Her türlü soru itinayla cevaplanır
Her türlü soru itinayla cevaplanır
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Bsi kardeşim bu motor activadan büyük gözüküo sitedeki ölçülere göre resimlerde ise aynı boy gibi duruyo bunun nedenini bi açıklayıverirsen sevinirim...
Honda Hayat Onda , No more :cat:
Silindir hacmini benzin oranına vurursak hesap tutar yani normal arkadaşım
1 cc = 240 km / 00.6 lt
100cc = 240 km / 6 lt
150cc = 240 km / 9 lt
İlk motorum olacak motorun çok yakması bana koymuo sanma
GTS. motorun yanına gelip üzerine binmeden fotoğraflardan boyutunu çıkartman çok zor. kullanım amacın ne olacak önce eğer sağa sola koşturacağım işlerimi halledeceğim dersen activadan çok yakacağı için bence aktiva daha doğru olur. Ayrıca allah göstermesin ama düşerde motorun biryerlerini kırarsanki heryeri plastik rahat kırılıyor masrafı büyük kasko yaptırmazsan tabiki.aktivanın sac olması güzel birşey. ama dersenki ben uzun gezilerede giderim gün içindede sadece okula, işe vs gidip gelmek için kullanırım ozaman hem zevkli hemde daha güçlü olarak dylanı tercih edebilirsin. Su soğutmalı olması ve güçlü olması uzun gezilerde işine yarar. forumu baştan okuduysan zaten gidilen uzun yolları görmüşsündür. İstanbul-Ankara, İstanbul-Asos-Bozcada, İstanbul-Bilecik şu anda ilk aklıma gelenler. İstanbul-bilecik hariç diğer 2si 2 kişi ile yapıldı. Activayla yapılamazmı bu yollar tabiki yapılır ama nekadar sağlıklı olur bilemem tamamen kullanım amacını göz önünde bulundurmalısın bence.
ben activayı çok kullandım oldukça rahat bi konforlu ve kullanması zevkli bi motor ben bu motorla tabiki uzun yollar yapacağım fakat bir motorcu önünü gördüğü sürece basmak istiyor activa uzun yollarda nefessiz kalır gibi geliyor
bu arada bursa bayırlar memleketidir beygir gücünün yüksek olmasında mutlaka fayda vardır.
Ben motoru iş amaçlı değil gezmek amaçlı kullanacağım ve kullanma sıklığım neredeyse üstünden inmicem seviyesindee olacak bu ytüzden activa nefessiz kalabilir ve önünü gördüün yollarda 80 le gitmek biraz can sıkıo şehir içinde deil ama şehirler arası yolculuklarda mesela.
Bu arada gövdenin plastik olduğunu yeni öğreniyorum...Bu plastik mondiallerinki gibi 1 yılda sadece ağırlıktan kırılan çatlayan plastiklerden mi yoksa düşmediğin sürece kullanabileceğin sağlam A kalite plastiklerden mi ?
Bide grenaj fiyatları hakkında bilgi verirsen ii olur arkadaşım
Bsi arkadaşım motoru hiç yaklından görmedim eğer motor üstünde bir resmin varsa ve buraya koyarsan fikir sahibi olabilirim
Bide Bsi kardeşim eğer kabul edersen msn den sorularımı sorayım ama bu büyük tehlike kombine sorularım çok oluyor nedense
Emre_Sen die bi arkadaşla msn soru cevap yapmıştık 2 yıl oldu hala daha sorularımı cvp lar
arkadaşlar nasılsınız ya epeydir görüşemiyoruz 4 ağustos veya 5 ağustosta yine gezimiz var cumartesi gidilirse gece orada kalınacak pazar olursa günübirlik olacak bugünde dört motor riva yollarını inlettik bilmem sesi geldimi
arkadaşlar bu kırmızı dylan lı kuryeyi gördüm bugün.
koşarak yanına gittim, 90bin kmde motoru!!!
sorun çıkardı mı die sordum yok dedi
cam sileceği bile takmış
BSI ben o resimleri yabancı sanıyodum meğer bu kuryecininmiş.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Arkadaşlar size bi sorum olacak
Bsi ( Serkan ) arkadaşımızın motoru 6000 km de üzerine yatmadan 120 yatarak 125 km/h geçemiyomuş ,erdoğan abi sen dion düz yolda 140+ yapıyorum 25k km de olmak bu kadar farkediyomu ?
Sizin dylan lar düzde max kaç yapıo bi dengesizlik mi var yoksa tmmen km farkımı ki erdoğan abi rodajını kurallara uymadan yapmıs
Fikirlerini iletirseniz sevinirim
Saygılar...
Ben o kuryeyi 4 5 defa gördüm minibüs yolunda çok dolaşıyo motor baştan aşağı değişik bişeyle kaplı ya da boya bilemiyorum acayip bişey Bu arada silecek hadi neysede su şişesiyle cama suda atıyo şişeyi sıkınca cama su fışkırtıyor
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın gts kardeş bende 140a çıkıyorum ancak sıkı bir rampa olması şart. Düz yolda standart sürüş 120. Yatarsan 125 yatmayla yatmama arasında net 5 km fark var.
arkadaşlar motoru çok pahalı bulduğumu belirtiyim 150 lik bi motora göre çok para ama kalite ortada ama parça fiyatıda ortada bence o paraya yüksek cc li makinalar bulabilirsiniz...2.el
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
haklısın arkadaşım motor biraz pahalı. 1 honda fiyatına senin motordan 3 tane alınabiliyor. fakat bu işler keyif + güven işidir ve fiyatına göre alınan keyif ve hissedilen güven paranın karşılığını vermektedir.
bi nevi ne kadar ekmek, o kadar köfte ya da ucuz mal alıcak kadar zengin değiliz şekli.
34 BC 8561
Beyler Cumarrtesİ Veya Pazar Kesİn DeĞİl Katilima GÖre GÜn Belİrlenecek ÇİlİngÖz Gezİsİ Kesİn Ama ŞÖyle Yapabİlİrİz Herkes E Uyan GÜnÜ ŞÖyle Yazsin Ona GÖre ÇoĞunluĞun DedİĞİne Uyalim
(Örnek Servet-cumartesİ AkŞam)bu Şekİlde Yazilirsa İyİ Olur EĞer Cumartesİ AkŞam Gİdİlİrse Orada Cadir Muhabbetİ Yapilacak
Yok Pazar Dersenİz Sabahin Yİne Erken Saatlerİnde Yola DÖkÜleceĞİz
Saat 7:00 Gİbİ Hareket Edİlecek BuluŞma Noktasinda
Dün erhan 500 cc beverly ile beni yakalayamadı
İbre sağ sinyalin altına geliyordu neredeyse.. heralde hız 150 -160 vardı beni yakınımdan takip eden erhana sormak lazım o hızımız kaçtı diye.. gün geçtikçe makine hırçınlaşıyor ve düz yolda zıplamaya başlıyor, gidişat iyi değil.
Evet abicim 10.000 kilometre ile 25.000 km. arasında bu kadar fark oluyor. Ben aynı yolda 135 i görmek için kıçımı yırtarken şimdi motor üstüne yatmadan bu hızı görüyorum. Ancak büyük ihtimal ile lastik havalarından ve rüzgardan kaynaklanan bir yalpalama sorunu var. Örneğin pazar günü riva yolu dönüşü çok rahat 140km ye çıkabilecekken 130 km.de motor sallanmaya başlıyordu sürekli. Bende sakin kullanmaya karar verdim dönüşte. Dün akşamda o kadar süratli olmama ragmen bi sallantı olmadı. Sanırım bunda en büyük etken Rüzgar + Yol zemini + Lastikler + lastik hava basınçları etkili oluyor. Bu arada benim lastikler bitmiş durumda. İlk fırsatta değiştirmem gerekiyor.
Hayatonda
34 BC 8561
Sanırım bende pazar sabahı yola çıkabilceklerdenim.
Hayatonda
Erdoğan kardeşimin dili sürçtü sanırım yetişemiyordu yazmı,yetişmiyordu olacaktı değilmi? tabi bilemezki ikimizde 150 km süratle arka arkaya giderken
(bahsettiği sürat doğrudur,takipcisiydim onaylanmıştır 150+ gitmiştir Almonhill yokuşunda aşşağı seyir ederken)
sevgili beverly'm yarım gaz gibi bir oranla ilerlemekteydi)) Neticede Erdoğan kardeşimin bahsini ettiği sürat fevkalade tehlikelidir,motorun kıçı da geziyordu ciddi olarak ,arkadan bakıldığında çok net gözüküyor. Aman diyim bu süratlere haveslenmeyelim.
Evet abicim yüksek süratlerde yaşadığım ciddi bir sıkıntıdır bu. Ve tahminimce artık lastiklerimin kabaklaşmasının bunda etkisi büyük. Birde daha evvelde yazmıştım zemin ve rüzgar faktörü de önemli.
Hepsinden önemlisi Erhan'ında dediği gibi bu motor ile bu hızlara çıkmak son derece tehlikelidir. Bende kesinlikle heveslenmeyin diyorum. Çünkü 130kmh.'dan sonra ne ile karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Birden motor yalpalamaya başlarda kontrolünüzden çıkacak olursa, bu durumu önleyemeyebilirsiniz. Tanımadığınız yolda asla sürat yapmayın. Hiçbirimizin kötü haberini almak istemem.
Hayatonda
Selam herkese, ne güzel..bayağı kalabalıklaşmış buralar..Çoktandır bakmamıştım..
Benim Dylana geçen park halinde bir kamyonet vurup kaçmış..geldiğimde yerdeydi..Arka sol stop camı kırılmış, birazda sol yan kaputun arka kısmı hasar görmüş..Arka stoplar takım halinde satılıyor ve 168ytl cikk..Kaputta 250 ytl..Kaput neysede stopları halletmem lazım..Bu motorunkine benzeyen uyumlu arka stop varmıdır başka markanın acaba, mondilain sanki öyle bir modeli vardı..Veya elinde sol camı kırık olmayan hasarlı arka stop olan varsada satın alabilirim...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)