Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    eeee abi ben 16 buçuk 17 gireceğim ehliyet daha yok ama motoru güzel kullanıyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçtiğimiz salı günü 4-5 dylan gördüm caddebostan migrosun orda. Sizlermiydiniz. Bu arada ne kadar az mavi dylan var. gri mat siyah çok..

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Valla dikkatli kullan diyim ozaman. Kullanma demiyorum nasıl olsa dinlemeyeceksin. Ben biniyordum ehliyetsizken açıkçası.Polislerin yerlerini iyi ezberle Güzel şeyler söylemiyorum ama plastik parçasıylada sürücü olunuyorsa ehliyetsizkende biniliyor...

Salı günüyse bizim ekiptir. Kiraz toplantısı vardı Ben katılamadım o ayrı...
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    HONDA DYLAN
    slm beyler bayanlar dylancılar dylancı olamayanlar ben geldim su sersin varya beni motorcu yapan onun arkadası ortağı herkese iyi geceler :d

Motosikleti
    SH 300
    Hoşgeldiiiin başkan. Geç oldu ama neyseee...

-BSI- birden hepsi kornaya basmaya başladı çözemedim.

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başkan 78; koray gfb aramıza hoşgeldiniz oh bi fenerli daha geldi

akşam kanyondaydım, sonra saat 12,30 gibi çıktım eve gidiyodun canım gitmek istemedi şöyle bi beşiktaş kabataş yapıp öyle geri döneyim dedim, nerdeyse 2 tane ciddi olabilecek kaza atlattım. malum cuma akşamı o saatte 4 teker sürücülerinin kanındaki alkol seviyesi yükseliyor.

aman diyim gece 1 2 gibi dicso ve barların yoğun olduğu yerlerden mümkün olduğunca uzak durun.

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    -BSI- birden hepsi kornaya basmaya başladı çözemedim.
    o zaman kesin bizimkilerdir. Bu ara ne hikmetse 2 tanesi yan yana gelse kornaya basmaya başlıyorlar.. sahi millet yollarda soramıyorum, neden sürekli kornaya basıyonuz?
    Hayatonda

korna demişken motora ferrari kornası taktırmak istiyorum. Yapan bilen varmı bu işi nası aceba.. bi arkadaşım nexus'a taktırdı çok güzel. Amacım yüksek ses olmasından ziyade çok hoş gelmiştir hep bu korna sesi bana.Nexus'un aküsü güçlü ama dylan kaldırırmı kaldıramazmı bilmiyorum korna epey bi akım çekiyomuş.

Motosikleti
    Honda Silverwing 400 - 2006 Model
    Koray, hoşgeldin genç kardeşim aramıza,,,,,

Koray, Başkan her ikinizde hoş geldiniz. Bende çok eski sayılmam ama size göre kıdemli sayılırım iyi sürüşler dilerim sorunsuz......

Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    saolun arkadaşlar hoşbulduk hepinize öncelikle ehliyeti alınca gezilere bende katılacağım hehe çünkü çok güzel gezi düzenliyorsunuz ((ERDOĞAN ABİ)) Ehliyeti alınca listedeyim haberiniz olsun ...

Motosikleti
    Runner 200VXR
    Alıntı baskan78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm beyler bayanlar dylancılar dylancı olamayanlar ben geldim su sersin varya beni motorcu yapan onun arkadası ortağı herkese iyi geceler :d
    Way abime bak be hos geldin başkan koray sende hoş geldin eee bende eskidim artık ya ne kadar dylancı olmasakta aranızdayız her türlü destekçinizis kardeşim...

Servet abi hayırlı olsun demiştim burdada diyim tekrar Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün inşallah..Allah banada versin inşallah ama daha dur bismillah
    [B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Arkadaşlar uzun zamandır forumlarınızı okuyorum.Dostluğunuz paylaşımlarınız çok güzel.. Hasta oldum hatta Ben bi konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi bi tane Kymcu xciting-250 var 2006 model 2500 km.de falan.. Alet çok temiz.. 5000 ytl paraya verecek bana. Ha bide diyom Dylan'mi alsam sıfır o da 5500 ytl gerçi ama.. Naapsam bilmiyom. Sizlerden alacağım yorumların bana fayda sağlayacağını ümid ediyorum. Bu arada 182 boy 107 kiloyum.
    Evett siz olsanız benim yerimde naapardınız...?
    Zonguldaktan/Şükrü

Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uzun zamandır forumlarınızı okuyorum.Dostluğunuz paylaşımlarınız çok güzel.. Hasta oldum hatta Ben bi konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi bi tane Kymcu xciting-250 var 2006 model 2500 km.de falan.. Alet çok temiz.. 5000 ytl paraya verecek bana. Ha bide diyom Dylan'mi alsam sıfır o da 5500 ytl gerçi ama.. Naapsam bilmiyom. Sizlerden alacağım yorumların bana fayda sağlayacağını ümid ediyorum. Bu arada 182 boy 107 kiloyum.
    Evett siz olsanız benim yerimde naapardınız...?
    Zonguldaktan/Şükrü
    Yokmu bi yorum yazacak arkadaş yaaww Yorum bekliyos burda heralde demi..

Zonguldaktan/Şükrü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    koray kardeşim ve ortağım hoş geldiniz aramıza MAVİMANTELİTE paranıcebine koy ikinci el aldylanı sıfır alıp zararetme motor işi gıdıklayan bir is daha büyüğüne geçmek istersen zarar etmeden satmış olursun

serkancık ne oldu pabucun dama atıldı bak bir kırmızı daha katıldı aramıza

Motosikleti
    SH 300
    Pabuç bu dama atılmak için Sanki hafif bir kıskançlık seziyorum ama kırmızı genç işi, dikkat çekiyo normal yani sanada hak veriyorum servet abi Artık biz korayla kızıl kızıl takılırız. onada bi çakar taktıkmı grupta güvenlik araçları görevini yaparız birimiz öne birimiz arkaya Ben arkadaki olurum o ayrı...

Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    hehe Serkan abi bende çakar taktırmak istiyorum ama garantisi bitsin ondan sonra düşünüyorum arkada ikimiz güvenlik süper olur abi ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    yarın resimleri koyimda görün motor nasıl süslenir

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    ooo başkan hoşgeldin koray sende hoşgeldin, bende 5-6 ay ehliyetsiz kullanmıştım, birazdaha fazla dikkatli olman lazım sadece. sanki polisler ehliyetsiz oduğunu biliyomuş gibi heryerde karşına çıkıyorlar.

kiraz toplantısına bende katılamadım, ama korna sesleri varsa kesin bizimkilerdir. erdoğan abi kornaya mutluluktan basıyoruz bence, yollara bi çoşku geliyo, kuşlar ötüyomuş gibi cıvıl cıvıl.

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY

Ihanet...!

Alıntı sersin1978 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray kardeşim ve ortağım hoş geldiniz aramıza MAVİMANTELİTE paranıcebine koy ikinci el aldylanı sıfır alıp zararetme motor işi gıdıklayan bir is daha büyüğüne geçmek istersen zarar etmeden satmış olursun

Galiba öyle yapcezz Bugün Kymco xciting için 25 senelik arkadaşım pazarlık yapcaktı benim için.. Onun arkadaşı da motoru satan kymco'yu yani.. Sağolsun pazarlık yapmışş kendi abisine almış motoru.. Allahtan dedik yani o motoru bana 5 milyara alalım diye.. Gitmiş abisine almış işte motoru.. Böylelikle Kymco hayallerim de suya düşmüş oldu arkadaşlar.. Eee geriye tek bi ihtimal kalıyo oda Hoooondaaaa DYLANNN
    Not : Sizi siz olun asla alacağınız bi malı arkadaşınıza pazarlık yaptırmayın.. Zira kendisine alabilir.. Hele hele 25 senelik arkadaşınıza mıı ASLA..
    Saygılar sunuyorum herkese gecenin bu saatinde işe geldim.Sabah olurmuu sizcee..

Zonguldak/Şükrü

Motosikleti
    SH 300
    Ozamn şimdiden hayırlı olsun diyim ben. iyi bir motor alacaksınız şüpheniz olmasın. Size iyi geceler kusura bakmayın ben yatıyorum...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler