Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    allahtan almamış o motoru

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    prolixin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Aslında oda dylan istiyordu ama nakit parası yok,ve sıfır takıntısı biraz var..SYM de en iyi seçenek olarak görünüyordu...

Motosikleti
    Henüz Yok
    sym joyride 200 3950 mi 6250 mi ?
    Honda Hayat Onda , No more :cat:

Motosikleti
    Honda Dylan
    fuara özel fiyat 3950 dediler..Gerçek fiyatı 6250 imiş...

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Alıntı prolixin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fuara özel fiyat 3950 dediler..Gerçek fiyatı 6250 imiş...

Yahu arkadaşlar şakamı yapıyorsunuz, siz.
    O alete o kadar para verilirmi. Girin sahibinden com. a orada 2007 model dylan ları göreceksiniz. 4000 ytl. ye almayanı dövüyorlar. uğraşmayın şu dandik motorlarla.

Hondanın hurdası, o motorun 0, ından iyidir bence uzak durunnnnnnnn

Ayrıca, öyle kalite bir motorun, bir fuarın yüzü suyu hürmetine gerçek fiyatının yarısına çekilirmiymiş fiyatı, yapma bunuuuuuuu

koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    ewet haklı bencede girin ikinci ellere alın bi tane temiz dylan ne güzel dylanlar var ayıp ayıp

Motosikleti
    Honda Dylan
    bende olsam öyle yaparım, ki zamanında yaptım..Yalnız dediğim gibi nakit sorunu vardı arkadaşın..Ek olarak, zamanında SYM yi de araştırmıştım, dylan kadar kaliteli olmasada fena değil, kullanıcıları memnun..Suzuki servisleri ilgileniyor..bir çin malı değil yani..

Bu arada dün benim motorla trafikte 2 kişi baya bir dur kalk yaptım..acayip yoğundu trafik..Bende biraz sert kullndım açıkçası, ani duruşlar kalkışlar falan...En son köprüye girmeden önce barboros yokuşunun sonunda motordan kokular gelmeye başladı. Debriyajın kavraması değişti..Motora gaz veriyorum ama kavramsı gerekn yerde değil, daha geç kavrıyordu..Biraz durdum, dinlendirdim aleti, düzelir gibi oldu ve yola devam ettim..Sabaha düzelmişti ama yinede servise gittim....Debriyaja bakıldı..usta biraz balatanın yandığını ama sorun olmadığını söyledi..temizledi ve taktı..Bir sorun yok yani..
    Bu arada debriyaj balatısının sıfırı 134 ytl imiş..ek bilgi olarak vereyim..ben 20 ytl sök tak ve temizliğe verdim..

koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    ewet çok ani dur kalklarda oluyo bikere bendede olmuştu ama fazla bi koku yoktu bende motoru dinlendirmiştim aynı sorun sendede olmuş geçmiş olsun

Motosikleti
    Honda Dylan
    teşekkürler, ani durkalk, iki kişi ve yokuş birleşince dikkat etmek lazımmış..

Motosikleti
    Henüz Yok
    Bursadan ( konti ) Fikret abinin motor 100km 4.5 litre yaktı sizce bu rekor mu ? Ayrıca 10.23 lt benzin aldı deposu bunun mümkünatı nedir ?

Rekorlar devam edecek

Gelişmeleri takip edin

D.Not :En son bakımdan sonra motorun hava benzin karışımına bakılmıştı ( Honda Bayi de )
    Honda Hayat Onda , No more :cat:

arkadaşlar sh150 diye bi motor vardı bilmem hatırlar mısınız?
    tr'ye gelme ihtimali büyük hani şu büyük lastikleri olan model..tahminim yine dylan motoru olur üstünde.enjeksiyon filan olacağınıda zannetmiyorum.ama büyük lastikler herşeyi değiştirir tahminimce..neyse,bakalım gelecek mi hayırlısıkazasız güzel sürüşler..

Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı Gts.Minimum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursadan ( konti ) Fikret abinin motor 100km 4.5 litre yaktı sizce bu rekor mu ? Ayrıca 10.23 lt benzin aldı deposu bunun mümkünatı nedir ?

Rekorlar devam edecek

Gelişmeleri takip edin

D.Not :En son bakımdan sonra motorun hava benzin karışımına bakılmıştı ( Honda Bayi de )
    9 litrelik depoya 10 küsür litre benzin sokmak ancak pompada yapılan bir trik ile mümkün olabilir..

ayrıca 4.5 litre harcamak için de ,yine bol katkılı solventli bir yakıt gerekir..

tabi motorda da bir ayar sorunu olabilir...3 civarı yakmalı...

haluk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF250 Rally - Wave 110i - Crypton S - CB125F ...

scooter tercihi

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce de yazdığım gibi ehliyetimi almaya az kaldı ve bu aralar scooter bakmaya devam ediyorum büyük bir ihtimalle bu yıl (!) alacağım. Sizler Dylan kullanıcıları olarak Fes 250 Foresight için ne düşünüyorsunuz? Hiç kullananınız oldu mu? Dylan’a göre avantaj ve dezavantajları nelerdir? Yeniden bir scooter alacak olsanız ya da Dylan’ı değiştirmek durumunda olsanız, Fes 250 düşünür müydünüz? Neden? Kağıt üstünde yazılanlardan farklı olarak sizlerin deneyimleri de önemli benim için. Şimdiden çok teşekkürler.

Saygılar.

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    valla görünüşü bir kere hantal geldi bana dylan kadar atak değildir en iyisimi bence sne karar ver bi dylan bin bide ona bin hangisi hoşuna giderse onu al ama bence

HONDA DYLAN
    Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    dylan'ın deposu tam 9 litre emin olun pompada yanlışlık vardır hava filan basıyodur bence..4.5 litre çok fazla kesinlikle ben ne kadar zorlasamda 3.5 üstüne çıkamadım..hava filtresi,buji kontrol edilse iyi olur..

murat abi biliyorum ben o motoru 2002 yılında baya bi incelemiştim hatta o yılın katalogundada vardı,motor özellikleri filan dylan ile aynı sadece kasası ve lastik ölçüleri farkli..ben çok beğenmiyorum ama onu o tarz çok model var piyasada kymco people,sym hd200 filan hepsi birbirinin aynı gibi..dylanın ayrı bir tarzı var bence piyasada çokta benzeri yok,gelsede çok iş yapmaz o motor çünkü o yıllardada aşırı fiyatı yüksekti kendi sınıfında rekabet edemez..bence hondanın acilen activa ve beati revizyona sokması lazım iş kullanımı dışında satışları oldukça düştü..

hondayı seçmekte ne kadar doğru bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum..
    haziran 2006
    sym joyride 200=5760
    derbi gp1 250=7800
    honda dylan=4700

kasım 2007
    sym joyride 200=4000
    derbi gp1 250=5900
    honda dylan =5500 bu fiyatlar herşeyi açıklıyo bence..altın gibi değerleniyo bizim dylanlar maşallah.. işte büyük marka böle olur müşterisine ihanet etmez..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    bak abıcım dylan ataktır fes de daha cok orta yas kullanıcılar ıcın bıde rahatına duskun olanlar ıcındır dylan o motora gore daha cevıktır

sh150'ye çok tutulmaz iş yapmaz deme bence..
    dylanla bu motorun güvenilirliğini ve kalitesini kanıtladı..
    e şimdi dylan motoruna sahip ve TR yol şartlarına daha uygun büyük lastik ebatlarına sahip bi motor geliyo..
    hala çok tutmayacağına iş yapmayacağına inanmıyorsundur umarım..
    gerçi dur bakalım hele bi gelsinde

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    honda sh 150

dylandan farkları kasası değişik,ortası boş,jantlar büyük ,aynı olanlar ise yine tambur fren,su soğutmalı, ayak marş yok,egzoz aynı
    Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    murat abi ben o manada söylemedim onu zaten söyliyememde çünkü motor avrupada satış lideri olan bi alet..benim söylemek istediğim scooter camiası türkiyede büyük jant makinalara biraz yabancı,maxi yada küçük klasik scooterler yaygın halbuki avrupaya bakınca markaların model gamına çoğunluk hep büyük jant scooterler yer tutuyo..onun haricinde sym ve kymco bu konuda talepleride karşılıyor ülkemizde..özelliklerine bakarsak bu makina bu haliyle 6000-7000 civarı bi fiyatla satılır gibi geliyo bana bu yüzden ben çok satmayacağını düşünüyorum demiştim..çünkü rakipler 4000-4500 gibi fiyatlarda..tabi bunlar sadece benim görüşlerim gerçekler geldikten sonra ortaya çıkar..
    ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:

dylanla aynı scooter neredese..
    dylan 5550 ytl bu da olur 6000ytl

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler