sonra başımda duracak.İleri geri biraz bildiklerimi hatırlayacağım da.Araba tecrübem var az buçuk.İstanbul trafiğini de bilirim ama motorla ilk kez trafiğe çıkacağım.
Arkadaşlar uzun lafın kısası bana şöyle kendi kullandıklarınızdan sağlam özellikle ve özellikle dylan'ın bagajına sığacak bir kask tavsiyesi istiyorum.Kafa bedenim büyük bir ihtimal S olmalı.Alacağım her kask sığar mı acaba bagaja?Artı istediğim full face kask
Görüşmek üzere...
-
28 Mayıs 2008, 13:05
Motosikletini nereden alyorsun? Sirkeci Özen motor'dan mı? Oraya kadar gidip motoru alacakken kaskı da aradan çıkartırsın diyeceğim.. Pek çok seceneği orada bir arada bulman mümkün.. Kapalı kasklar normaj bagaja kesinlikle sığmıyor. Her ne kadar spor görüntüsünü bozuyor dense de kesinlikle aparatı ile birlikte arka çanta almanı tavsiye ederim. Hatta cam da Sonra kaskını da montunu da rahatça koyarsın.
İstersen öncesinde biraz motor kullan ve aldığında rahatça getirirsin. Bizler Perşembe akşamı maltepe de buluşuyoruz. Oraya da gelebilirsen memnun oluruz. Detaylar hayatonda.com'da.
-
28 Mayıs 2008, 16:35
-
28 Mayıs 2008, 18:41
mhyen adlı üyeden alıntı
Merhabalar Erdoğan Abi(avatarınızda gördüğüme göre abi dedim
),
Motoru 2. el 1200 km'de 2008 model olarak bir arkadaştan alıyorum.Üzerinde ayrıca belirttiğin çanta da var.Fakat ben pek kullanmam gibime geliyor
Perşembe günü motoru arkadaşla bakıma götüreceğiz.Cuma günü de kısmetse sırtına atlayıp getireceğim
Cem Nolan n62 full face kaskı sığdırdığını söylüyordu da biraz araştırdıktan sonra ben de ondan alabilirim belki.Kafam yapım zaten smalla modele uygun.Açıkcası çanta taşımayı sevmiyorum ve illaki motosikletin bagajı kaskımı almalı
Mhyen benim ilk motor dylandı, nolan n 61 kaskım var hala kullanıyorum fullface dir ve bagaja sığıyordu.biraz daha güç kapanıyordu bagaj o kadar))
-
28 Mayıs 2008, 18:55
Peki bu nolan n61 veya n62'leri tavsiye eder misiniz?Sonradan keşke demek istemiyorum.Hani koruma olarak iyi midir?
-
28 Mayıs 2008, 19:08
hayırlı oslun mhyen kazasız belasız inşalllah valla benim n 62 den memnunum yani bizim motorlara yetiyor ama biraz rüzzgar sesi yapıyor tabii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler