Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    williamwallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Transalp XL 700
    Valla Erdoğan abi bende ufaktan başlamak için aldım bi beat ama 2 ayda kıvranmaya basladım nasıl buyuturum derdine düştüm tek başına idare ediyo ama iki kişi ıııhhh olmuyo Nasıl bi tutukudur şu motor anlamadım valla.Bozcada geziniz eşim ve bana ilham kaynağı oldu tatilimizi orda geçirmeye karar verdik bilecik gezin bizide kiraz bahçesi veya ufak bir tarla alma gazına itti haberin ola.....
    Biri seni durdursun canım...... Şaka şaka abi gıpta ile takip ediyoz sizi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    heh heh Bizde bu sene Bozcaada'ya tekrar gitmeyi planlıyoruz, Bizde beat ile başladık sayılır.. en azından burcu öyle başladı... ben daha evvel çok motosiklet kullanıp 10 yıldan fazla bi süre ara vermiştim sonra bir arkadaşımın bana hediye ettiği minik sarı bir motor burcunun hayatta en çok istediği seylerden biri oluverdi.. sonra hemen onu büyütüp Beat aldık, şu anki seçimden ise son derece memnunuz. Bence senin de Dylan zamanın gelmiş..
    Burdaki arkadaşların hemen hemen hepsinin önce bir Beat'e binmişliği var..
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Servet, önce hoşgeldin Ankaralarda ne var ne yok.

Ben biliyorsun Uşak" tayım. Kaldığımız otelde kablosuz internet varmış bunu öğrenince, İstanbula ehliyet sınavına gönderdiğim elemanlarımdan birisine laptop" umu getirtim bu akşam geldi, şu anda otel odamdan yazıyorum, pazartesi geldik buraya birikmiş yazılarınızı okudum önce herkese selam arkadaşlar.

Bu arada, gurbette bana en çok koyan şey motora binememek oluyor. İnsan alışınca araba falan kesmiyor. Görüşmek üzere......

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Ahmet abi selamlar. Daha uzunca bi süre oradasın herhalde. Neyse sana bu abilerimi şikayet etmek istiyorum. Saolasın honda etiketlerini aldımda bu küçük honda yazılarını bol bol getirmişsin ancak gel görki 1 tane bile kalmamış bana. Kimisi 2şer tane yapıştırmış, kimisi 1 yapıştırmış bakmış hafif kenarı kötü olmuş sökmüş 1 tane daha yapıştırmış. Anlayacağın odurki bol bulmuşlar etiketleri. Artık nezamana gelirsin bilmiyorum ama o küçüklerden 1 tanecik olsa iyi olur Ya da hatırladığım kadarıyla baya bir süre ordasınız yerini bile tarif etsen ben gider alırım. Size orada kolay gelsin. Saygılar...
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı crato adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bir de bu var, geçenlerde çıkardığı. atağa kalktı honda (:
    ya bu motor asya nın ve birçok markanın çıkardığı motorun aynısı değilmi.(tip olarak) hatta ümmet abidede var
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    evet arkadaşım bu asyanın çıkarttığı model. honda sıkılmış arge yapıp yeni model çıkartmaktan, onların kopyalanmasından..
    forumu 50 sayfa geriden takıip edip mi msg atıyosunuz?
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dylan ı aldığım sıra dylanın kopyasını Asyada görmüştüm. Honda napsın abi adamlar ne çıkarsalar kopyalıyolar.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar, lastiklerimi değiştireceğim. Kışın değiştirmedik ama artık lastikler iyice kabaklaşmaya başlamış yaz kış kullanabileceğim diş derinliği fazla, kaliteli bir lastik alacağım. Lastik değiştiren varmı? ne marka, ne özellikte aldınız? Memnun musunuz?

Baktım kimseden cevap geleceği yok oturup biraz kendim araştırdım.

Orjinal Lastik özellikleri
    Ön: 11/90 - 13 56L
    Arka: 130/70 - 13 57L

Metzeler

Metzeler Ön: 110/90-13M/CTL 56P

Metzeler Arka: 130/70-13M/C REINFTL 63P

PIRELLI
    GTS 23 / GTS 24

Sport Touring Lastiği
    Sport touring motosiklet lastiğinden esinlenen özel konturu sayesinde yüksek süratte dengeli ve mükemmel viraj yeteneği
    Sırt deseni sayesinde dayanıklı konforlu, sessiz, sırt hamuru sayesinde optimum ıslak performans

PIRELLI Ön : 110/90-13M/CTL 56L GTS 23 Front, IP Codes: 1622800 (40 EURO KDV. dahil)

PIRELLI Arka : 130/70-13M/CTL 57L GTS 24 1622900, IP Codes: 1622900 (50 EURO KDV. dahil)
    Hayatonda

Motosikleti
    Dylan
    pirelli daha güsel duruyor,vaad ettikleri de gerçekse budur derim tecrübe etmek sana kalıyo erdoğan.hade rasgele

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi selamlar. Daha uzunca bi süre oradasın herhalde. Neyse sana bu abilerimi şikayet etmek istiyorum. Saolasın honda etiketlerini aldımda bu küçük honda yazılarını bol bol getirmişsin ancak gel görki 1 tane bile kalmamış bana. Kimisi 2şer tane yapıştırmış, kimisi 1 yapıştırmış bakmış hafif kenarı kötü olmuş sökmüş 1 tane daha yapıştırmış. Anlayacağın odurki bol bulmuşlar etiketleri. Artık nezamana gelirsin bilmiyorum ama o küçüklerden 1 tanecik olsa iyi olur Ya da hatırladığım kadarıyla baya bir süre ordasınız yerini bile tarif etsen ben gider alırım. Size orada kolay gelsin. Saygılar...

Serkan,cım. bütün etiketler sana feda olsun benim güzel kardeşim.
    benim serkanımı etiketsiz bırakmak ne demekmiş sorarım ben onlara merak etme sen Tuzla Aydıntepede benim ofisimde, oğlum var adı Emrah, istediğin bir gün gidip alabilirsin benim masamın üstünde telefonun yanında bir iki tane var küçük çıkartmalardan. Şimdi sana açık adres verirsem ofisin önünde arkadaşlar sıraya girebilir onun için sana benim telefon nosunu veriyorum beni ara ben sana açık adresi vereyim kardeşim.
    Yada, Servetle görüşebiliyorsan, o sana tarif etsin, o gelmişti benim ofise yazıları ona vermiştim. Arap şekeri bol bulunca yüzüne sürermiş benim gsm. 0542 435 06 61 iyi günler güzel kardeşim. Tahmin ettiğin gibi uzun süre Uşak"tayız kısmetse görüşürüz by.

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Sağolasın Ahmet abi. Ben zaten yarın Servet abinin yanına gidicem. Gidince ondan öğrenirim adresi. Size kolay gelsin Uşakta.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

enis89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .................
    beyler 2007 honda modellerinden haberiniz varmi acaba dylan 2007 cbr125 2007 özellikle cbr125 çok degiştirilmiş gelmiş mi? türkiye ye?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ahmet abi mrhb bence motoruda götür oraya yakın yerlere gezmeye gidersin.
    erdoğan su performansı için bencede pirelli al hem daha sessiz çalışıyomuş.
    bu arada dün sabah erken saatlerde taksime geçiyordum bir arkadaşımla bir baktım zayıf cılız bir burgman yolda gidiyor selam verdim meğer bizim eski dylancı erhan tabi hemen kapışalım dedim erhan önce bana avans verdi
    tabi büyük motorun tadı farklıdır heralde adam uçuyo valla konfor desen konfor hız desen hız görüntüde harika darıssı bizim de başımıza

ama şöyle motor piyasasına bakıyorumda zevkime uygun hiç scooter yok yani uzun süre dylancıyız artık yeni modellere bir iki sene sonra bakacağız bir de gerçekten dylan şehir içinde harika mototale sordum gelecek yeni model şu an yok

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Merhaba arkadaslar,

Cumartesi gunu ilk defa yeni Dylan'imla ciddi bir yolculuk yaptim diyebilirim. Ortalama 60 km ile sahilden Ortakoy'den Kilyos'a kadar gidip dondum. Hava sicakti ama trafik olmadigindan keyifli bir yolculuktu. Ancak kotu yollardan dolayi motor biraz kirlendi. Benim sorum su, motoru nasil yikamaliyiz ? Araba yikayan yerlere goturup tayzikli su ve deterjanla yikatmam problem olur mu ?

Bir de dun farkettim, sol tarafta boya uzerinde iki tane tirnak kadar cizik olmus, boyutu kucuk ama derin cizikler, boyayi kaldirmis. Bir oneriniz var mi ?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Ben motoru önceleri kendim yıkıyordum sonra baktım uğraşılcak gibi değil oto yıkamacılarda yıkatıyorum daha temiz ve güzel oluyor.. tabi üzerindeki etiketler, stickerler vs tazyikli su ile anında çıkıyor.. hani yeni motorda etiketler olurda o gereksiz seyler önceleri kıyılamaz ve sökülemez ya.. öyle durumları önemsemezsen oto yıkamada yıkatabilirsin.
    Derin çizikler için yapacak birşey yok her tarafımız plastik olduğu için araba gibi ordan çürük yapmaz
    Hayatonda

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motoru önceleri kendim yıkıyordum sonra baktım uğraşılcak gibi değil oto yıkamacılarda yıkatıyorum daha temiz ve güzel oluyor.. tabi üzerindeki etiketler, stickerler vs tazyikli su ile anında çıkıyor.. hani yeni motorda etiketler olurda o gereksiz seyler önceleri kıyılamaz ve sökülemez ya.. öyle durumları önemsemezsen oto yıkamada yıkatabilirsin.
    Derin çizikler için yapacak birşey yok her tarafımız plastik olduğu için araba gibi ordan çürük yapmaz
    etiket metiket hic onemli degil, eninde sonunda cikacak.

cizikleri de nazar boncugu olarak tasicaz napalim...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Havalar ısınınca motor tepesinde de durulmaz oldu artık. Hele ki cam ile hiç çekilmez oldu. Dün camı çıkartayım neye benzeyecek acep dedim, cam çıkınca rüzgar püfür püfür pek güzel oldu ama biz cama alışmışız camsız da azcık rahatsız olmadım desem yalan olur.. özellikle sinekler böcekler yüzüme yapışmaya başladı, yok bu böyle olmayacak bu işe bir çözüm bulmam lazım diyordum, aslında çözümü biliyor ama camı kestirmeye kıyamıyordum. Ya aynısından bir tane daha alacaktım ya da yaptıracaktım neyse bugün başıma güneş geçince aklıma başka bir fikir geldi. Enduro toruinglerin ön camları hatırlayınız..
    İşte benim enduro touringimin camı da böyle olmalıydı..

hemen yarın, en geç öbür gün camı kestirtiyorum

Buna benzer olacak yani. Eğer bunların kullandığı cam bağlantı aparatındanda bulabilirsek tam süper olur heheeee
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Güzel çalışma ellerine sağlık.
    Bende çıkarttım camı 2 hafta oluyor. Arada çantayıda çıkarttım sport mod a aldım motoru
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

wes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ilk dylancılardan ama şimdi Piaggio beverly 500
    Arkadaşlar yahu erhan sende ne maymun iştahlısın dieceksiniz biliyorum ama dün burgamanımı satıp evvelce bildiğiniz gibi hayallerimi süsleyen PİAGGİO beverly 500 üme kavuştum.Rengi bordo ve ilk izlenimler harika harika harika.Büyük tekerlek olmassı ne kadar iyi bişimiş dedim ,çukur mukur banamısın demiyor ve virajda inanılmaz yatıyorsunuz.40 beygir bir kuvvet dokunduğunuzda 140 km ye bir anda çıkıveriyor ve o süratte olduğunuuzu anlamıyorsunuz.daha daha anlatacağım ancak şunu sölemeliyim bu alet bindiklerimden çok farklı bir duygu verdi,burgmanı unuttum anında.Son motorum budur.

erhan
    honda dylan 150
    suzuki burgman 400
    piaggio beverly 500

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Haydii hayırlısı... yavaş yavaş büyüyoruz sanki.. "şunu sölemeliyim bu alet bindiklerimden çok farklı bir duygu verdi" bu duyguyu çok iyi bilirim.. bana pek çok kişi Cbr 600 den sonra bu motoru nasıl kullanıyorsun diyorlar.. aslında öyle, büyük motordan sonra bunlar harbiden kullanılmıyor. Ama büyük motor daha fazla dikkat, daha fazla deneyim, herşeyden öte kendine, duygularına hakim olma gerektiriyor. Elinin altındaki güç ne ise onu sonuna kadar kullanmak istiyor insan.. bizim 140 yapıcaz diye k***mızı yırtmamız gibi. İstekler sınırsız. Elinde ne varsa hep daha fazlasını istiyor insan.

Geçen günkü kazadan sonra yine duygularım depreşti kusura bakmayın ama durum budur maalesef. ilk kullandığım motor yamaha XT250 sonrasında suzuki950'ydi (abilerimindi ). Sonra kendi motorum CBR 600'u kullanırken bir iki ufak kaza atlatıp durup "ben ne yapıyorum bu genç yaşımda!" dedim duruldum abiler.
    Hayatonda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler