arkadaaslar yokmu dilan ını satann?
arkadaaslar yokmu dilan ını satann?
[COLOR="Red"]sevendays[/COLOR]
umt , nasıl bir dylan arıyorsunuz..
Bakacaz artık bir çaresine. Bostancıda sadece motor boyayan bir yer var. Oraya gittim 200 lira civarı fiyat verdiler. Ama lokal boya olduğu için renk farkı olabilir. Olabilir değil olacak. Çatlayan plastiğide kaynatılır dediler. Ama benim daha değişik fikirlerim var bakalım.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Hoşgeldin Ahmet abi.
Nazarlıkları sorarsan başkasına göre kafaya takacak bişi yok ama bana göre motor pert
Serkan, sana feda olsun tüm dylanlar hatta tüm hondalar,, yürrrüü kim tutar seni
Buldun gariban öğrenciyi ver gazı Ahmet abi ooh.
Serkanım, Gariban olan şeytandır. Herşeyin zamanı var takma kafana bu öğrencilik ömür boyu sürmeyecek ya. Daha önünde uzun bir hayat var, ben sana sadece takılıyorum. İnsan sevdiğine takılır dimi.
Benim anlatmak istediğim, motora çok üzülme Allah sana sağlık versin.
Şaka yapıyorum Ahmet abi. Doğru söylüyorsun da işte gözüm gibi bakıpta çizdirince motoru çok üzülüyor insan. Dediğin gibi sağlık olsun geri dönüşü olacak birşey ama biraz tuzlu
temiz bi dyalan siyah olursa ıyı olur ama ferketmez temız ve uygun fıyatlı olması yeterlı
Arkadaşlar, Bu akşam (12 Temmuz Perşembe) 20.30 civarı Göztepe Kahve Dünyası`nda oturup muhabbet etmeye ne dersiniz? Kimler gelebilir? Çoktandır aksatıyoruz bu oturumları..
Hayatonda
-BSI- Arkadaşımdaki parçaları bilmiyorum. Ara bi sor bana geçen bahsetti soran olursa dedi. Tel : 0555 454 55 56 Yavuz
Başkan, nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır. İyimi işleriniz.
dylanını satan var bende iki tane var hem gri hem siyah ama fiyatı uyarmı sana bilmiyorum cebim 05356626364 göztepeye gel konuşuruz motorlarada bakarsın
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle adım Yusuf Akce , forumu çok uzun zamandır takip ediyorum fakat eski üyeliğimin kullanıcı adı dahil her şeyini unutunca yeni bir hesap almak zorunda kaldım aksi gibi aktivasyon mail i 8 gün gecikince, sizden almak istediğim bilgilerde bi o kadar gecikti
Merak etmeyin size bu motor kaç km/h yapıo onu bunu solluyomu muhabbeti yapmıcam
Sorularıma gelecek olursak
1.Olarak bu motor 100 km de ne kadar yakıyo forumda bu konuda çok çeşitli söylentiler var ( 100 km/litre olarak cvp verirseniz sevinirim)
2.Ben bu motoru yaklaşık 7 ay sonraya alnayı düşünüyorum honda bayilerinin test sürüşü gibi bi avantajı varmı veya siz alırken bu gibi testlere rastladınızmı
3.Olarak Tork olarak 7000 deviri bulan bi makina size bi rahatsızlık söz konusu oluyomu
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum...
dylanını satan var bende iki tane var hem gri hem siyah ama fiyatı uyarmı sana bilmiyorum cebim 05356626364 göztepeye gel konuşuruz motorlarada bakarsın
goztepeye gelırım sabah 9 aksam 7 calıstıgım ıcın fazla vaktım olmuyo
kac km ve nekadr ıstedıgınıde yazarsan bna fıkır olur gelırım de sorun degıl feneryolunda oturuyorum bn.
1.Olarak bu motor 100 km de ne kadar yakıyo forumda bu konuda çok çeşitli söylentiler var ( 100 km/litre olarak cvp verirseniz sevinirim)
Depo 9 Lt. Benzin alıyor. Depoyu fullediğimizde yaklaşık 260 km. yol yapıyorum. Yani 100 km.de 4.5 lt. yaktığını hesaplarsak 95 Lira civarı olsa gerek. Ancak ibre depo yarım iken düşüyor. İbre Kırmızı ya geldiğinde içeri de 2-2.5 lt benzin oluyor. Kırmızıya km. saati 190 -200 km. civarındayken düşüyor. Dolayısıyla herkes 200 - 220 km gittiğini sanıyor. depoyu fulleyip saati sıfırlayıp 260 km. de benzin aldığımda motor hala gidiyordu. sanırım yarım lt. bi opsiyon var yada istasyonlar bizi kazıklıyor. çok kez 9.4 lt benzin aldığım oldu
2.Ben bu motoru yaklaşık 7 ay sonraya alnayı düşünüyorum honda bayilerinin test sürüşü gibi bi avantajı varmı veya siz alırken bu gibi testlere rastladınızmı
Test aracı olarak Dylan hiç görmedim. Kendi motorlarını belki kullandırırlar ama bunu yapanı da görmedim. Ancak almak üzereyken test etmeni tavsiye ederim. Öncesinde test edip, sonra alıcam diye beklersen rüyalarına giriyor. Kabus gibi bir durum bu.
3.Olarak Tork olarak 7000 deviri bulan bi makina size bi rahatsızlık söz konusu oluyomu
Nasıl bir rahatsızlıkdan bahsediyorsun? Söyle yanıtlayayım, yüksek hızlarda ciddi vibrasyon olmuyor. Rüzgar bazen rahatsız ediyor o kadar. Yüksek devirde yol alırken güvensizlik hissi de vermiyor, yolda ok gibi ilerliyorsunuz. Ama 140 civarı giderken hızdan dolayı biraz tedirginlik yaşanıyor bunu inkar edemem ama bu tamamen kullanıcı ile alakalı, motorun kendinde "sen ne yapıyorsun bu benim limitim, ağır ol biraz!" sinyalleri gelmiyor. Birde özellikle kalkışlarda devirden dolayı kendini birden öne atıyor acemi biri için bu dikkat edilmesi gereken ciddi bi şey. Yoksa bi anda kendini karşı kaldırımda bulabilirsin.
Hayatonda
Servat hayrola neden satıorsunuz dylanları?
erhan kış geliyo ahmet binemiyo kışın yatırmanında bir anlamı yok ayrıca biliyosun bebekte yolda ben büyük ihtimalle arabayla gidip gelirim artık bir dahaki yaza tekrar alırız fark etmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)