motor daha 2 binde :D:D:D: cam yok sürüc 55 kg yol üz rüzgar az kayış yakında daha erken demi :D
motor daha 2 binde :D:D:D: cam yok sürüc 55 kg yol üz rüzgar az kayış yakında daha erken demi :D
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
Kayış için daha çok erken bilemir. Motorunun en az 10.000 km yi devirmiş olması lazım. Zaten normalde 12.000 civarındayken kayışı değiştirmen gerekir.
Hayatonda
hım teşekkürler ErdoganAktas
arkadaşım kayışın değişmi kilometresi 24bindir..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
24 000 deil ya çok gittin abi sen ben 15 bin falan biliyorum ama yanlış olmasın
bencede 24 bınde kayısta dıs kalmaz adamı yarı yolda bırakırr
16 .000 de değişmek lazım o kadar riske girmeye gerek yok .ben de 16,000 değiştim aradaki fark gercekten cok
benim kayış 28000 de bunu övünmek için söylemiyorum biraz geciktirdim sanırım. :S
ben kayışımı 23600 de değiştirdim sıfırıyla arasındaki farkı ancak dikkatli inceleyenler anlayabilir yani o kadar temizdi bakıma giderkende 135 gördüm hiçbir sorun yoktu..servisin içine girip periyodik bakım tablosuna bakarsanız değişim kilometresini görebilirsiniz..24bin olduğu açıkça yazmaktadır ama bu tavsiye edilendir yani zor şartlar altında çalışan araçlarda daha öncede değişebilir isteğe bağlı..ustalarıda çok fazla dinlememek lazım onlara kalsa her bakımda motor yapmak isterler.. 7 senedir 12 ay scooter kullanan biri olarak sölüyorum bunları boş konuşmuyoruz..
kadir abi rahat ol sen daha gider sendeki kayış,çok zorlama yeterki..
bu arada 140lik arka lastiğimdende çok memnunum..ilk yağış anında dahi hiçbir sorun yok kuru zeminde olduğu kadar rahat sürüş sağlıyor..keşke daha önce değiştirseydim diyorum kendi kendime..orta sehpa için pek sağlıklı olmadı ama napalım yapçak bişey yok..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
ben 15000 de değiştircem riske girmiyim :D
Arkadaşlar bir süredir ortalıklarda yoktum, geri geldim, varmı gezi programı ???
Benim eski aktivanın unutulmuş kayışı 30000 gibi kopmuştu...Şimdiki Dylanın kayışınıda en az 20000 e kadar kullanmak niyetindeyim...
Erhan yuh artık ortalıklarda görünmüyormuşsun.. iyi ki görünmüyon . Kış ortası neyin gezi planını yapcaz koca yaz geçti gelmedin şimdi gidelim desek mi gelcen. Yeni işinde daha rahatsın galiba.. Gene de havalar biraz güzelleşirse şekerpınar gezisini tekrarlamayı talep ediyorum.
Hayatonda
Dylançılar
Gezi bekliyom ben burada Yapmayınız böyle, soığuk moğuk, yağış mağış falan lafları geziyor topiğinizde sanırım hacklemiş birileri, derhal müdahale ediniz. Hiç duymadım böyle şeyhele Dylan dan...
Poturdak
choconut şu değiştiğin kayışın markasını ve parasını yazarmısınebatlarıda tekrar rica edicem bende düşünüyorum lastikleri değişmeyi
erhan nerelerdesin bu ne yoğunluk numune lik bir kere geldin geziye bir daha yüzünü gören cennetlik
bu hafta sonu fuara gidiyormuyuz beyler pazar günü
Evet beyler gezi deyip duruyonuz.. Öyle uzak yerlere gezimiz yok ama pazar sabahı Lütfi Kırdar'a Motosiklet Fuarına gidiyoruz. E-5 Göztepe köprüsü altında saat 9.00'da buluşuyoruz.
Hayatonda
Arkadaşlar fuara ben dün gittim, fena değildi ama çok küçük fuar..giriş 20 kağıt..netten %50 indirim olayı vardı ama halen geçerlimi bilmiyorum..
En sağlam katılan Suzuki gibi geldi, suzuki fiyatlarında baya bir indirim ve kampanya yapmışlar..SYM nin fiyatları güzel..Joyride200 sıfır olarak 3950, 6 ay krediyler 4200 ye geliyor..Arkadaşım neredeyse alıyordu...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)