Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

evet işte aynen böle oluyor
    thanks titanic dostumm..

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ya abi sanki beat modeline benziyor neden yapmışlarki öyle
    sağlamlığına kalitesine bişi diyememde
    farlarıda moron olmuş biraz şöyle şeytansı bişi olsaymış

mkmemory - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    Abicim elleme ben bu tipi beyendim aldım. Bence moron diilde, kendini belli etmeyen diim, alelade diim, piyasada tipi buna benzeyen bissürü var. Aman elleme böyle kalsın. Bunu gören bune yaaw, sıradan diyor, kullanan şaşırıyor.Sıradan görüntüsü şaşırtıcı olmasını sağlıyor uzun lafın kısası.

Haa, bu arada önü açılabilen tamboy kasklar sele altına sığıyor.

mk

freenautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250

kararsızım yaw:(

Arkadaşlar selam,
    sonunda ehliyet kursuna yazıldım ve bir ucundan yakaldık bu motor işini
    Geçenlerde çalıştığım yere honda CBR 125 geldi, sahibiyle oturdum, konuştuk, bindim falan.Çok hoşuma gitti.Şimdi dylan ile onun arasında sıkıştım yaw!Biliyorum katagorileri çok farklı ama görüntü çok cazip geldi.Ama tabii fonksiyonel değil.Oturma pozisyonu, eşya için yer falan.
    Öte yandan fiyat aynı hemen hemen; ikisi de su soğutma; CBR ön-arka disk fren,lastikler büyük(ama ince).Oooff,off..
    İkisini de kullanıp kıyaslayabilen varmı aranızda.Fikirlere açığım.
    Amacım 100km civarı yollarda kullanmak, gezmek.Şehir içi pek düşünmüyorum.
    Yeni dylan alanlar güle güle kullansınlar.Pişman olmayacaklar

abi ben cbr125'i de kullandım,zaten dylan sahibiyim..
    dylana alıştığım için cbr beni pek kesmedi evet yanlış duymadınız pek kesmedi..
    kalkışları çok yavaş ve güçsüz..
    2 kişi bindiğinde çok zor hızlanıyor..
    bence o motoru 150cc yada 250 cc olsaymış peynir ekmek gibi gidermiş te neyse..
    ama bu farkları yaratan dylanın 150cc ve 16hp oluşu tabii ki..
    eğer 100km'lik yollarda kullanacağım,şehir içi pek binmeyeceğim diyorsan cbr neden dersen o motor da dylana göre son hızı iyi..
    gerçi dylanda 120yi rahat görüyo ama..
    bana sorarsan böle şehir içi ağırlıklı kullanacağım diyorsan da dylan derim..
    dylan uzun yola şehirler arası yola gelmez mi çokta güzel gelir...
    birde dylanın sesi bana göre cbr dan güzel yan yana getirip bi dinleyin isterseniz...

Alıntı mkmemory adlı üyeden alıntı
    Abicim elleme ben bu tipi beyendim aldım. Bence moron diilde, kendini belli etmeyen diim, alelade diim, piyasada tipi buna benzeyen bissürü var. Aman elleme böyle kalsın. Bunu gören bune yaaw, sıradan diyor, kullanan şaşırıyor.Sıradan görüntüsü şaşırtıcı olmasını sağlıyor uzun lafın kısası.
    Haa, bu arada önü açılabilen tamboy kasklar sele altına sığıyor.
    otopol.com dan arabalar için olan philips diamond vision ampullerden aldım benim dylana ve inan xenondan farkı yok...geceleri bembeyaz oluyor ortalık ve görüş mesefesi genişledi..bir arkadaşım gördü ve aynen şöle dedi: hemen bizim arabaya da alıyorum bunlardan..
    motorumuzun garantisini bozmuyo merak etme

Motosikleti
    Yamaha X-City 250

cevap

Peki Murat, tekerlek haakındaki yorumlarını da alabilirmiyim.Dylan'ın lastikleri daha küçük ama kalın.İki motor arasında yol tutuş farkı nasıl olur sence.Islakta kayma gibi.Bir de hep duyduğum şey, normal motorun scooterlara göre daha dengeli olduğu konusu.Hani semer tarzı oturma şekli nedeniyle. Bu iki kardeş arasında karşılaştırma yapabilirmisin.
    İlk motor deneyimim olacağı için vites olayı da düşündürüyor.Alışana kadar trafikte çok korna yerim heralde Ama dylan otomatik

şehir içi dersen dylan derim 10 numara olur..
    lastik konusu ise dediğin doğru scooterlar normal motorlar kadar yol tutamaz en azından bana hep öle oldu...
    mesela ben kolay kolay scotera güvenip dylan bile olsa virajlara sürratli girmem..
    dylanın lastiği küçük ama kalın valla dostum ne bileyim yağmurda eminim 2side iyidir..

boşver sen onu bunu senin eğer ilk motorun olacaksa cbr al derim ben...
    ama dikkat et ne de olsa vitessli motor...

virajları cbrla daha iyi dönersin...

şehirler arası yolda 100km ile giderken dylanda rüzgar yiyorsun çok zorlayabiliyor bazen ama cbrda yatabilirsin dylan kadar rüzgar yemezsin...

Motosikleti
    Honda SES Dylan 150

Ahanda bizim karakaçan

Ahanda bizim karakaçan

2 günde 300km yol yaptık eskişehir mt ile...
    sürekli 2 kişiydik dylanla..
    maşşallahı var gerçektende...
    tık demedi namussuz:D
    uzun yol yaptık ama belim sırtık çok ağrımadı ben ağrıyacağını tahmin etmiştim...

arkadaşlar virajları 2 kişi veya tek kişi bir dönüşü var aklınızı oynatırsınız...
    ben inanamadım bu kadar yatabildiğine bu motorun..
    daha önce uzun yola çıkmamıştım dylanla,bugun çıktık işte ve yolda kaymak gibi olunca biraz yatalım dedik:D:D
    gerçekten inanılmazmış dylan beni 1 defa daha şaşırttı..
    allah nazardan saklasın...

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Şu benim beat'ı hemen satıp üstüne ekledikten sonra dylan almayı düşünüyorum da fazla bir zamanım kalmadı yeni zamlar geliyor.
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

bende beati düşünüyodum son anda şans yüzümüze güldü dylanı aldık:D
    ama beatlerede hastayım gerçekten çok şirin motor yapmışlar...
    ama beat tam şehiriçilik gezilere yetişemeyebilir o motor...
    fakat dylan öyle değilmiş bugun tüm performansını ortaya koydu...
    2 kişi dimdik yokuşta gaz mı yemedi,virajları deli gibi yatarak mı dönmedi ooo neler neler hayran kaldım bugun motoruma:D
    yarın okuldan sonra da bi yıkarım artık hak etti

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Evet haklısın ben dylan kullandım.Benim beat 2004 model 8.000km yaklaştı.Şehir içinde bana yetiyor da rampalarda güçsüz kalıyor.
    ahh... ahh... şu zamlar yaza gelseydi ne olurdu sankiiii...
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

bu yeni gelecek olan zamlar ne zamları bunlardan haberim yok benimm eee motoru aldık ya ötv mvt bvt ctv hiçbişey ilgimi çekmiyo artık

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Keşke denemez olaydım şu Dylan'ı. Acaib aklım kaldı ya. İnanın Şahin'den sonra Corolla gibi geldi. Benimkinden çok daha sessiz, daha rahat, daha seri, bozuk yolda tıkırtı yok, malzeme kalitesine zaten diyecek yok. Bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. Güle güle kullanın darısı başımıza inşallah...

inşallah abicim darısı başınıza...
    herkes umarım 1gun istediği motoru alır..
    ama dylan mylan herşeyi geçtim küçücük motor elinin altında 16hp olması insana acayip bi duygu yaşattırıyor....

gerçekten bugun 2 kişi o yokuşları virajları nasıl döndü hala hayret ediyorum...

Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    550km'yi devirdik hayırlısıyla.Özet olarak, 2 depo benzin bitirdim. İlk depoda3.61 L/100km, ikinci depoda 3.13 L/100km.Yakıt tükettim. Ortalama 9.2 YKr/km . Bu güce göre gayet iyi. Bakalım tüketim düşmeye devam edecekmi. Rodaj sonrası minik bir rapor halinde yayınlarım.

muratd kardeş senin rodaj bittimi? Bittiyse neler fark etti, çekiş, yakış değiştimi?
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

abi senink iyine az yakıyomuş ya benim ki ilk günlerde baya yakmıştı 100.000tl üstünde bile yaktığı oldu ama o da dur kalk tandır ben şehir içindeydim hep..

benim motor bugun 1550km oldu..
    1 depoyla 235-240km yapabilir oldum..
    çekişten pek bişey fark etmedi ama son hızı arttı artık 120yi filan tek kişi rahatça görebiliyorum..

ama sende sağlam binmişin motora abi daha kaç gün oldu alalı 550km maşşallah kazasız belasız binmek nasip etsin hepimize..

Motosikleti
    Honda SES Dylan 150
    5 gün oldu alalı.Bundan sonra azalır, izindeydim, izin bitti.Artıkın ufak ufak gezerim. Temmuz sonu ehliyeti alıyom o zaman şehirler arası da yapmaya başlarım. Artar yeniden. Abicim cümlemize ve tüm camiaya kazasız sürüşler.
    Sabah olsa da motora binsek.
    Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100

Motosikleti
    Yamaha X-City 250

Zam mı? Ne zammı?

Merhaba arkadaşlar!
    Ya Murat sormuş ama cevap yoktu.Zaten ötv bindi ne zammı bu şimdi.Aslı astarı varmıdır.Oran bellimi? Eğer gerçekse bir an evvel karar verip alayıp artık birini.

Bu arada Murat daha önce sorduğum soruyu uzun yol yaptığın için yenileme gereği doğdu.Dylan mı CBR125 mi?
    Sakın yanlış anlamayın ama bir motorcu scooterlar için hızlanmaları çok iyi ama motor freni yok onlarda, durman zor, normal motor kadar dengeli değil ve keyif vermez dedi.İkisini de kullanmadığım için bişey diyemiyorum.Ama hepsinin zevkli olacağı kanatindeyim.İkisini de kullanmış biri olarak, hissettirdikleri duygular arasındaki farkı tanımlayabilirmisin?

125cc Dylan videosu(sesli)
    http://www.auto.cz/media/?video=honda_cbf250/cbf.avi

Honda italya'dan tanıtım videoları(quick time)
    http://www.hondaitalia.com/moto/uff_...%20Dylan%20150

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler