hayırlı olsun alı kardesım..artık nıckını mydylan olarak deıstırırsın..:D
hayırlı olsun alı kardesım..artık nıckını mydylan olarak deıstırırsın..:D
MT ANTALYA
merhaba arkadaşlar,bende şu çinli scooter ımı değiştirip dylan almak istiyorum,2007 3500 ytl ye az kullanılmış olursa alırım,yoksa zaten sıfır alacağım,öğrendiğim kadarıyla 100 adet dylan kalmış fabrikada!elbet kampanya yaparlar diye düşünüyorum!teşekkürler!
not:satışı hemen alınacaktır!
Selam arkadaşlar ben MYBEAT. İlk motosikletim BEAT olduğu için nickimi bu şekilde ayarlamıştım. Şimdi motosikletim dylan oldu ve ben MyDylan yapıp yola devam edemem çünki her motosiklet değiştirdiğimde nick değişmesi saçma olacak. o yüzden nickimi "Deryali" olarak değiştirdim.
Artık beni bu şekilde forumda göreceksiniz. MyBeat ile bir daha giriş yapmayacağım.
Bu arada havalar yine soğudu dylan'ın tadını daha çıkaramadım ama eski yazılarınızı okuyarak tecrübe edinmeye çalışıyorum.
Hoşça-Dostça
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
yaw benim gene aküm bitti, daha yeni şarj ettürmüştük :(
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Korkma Ali'm, seninkine hemen bişi olmaz.. zaten akünün ömrü 2 yıl. bizim motorlar 2. yılını çoktan doldurdu, bitmesi normal.. şarj edince biraz idare eder ama havalar soğukken çalışmaması çok normal.
Sendeki soruna gelince, genelde motor soğukken bunu yapar. Sen hiç Beat te motoru çalıştıramama sorunu yaşamadın heralde.. ayak marşı ile bile zor çalışırdı meret.. ondan sonra bu uzaktan kumanda ile çalışan motor gibi
Hayatonda
Akü garantiye giriyor arkadaşlar.Serviste bir ölçüm cihazı var ve akünün öldüğünü gösteren belirli değerlere ulaşılırsa garanti kapsamında değişim yapılabiliyor.Ben değiştirdim, bilginiz olsun.
Birde dylanı böyle görün
(Fotoğrafı görebilmek için 3D gözlük gerekir.)
Farkedeceğiniz üzere bu günlerde 3D fotoğraf olayına merak saldım.. Çok güzel şeyler ortaya çıkıyor..
Hayatonda
Honda SES 150 DYLAN / Teknik Özellikler
MOTOR Sıvı soğutmalı 4-zamanlı, SOHC tek silindirli
MOTOR HACMİ(cc) 153
SİLİNDİR ÇAPI&STROK(mm) 58x57,8
SIKIŞTIRMA ORANI 11 : 01
YAKIT SİSTEMİ 26mm VK-tip karbüratör
MAX GÜÇ(Hp @ dev/dak) 15.8 / 8500
MAX TORK(Nm @ dev/dak) 14.2 /7000
ATEŞLEME Dijital transistörlü elektronik avanslı
ÇALIŞTIRMA Elektrikli
ŞANZIMAN V-matik
GÜÇ AKTARIMI V-kayışı
BOYUTLAR(UxGxY)(mm) 1940x700x1170.
TEKERLEKLER ARASI MESAFE(mm) 1330
SELE YÜKSEKLİĞİ(mm) 795
YERDEN AÇIKLIK(mm) 130
YAKIT KAPASİTESİ(lt) 9 lt (2 lt yedek dahil)
TEKERLEKLER Ön 13 x MT2.75 alüminyum döküm Arka 13 x MT3.50 alüminyum döküm
LASTİKLER Ön 110/90 – 13 56L Arka 130/70 – 13 57L
SÜSPANSİYON Ön 33mmlik teleskopik çatal, 88mm esneme aralıklı Arka Çift amortisörlü salıncak, 75mm esneme aralıklı
FRENLER Ön Çift piston kaliperli 220mmlik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı Arka 130mm´lik kampana
AĞIRLIK 120 kg
Arkadaşlar Motor konusunda bilgim çok zayıf ama bunu tavsiye ettiler,Yani Bütçeme göre,Bu motorun Hızlı olması beni pek ilgilendirmiyor önemli olan sağlamlığı ve ne kadar benzin yaktığıdır.
9 Litre full Yakıt ile kaç kilometre gidebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Kolay gelsin
Foruma hoşgeldin. sağlamdır ve kullanmana bağlı olarak ortalama kmde 10 kuruş civarı yakar. 250 260 km gidersin tam 9 litre ile.
Bu arada son klibimizide koyayım. Kar hatırası.
Google Video
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Foruma hoşgeldin arkadaşım.
Sağlamlık ve yaktığı yakıta göre motosiklet secilmez bence. Evet önemli unsurlar ama ne amaçla ne şekilde kullanacağın, motor tecrüben de önemlidir. Diğer türlü soruna su cevabı vermek daha basit olurdu. "Honda Activa" , 100 cc, sac kasa, son derece sağlam, hurdası bile gider, oldukça da az yakar, hesaplı.
Ama bu motora 2 kişi binerim, gerekirse uzun yol yaparım, azcık beni göstersin diyorsan seceneklerin çoğalır, evet Dylan bir secenek olabilir.. ama kullanım amacın ve şeklin önemli..
Hayatonda
Çok Teşekkür ederim,Erdoğan Abi bilgiler için.ben Muğlada oturuyorum ve Haftanın bir günü Marmarise gidiyorum, 70 km mesafe yol,onun dışında şehir içi kullanacağım.
Dediğiniz gibi Motor konusunda teknik bilgim yok,sadece Kullanıyorum o kadar ama trafik konusunda hassasımdır,kurallara daima uyarım
Arkadaşım bende 6000 km beat kullandım ve sonra Dylan aldım. bende işim gereği günde 70 - 100 km yapıyordum ama bi seviyeden sonra beat kesmedi. çünki özellikle şehirler arasında yavaş kalıyor. Ama şehir içinde oldukça atik, başarılı ve ekonomik. Evet Dylan beat'e göre biraz daha fazla yakar ama bindikçe değdiğini anlarsın.
Arkadaşlar ana sayfada Wietnamdan bir arkadaş var Dylan 150 Wietnam İngilizcesi iyi olan varmı ?
ben bakıyorum adama da çat pat bişeyler yazıyorum. nereden buldu bizi ya
sormamı istediğiniz birşey var mı ? Ben daha 10 gün oldu dylanı alalı kar yüzünden doğru dürüst kullanamadım fazla tecrübem yok :
tamam sorayım.
Bu arada bugun işe motorla geldim ama yerler acayip buzdu. Tekerler kaydı karların içine yan yattı motor :( Nasıl moralim bozuldu ağlayacaktım neredeyse daha 10 günlük motor. Yan yatarken sıkıca aksi yöne doğru kaldırmaya çalışıyorum ki yan taraf çizilmesin kendimi zorluyorum. Sonra düzelttim ve yola devam ettim işe geldim bi bakaım dedim yan tarafa geçtim gözlerimi kapadım ve bi açtım :................................... :|
.. Hiç i şey olmamış yavaşça kara yattığı için çizilmemiş bile..
çok mutlu oldum ve yine de içimde bi hüzün var. neticede yeni motor 1 yıllık falan olsa umursamaz insan.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)