Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Henüz Yok
    180 km yaparken ortalama hızın yaklaşık kaç oluo izel ?

izel senbi aslında çok çağırıoart gezilere mezilerede sen gitmion
    Honda Hayat Onda , No more :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    izel sen o motoru sat yerine başka bişi al. Ne olum o öyle adamın ocağına incir ağacı diker. Duyan da sürekli 130 -140 yapıyorsun ondan böyle cok yakıyo sancak. Ben sürekli bir yerden alamıyorum ama genelde shell ya da türkpetrolden alıyorum. Ben her sabah son gaz işe gelip akşamları da köprü - ziverbey arası 140+ yapıyorum. Birazdan gene yapcam
    (Bu aralar alet iyice açıldı manyak gidiyo.. artık kısa camdan mıdır, yoksa değişen kayıştan mıdır bilemiyorum )

Yakıt konusunda yeni motorlar için birşey diyemeyeceğim. Çünkü evveliyatına bakınca eskiden bende 220-240 km de yakıt alıyordum. Son zamanlarda limitleri test etmek istediğim için hemen almayıp km. yi kontrol ettim. Son zamanlarda (yaklaşık 3 aydır) km. hep 260 da yakıt alıyorum ve benzinim bitmemiş oluyor.

izel: benim elime bi çare bulmam lazım

İzel elinde ne var ki?
    Hayatonda

Motosikleti
    Henüz Yok
    Erdoğan abi senin motor kaç km de ?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    En son kaç oldu bakmadım ama 25.000 üzerinde.

İzel ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum.. Avatarına bakıyorum da kafa kaldırma çalışmalarında epey ilerleme kaydetmişsin. Hız yapma konusunda bi marifetini göremedik ama akrobaside üstüne yok bakıyorum...
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    abi avatar fotoşop ürünü
    elimdeki sorun hep sert kalkmamda. bide hep 20ytl koyuyoum benzini
    bugün 97oktan koydum 25ytl lik bakalım kaç gdicek.
    140 yapmıyo belki ama o hissi verio motor
    gts,
    60-100 arası hep trafikte kullanıyorum. sakin kullanışta 220km gdiyo motor.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ya şu dylana bende hastayım motor 153cc 15hp gidişinede ve görünüşüne de hastayım bunda bir ay önce alıcaktım bi tane dylan almadım çünkü ablamda today istiyordu gittik bir cbf150 bide today aldık aynı parayla motor kalitesini ortaya koymuş...
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Henüz Yok
    Ya Erdoğan abi senin motorun profilden yakın çekilmiş bi resmi yokmu hiç, sana soruyorum abi çünki sen bu kamera işlerine felan baya sarmıştın zamanında , varsa koyarsan sevinirim

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yakından bakınca çok çirkin görünüyor Pasaklı adamın teki olduğumdan motorda pasaklı Özel bir durumu olmadığı için ekzotik foto çekme ihtiyacı duymamıştım bi ara çekip koyarım.

İzel o bilek sorunu aslında bende de var gibi. Sürekli bilgisayar başında mause tutmaktan benimde bileğim ağrır oldu. Motorda çok büyük rahatsızlık hissetmiyorum ama bazen kullanasım gelmiyor. Spor yapmıyoruz hep ondan oluyor zaten. Motor kullanırken vücudumuzun bazı bölgelerine de çok kötü davranıyoruz. Bu durumu telafi edecek hareketler ile kendimizi geliştirmek ve düzeltmemiz gerek diye düşünüyorum.
    Hayatonda

Motosikleti
    Henüz Yok
    Bu gün tekrar bursadaki honda bayiye gittim cbr125 hoşuma gitti ama sonuçta vitesli ilk motorum olacaı için vitesli olmaması daha ii olur heralde Her neyse honda dylan getirebilrmisiniz die sordum adam tabiki dedi senin istediğin gün burda olur 7 ay var demedim tabi Her neyse adama fakat ben bu motoru almadan görsem ii olacak dedim adam dur servise tel ediim orda varsa bak bi dedi ( servis hemen arka sokakta ) yokmuş beni honda sahibi bi erifin iş yerine gönderdi sattığı önceden gittiğimde dylan siyah renkteydi biraz ince ve küçük geldi fakat yanında durarak inceleyemdim ayıp olmasın die hırsız sdanmasın bide adam ama yarın tekrar gidip adamdan izin alıp incelicem inş Sizce siyah renk olduğundan dolayı gözüme küçük gözükmüş olabilirmi ? Forumda bu siyah küçük gösterio muhabbeti vardıda bi ara ne dersiniz ?

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    ben bakamıyorum artık motora iş güç çok yoruluyorum. işler çok ağır harap ve bitap düşüyorum. patronlar çok baskı yapıyor bana Bu arada rengin motoru büyük veya küçük göstermesi bence doğru en büyük gri gösteriyor bence şöyle bir fotoyla dahada iyi anlaşılır

ama sence en güzel renk hangisi derseniz tabiki kırmızı... Tabiki çiziksiz olması şart. Çizikte bu arada en çok griye yakışıyor hiç belli olmuyor çünkü...

NOT: Dünyanın en parlak kırmızı dylanının yeni fotoğraflarına bir süreliğine ara verilmiştir. yüzündeki yara izleri geçene kadar poz vermeyecektir. Belki sadece sol profilden verebilir. O zamanki ruh haline bağlı morali bozuk bu aralar.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    merhaba bende dylan aldım 1000km de 140 gördüm

motordan çok memnunum ama çok benzin yakıyo 3,5 litre 100

Motosikleti
    Henüz Yok
    Bsi kardeşim resimler tam istediğim gibi banada renkler biraz işi karıştırıo gibi gelmişti zaten güzel fotolar paylaşım için saol

Motosikleti
    Honda Dylan
    Alıntı konti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba bende dylan aldım 1000km de 140 gördüm

motordan çok memnunum ama çok benzin yakıyo 3,5 litre 100
    kilon kaç konti?
    hayırlı olsun arada motorun.
    34 BC 8561

Motosikleti
    ses 150 dylan 2007
    sağol kilom 58 sen kaç kilosun merak ettim benden başka 140 gören yok galiba
    ibreyi son çizgiyin tam üstüne getirdim 130 20 30 kere gördüm

Motosikleti
    BMW F650 GS
    1000 km. de 140kmh. ı ancak biraz rampa da çok zorlarsan görürsün. Zaten bu kilometrelerde fazla zorlamanı tavsiye etmem. Daha sonraki km.lerde motor kendini açmaya başlıyor zaten. Ben 20.000 km. ye kadar 135kmh. ın üzerine hiç çıkamadım. Ama şu anda alet, her zaman 120-130 yaptığım yolda 140'ın çok çok üstüne çıkıyor, ibre dayanıp kalıyor dakikalarca. Bir ara videosunu çekip koyarım. Aletlerimiz çok güzel ama yeniyken onlara iyi davranalım çok zorlamayalım ileride istediğimizi fazlasıyla verecekler nasıl olsa.

Benzin olayına gelince bu güçte bir makina için gayet normal. Bundan evvel motorun var mıydı, varsa neydi bilemiyorum ama 100cc motosikletlerle kıyaslamamak lazım.

Yaklaşık 75 kiloyum. Ama 2 kişi de aynı hızı yapabiliyorum. Hatta düz yolda bile . Yarın sabah erken yola çıkıcam biraz uzun da bir yol olcak. Unutmazsam videosunu cekip koyarım.
    Hayatonda

Motosikleti
    Henüz Yok
    Erdoğan abi senin kilo kaç ni karşılaştırma yapalım

Motosikleti
    Honda Dylan
    95kg
    hafifler daha ii hızlanıyor, biz arkadan gelioz
    34 BC 8561

Motosikleti
    Henüz Yok
    Bende 93 kiloyum motor almadan 75 e düşsem çok ii olacak

Bu arada boyum 1.84 motorun üstünde komik durmam demi ?

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Bsi kardeşim resimler tam istediğim gibi banada renkler biraz işi karıştırıo gibi gelmişti zaten güzel fotolar paylaşım için saol
    Rica ederim. Bende daha çok fotoğraf varda vakit ayıramıyorum foruma koymaya.
    Ayrıca benim fikrim bu motora karşı duyulacak hiç bir tereddüt yok bence. ne benzini fazla gücüne göre ne de altınızda küçük kalır. Şehir içinde seri oluşu sayesinde 1 2 kaza atlattığımı söyleyebilirim. daha zayıf bir motor olsaydı sağa veya sola sinyal vermeden aniden dönmeye çalışan araçlarla kazaya karışmış olabilirdim...
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    Henüz Yok
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim. Bende daha çok fotoğraf varda vakit ayıramıyorum foruma koymaya.
    Ayrıca benim fikrim bu motora karşı duyulacak hiç bir tereddüt yok bence. ne benzini fazla gücüne göre ne de altınızda küçük kalır. Şehir içinde seri oluşu sayesinde 1 2 kaza atlattığımı söyleyebilirim. daha zayıf bir motor olsaydı sağa veya sola sinyal vermeden aniden dönmeye çalışan araçlarla kazaya karışmış olabilirdim...

Bilgiler için çok teşekkür ederim merak ettiğim sorulara sizden gelen yorumla tam cvp almış oldum

Tabi daha baya bi soru gelecek

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler