Valla eski dylan kullanıcılarından bir abi vardı. Kendi Dylanını satmıştı. Fren kaliperi boyalı. Sattığı motoru bir zaman sonra internette gördü. Kendi motoru olduğu için belli kısımlarından motorunu tanıdı. Ancak şöyle bir durumla karşılaşmıştı. Örneğin ben 8000 kmde sattım motoru. Adamlar benden almalarına rağmen 3000 kmde yazmışlar diyordu. Yani km saatleriyle oynanıyor doğrudur. Yani çok km yapılıp azmış gibi göstermenin haricinde, zaten yapılmış kmyi de azaltabiliyorlar. Km saatini kazalı, düşük kmli bir Dylanınkiyle değiştirirlerse al sana az km yapmış yeni bir dylan. Yapılan km saatin içinde kayıtlı çünkü.
Ama ben temiz ve bakımlı kullanılmış kmsi nispeten fazla olan motoru, acımasız ve hor kullanılmış az kmli bir motora tercih ederim. Onuda zaten motora bakınca, kullanınca anlarsınız eğer çok büyük bir hile yoksa motorda. Onun için eğer çizik dahi yoksa, arkaya sırt dayama aparatı, zemine metal aksesuar yaptıracak kadar motoruyla ilgili alakalı biriyse o motor büyük ihtimalle temizdir. 2 yıl için 8000 km motor için normal bence. Herkes bizim kadar çok gezmiyor.
Yinede bilen birine danış tamam derse fiyatı uygun bencede. Şimdiden hayırlı olsun.
Ramazan abi saolasın iyi dileklerin için. Allah hepimizi nazardan korusun.
Saolasın. Bende 1 2 yıl hayaliyle yattım kalktım. Ondan sonra alınca üzerine titriyor insan. 1.5 sene oldu alalı. 12.000 kmdeyim. Hala ilk günkü gibi heryerini kontrol ediyorum her binişimde.
Sen motoru al. Çakarlar kolay iş.