serkan runnerin sürücüsünden kaynaklanabilirmi acaba
serkan runnerin sürücüsünden kaynaklanabilirmi acaba
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
120 kg lık bir sürücüydü. Ama dylan runnerı geçti.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
geçer tabi 120 kg dylanın sürücüsü kaç kiloydu
75 civarı.. Geçtimi geçti.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
önemli olan geçmesi zaten
Ne zamandır nasip olmadı biraz fotoğraf yayınlayalım dimi.
Nazarlıklar
Bugun kaskım buradan çalındı :(
Ön çamurluk motoru aldıktan kısa bi süre sonra çok saçma bi sebebten dolayı böyle çizildi..
Birde lastik patladı arkada bi yama var onu da çekip koyarım. ha unutmadan ön lastikteki cam kesiklerinide unutmamak lazım.
ne yapalım nazarlık olsun.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Birde animasyon yaptım ancak linki kabul ediyor forum.
http://img223.imageshack.us/slidesho...154438wp8.smil
Bugun CBF 250'den sonra yokuş yukarı bi tanede CBR125'i tokatladım üstelik mötorda 2 kişiydim.
Bugun ne olduysa bana coştum resmen...
deryali abi pek temizmiş senin makina walla allah kaza bela wermesin
Sorunuzu cevapladım özelde ancak buradan da sorabilirdiniz gizli birşey değil ;)
Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.
Motorlarımız maşallah gazı açtıkça gidiyor. Doğru kayış ve lastik seçimi ile beraber düz yolda 140km/h çıkabiliyor. Eyvallah burada bir sorun yok.
Peki diyelimki 300km otobandan uzun ve düz bir yola çıkacağız. Ve yol müsait olduğu için hiç gaz kesmeden Allah ne verdiyse diyelim sürekli ortalama 120km/h ve 110'un altınada hiç düşmeyeceğiz...
Böyle bir durumda sürekli bu kadar hızlı ve motoru zorlayarak gitmenin motosikletin motoruna herhangi bir zararı olur mu ?
olur tabi aliciğim motor süper açılmış olur:dsen beverylci arkadaşı getirsene bakim bir tanışalım
scooter drag günleri düzenleyelim
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
o değilde benim kafamda şey var bir tane pist ayarlayyalım motoruna ve şöförlüğüne güvene gelsin diyelim nasıl olur
olur valla neden olmasın. Değişik organizasyonlar yapmak lazım. Gerçi bu ara benzin zammının suyu çıktı. Ay sonları yaklaşınca gaz açmaya elim gitmiyor ..
Servet 0 100 ü 8 saniyede gör, b500 ün anahtarı senin başkan
tamam yeni motorum belli oldu beverly 500 erhancığım geçmiş olsunalırım anahtarını
slm abiler ytine benim ben honda dylanıma arkaya sepet taktırmak istedim fakat hondaya gittiğimde sepet fiyatı olarak 140 ytl fiiyat verdiler okey dedim fakat bunun üstüne sepetin montelenceği yer arka el tutma yeri oınun değişip demir olması gerekiyor yoksa o plastik kırılıyor dediler ve o aparatın fiyatınıda 140 ytl olarak verdiler sizce ne yapayım aparata ben okadar para vermem direk plastiğe taktırsam bi zararı olurmu?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)