Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    erdogan abı hayırlı olsun almıssın dylanı(ben ozgur bu arada)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    he hee burada rastlamayı ummuyordum sen ne yaptın cbr 125 diyordun.. oğlum bu alet manyak birşey... bırak cbr'i gel sana da dylan alalım sevgilinle felan gezerken zor olur cbr. Biz şimdiden uzun yol planları yapmaya başladık bile sanırım bu yaz 25 bin km yapıcaz . En iyisi akşam ben sana 1-2 tur vereyim de motor neymiş gör.. aşık olup bu aletten almazsan namerdim
    Hayatonda

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    abı vıteslı motor kullanmayı ıstıorum oyuzden
    ıkıncısı kaporusu verıldı beklıoruz kredıyı artık cok gec anlıcagın)ama bı tur atarım:D

Motosikleti
    BMW F650 GS
    peki hayırlı olsun diyelim o zaman.
    Bu alet öyle deli birşey ki kesinlikle bunu tahmin etmiyordum. Dün akşam köprü çıkışı biraz trafik de olmasına rağmen dikkatli olduğumdan fazla yüklenmedim. Ama bir ara ibre 130 daydı...(sürekli iki kişiyiz bu arada) Rüzgar ve trafik olmasa ne yapardı bilmiyorum. Bu aleti alanlar kesinlikle dikkatli olmalı derim. Çünkü nasıl hızlandığı kesinlikle anlaşılmıyor. Yüksek hızda bile en ufak titreme, vibrasyon yok.. bu arada 900 km. deyim
    Hayatonda

bende bugun motorun yağını değiştirdim serviste...
    2000km oldu normalde 4000de değişmesi lazımdı ama yağ değiştirmenin zararı olmaz diyerekten her 1000km de değiştirelim dedik artık..

abi ''çirkin givi aparatı'' demişsin bu aparat şu motoru sehpaya kaldırırken tuttuğun yanlardaki destekler mi?
    aynı desteği arkadaki yolcuda tutuyor ayrıca..

yoksa çantanın altında ki siyah tabla gibi olan şeymi?
    birde bu motora sanki cam yakışmıyo gibi yaws
    ama ben piaggolarınki gibi yan çantalar nasıl olur çok merak ediyorum..
    acaba böle bi şey yapılabilir mi?

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Erdoğan kardeş,
    yeni motorun hayırlı olsun.Faydalı bi operasyom yapmışsın güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler dilerim. Ayrıca hem çanta hemde altındaki tutturgaç çok yakışmış. Cam konusuna gelince, dende düşünüyom. İki kaygım var bu konuda, birincisi estetiği bozulurmu acep motorun. İkincisi bu cam rüzkarda yelken gibi davranıp dengemi bozar, yoksam motoru yere bastırım dengeyi iyileştirirmi. Aslında bunu satanlar bir kaç saatliğine deneme şansı verseler ne iyi olur.Camı neden düşünüyom, dersen sebep rüzgara karşı 90-100 ü geçince rüzgar rahatsız demiyim ama tedirgin edici oluyor.netice itibariyle racing gibi yatarak kullanılmıyor bu meret.

Ha bu arada söylemeden edemiycem, arkadaşlar noolur, kasksız motora binmeyin.
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

eskişehirde 2 tane dylan var 1si bende zaten bunu biliosunus:D
    2. dylanı gördum geçen cumartesi direksiyon sınavına gelmişti abimiz..
    kırmızısını almış çok ta yakışmış hani..
    o dylana cam taktırmış fena durmamış motorda..
    çok iyi diyordu ruzgarı kesiyor filan diyordu..
    ama bana sorarsanız 100km ile giderken ruzgar beni bile sallıyor 89 kiloyum bu arada bence o cam 100km ile giderken çok sallanır ayrıca rüzgara direnç göstereceğinden hızıda düşürür gibi gliyor ama denemek lazım dediğiniz gibi..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Evet cam benim gözüme de büyük göründü. Bende acaba yelken gibi sağa sola sallarmı diye düşündüm ama Givi bunu özellikle Honda Dylan için tasarlamış denge ve aerodinamiğini de hesaplamıştır heralde, sıradan uyduruk bir camda olabilir ama kalitesine güvenilen bi marka da olur mu bilemiyorum.

Ya bizden birisi bizden önce alıp tecrübesini bizlerle paylaşacak bizde ona göre karar vereceğiz. Ya da önce kendimiz alıp hemen durumu arkadaşlara açıklayacağız.

Çirkin Givi Aparatı dediğim motoru sehpaya kaldırırken tuttuğun yanlardaki destekler. O sökülüyor, yerine Dylan için yapılan parça takılıyor. Çantanın takıldığı siyah tabla standart zaten.. oraya her boy her tip çanta takılabiliyor.

Kask demişken arkadaşlar.. Kask gerçekten çok önemli ama bakıyorum da motoruna en az 2-3 bin YTL veren insanlar kaska 200-300 YTL vermiyor gidip en dandik 30-40 ytl'lik kasklar takıyor.. Arkadaşlar bu kasklar sizi ancak trafik polisinden korur düştüğünüz zaman sizi korumaz aksine sakatlar. Ne olur paraya kıyın kaliteli kask alıp takın hayat bu kadar ucuz değil.

Haftasonu tatilimde motor kiralayalım dedik gittik rent-a-car'a kiraladık motoru verilen kasklar piyasada bolca bulunan dandik kasklardan.. kardeşim yokmu doğru dürüst kask dedim "abi en iyisi bunlar daha iyisi buralara gelmiyor zaten" dedi dumur oldum sonra caresiz taktım kaskı kafama ama ne kask! kafamda 360 derece dönüyor. Yolda bir çukura girsen, kask gözleri dahil kapatıyor.. hemen kaskı verip bisiklet kaskı taktım, şapka niyetine.. sonra etrafıma bakındım, kimse kask takmıyor... heralde kask takıp ölmek istemiyorlar diye düşündüm.. malum bu kasklar hakketen öldürür.
    Hayatonda

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    mrb arkadaşlar geçen trafik lambasın da bekliyorum dylan 150lik yanımda durdu
    motorun bir kalkışı var ancak 200 m sonra yakalıyabildim
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

scarface - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar merhaba;

dylan bildiğim kadarıyla türkiye'ye ağustos 2005'de geldi.

ilk üretimi ne zaman başladı bilen varmı? bu forumda 2005 yılında yapılan bir karşılaştırmada 2., bir önceki yıl yapılanında 1. olduğunu okumuştum.

2004'den beri üretiliyordu da buraya mı getirilmiyordu?
    dünya ve içindeki tüm motorlar senindir...

koray_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel motor ya..honda hayat onda

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı scarface adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar merhaba;

dylan bildiğim kadarıyla türkiye'ye ağustos 2005'de geldi.

ilk üretimi ne zaman başladı bilen varmı? bu forumda 2005 yılında yapılan bir karşılaştırmada 2., bir önceki yıl yapılanında 1. olduğunu okumuştum.

2004'den beri üretiliyordu da buraya mı getirilmiyordu?
    Evet 125/150'lik modelleri 2004 yılından beri yurtdışında satılmaktaymış. Ama biz ancak gecen sene haberdar olabildik.
    Hayatonda

erdoğanaktaş:
    abi o dediğin aparat 2005 model dylanlarda var..
    givi ciler 2005model dylan için tasarlamışlar onu 2006da o aparat değişti ve çanta isteyenlere o 2005 aparatını takıp satıyorlar...

arkadaşlar bu arada dylana yan sehpa taktırdım ama orjinalini değil...
    orjinali 135ytl olan dylan ayaklığının yerine ben gittim activanınkini alıp taktırdım ve sadece 11ytl ye mal oldu..
    ayrıca cuk diye oturdu...çok şık durdu..

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Canafal gibin olmuş.
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

Motosikleti
    en kısa zamanda alıcam

bende alıcammm

4 saat surdu butun yazıları okudum ve gercekten cok etkılendım kesınlıkle bende alıcam okumadan once keweey dusunuyodum onuda arastırdım cın malları arasında en ıyısıymıs ama honda kardesım baya sevdımdee

Alıntı burak2010 adlı üyeden alıntı
    4 saat surdu butun yazıları okudum ve gercekten cok etkılendım kesınlıkle bende alıcam okumadan once keweey dusunuyodum onuda arastırdım cın malları arasında en ıyısıymıs ama honda kardesım baya sevdımdee

kardeşim honda hayat onda...
    aman deyim bilindik markalar al..
    öle yok çin değil macar yok bilmem ne aman deyim...
    kimse alınmasın da...
    çünkü 1 kere veriyosun parayı..

Alıntı mkmemory adlı üyeden alıntı
    Canafal gibin olmuş.

beğendiğine çok sevindim abi gerçekten orjinal gibi oldu dediğim gibi cuk oturdu..
    montajıda 10dk filan sürdü..

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı muratd adlı üyeden alıntı
    erdoğanaktaş:
    abi o dediğin aparat 2005 model dylanlarda var..
    givi ciler 2005model dylan için tasarlamışlar onu, 2006 da o aparat değişti ve çanta isteyenlere o 2005 aparatını takıp satıyorlar...
    Dylan'ın 2005 modeli ile 2006 sı arasında bir fark yokki. Kaldı ki benim motor da 2006 model. Ancak çantanın altına takılan tabla standart ve vida yerleri uymadığı için aparat takıldı.. Titanik ne marka taktırmış onu anlayamadım kendisi de gelseydi ve açıklasaydı iyi olacaktı..

Bu arada yan ayaklık güzel olmuş, faydalı da birşey ancak Beatlerde denge sorunu oluyor motorlar düşüyor diye sökülmüş ve standardından çıkarılmıştı.. Bunda da böyle bir problem olabilir diye düşünüyorum. Sen taktırdığına göre incelemişsindir de.. denge sorunu var mı? ayakları yere sağlam basıyor mu? Gerçi bunu sehpaya kaldırmak çok basit ve kolay, hatta hafif dolayısıyla ben yan ayaklığı hiç düşünmüyorum. Siz Beat'te görecektiniz; normalde Dylan da hafif olmasına rağmen bazen iki kişi zor sehpaya alıyorduk motoru.. çok ağırdı.
    Hayatonda

Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
    Dylan'ın 2005 modeli ile 2006 sı arasında bir fark yokki. Kaldı ki benim motor da 2006 model. Ancak çantanın altına takılan tabla standart ve vida yerleri uymadığı için aparat takıldı.. Titanik ne marka taktırmış onu anlayamadım kendisi de gelseydi ve açıklasaydı iyi olacaktı..

Bu arada yan ayaklık güzel olmuş, faydalı da birşey ancak Beatlerde denge sorunu oluyor motorlar düşüyor diye sökülmüş ve standardından çıkarılmıştı.. Bunda da böyle bir problem olabilir diye düşünüyorum. Sen taktırdığına göre incelemişsindir de.. denge sorunu var mı? ayakları yere sağlam basıyor mu? Gerçi bunu sehpaya kaldırmak çok basit ve kolay, hatta hafif dolayısıyla ben yan ayaklığı hiç düşünmüyorum. Siz Beat'te görecektiniz; normalde Dylan da hafif olmasına rağmen bazen iki kişi zor sehpaya alıyorduk motoru.. çok ağırdı.

abi bildiğim kadarıyla 2005modelle 2006 arasında sadece sehpaya kaldırmak için destek aldığın aparatın farkı var yani bir tek onu değiştirdiler...bu siteye bakarsan burdaki arkadaş o ek aparatı almadan takmış yani bir kaç euro kar etmiş ayrıca motorun orjinalliği bozulmamış..bu aralar o arkadaşla iletişime geçmeye çalışıyorum eğer bulursam sorarım ona çünkü bende orjinal parçasının üstüne taktırmak istiyorum.. http://www.motordelisi.com/ftopict-20275-.html

yan ayak çok güzel oldu ya bu yan ayak beatin değil activanın...
    ama dediğim gibi taktık ve cuk oturdu ve yan ayağa alınca öle bi duruyoki devirmek mümkün değil resmen yola yapışıyor aynı alt sehpa kadar sağlam oldu..
    ben bunu pratik olduğu için taktırdım...mesela garaja girmek için kapının önunde duruyorum hemen yan sehpaya alıp kapıyı açıp giriyorum burda alt sehpa çok zor oluyodu o yüzden taktırdım...gerçekten tavsiye ederim...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Yan ayak 135 YTL mi ?

O ha , yan ayak altın kaplamamı yoksa !

yan ayak evet 135 ytl,neden dersen motor yan ayak acıkken calısmıyor oyle bır kıt yapmıslar ondan bukadar pahalı ,bırde tabıkı honda farkı (KAZIKKKKKKKKKKK
    )

ama buda orjınalınden farksız ve 11ytl

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler