konti arkadaşım bursadan gitmen çok zor olur bende bursadayım eğer iznik gölüne gidilseydi gelmeyi düşünüyodum ama malesef..
konti arkadaşım bursadan gitmen çok zor olur bende bursadayım eğer iznik gölüne gidilseydi gelmeyi düşünüyodum ama malesef..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
selam arkadaşlar
dün akşam dylanım hararet yaptı kartaldan taksime gidiyordum 1.körüden geçtim trafik biraz kalabalıktı ama akıcıydı beşiktaşa geldimde hararet ışığı yandı, dedim noluyo bu ışık yanmaz kolay kolay.. servisi aradım radyatöre su koyman lazım dedi, aslında yandaki göstergede su var gözüküyodu. bi tane küçük suyun yarısını radyatöre yarısınıda su haznesine koydum. hazne suyun fazlasını attı şimdilik sorun yok gibi, zaten bugun servise uğrıcam.. daha önce hararetle ilgili sorun yaşayan varmı??
buarada yarın geziye gelicem, bi sorun olursa servet abim çeker beni
çekeriz ayıpsın kardeşim sen merak etme
sozerr arkadaşım senin hararetin suyla bi alakası yok büyük ihtimalle müşür arızalanmıştır sıcaklığı algılamayınca fanı açmaz..şuan bi sorun olmayabilir ama yine motor trafiğe filan takılırsa aynı sorunla karşılaşırsın..uygun bi yerde motorunla bi 10dk filan turla sonra yanına gelip çalışır durumda motorun dahada ısınmasını bekle bi süre sonra otomatik olarak fan çalışmaya başlar eğer çalışmazda göstergedeki ışık yanarsa motoru stop et ve müşürü değiştirene kadarda gezme o şekilde,daha fazla zarar görmesin makina..sonra serviste kullanıcı hatası filan deyip seni başından savabilir..müşür hemen radyatörün üst kısmında,ön kısım komple sökülüyo söliyim..bunları boş sölemiyorum dylan ile tecrübe edilmiştir..selamlar...
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
bugun konşuk motora götürdüm, baktılar şimdilik sorun yok gibi. zaten yarım litre su eksilmişti. aşırı sıcaklardan dolayı su eksilmiş olabilir dediler ışık tekrar yanarsa götürücem servise; şimdilik yapcak bişey yok gibi. önümüzdeki hafta 8000 bakımı yaptırıcam ozamn fanı test ettirirm. teşekkurler
neden kimse yardımcı olmuyor ayrımcılıkmı yapıyonuz istanbullular
aramızda sınıf farkımı var
garibannarı kabul etmiyonuz demek kulübe
Arkadaşlar harbiden ayrımcılık yapıyosunuz yakışmıo ama.
Geçenlerde bi soru sordum Allah'ın bi kulundan ses gelmedi.
Gezilere katılmak istiyoruz dedik yine bi ses yok.
Gerçekten yakışmıo
Honda Hayat Onda , No more :cat:
Bence de bu konuda gereksiz alınganlık yapılıyor. Herkesin işi gücü var ve bildiği konularda elinden geldiğince vakti de müsait olduğunca herkes her konuda burada yardımlaşıyor. Ben tatilimde bile sürekli buradan cevap yazıp özel mesajımda sorulan soruları yanıtladım. Ancak bazen yazılarda ve sorularda seviyesizlik ve ciddiyetsizlik duyulan mesajlara hiç kimse yanıt yazmıyor. Bunun farkındayım. Burada biraz yazılan mesajlara da bakmak lazım..
Eeee arkadaşlar! Bensiz geziniz nasıl geçti?
Birkez de dediğiniz yere gidin bee. Sülüklü göl dediniz Abanttan çıkmışsınız..
Gezi hakkında biraz detay verin bakalım
Kaç saat sürdü? kaç km yol yaptınız? nasıl gittiniz? dönüşünüz nasıldı? [***] larınız ne durumda? merak ediyoruz yahu.. gelmedik ama aklımız sizde kaldı.
Ben Gökçeada gezisi ile ilgili detayları ve fotoları yakında yayınlayacağım. İşyerimdeki birikmiş işleri tamamlamam lazım önce..
Hayatonda
Yaavv
Dylançı kardeşlerimle bütün uğraşlarıma rağmen beraber gezemedik Umarım yağışlar gelmeden iyi bir gezide olabilirim sizleri özledik arkadaşlar, denizci ailesinden selamlar
Paylaşımınız için teşekkürler.
Poturdak
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gezimiz sabah 7.40 başladı adapazarı akyazı sapağına kadar tam 158 km yol yaptık. orada istanbul deresi kadar güzel olmasada iyi bir kahfaltı yaptık buranında fiyatı iyiydi. oradan cıkarken illa abant gölüne gidin dendi bizde sülüklü gölde neyle karşılaşacagımızı bilmediğimiz için bastık abant gölüne arka yollardan birde baktım benim ankaradan döndüğüm yoldayız o dağları tanımışsınızdır. neyse abanta geldik .abant gölü etrafında motorla bir tur attıktan sonra artık yemek faslına geçtik havadanmıdır bilmiyorum en uzun sürede yaktıgımız mangaldı bu baktık havanın durumu pek hoş değil döküldük yollara ama yine kısmetimizi aldık bolu dagından indikten sonra shell de depoları full ledik 6,30 akşam benzinlikten cıkışımız istanbula tam 2 saatte geldi yolu soracaksınız yol mükemmel bir daha gidelim diyin o yol için bir daha giderim ayrıca yolda arkadaşlar benim camıma laf atıp durdular beni geçemedikleri için anca motorun üstüne kapanarak geçiyorlardıtabi buarada coşkunun elleri her zaman ki gibi dolduruyordum yol boyunca aslında daha erken gelecektik ama yolda coşkunun motoru çok bekledik tahminimce 15 dakika rotarlı geldikarkadaşlar cam şart .hıza katkısı cok yolda ki hızımızı soranlara 120 nin altına inmedik dönerken ve yol tam bolu dagının eteginden 210 km. gelmeyenler için üzldük sadece napalım seneye artık herkese selamlar
Heheheheh Hayın dilançılar benim mangal yelleme teknolocimi izinsiz kopyelemişler Telif hakkımı isterim, Çin zihniyeti yapmayınız
Keşke oralarda buluşabileydik yaa, sizin planda bizimki gibi esnek olunca kavuşamamışız anlaşılan Güzeldere Şelalesini de gösterirdim sizlere, vallah geri dönmek istemezdiniz hee
Bir dahaki gezide beraber olma dileklerimizle
Poturdak
Muzaffer Abi görüyor musun bak! utançlarından cevap da veremiyorlar.. "abi haklısın seni arayamadık, telefon yoktu özür dileriz" de diyemiyorlar.. Hayın abi bunlar.. birde benim yokluğuma sitem edip "gelmeyenler..." diye bana taş atıyorlar.. hayın dilançı bunnar.
Hayatonda
hadi ordan totoş bizi satanlarla işimiz olmaz artık biz beş kişiyiz bundan sonra muzaffer abiyi aramadıgımızı kim demiş ayrıca
Senin totoş doğmadı mı daha? Anne babasına işkence mi ediyor? 2-3 hafta sonra Hayrabolu taraflarına gezmeye gideceğim. Götürelim onuda.
Hayatonda
Yok ErdoĞan Nerde Nasil Gelİm Artik Zor Sİze İyİ Gezİler KardeŞİm Ama Aklim Sİzle Olur Bunu İyİ Bİlİyosun Benİ Bİr Ara Sen Bu Arada KonuŞalim Ve Ya UĞra Bİzİm Oraya İŞİn OlmadiĞi Bİr Zaman
Doğa Yürüyüşleri (Trekking) / Serindere Kanyonu
İstanbul'dan 1,5 saatlik bir yolculuk sonunda İzmit merkezine oradan da Kullar'a ulaşıyoruz. Yuvacık barajına doğudan dökülen dere olan Serindere'nin parkuru doğa yürüyüşlerine yeni başlayanlar için uygundur.
Yürüyüşe alabalık tesisinin yanından başlanıyor. Vadi boyunca dere kenarındaki patika'dan 2 saat süren çok keyifli ve eğlenceli bir yürüyüş sırasında Serindere Kanyonu'nu yukardan gördüğünüzde hem çok büyük bir keyif alır hemde bol bol fotoğraf çekmek için heyecanlanırsınız. İzmit'e içme suyu ulaştıran yaklaşık bir metre çapındaki boru hattının geçtiği tünele girerek heyecanınız bir kat daha artabilir. 150 metrelik tünel el feneri yardımıyla geçilerek vadi'deki yürüyüşe devam edilir. Taş köprü'e ulaştıktan sonra doğa'nın derinliklerinde öğle yemeği molası verdikten sonra karşıya geçilerek orman içi patikaya girilir. Haziran ayında bu patikada dağ çilekleri adeta coşar. Bu çileklerin aroması, manavlardan aldığınız çileklerinkine hiç benzemez. Patikada, bir saatlik yürüyüşten sonra tekrar dereye inilir. Nefesine güvenen gezginler, köprü molası esnasında sıkı bir tırmanıştan sonra karşı yamacın zirvesindeki Kız Kalesini keşfedip dönebilirler. Başladığımız nokta'ya dönerek Alabalık çiftliklerine ulaşıyoruz. Dileyenler balık ziyafeti ile kendilerine ödül verebilir ve böylece doğa'da güzel bir gün daha geçirmiş olmanın mutluluğu yaşarsınız.
Turizm Acentaları'nın Günübirlik paket turları için tıklayınız.
Serindere Kanyonu'na Tur yapan firmalar
Arnika Turizm
Kamp Ateşi Turizm
buralarada gidebilirsiniz arkadaşlar hep motorlarla gidiyoruz gittiğimiz yerlere buraya kadar yine motorla gidilip oradan da güzel bir yürüyüş yapılabilir . size öneri sadece gelemesemde yine yanınızdayım yinede belli olmaz bakarsınız bir sürprizle yine katılma imkanım olur beni yok gibi düşünün programa dahil etmeyin beni siz yinede
erdoğan hayrabolu ne ya neyini gezmeye gidicen kesin bir işin var oralarda o yüzden gidiyosun sen ebn baktım ama pek bir şey göremedim . bu arada bize darılan arkadaşlar var aramızda bizi niye kabul etmiyorsunuz diyenler var arkadaşlar bundan sonraki ilk geziye sizde katılın önceki yazdıklarınıza BAKTIM bolu cok ters olur falan demişsiniz ondan sonrada niye kimse bize yardımcı olmuyor diyorsunuz
KONTİ KARDEŞİM MSNDEN BENİ engelemişsin galiba kırgınsın bize neyse sen bilirsin ama yanlış bence sen bizi hiç sormadı size nereden katılırım diye sadece siteye yazmışsınız yol sana ters olur diye bizde gelmeyeceginizi düşündük herkese saygılar
He he evet Servet işim var tabi Hayrabolu'da.. Yoksa durup dururken neden gideyim.. ama yollar da güzeldi be abicim yollar için gidilir.. Benim yeğen sürgün yeri olarak Hayrabolu'ya gönderildi de bi ara asker ziyaretine gideyim diyorum. Yakında motoru bakıma sokacağım balatalar lastikler vs. değişecek.. ondan sonra daha keyifli olur. Bu aralar motosikletimi kullanmak bana zevk vermiyor, frenleri iyi değil lastikler kabaklaştı. Sipariş verdim daha gelmedi vs. vs.
Hayatonda
Arkadaşlar benim ön diskten garip sesler geliyor, metal metala sürtüyormuş gibi..Ön fren balatası kaçta bitiyor acaba..Benim alet 13000 civarı oldu..
Herkes yoğun bu ara galiba, neyse..kendi sorumu cevapliyim o zaman .. Evet balatam bitmiş, 12000 civarı ön disk balatası içi normalmiş..Balata fiyatı 60 küsür bişey tutuyor bu arada....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)