Motorun ne renk? ben de temiz gümüş renk yan karenajlar var. Daha evvel bi araç bana arkadan çarpmıştı karenajlarında teki stopun üstünden hafif kırılmıştı. Bende adam parasını ödediği için ikisi birden değiştirtmiştim.
Hayatonda
Asyanın far kısmı birebir aynı değil ben çok ayrıntılı inceledim. Tahminimce far takımı uymaz malesef..
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Teşekkürler, ama motor mavi renk..Tamir etmeyi deneyebilirim ki daha evvelden denemiştim, biraz tecrübem var..Ama stoplara yapacak birşeyim yok..Bir ara mondial servisine uğrayıp uyumlu bir parça varmı bir bakacağım..Sonra olmadı bayılıcam artık 170ytl yi..El kadar plastik ve paramparça oldu :(
Saolun bilgiler için...
BEYLER şu gezi olayına katılacak bşka kimse yokmu yeni arkadaşlar ne oluyo hadi katılım bekliyoruz
Motorum 7 ay sonra gelecek inş o zaman :(
Ya erdoğan abi sen önceki sayfalarda video dolduruodun hatta sabah sabah salınışını bile çekip koyuyodun bu aralar hiç video atmıon , zevkli oluodu izlemek
Honda Hayat Onda , No more :cat:
Burayada Yaziyorum Bu Pazar Sabah Erken Saatlerde ÇİlİngÖze Gİdİyoruz Ona GÖre Katilmak İsteyen Adini Yazsin
Vay Ben GÖrmedİm Vay Ben Duymadim Demeyİ Bu Arada İzel Senİde Motorunla Beklİyoruz
full depo doldurup 210km yol gittim ve depoda hala benzin vardı.8,5lt. benzin aldı depo. yani kısa bi hesapla şehir içi seri kullanımla dylan 220-230km çok rahat gidiyor. km de 0,10 - 0,11ykr yakıyor.
fena değilmiş yaw
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
heh heh İzel sen hala o konuda mı kaldın? biz o konuyu çoktan çözmüştük kardeşim. Ancak sen hala benim motorum ne kadar yakıyor diye merak ediyorsan sana tavsiyem:
Motorun deposunu full doldur. 23-24 ytl civarı olcak. Sonra 1.lt. lik pet şişeye ayrı benzin al. Kilometre saatini sıfırla, yolda kalana kadar devam et. Motor tekleyip ben artık pes ettim gidemeyeceğim diyene kadar kullan. Eğer yolda kaldığında kilometre saatin 270-280 ni gösterirse motorun taş gibi demektir, Korkma. Çıkar alttaki 1.lt'lik pet şişeyi depoya boşalt ve yola devam!
Hayatonda
Yahu ben 32 i ye doluyorum şehir içi tam 260 km gittim en son ,yeniden benzin oldığımda 2 litre varmış içinde,şimdi karşılaştırdımda fena değilmiş hesap yahu
kimse yazmıyodu bende öle yaziim dedim yaw. yoksa bana ne çok yakıyo az yakıyo!!! ben aldığım keyfe bakarım.
34 BC 8561
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Daha nice 61.000 lere.. 30.000 de motor kendini buluyor... 60.000 de zirve yapıyordur heralde.
Hayatonda
Ya erdoğan abi ist de olsam senin motoru görmek isterdim bu kadara kadar
Son 155 gün 14 saat 22 dakika kaldı motoruma kavuşmama
Honda Hayat Onda , No more :cat:
abilerim burda bi kurye var 90bin görmüş deyyom siz hala 61bin de takıldınız
34 BC 8561
erdoğan abi nasılsın?? çok geçmiş olsun diyorum..sitedeki en yüksek kilometre sende rica etsem şöle en son raporu bi geçsen..neler oldu bitti? neler değişti..benim kilometre 19500de şu an..20binde ön fren balatası filan değişçek dedi usta..sen neler önerirsin?? yorumlarını bekliyorum..saygılar..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
BEYLER BU BİR REKOR motor 25 ytl lik benzin aldı full
tam 290 km yol yaptım rekormu değilmi bilmiyorum ama benim için öyle
daha gidermiydi bilmiyorum tırstım yolda kalırım diye
bu motrlar kullandıkca gerçekten açılıyor düz yolda rüzgarda var tabi 130km ye artık rahat cıkıyor camı kısalttım bilmiyorum etkisi vatmı yan sanayi cam taktım asya motordan almıştım orjinal camında 120 ve üstünde inanılmaz titreme yapıyodu şimdi hiç titreme yok dün erdoğanada taktık cam yani motoruna
http://www.motomax.com.tr/haberdevam.asp?haber_id=871
yengeç gibi gitmeye alışkın olmmadığımdan eve gelince çıkardım hemen yarın cam üzerinde birkaç ufak çalışma yapıp öyle takacağım. Cam kırıldıktan sonra tekrar cam için 120 ytl vermek insana koyuyor. Çünkü artık biliyorsun ki tekrar kırılacak. Ben zaten camı kısaltmak için kestirdiğim için camın ardından yolu görmek gibi bir durumum olmadığı için camın önemi yoktu. Cam tekrar kırılınca şu cama bakayım dedim. Fena sayılmaz. Tekrar kırıldığında gitti paracıklar demicem artık. Fakat aldığım camın kesimi biraz yamuk gibiymiş yolda kendimi yengeç gibi hissettim.
Hayatonda
merhaba erdoğan bey nassınız bursa tarafına doğru gelmiyonuzmu geziye
Bir gün arkadaşlarla toplaşır geliriz, neden olmasın. Ama oraları siz daha iyi biliyorsunuz. Oralarda gelebileceğimiz güzel bir önerirseniz seviniriz.
Bir süredir motorun arka tarafından şangır-şungur sesler geliyordu. Egzosttan geldiği besbelliydi ama emin olmak gerekliydi. Üstündeki koruma demirini çıkardım. Hala ses gelmeye devam edince soluğu serviste aldım. Kontrol ettiler egzostun dağıldığına karar verdiler garantiden değişim yapılacak.
Bu arada IRC marka dişli desenli 2 tip lastik getirmişler(mutluhan). Görünümleri oldukça iyiydi ancak faturası gelmediği için fiyatı belli değildi Pazartesi - Salı fiyatını da öğrenip bilgi veririm. Lastiklerin ön arka takım değişmesi gerektiğini düşündüğüm için ön tekere göre modelinin olmaması beni biraz üzdü.
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)