Arkadaşlar dün ufak bir anahtar krizi yaşadım, tecrübe anlamında başıma gelenden bahsedeyim..Aptalca bir şekilde sele anahtarın üstüne kapandı..Uğraştım ama seleyi kanırtarak ulaşamadım anahtara, sonra ufak çakımdaki tornavidamla farın üstündeki kapağı söktüm ve kontak parçasından çıkan bagaj kablosuna ordaki bir parçayı gevşeterek ulaştım..biraz çektim kabloyu ve tııkkk..attı sele...
valla iyi akil ama yedek anahtar uzaktamiydida bu kadar ugrastin
Ben sarıyer, yedek anahtar ise evde üsküdardaydı..gece 23 suları..
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
yok abi benim eski beattede öyle 4000 lerde değişmişti ama beatle dylan arasında fark edermi bilmem tabi
Ben Beati 6000 de iken satmıştım filtre değişmemişti. Alan kişide 1500 km yapmış arayayım baride değiştirtsin
abi tam hatırlamıyom ama 4000 lerde değişmişti abi yaa zaten hava filtresi kullandığın yere göre ömrü değişir demişlerdi bana seninde böyle bir durum olmuştur belki
---------------------------------------------------
abi sağlığın nasıl iyisin demi motoru toplatıyom filan demiştin nasıl gidiyo toplanıyomu motorun
İyiyim teşekkürler.
Motorun yürüyen aksanında bi problem yokmuş. Sadece çizikler ve ayak basma yerinde küçük bi kırık var. Hondanın parçaları pahalı şimdilik dursun bakalım çizilen granejı boyatmak için fırsat kollıyorum kırılan parçayıda durumları düzeltince değiştiririm. 22 haziran gezisi için arkaya çanta ve önede cam taktırdım yeniden. 4000 bakımıda yapıldı şuan hiç bi problemim yok sadece sağ taraftan baktığındaki çizikler var Soldan bakarsan sıfır km motor
amaaan iyi iyi abi sen iyiysen gerisini boşver zaten hatta kafana çok takmıyorsan dursun öyle çizikler, sen geziye şimdiden hazırlanmışın valla abi
kazasiz belasiz kullan abi hayirli olsun
Servet hocam tekrar güle güle kullan resimler çok yakışıklı çıkmış. Ne diyelim allah daha iyilerini bize nasip etsin
Aman ben almiyim.. Honda, hayat onda ))
Hayatonda
Servet, hayrlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
Bende bu arada Transporterimi sattım. Ve dün Honda Civic Elegance otomatik vites aldım. O da aynen dylan gibi gümüş rengi. İkiside honda ikiside gümüş ikiside otomatik yani... nasıl iyi olmuşmu set
Düşünenlere öneririm iyi cihaz şu Civic
Ahmet abi hatlar karıştı herhalde motosiklet sitesindesin otomobil sitesi çık aradan. Şaka bir yana hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Civic düz, rüzgarsız yolda kapanmadan kaç gidiyor? İlk 1000 km 5 kişi binmeyin, 130 u geçmeyin.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
kazasız belasız kullan caracas abi hayırlı olsun
bu arada civicler 2009 da değişmiycekmiş galiba öyle duyudm abi
servet abi hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız kullanmak nasip etsin
caracas seninde yeni araban hayırlı olsun güzel araba almışsın dylana uyumlu hem
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
honda dylan'ın orjinal lastikleri hiç iyi değilmiş dediler bende alır almaz lastikleri değiştirmek istiyorum ama hangi marka,hangi model almam gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)