Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı hamdi-hmd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm abiler ytine benim ben honda dylanıma arkaya sepet taktırmak istedim fakat hondaya gittiğimde sepet fiyatı olarak 140 ytl fiiyat verdiler okey dedim fakat bunun üstüne sepetin montelenceği yer arka el tutma yeri oınun değişip demir olması gerekiyor yoksa o plastik kırılıyor dediler ve o aparatın fiyatınıda 140 ytl olarak verdiler sizce ne yapayım aparata ben okadar para vermem direk plastiğe taktırsam bi zararı olurmu?
    Aynı soru sorun benimde aklımda idi. Gelecek cevabı 4 gözle bekliyorum .
    Bu aralar foruma soru girişi fazla ama cevaplar gelmiyor kimseden ne oluyo bizim dylancılara ne bu sönüklük ?
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    O parça bakalit bişey. Dayanmayacağı kesin. İllaki ağır bişey konacaktır çantaya. Üstüne çukurlarada girip daha da yük binince iyice ağırlaşır. 140 lira da olmaması lazım parça. Daha ucuz yollusu var. 80 civarı bişey hatırlıyorum. Oda fazla diyorsanız bir tane örnek bulup gidip tornacıya yaptırın. Bu yöntem daha ucuza gelirmi bilmem.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    bende de çanta var, ilk 1 sene çantayı o plastiğe 2 delik açtırarak kullandım ve sorun yaşamadım.
    O parçanında dandik olduğuna veya herhangi bi şekilde kırılacağına da inanmıyorum.
    Orası artçının elleriyle destek aldığı yer değil mi zaten, 3kg ağırlık gelince kırılma gibi bi lüksü yoktur. Eğer para vermek istemiyorsan bu yöntemi deneyebilirsiniz. Tek kötülüğü artçının oraya yaslanmaması gerekmektedir.
    tek başınaysan sorun yok ama kız arkın varsa ve rahat rahat arkasına yaslanmak istiyosan yapıcak bişey yok

servet,
    b500 anahtarını ne zaman alıyosun? resim çektir de görelim
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    o parçayı 70 ytl ye ayarlarım arkadaşlar 05356626364

anahtarı ilk buluşmada alıcam

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    O halde bu pazar bi buluşma / gezi ayarlayalım ?

Motosikleti
    Honda Dylan
    servet çok iddalısın nos mu taktırdın?
    madem b500 anahtarı alıcan, geçilirsende anahtarını verde erhanın 2. motoru olsun
    yarın parçalı bulutlu, pazar sağnak gösterio meteo.
    34 BC 8561

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Evet kaç gündür yağmurlu diyor ama bi damla düşmedi. Pazar günüde gök gürültü yağmurluymuş ama Allah bilir güneş açar

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Servet hocam beverly'si olan arkadaşla konuştum hiç zorlanmadan 120 ye çıktığını yokuş aşağı 130 gittiğini söylüyor ama hiç bir zaman gazı tam açmamış bilgine.

--
    bu arada fotoğraflar güzelmiş satılığa kesin çıkardın galiba ?

Motosikleti
    HONDA DYLAN
    selam arkadaşlar, ben en hızlı dylancı ahmet isteyen herkesle her yerde kalkarım anahtarına 0-100 km 8 saniye olayı kesinlikle doğrudur belki 1 saniye şaşar ( en kötü 9 saniye ) artık kimseyle kalkmayacağım çünkü belli bir mesafeden sonra aynadan göremiyorum benimle kalkanı. runner 180 liğin elinide dolduran bizzat benim 2 sefer hem de aramızdaki kilo farkı 15-20 kg arası idi serkan sahittir arkada kaldığı için net gördü

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    0-100 km konusunda birşey diyemem denemedim. Ancak 2 zamanlı 180lik runnerı geçtiği doğrudur. Adam gaza basmadı gibi bir şey yoktu. Tam gaz yüklendi. Çünkü yanımıza bizimle kalkış yapmak için geldiği freni sıkıp motora gaz vermesinden ve siz biraz önden başlayın dercesine motoru biraz arkaya çekmesinden anlaşılıyordu. Kalkış aynı hizadan aynı anda oldu ancak aradaki kg farkını 20-25 olarak düzelteyim. Ahmet 78 kg. Adamın 100 kgdan aşağı olmadığı kesindi. Arkadan net gördü konusuna gelince evet arkada kaldım ve net gördüm ancak bunun sebebinin kalkışa katılmamam olup, normal gazla kalkış yapmam olduğunu tüm kamuoyuna saygıyla duyururum. Benzin olmuş 3.35 caddedeki her ışıklarda kalkış yapsam ohooooo. Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. Saygılar.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    SAnırım arkadaya 130-70 orjinal yerine 140-60 yada 130-60 takıldığında teker yanak kalınlığı azaldığından ilk kalkışlarda avantaj yaratıyor. Tabi son hızını azaltacağı ve yakıtı artıracağıda kesin.

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    DERYALI abi bende arka lastik 140-60 pirelli gts24 gidiştede yakıttada hiç fark yok..virajlardaki verdiği zevkte cabası..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    chokonut kardeş şu kawasakileri kapıştıralım bi ara ne dersin

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Abiler harbiden bu hız konusunda kafayı yemişsiniz hepiniz.. oğlum bu motor ile 140 yapsan ne, 100 km.ye 8 sn. de çıksan ne Fazla hız, cildi bozuyormuş :D

Arkadaşlar bahara ciddi programlar var hız yapıp kendinize ve motorunuza aman ha zarar vermeyin.. üzülmeyelim.
    Hayatonda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    motoru gerçekten satıyorum arkadaşlar ilan verdim sahibindne

Motosikleti
    Honda Dylan
    Satma servet sende kalsın yaw
    geçen bakıyodum ilanlara 2006 model GP1 ler var 5000ytl, bu motorlarda sorun mu var acaba ? Yoksa tutulmadı mı?
    34 BC 8561

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler harbiden bu hız konusunda kafayı yemişsiniz hepiniz.. oğlum bu motor ile 140 yapsan ne, 100 km.ye 8 sn. de çıksan ne Fazla hız, cildi bozuyormuş :D

Arkadaşlar bahara ciddi programlar var hız yapıp kendinize ve motorunuza aman ha zarar vermeyin.. üzülmeyelim.
    erdoğan hoca söyle şü citti programlarıda bizde bilelim.merakla bekliyoz.

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    Alıntı sersin1978 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru gerçekten satıyorum arkadaşlar ilan verdim sahibindne
    kaça veriosun vede maltepedensin bene pendik bn araşdırıyorum dylan cbr bakalım artık

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    konti tabiki dostum istediğin zaman görüşürüz.. bu arada senin motor kaç kmde??
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar bu akşam istanbul dylancılar olarak Ali arkadaşımızı ziyarete gittik. Evet ziyaret diyorum burada yazılmamış dolayısıyla kimsenin haberi yoktur, Ali çarşamba günü kaza yaptı. Ciddi şekilde yaraldı, bugün ameliyat oldu durumu iyi. Viraja biraz hızlı girmiş dönerim diye düşünürken dönememiş ve kaldırıma sürterek düşmüş. Omuzu kırılmış, kafasında kaskı olmasaydı şimdi daha acı bir haber yazıyor olabilirdim, Allah onu bize bağışladı.
    Ama bizim de önlemleri ciddi şekilde almamış gerekmiyor mu?
    - Arkadaşlar bunları herkes yazıyor ben yine yazacağım lütfen dandik bi kaskınız varsa parasızız diye ihmal etmeyin, motorunuza onca para verdiniz zaten hayatınızdan önemli değil, gidin en iyisini alın taksitle alın, hayatınız taksitle alınmaz. Parayla hiç ölçülmez.
    - Montunuz motor montu mu değil korumaları mı yok? o zaman bunları okuduğunuz hata yarın ilk işiniz olsun, gidin en kalitelisinden mont alın! şekli rengi önemli değil.
    - Dizlikleriniz de her zaman dizlerinizde olsun, ebde veya bagajınızda değil. o da mı yok? o zaman motoru ne diye aldınız?

Lütfen kimsenin üzücü haberini almayalım. Çok üzülüyoruz. Hayatınız kendiniz için değerli değilse bu yazdıklarımı unutun gitsin.
    Lütfen yaralanınca bu harcayacağınız paranın 10 katını hastaneye verip acı çekerken hayal edin biraz kendinizi. Sonra yazdıklarımı bir daha düşünün.
    Hayatonda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler