Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Temmuz 2007, 16:47
Erdoğan abi bilgiler için öncelikle tşk ederim.
Motorda vibrasyon olmaması çok ii ( dediğine göre yüksek hızda bile )
Yakıt 150 cc ye göre biraz fazla yakıo gibi gelmekle beraber yakıt göstergesinde biraz kafam karıştı ...Yani gösterge E(empty) gösterirken 2.6 lt daha var doğrumu ? Sonra yolda kalmayalım
Kalkışın sert olması bi o kadar güzel forumda bir çok kişi motorşarının devirlendiğini fakat gidemediklerinden yakınıolar ( kalkışlarda )
Test sürüşü olarak zaten bu zamanı kastetmiyordum zaten de alacağımız zamanda böle bişi olmayacak sanırım
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum....
Honda Hayat Onda , No more :cat:
Reklamlar
-
14 Temmuz 2007, 00:42
sersin1978 adlı üyeden alıntı
erhan kış geliyo ahmet binemiyo kışın yatırmanında bir anlamı yok ayrıca biliyosun bebekte yolda ben büyük ihtimalle arabayla gidip gelirim artık bir dahaki yaza tekrar alırız fark etmez
ilk fırsatta su motorlara bakıcam yaz sonu sende haala olursa yıne konusuruz
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
-
14 Temmuz 2007, 16:07
-
15 Temmuz 2007, 00:29
Erdoğan hesap hatası yapmış. Yakıt 100km'de 3.4 litre yakıyor. Ben de depoyu tam doldurursam 9 litre ile 250 km. gidiyorum. Tamamen bitmesini göze alamadım.
-
15 Temmuz 2007, 02:43
Bencede 150 cc bi motorun 4.5 lt yerine 3.5 lt yakması daha mantıklı
Bu gün Bursa'Da yalova yolunun üzerindeki honda bayiye gittim fakat bir kaç model yoktu Tabi bunların arasında DYLAN 150 SES te yoktu.
1. Motoru 7 ay sonra alacağımdan dolayı adama satış için bu modeli getirebilirmiyiz diye soramadım. Şimdi adam derse tmm ne zamana gelsin felan die karizmayı sıfıra dayamayalım Sizce böyle bi talebimde bayi istediğim model olan Dylan ı getirirmi ?
2. Getireceği modelin yedek parça stopu varmıdır ?
Cevaplarınız için şimdiden tşk ediyorum.Kazasız sürüşler diliyorum.
-
16 Temmuz 2007, 05:37
isteğin modeli satın aldıktan sonra bayi elbette getirir. Sadece bekleme süren biraz uzayabilir o da en fazla 2-3 hafta olur. Yedek parça olayına gelince sürekli kullanılan balata hava filtresi bujı vs. gibi parçalardan sonra diğer parçaların yedek stoğunu istanbul'da en dylanın bulunduğu bölge de (örn. Kadıköy) bile tutmuyorlar. Sipariş veriliyor, fabrika stoğunda varsa 2-3 günde geliyor.
-
16 Temmuz 2007, 21:56
Peki erdoğan abi dediğin gibi hava filtresi , bujiler vs istanbuldan gitirilir demi veya model olmasa bile onlar varmıdır ?
-
16 Temmuz 2007, 23:57
Bu tür parçalar sık kullanılan sey olduğu için ellerinde mutlaka olur. Modeli satmasalar bile.. Ve servis ağları hızlı çalışıyor. yedek parça eğer fabrika stoklarında varsa, yurt dışından gelmesi gerekmiyorsa 3-5 gün içinde geliyor. Ancak özellikle kaporta bazlı ya da büyük parçalar fabrika elinde yoksa yurt dısından siparişle geliyor bu durumda parçanın servise ulaşma süresi 2-3 hatayı bulabiliyor. Fakat bazı parçalar da akıl almaz sekilde olmuyor. Örneğin kendi motorumdan örnek vereyim sağ fren müşürüm bozuldu(frenleri sıkınca stopların yanmasını sağlayan anahtar, fiyatı 4-5 ytl. civarı) servislerde yok, fabrika da yok, yurt dışından bir türlü gelmiyor. 2 aydır fren müşürüm bozuk dolanıyorum. Fren yaptığımda stoplar yanmıyor, haliyle arkamdaki de fren yaptığımı farketmiyor. Bu işin sonu nerde, ne şekilde bitecek merak ediyorum doğrusu.
-
17 Temmuz 2007, 00:51
Abi inş başına bir şey gelmez aslında honda bayi deilde sen onu normal bi sıradan tamirciye götürsen ii olacak dediin gibi arkandaki fren yaptını anlayamaz araba gibi arkanda kapalı deil Allah korusun sen onu başka bi yerde yaptır abi.
Kafayı yicem ya motoru hiç görmedim resimler dışında Bursa'Da cbr125 alacaktım boyum 1.84 olduğu için altımda oyuncak gibi kalır die vazgeçtim sonra zaten bunu gördüm 16 beygir olması baya bi ilgimi çekti normal çin malı motorlarda benzinlik 6 lt geçmiyoken bunda 9 lt olması çok güzel bi özellik ve sizin deneyimlerinizle anladığım bu vibrasyon olatyıda ayrı bi özellik
Şu motorun büyüklüğünü bi görebilsem içimdeki en küçük bi tereddüt kalmıcak.
Bide Erdoğan abi 100 km de 3.5 lt yakıo demiş Altan ,senin hesap gerçekten doru olmaya bilirdemi 3.5 lt yakması daha mantıklı.
Saygılar..
-
17 Temmuz 2007, 01:09
Dylançıları özlemişim, bir merhaba diyeyim
Mangala ne zaman gidiyoz yavv, abisi denizciforesight ı bi tanıştıralım size
Poturdak
-
17 Temmuz 2007, 02:08
bugün honda cbr 600f ile kapıştım aslında tam kapısmak değil ama yolda gördüm cadde de yol sıkısıktı ikimiz yan yana gittik çok güzel di hiç te hızlı gitmedi taki yol açılana kadar adam gaza basıpta gitmesi bir oldu ben yetisemedim ayy çok komik bi duruma düştüm
-
17 Temmuz 2007, 13:54
Muzaffer abi sen öyle arasıra uğrayıp gezilerden vs. haberdar olma sonra da mangala ne zaman gidiyoruz de.. Teessüf yani. DenizciForesightiniz hayırlı olsun. Güle güle pinin. En doğru secimi yapmışsınız kutlarım.
Gts.Minimum ben hesaplamayı yanlış yazmışım zaten ama kendimde hiç km. hesabı tutmam. Ancak sunu iyi biliyorum ki bu motor emsallerine göre gayet iyi yakıyor. 9 lt. benzin ile 250 -260 km. yol yapabilen 16hp bir motor bulamazsın. 150 cc de 16 hp başka yok zaten ama kanuninin deer leri felan bildiğim kadarıyla daha fazla yakıyor.
-
17 Temmuz 2007, 20:32
Evet erdoğan abi çok haklısın.Zaten ben bu modeli görmeseydim cbr125 alacaktım ama ilk motorum olacağından viteslide baya bi zorluk çekerdim heralde bu motoru senin yapmış olduğun yorumlarla tanıdım erdoğan abi video lar felan...Sağolasın
Saygılar
-
17 Temmuz 2007, 20:47
Gts.Minimum adlı üyeden alıntı
Evet erdoğan abi çok haklısın.Zaten ben bu modeli görmeseydim cbr125 alacaktım ama ilk motorum olacağından viteslide baya bi zorluk çekerdim heralde bu motoru senin yapmış olduğun yorumlarla tanıdım erdoğan abi video lar felan...Sağolasın
Saygılar
minimum 0 km mi? düşünüyorsun
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
-
17 Temmuz 2007, 23:24
enis89 adlı üyeden alıntı
minimum 0 km mi? düşünüyorsun
evet motor da 0 motorun daha mantıklı bi seçim olacağını düşünüyorum
-
18 Temmuz 2007, 05:46
Km. hesabı yapanlara, bu akşam kontağı 270 km. de kapattım. Motor hala gidiyor. Herhangi bir benzin bitiyor emaresi ile karşılaşmadım hala depoda epey benzin olabilir ama yarın sabah mecburen alıcam. Yani depoyu taşana kadar değil ama normal bi şekilde doldurduğunuzda, gittiği kilometre Şu anda bu. (ben yolunu buldukça basıyorum da, ekonomi yapıcam diye yavaş kullananlardan değilim)
275. km.'de motor hafiften gaz yememeye başladı, benzinin bitme işaretleri verilmeye başladı yani. Sonra köprü yolunda kalmamak için benzin aldım. Aslında daha evvel de bu işaretleri alıp Ziverbey'den Zincirlikuyu'ya kadar gitmiştim. Ama bu kez risk etmek istemedim. Yani yolda ibre kırmızıya düşünce paniklemenize gerek yok. Kilometrenizi benzin alırken sıfırladıysanız gideceğiniz yolu da buna göre kestirebilirsiniz. Tabi yine de uzun yola felan çıkarken yanınızda 1 lt.lik pet şişe ile benzin bulunmasında fayda var.
-
18 Temmuz 2007, 12:24
abi ben 180kmyi geçemiyorum :(
nerden benzin alıyosun erdoğan?
opet i deniicem inş.
-
18 Temmuz 2007, 12:35
izel adlı üyeden alıntı
abi ben 180kmyi geçemiyorum :(
nerden benzin alıyosun erdoğan?
opet i deniicem inş.
Ben simdiye kadar hep Shell'den aldim, 260 km falan gidiyorum. Ama tabi 100'un uzerine cikmadim hic.
-
18 Temmuz 2007, 14:46
Gerçekten bi yakıtla ilgili bilgiler verirseniz hepimizin işene yarayacağına eminim
-
18 Temmuz 2007, 16:02
kullanımdan kullanıma değişiyor. benim kullanma tarzıma göre 180km yi geçmiyor.
Sakin gidildiğinde 240-260 arası gidiyo.
benim elime bi çare bulmam lazım + sürekli trafikteyim uzun yol yapmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler