Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2007, 11:30
Reklamlar
-
18 Haziran 2007, 11:46
erdoğan günaydın servet ten haber yok sanırım ankara dönüşünü gerçekleştiriyo senin kirazlar gitti ben onun ufaklığını bilirim bahçelere çok pis dalar haberin olsun yakın köylerede bi haber uçur servet o bölgede olması lazım bu arada bu pazar günü bi gezi düzenlesek iyi olur söyle sağlam bi ekiple ne dersin
-
18 Haziran 2007, 11:55
Herkese tekrar merhaba,
Son atilan mesajlardan biraz alakasiz olacak ama bir tavsiyeye ihtiyacim var. Carsamba gunu bir sorun cikmazsa motorumu teslim aliyorum. Fakat alarm taktirip taktirmamak konusunda kararsizim. Honda Otosever Otocode marka alarm icin 150 YTL dedi. Honda'nin tavsiye ettigi bir alarmmis. Asagidaki linkini bulabilirsiniz :
http://www.otocode.com/products_motor.asp?grup=2
Bu alarmi daha once kullanan var mi ? Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
-
18 Haziran 2007, 12:36
Erdoğan Hoca,
Ben de ileri sürüş eğitimi düşünüyordum, durumumu anlatır ve hangi seviyeden başlamam gerektiği bilgisini istediğim bir maili süleyman memnun'un kursuna gönderdim, bana gelen cevap aşağıdaki şekilde; kısaca başlangıç seviyesinden başlamamın uygun olacağını söylüyorlar:
------------------------------------
Sayın Kamber Aydın,
Temel Güvenli Sürüş eğitimimiz hiç motosiklete binmemiş kişilerden ehliyeti olup trafikte motosiklet kullanmakta olup ancak temel bir eğitim almamış kişilere kadar çok geniş bir kitleye hitap etmektedir. Eğitimimize katılanlar arasında motosiklet bayii olup 15.000km yapmış ancak riskli bir pozisyonda kaldıktan sonra temel bir bilgisi olmamasının eksikliğini gören kişiler de vardır. Bu durumda size 1.500km. sürüş tecrübenizin temel seviyeyi geçmeye yeterli olmadığını belirtmeliyim.
Uygulamakta olduğumuz program tamamen şehir trafiğine sizi hazırlamak üzere tasarlanmıştır. Bu programda trafikte karşılaşabileceğiniz olası tüm riskler göz önüne alınarak senaryolar hazırlanmış ve bu risklerden kaçınmanıza yardımcı olacak egzersizler konmuştur. Uzun sürüş tecrübesine sahip olup göstermekte olduğumuz senaryolarla hiç karşılaşmamış kişiler bu yüzden eğitim programımızdan son derece hoşnut kalmaktadırlar.
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Berna Çapçıoğlu Pehlevan
Süleyman Memnun Motosiklet Sürüş Eğitim Merkezi
Atatürk Oto Sanayi Sitesi II.Kısım 34.Sokak No:1402
Maslak Şişli ISTANBUL
T:+90.212.285.0.888 pbx (dahili 5)
T:+90.212.276.81.81 direkt
F:+90.212.276.10.13
www.suleymanmemnunmx.com
berna@suleymanmemnunmx.com
-
18 Haziran 2007, 14:29
Başkan nerde bu servet yahu? Orman yolu güzeldir diye tavsiye ettik ama o yolda kurda kuşa yem olmamışlardır inşallah
Telefonu da cevap vermiyor! bi ayının midesinde heralde..
-
18 Haziran 2007, 16:35
bende merak ettim sabahtan beri ulasamıyorum haber de vermedi o bölgede bulunan bi kaç ayı yı aradım ama görmediklerini söylediler ulasınca haber vereceğim arkadaslar
-
18 Haziran 2007, 18:32
harbiden şimdi daha çok meraklandım. Felaket senaryoları yazmadan acil haberlerinizi bekliyorum.
-
18 Haziran 2007, 18:37
SERVET DÜKKANA İNTİKAL ETTİ SONUNDA gözümüz aydın ama sakın suratını görmeyin en az ortalama 45 sn. gülersiniz surat kıpkırmızı olmus yalnız yolda gözlüğü çıkarmayı unutunca ufak bi problem yasamıs suratında her taraf kıpkırmızı göz çevresi bembeyaz ayrı bi hava katmış reklamcılara duyurulur gözlük reklamında düşük ücretle oynayabilecek yetenekli bir arkadaş sabah 8 de yola çıkmış saat 5 de dükkana geldi dönüş yolunu uzatmış biraz
-
18 Haziran 2007, 22:26
-
19 Haziran 2007, 10:33
evet so0nunda geldim arkamdan konuşursunuz ha bu neyse artık buradayım yine .
belkide türkiyede bir ilke imza attık 150 lik bir scooter la hiç durmada benzin alma dışında 8 saat motor üstünde durma rekoru kırmışızdır
ankaraya giderken hiç bir rahatsızlık hissetmedik sabahım o erken saatinde titremenin dışında neyse biraz resim koyalım
-
19 Haziran 2007, 11:01
Eyvah yandık! servet "resim koyalım" dedi.. Servet yalvarırım fotoğrafları küçültüp, mümkünse Gezi Yazıları bölümüne koy
Sabahın 5'inde yola çıkarsanız olacağınız bu tabii donarsınız da titrersiniz de..
Sabah soğuk oluyor dedik size..
Gezi fotoğraflarını web'e yükleme
Bu gezi fotoğraflarını yükleme ve burada yayınlama konusunda pek çoğumuz sıkıntı çekmişizdir. Benim işim gereği bu konuda kendi sunucularımı kulandığım için free serverlera fotoğraf yükleme konusunda araştırma yapmamıştım. Az evvel Picasa Programını inceliyordum ki aslında gezi fotoğraflarını webe yüklemek isteyen arkadaşlara çok faydalı bir araç olduğu kanısına vardım. Program hakkında bu adresten daha detaylı bilgi alıp programı bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
http://picasa.google.com/support/
-
19 Haziran 2007, 14:07
tamam hallettim resim olayını
-
20 Haziran 2007, 12:12
-
20 Haziran 2007, 13:25
Servet
hoşgeldin.
Bu sayfayı
geçmemiz lazım.
sayfayı açmak istiyorum
fakat kilitleniyo pc.
-
20 Haziran 2007, 13:33
banada öyle geliyo yolun tamamı 1100 km giderken benzinde biraz problem yaşadım aslında cok bastım songaz 120-130km sonra küt benzin bitti sonra temkinli gittik tabigidişimiz de 50 ytl lik benzin yaktık bence yinede çok iyi çünkü iki kişi ve rüzgar motoru çok zorluyor tek gitseydim daha çabuk giderdim ve daha az benzin yakardımbuna eminim. dönüş yoluna gelince tam olarak istediklerimi yapamadım desem yeridir
-
20 Haziran 2007, 13:53
-
20 Haziran 2007, 15:05
gezi yazılarına yükledim nasıl yapacagımı bilmiyordum
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post714941
sizide kurtardım bu sıkıntıdan
beyler hafta sonuna bir gezi düzenlesek nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum
yakın bir yerler ne dersiniz BEN DERİM BİR MAŞUKİYE DAHA YAPALIM YOLU NASIL OLSA BİLİYORUZ başka önerisi olan varsa bekliyorum pazar gününü boş geçirmeyelim arkadaşlar
yav bendeki enerjiyi kontrol edemiyorum kefken de olabilir ama bildiğimiz yerlere gidersek daha iyi
-
20 Haziran 2007, 22:31
İçindeki enerjiyi durduramadığına göre... Ankara yolu seni kesmemiş anlaşılan . Ben bu hafta yapacağınız hiç bir organizasyona katılamayacağım. Haftasonu asker yeğenimin yemin töreni için Samsun'a gideceğim. Ancak sonraki hafta yapılacak bir aktiviteye katılabilirim.
Maşukiye ve Kefken sana göre yakın yerlerse allah bizi uzak yerlere götürmenden korusun
-
20 Haziran 2007, 22:37
Selam Herkese..
Sonunda alabildiğim Kymco Xciting 250 motosikletimin fotoğrafını yollamaya çalışıyorum ama tam olarak nasıl yapıldığını bilen varmı.. Hep küçük resim çıkıyorr.. Sizin koyduğunuz resimler gibi büyük olması için naapmam lazım bi yardım..
Saygılar-Zonguldak-Ereğli-Şükrü
-
20 Haziran 2007, 23:14
Hayırlı olsun mavimantalite. Kazasız belasız binmen dileğiyle.
Bu arada maşukiye ye gitmeyelim bence bidaha madem benzin yakacaz yeni yerler görelim
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler