Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Herkese merhaba,

Dun aksam nihayet Honda Dylan'imi aldim. Ilgilenen arkadaslar icin, Mototal plaka haric 5.550 fiyat verirken, ben istanbul Sirinevlerden Plaka ruhsat dahil 5.400'e aldim, pesin fiyatidir bu.

Motorla ilgili duygularima gelince. Ben Ortakoy'de oturuyorum, Sirinevler'den nasil donecegim konusunda suphelerim vardi cunku daha once toplam 4 kere ehliyet kursunda Activa ve Beat kullanmistim. Hocamin onerisiyle E5 yerine sahil yolundan donmeye karar verdim, iyiki de oyle yapmisim. Sirkeciye kadar pufur pufur sahil havasinda geldim. Motor kesinlikle kucuk motor havasi vermedi bana. Activa ve Beat'ten sonra asfaltta yag gibi akiyorum gibi hissettim. Sirkeci'den sonra Ortakoy'e kadar da sikisik trafik icinde rahat rahat ilerledim. Maxi scooter yerine Dylan aldigim icin en dogru karari verdigimi anladim. Ilk defa trafige ciktigim icin toplamda 30 km guzel bir tecbrube oldu benim icin.

Bu arada forumun da acayip yardimi oldu. Bu basligin 85 sayfasini usenmeden okumustum. Bu sayede Dylan hakkinda ciddi fikir sahibi oldugum gibi ayni zamanda su on panelin lastikli contayla sikistirilmasi gibi problemleri satin almadan once giderme sansim oldu.

Bugun de Maslak'taki isime 10 dk'da geldim. Bu da ayri bir keyifti. Bagaja full kaskimi degil ama mont ve dizliklerimi sigdirdim.

Sonuc olarak Istanbul trafigi icin herkese boyle bir alet tavsiye ederim. Yakinda gezilerde gorusmek uzere...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    protesto hayırlı olsun yeni motorun erdoğan motorlamı gidiyosun samsuna o zaman yer önerin oraya gidelim öbür hafta sonuda ben tatile çıkıyorum pazar akşam ama gündüzden yapılabilir bir şeylerbu hafta sonu daha rahat olur bence bu hafta sonuda gideliöm

beyler bir sorum olacak. dylan full depo ile en fazla kaç km yol alabiliyor ? cevaplarınız için şimdiden tşk ler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    çok basarsan 170-180- 80-90km hızla gidersen 220-240km yol yapıyor

max hız ne kadar ki ? 130 fln mı ?

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Protesto,(adını da bağışlarsan birbirimizi daha iyi tanırız) yeni motorun hayırlı olsun güle güle bin. Ama alt bagaja fazla birşeyler sıkıştırma daha sonra anhtarı cevirince koltuğun yukarı atma zımbırtısı bozulabiliyor. Bazen tek elle birşey alıp koymak gerektiğinde sıkıntı veriyor Koltuk esnediği için düzeltmek de mümkün olmuyor. Arka bagajı siddetle tavsiye ederiz ön cama şimdilik gerek yok önümüz yaz havalar sıcak, ama kışa doğru onu da taktırırsan daha iyi olur. Mümkünse hemen kasko yaptır.

@mavimantalite
    Fotoğraf yükleme işi:
    Yüklediğiniz fotografı yüklediğiniz sayfadan büyük halini açın, fotoğrafa sağ clik yapıp fotografın bulunduğu adresi kopyalayın, sonra burda fotoğraf ekleme penceresine o adresi yapıştırın.

Bu motorun maksimum hızı düz yolda 120-130 dur, uzun bir yokuşu iniyor, motora da devrini iyice aldırmışsanız bazen 140 görebiliyor. Ancak ortalama hız 110-120 diyebilirim. Fazlasını beklemek hayal kırıklığına uğratabilir.
    Hayatonda

Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Protesto,(adını da bağışlarsan birbirimizi daha iyi tanırız) yeni motorun hayırlı olsun güle güle bin. Ama alt bagaja fazla birşeyler sıkıştırma daha sonra anhtarı cevirince koltuğun yukarı atma zımbırtısı bozulabiliyor. Bazen tek elle birşey alıp koymak gerektiğinde sıkıntı veriyor Koltuk esnediği için düzeltmek de mümkün olmuyor. Arka bagajı siddetle tavsiye ederiz ön cama şimdilik gerek yok önümüz yaz havalar sıcak, ama kışa doğru onu da taktırırsan daha iyi olur. Mümkünse hemen kasko yaptır.
    Erdoğan ismim Deniz. Bagayi cok zorlamiyorum, once kaski denedim, kapandi ama bombe yapti, hemen cikardim. Mont ve dizlikleri zorlamadan aldi. Arka canta cok kullanisli ama goruntu itibariyle bozar diye pek istemiyorum aslinda. Bir de arkaya oturan kisinin de dayanabilecegi bir canta var mi ?

Kasko dediginiz calinmaya karsi koruyor degil mi ? Isvicre sigorta yapiyor ama Dylan icin primleri cok yuksek, 1.300 civari senelik istiyorlar.

Ben normal celik halat kilit ve disk kilidi aldim. Bunlarin disinda bir de Otocode alarm takdirdim. Alarmin en guzel ozelligi otomatik devreye giriyor, kumanda yaklastigi anda da yine otomatik devreden cikiyor. Cocuk cocugu da uzak tutar boylece.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Kasko 600-700 civarı olması lazım 1300 ytl olduğunu sanmıyorum. Aramızda ben dahil yaptıran olduğunu sanmıyorum, yaptıran var mı onu da bilmiyorum. Yaptıran biri ses verise iyi olur
    Ama Kasko yaptırmış pek çok arkadaşım yollarda başlarına bişi gelse örneğin yolda kalsalar bi kuruş ödemeden yol yardımı aldıklarını, motorun bi tarafı çizilse yaptırdıklarını vs biliyorum.

Çanta zaten kendi özel aparatı ile takılıyor arkadaki tutmalık yer çıkartılıyor. Şimdilerde sana motorun tipini bozar gibi gelsede 1 ay içinde almaya karar verirsin bundan eminim. Çantalarda ayrıca sırt dayamalık bir parça da satılıyor. Givi'yi incelemeni tavsiye ederim.

Alarmı iyi etmişsin. Zaten çalınmadan ziyade çoluk çocuğun tepesine çıkmasından koruyor. Benim motoru 2 defa devirdiler üstüne çıkıp oynadıklarından bende alarm taktım o günden beri kimse tepesine çıkamıyor
    Hayatonda

izel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Kaskoyu ben 400 küsür ytl ye yaptırmştım koç allianz sig.
    kapalı garajdan çalınması halinde garanti kapsamında. Sokakta veya bahçede çalınırsa kabul etmiyorlar. 250cc altı olan motorlarda bu sorun var.
    34 BC 8561
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    hafta sonu işim cıktı arkadaşın düğünü varmış bende gelemiyorum arkadaşlar gezi yaparsanız ama öbür hafta sonu olabilir bende katılabilir
    motor çantasız ve camsız olmaz bence hem rüzgarı kesiyor hem yoldan sıçrayan taş böcek arı onları tutuyo çok rüzgar yoksa hızınıda kesmiyo kaskın camı açık yolda gidebiliyosun. çanta iki kişi bir yere gidiyorsun iki kask var koy nereye koyarsan hadi bakalım çantan yok bu sana yük montunu dizliğini koyamıyorsun.arkada oturan arkaya yaslanarak güvende yolculuk yağıyortek dolaşacaksanda çantayı sök evde bırak bir düğmeyle oluyo hepsi. bak şunun tipine kim kötü diyebilir söyleyin arkadaşlar şu motora be

Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    Alıntı sersin1978 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hafta sonu işim cıktı arkadaşın düğünü varmış bende gelemiyorum arkadaşlar gezi yaparsanız ama öbür hafta sonu olabilir bende katılabilir
    motor çantasız ve camsız olmaz bence hem rüzgarı kesiyor hem yoldan sıçrayan taş böcek arı onları tutuyo çok rüzgar yoksa hızınıda kesmiyo kaskın camı açık yolda gidebiliyosun. çanta iki kişi bir yere gidiyorsun iki kask var koy nereye koyarsan hadi bakalım çantan yok bu sana yük montunu dizliğini koyamıyorsun.arkada oturan arkaya yaslanarak güvende yolculuk yağıyortek dolaşacaksanda çantayı sök evde bırak bir düğmeyle oluyo hepsi. bak şunun tipine kim kötü diyebilir söyleyin arkadaşlar şu motora be
    Evet guzelmis Artciyi almaya baslayinca taktirabilirim heralde.

Arkadaslar bir sorum de su yedek 2 LT ile ilgili. Aldigim bayii ibre kirmizi bolumu de gecip dibe dayandiginda daha 2 LT benzinin daha var demektird dedi. Ben ibre kirmiziya geldigi anda 2 LT var diye biliyorum. Hangisi dogru ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    ibrenin dediği doğru2 lt re daha var

Motosikleti
    BMW F650 GS
    ya da diğer bir deyişle ibre kırmızıya geldiğinde 30-40 km daha yol yapabilirsin. Ben bilecik gezimde Taraklı sapağına girdiğimde yakıtımın az olduğunu farkettim biraz tepeleri aştıktan sonra eyhav demeye başladım, ibre artık kırmızıdaydı, orman yolundaydım, daha gidecek 200 km.'m vardı ve benzin alabilecek hiç bir yer yoktu 80 - 90 km civarı gittim ve bir benzinlik buldum. Hala motor teklememişti yani hala gidiyordum ama vaha da su bulmuş gibi benzinciye daldım.. depoya 9.5 litre benzin girdi .. sanki bizim depolar 9 litreden biraz daha fazla.. 9.6 gibi..
    Hayatonda

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Erdoğan teşekkürler verdiğin resim yükleme bilgisi için..
    Bakalım becerebildimmi...?
    Zonguldak-Ereğli-Şükrü

Ama bölesi daha iyi oluyo gibi geldi bana.. Bunu kendim buldum..
    Zonguldak-Ereğli-Şükrü
    Saygılar

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Yaww Erdoğan AKTAŞ sen nassı bi adamsın yaa Valla süper anlatmışsın olayı yaaaww.. Budur yaniii.. Başka diyecek bişi bulamıyorum sana..

Saygılar-Zonguldak-Ereğli'den sana kardeşimm

http://img513.imageshack.us/img513/1973/dsc01633dw8.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/1973/dsc01633dw8.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/4...1630ip4.th.jpg

williamwallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Transalp XL 700
    Arkadaşlar benim size bir sorum olacak 95 oktan dışında 97 hatta veya daha fazlasını kullanan oldumu aranızda.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    MavimantalitE olayı çözmüşsün ancak resmin adresini IMG leri içine almayı unutmuşsun. Üstte resim ekleme ikonuna tıklayarak yapabilirsin bunu.

Williamwallace evet oldu değişen bişi yok, tamamen psikolojik.
    Hayatonda

williamwallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Transalp XL 700
    Selam Erdoğan' cım ben parktan Wallace ın sahibi Bülent.Bende Nisan gibi bir beat alarak motorlu hayata merhaba dedim ve 31 yasıma kadar motorsuz yasamanın pişmanlığı içindeyim açıkcası.Bu formuda zevkle takıp ediyorum paylasım ve dostluk ınanılmaz.97 veya shellın 100 oktanı motora zarar veririmi.Ben karıştırarak bi deneme yapayım dıyorum ....

Motosikleti
    BMW F650GS - 2001
    Honda Yeniköy sadece ve sadece 95 oktan koyun dedi; 97 oktan zaralıymış, okttan yükseltmek için kullanılan katkılar zarar veriyormuş.

Ben kasko'yu bir sigortacı arkadaş üzerinden Anadolu sigorta'dan yaptırdım. 535 YTL. Kapı önünden bile çalınsa karşılıyor ancak muafiyetli; %15... Hasar için ise 100 YTL muafiyetli. 125 kiloluk aletleri kaldırıp götürmenin kolaylığını düşünerek en azından %85'ini garantiye almak rahatlatıcı. Bu arada başka sigorta şirketlerinde benzer kapsama durumlarında 1000 YTL üstü fiyatlar çıkarıyorlar. Kasko poliçesinin neyi kapsayıp neyi kapsamadığına dikkat edin. Oturun okuyun, bazı firmalar bazı avantajlar sağlıyo gibi anlatıp daha ciddi riski size yıkabiliyorlar.

Bu arada karbüratörü bir haftada tedarik edip taktı yeniköy honda. sonra bir de arayıp halimi hatırımı sordular. bu adamlar çok kibar ve ilgililer. Bazı sabahlar zor çalışıyordu, demekki karbüratördenmiş artık tek harekette çalışıyor ve daha istekli gaz yiyor.

iyi bir haftasonu diliyorum.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Oo Bülent abi! gerçi ben geçenlerde seni Beat ile görüp biraz şaşırmış sonra emin sen olduğundan emin olamamıştım, Hayırlı olsun. Ama Beat'e ne koysan daha fazla gitmez, NOS taktır bence.. Şaka bir tarafa karıştırmasan iyi olur bende servise sormuştum koyalım mı diye servisin yanıtı kesinlikle koymayın motorunuz garanti dışı kalır cevabını vermişlerdi.. Burada benim üst komşum bi arkadaş var mondial motoruna 100 oktan benzin koyuyormuş sürekli, "95 oktan koyduğumda motor çalışmıyor, illa 100 oktan koyuyorum ondan sonra gidiyor" diyor.
    Hayatonda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler