yaw bu damalar İzel'in ki ile aynı değil mi? onda iyi duruyordu ama neden sizde kelebek konmuş gibi durdu anlamadım
yaw bu damalar İzel'in ki ile aynı değil mi? onda iyi duruyordu ama neden sizde kelebek konmuş gibi durdu anlamadım
Hayatonda
Renkler farklı. Göz alışkanlığından olsa gerek.
Bence güzel olmuş damalar. 3 motor yan yana gidersek değişik görüntü olur
siyah, kırmızı, gri..
Yenilik varsa haberdar edin de ekleme yapalım çıkartmalara.
Kadir,
Motorun son halinin resmini koysana, nasıl olmuş fosforlar mrk ettim.
Herkese kazasız, belasız, iyi haftalar..
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Servet merhaba, yaptırdım Honda yazılarınızı, şu anda bendeler ofiste.
Tuzla tarafına gelecek birileri varsa verebilirim. Fazla fazla yaptırdım. Belki Erdoğan da ister diye fazla var .
BSI, kardeş sana siyah HONDA yazdırdım. Ayrıca belki daha iyi durur diye bordo da yazdırdım. Hangisini istersen onu yapıştırırsın.
Arkaya gümüş gri küçük hani plakanın üstüne yapıştırdığım HONDA yazısından fazla yaptırdım, arkadaşlarınıza verebilirsiniz.
Kirmizi Damalarim Nasil OlmuŞ
Değişik olmuş kadir, üst taraflara bişi yapıcan mı?
34 BC 8561
hüh bu ne! çoşkun süper olmuş ne yaptın oğlum! Dünya senin motoru kıskanacak, Eskiden millet Dylanlara ne yapıyor acep diye web de arama yapıp ağzımızı sulandırarak dylanlara bakıyorduk ama dünyada bizim kadar yaratıcı bugüne değin çıkmadı. Tebrik ederim seni. Kelebek damalardan daha güzel olmuş
Hayatonda
arkadaşlar dylanlarınız çok güzel olmuş kim ne yaptırmış aklımda tutamadım
yanlız ben bayadır bikaç mesaj atıyorum kimse bana cevap atmıyo merak ettim küsmüyüz ya yannlış bişey yaptıysak affola ne olur ses verin söz bidaha yapmicam
bi de stikerlerin maliyetlerini söyleyebilirseniz güzel olur saolun...
limp65 gezilere katıl cevap yazalım sınavada gir ondan sonra izel yaptırdı bize 25 ytl
Kadir makine cok sexy olmus .alt tarafı gostermek ıcın daha cok yatmak gerekecek lastıklerıde deısmen lazım artık vırajlarını gormek ıstıyoruz
Ahmet abi Honda yazılarını yazan arkadaş bunun için hangi yazı fontunu kullanmış bunu öğrenebilir miyiz? Ben de bir site yapıyorum ve orda yazı fontu ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Aşağıda yazıyı koyuyorum "onda" yazısını "Honda" dan kırptım, olması gereken font bu. "Hayat" kelimesi de diğer font ile aynı olması gerek ama fontu bulamadım, bulamıyorum. Eğer sizin kullandığınız orjinal font ise ve tabelacı arkadaşta varsa, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Fontun adı olsa yeter bana, tabi fontun kendisi daha çok işime yarar ;)
Hayatonda
meyilden yolladım bi bakın ok se haberim olsun.
34 BC 8561
görüşlerin için saol erdoğan,esin kaynağı olursak ne mutlu bize.ben başkası gibi taklitden uzak durmaya çalışıyorummotorun başka yerlerinede kaplıcam ama zahmetli bir iş
Valla Coşkun ne yalan söyleyeyim harbiden fotoğrafta çok iyi durmuş. Benim motorum siyah olsa bende düşünebilirdim. Buna benzer çalışmaları runnerlara yapıyorlar ve harbiden muhteşem oluyordu. Sonra üzerinde airbrush bile düşünebilirsin.. ben damalardan daha fazla tuttum. Yürü bee koçum kim tutar seniii
İzel sana mail olarak cevap yazmıştım ama madem burdan yazdın, burdan da yanıt vereyim ki eksik anlaşılma olmasın.
Saolasın ama bu font benim "hayat" yazısını kullandığım aslında orjinal olmayan orjinale yakın bir font. Dikkat edersen bunun harfları daha kalın ve etli diğeri ise daha ince ve yumuşak hatlı
Hayatonda
ziyaret ederseniz sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...um-cbf500.html
Servet bu karbon sticker ı nerden buldun ben çok aramıştım zamanında:((((
Abiler kardeşler o ne motorlar öyle ya iyice şekilci oldunuz valla ama Coşkun abinin carbon olayı deli olmus ya hastası oldum suanda tek geçiyorum siyah motorda fena olmus valla helal
Servet abi başkan sizin motorlarda can yakıyo valla en konforlu servet abinin görünüyo suan full oldu iyice üstünüde kapattırcan mı abi ?
Bende bişeyler yapcam ama biraz daha bekliyim kendinden şekilli cocuk cok kurcalamamak lazım ama jantlar kırmızı olsa fena olmas hani
[B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)