Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Nisan 2006, 00:06
arkadaşlar bu başlık Dylan başlığı oldu, artık bilgi alış verişi yapıyorsunuz.. konuyu ben açmıştım.. isterseniz ilk sayfaya eklemek istediklerinizi ekleyebilirim.. bana özelden mesaj atarsanız eğer Dylan'la ilgili video, resim, aksesuar, kullanma kılavuzu gibi bilgileri başlığa eklerim. böylece bilgi edinebileceğiniz bir kaynak ortaya çıkmış olur..
Reklamlar
-
25 Nisan 2006, 01:33
freenautilus adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar!
Ya Murat sormuş ama cevap yoktu.Zaten ötv bindi ne zammı bu şimdi.Aslı astarı varmıdır.Oran bellimi? Eğer gerçekse bir an evvel karar verip alayıp artık birini.
Bu arada Murat daha önce sorduğum soruyu uzun yol yaptığın için yenileme gereği doğdu.Dylan mı CBR125 mi?
Sakın yanlış anlamayın ama bir motorcu scooterlar için hızlanmaları çok iyi ama motor freni yok onlarda, durman zor, normal motor kadar dengeli değil ve keyif vermez dedi.İkisini de kullanmadığım için bişey diyemiyorum.Ama hepsinin zevkli olacağı kanatindeyim.İkisini de kullanmış biri olarak, hissettirdikleri duygular arasındaki farkı tanımlayabilirmisin?
125cc
Dylan videosu(sesli)
http://www.auto.cz/media/?video=honda_cbf250/cbf.avi
Honda italya'dan tanıtım videoları(quick time)
http://www.hondaitalia.com/moto/uff_...%20Dylan%20150
abi walla o günkü gezide cbr da vardı.tek kişi güzelce gidiyor ama 2 kişi gidemezsin onunla yavaşlatabilir grubu..
dylanla 2 kişi gittik ah o arkadaşlarda konuşsa burda:D bi anlatsalar size...dylanla 2 kişi dağ tepe taş yokuş iniş demeden gittik..cbrda gitti tabi..ama rahatça zorlanmadan hatta grubun başını çekerek..cbrdan inen arkadaşı dylanın arkasına aldık,eksozu farketti hemen cbrdan tok çıkıyor sesi..arkaya oturunca rahatladığını söyledi selelerin genişliğeinden bahsetti filan çok beğendi cbrdan iinip dylana binince..ama beni çok şaşırtan bir olay inanılmaz virajlara girebiliyor 2 kişide tek kişide..acayip yatabiliyorsunuz beklenmeyecek ölçülerde..
arkadaşlar doğru söylemişler motor freni yapamazsın belki viteslilere göre biraz daha zor durabilir ama o bence kullanıcıya bağlı tabi yani 130la giderken de dikkatli ol kardeşim değil mi
sonuç olarak abi walla ne bileyim dylan al diyesim geliyor ama ne bileyim 2 side çok güzel ve farklı kategoride ki motorlar..
gezi ağırlıklı düşünüyosan dylan al derim ama..2 kişi cbrla çekilmez o yollar bana göre neden derseniz 13hp,e dylan 16hp buda yolda giderken yokuş filan denk geldimi belli ediveriyor kendini...
ilnapoli adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu başlık Dylan başlığı oldu, artık bilgi alış verişi yapıyorsunuz.. konuyu ben açmıştım.. isterseniz ilk sayfaya eklemek istediklerinizi ekleyebilirim.. bana özelden mesaj atarsanız eğer Dylan'la ilgili video, resim, aksesuar, kullanma kılavuzu gibi bilgileri başlığa eklerim. böylece bilgi edinebileceğiniz bir kaynak ortaya çıkmış olur..
abi önerin için çok teşekkürler çok güzel başlık açmışsın,resimleride var altta açıklamalarıda..ellerine kollarına sağlık walla..
ben önemli bir şey gördüğümde msj atarım sana çok sağol..
bu arada arkadaşlar yeni bir video buldum eğer indirip izlerseniz birazcık viraj alma konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz...
http://www.auto.cz/?r=videa&q=dylan
-
26 Nisan 2006, 21:47
selam arkadaslar ılk defa msj atıyorum kusura bakmayın yalnız bazı toplantılara gelebıldım neyse bendede dylan var ocak ayında almıstım su anda 9000 km ye geldı motorum .arkadas 120 ye tek kısı gelebılıyorum dedı gınden cevap yazma geregı duydum ben rodajı kısa geldıgınden hem ıyı rodaj oldu hemde ıntınaylaa yaptım yagını ıntınaylaa zamanı gelmeden degısıyorum ve suanda duz yol falan farketmıyor sıktıgım an 140 ı ındırıyorum bıde tam 140 da gazı sabıtleyıp bırazda actıgımda kadran kıtlenıyor ama hızlandımı anlıyorum zannedıyorum 150 den fazlaa gıdıyor olabılır arkadaslar .gilera falan dıyorlar onların kıcında yapısık gıdıyorum tabı vırajları daha ıyı hondanın gerısını sız dusunun .sonuc ıtıbarıyle cok memnunum arkadaslarr herkeze sıddetle tavsiye edıyorum motoru
-
26 Nisan 2006, 21:56
bende süper bi rodaj geçirdim ama 120ye rahat çıkıyor fakat dahasını deneme imkanım olmadı dediğin gibi belki yapar ama ben denemedim..
140 çıkarken filan kapanıyosun herhalde motora çünkü bi süre sonra rüzgar yemeye başlıyosun...
-
26 Nisan 2006, 22:00
-
26 Nisan 2006, 22:06
abi walla helal olsun ben hiç denemedim o kadar basabileceğide uzak geldi neden dersen rüzgar:D
eksoz olayını bende düşünüyorum leovince..4road yaklaşık 300euro civarıymış..
-
26 Nisan 2006, 22:16
ewt bende baktım o eksoza ama varıyatoru takmadan tam randuman alamazsın soylim. bide istanbulda olsaydın guzel yollar var tam top speedlik
-
26 Nisan 2006, 22:20
farketmez abi ya scooterla çok hız merakım yok ama sesi güzelleştirebilir:D
zaten o eksozu alınca yanında hediye veriyorlar variyatörleri..
-
26 Nisan 2006, 22:27
ben malossinin diyorum sana linki verim bak istersen arkadasım
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata...tMod=undefined
-
26 Nisan 2006, 22:41
evet dostum burda güzel modifiye parçalar varmış ama bunları TR'ye nasıl getirteceğiz?
birde yine buna benzer siteler biliyorsan paylaşırsan seviniriz
bide yazi karakterin çok küçük
-
26 Nisan 2006, 22:49
-
29 Nisan 2006, 01:47
Şimdi bu meret 0 dan 60 a kaç sn de çıkıyor, vede 0 dan 100 e kaç sn. çıkıyor nasıl denenir.
1-Gösterge paneline bi kronometre bağlanır, giderken 100 km sürat görene kadar basılır. 100'ü gördükmü kronometre durdurulur.
2-Aynı gün ve aynı yerde bi arkadaşımızın 100 ile seyir halindeyken otomobille Dylan aynı hızda yan yana sürülerek, Dylan ın km hız göstergesi kontrol edilir. Doğruysa sorun yok. Yanlışsa 1. adımdaki deney 0-Yeni okuduğumuz testteki km. değeri için tekrarlanır.
böyle bişey deneyen oldumu, hakket 0-100 kaç sn. acaba.
-
30 Nisan 2006, 00:36
Bi yardım et bakalım ozaman; bende cok merak edıyorum dostum.
-
01 Mayıs 2006, 01:56
Yusufika,
şimdilik rodaj bitmedi bitsin denerim.Bide kronometre bulabilirisem. Resmi olmayan kesin sonuçları buraya yazarım. (not:730km deyim, 270 km sonra rodaj bitçek)
-
12 Mayıs 2006, 06:19
Yeni üyeyim ve Dylan hakkındaki yazılarınızı sıkı bir şekilde takip ettim.. Büyük ihtimalle ben de Dylan cılara katılıcam.. KM ler her geçen gün artıyordur, yeni yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası..
Ödeme seçenekleriyle ilgili güncel bir bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim..
Çin motorlarında problem olduğunu duyuyoruz, siz bugüne kadar hiç problem yaşadınız mı?
Sevgiler
H.K
-
13 Mayıs 2006, 01:16
Huckle adlı üyeden alıntı
Yeni üyeyim ve Dylan hakkındaki yazılarınızı sıkı bir şekilde takip ettim.. Büyük ihtimalle ben de Dylan cılara katılıcam.. KM ler her geçen gün artıyordur, yeni yorumlarınızı merak ediyorum açıkçası..
Ödeme seçenekleriyle ilgili güncel bir bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim..
Çin motorlarında problem olduğunu duyuyoruz, siz bugüne kadar hiç problem yaşadınız mı?
Sevgiler
H.K
Problem yaşamak mı ? Honda dylanların tek bir vidası bile gevşemiyor
-
13 Mayıs 2006, 02:39
Ewet bugün Kızıltoprak'ta Mototal'da Dylan a aşık oldum.. Ödeme ile ilgili, merak edenlere de bir bilgi olsun;
- Fiyatını 4.700 YTL dersek,
- 1500 YTL peşin, geri kalanını bonus kart'a 12 x 300 YTL olarak ödeyebiliyor muşuz..
- Kullananlar için bir sorum daha olacak, Mat siyah için, temizliği biraz zor dediler.. Kuru bezle temizlemeye kalkınca parlamaya başlıyor dediler.. Açıkçası vitrindeki Gri de bayağı hoş görünüyordu.. Mat siyah sahiplerinin yorumu ne olur bu hususta?
Yakın zamanda motorumla birlikte görüşmek üzere..
Saygılar,
H.K
-
14 Mayıs 2006, 15:14
İçim içime sığmaz, yarın koşarak gidip alacağım bu aleti. Bu arada kendi motorumu da satıyorum ilgilenenler buradan bakabilirler. Honda Beat 2005 model. Mayıs 20'de 1 yaşına basacak abileri Ona kim doğum günü pastası kesmek ister? :D :D
-
15 Mayıs 2006, 14:09
Forumdan Uzaklaştırıldı
5 milyar bu cılız direksiyonlu kaba tekerlekli sağlamlığına ve kalitesine şüphem olmasada fazla
-
15 Mayıs 2006, 14:23
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler