okdir yarın konuşuruz detayları.
okdir yarın konuşuruz detayları.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
Ben malesef salı akşamı gelemiyorum. Bir nasip olmadı şu caddebostan buluşmalarına katılmak. H.içi dersler olduğu için yurda geçmek zorundayım. Kiraz hakkımı Servet abiye devrediyorum. Bütün hakkımı o yesin Dylanının son sürati azlsın.
Erdoğan abi Ağva gezisinin dvd kopyasınıçoşkun abiye verebilirsen ben ondan alabilirim. Seninle anca geziden geziye görüşebiliyoruz malesef. Coşkun abinin dükkan yakın ondan alabilirim ben. Size iyi eğlenceler....
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Erdoğan abi resimler süper ya keske bizde gelebilseydik canım cekti valla hemen bi gezide biz düzenleyelim ayrıca o kirazlardan bizde istiyorus abicim hehe
Servet abi o cantalar yolda kanatlanır haberin olsun sıkıca bağlamanız lazım sen en iyisi arkaya al abi mis gibi cantalar var metalik hiç düşünme al direk
[B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:
Daha evvelde söyledim belki haziran sonu temmuz başı olabilir, Taraklı, Karagöl yaylası, Yedi Göller, Abant seklinde bir yol yapabiliriz. Ama yolcular erkenci olacak, az olacak, cumartesi-pazar şeklinde gelebilecek olmalı. Ben bu rotayı en kısa zamanda tekrar yapacağım haberiniz olsun.
Bu akşam köprü çıkışı ö..m b....a karışıyordu. Köprüden sonra Ziverbey'e inen yolda, yol da müsaitse her zaman basarım. Bu akşamda basıyordum ki o ne! motor 120 nin üzerine çıkınca acayip yalpalamaya başladı. Anlamadım ne olduğunu sonra rüzgardandır dedim yavaşladım biraz ilerledikten sonra kfama takıldı tekrar hızlandım yine aynı şey.. dün otoban boyunca 110-120 ile geldim hiç böyle birşey yoktu ne oldu anlamadım. Lastikler mi kötüleşti diyorum ama 1 günde olcak sey değil. Jantlarda mı birşey var diyeceğim ama ne olabilir ki? umarım rüzgardandır.
Hemen yolun sonunda mototala giderek sizce neden olabilir diye durumu anlattım ama ilgilenmediler, 120+ onlara ütopya geldi "ben 90 dan sonra sallanıyorum" diye lafladılar. Ben bu durumu anlamıyorum benimle biraz ilgilenseler tüm bundan sonraki tüm bakımlarım içinde onlara gidecektim ama bana güven veremediler. Yarın da Esengül'ü test edeceğim. Bakalım orda havalar nasıl.
Hayatonda
Erdoğan kardeş, gezin için seni kutlarım. Çok başarılı idin teşekkürler.
Yalnız şu en son bahsettiğin motorun 120 den sonra yalpalama olayı ,,,,
Hani insan çok korktuğunu anlatabilmek adına bazı deyimler vardır. Bunlardan en etkili olanını seçmişsin. Ama böyle ortak kullanıma açık bir ortamda bu kadar açık ve net olarak deyimi yazman çok hoş olmadı gibi geliyor bana.
Kusura bakma kardeşim. kendimi hatırlatmak zorunda hissettim birden açıkçası. Belki kızabilirsin bana ama dost acı söyler.. iyi akşamlar
erdoğan video da resimlerde süper ellerine ağzına sağlık o deyimide şöyle düzeltelim Ö......B.......K....... VALLAaslında anlayan bu nu da anlıyo onuda ama tabi yinede büyük sözü dinlemek lazım saygılar .bu arada erdoğan 120 biz nadir gördüğümüz için 120 nin üstündeki titremeyi zor görürüz umarım ciddi bir şey yoktur motorun lastik havalarına baktır bence uzun yol yaptın inmiş olabilir çok önemli hatta yola cıkmadan kontrol ettirseydin daha iyi olurdu
Aman abi dur yalpalama daha cok yollar gidicez dikkat etmek lazım bence rüzgardan olma iltimali yüksek sağlam rüzgar vurduğunda baya etkiliyo motoru heleki o hızlarda dikkat etmek lazım geçmiş olsun diyelim...
[B][COLOR="Blue"]efSane gEri DönDü...Gilera Runner 200 VXR...[/COLOR][/B]:bounce:
bu akşamki buluşmaya ben gelemicem. 1 hafta gececiyim yarında olsa pek bişey farketmez.
erdoğan abi resimler süper güzel gezmişsin. video da çok iyi, off-road bende severim. crossturk.com dan bikaçtane arkadaşım var. istersen bi haftasonu onlarla beraber çamura gidebiliriz:D
haziranın 24 ü yada 23- 24 ü gibi gezi ayarlasak şöle uzak biyer, tarih ve yer hakkında konuşalım.
bu arada motora parçayı taktırdım ama vuran adamdan hala parayı alamadım her gittiğimde sallıyo, bi kazık yedik heralde, ders olur artık.
Abicim 2 gündür yol boyunca bir sıkıntım olmamıştı zaten. Ama uzun yol dönüşü motor zorlanmıştır birşey olmuş olabilir dedim, ama yukarıda da bahsettiğim gibi servise durumu anlattım tatmin edici bir ilgiyle karşılaşmadım. Yanlız şöyle bir şey daha farkettim, insan 2 gün bile olsa İstanbul dışında motor kullanınca İstanbul içinde bocalıyor
Kafamda Haziran sonu Temmuz başı gibi çok ciddi ve güzel bir gezi planı var. Rotayı netleştirince yazacağım. Fotoğraflar için google da taraklı, karagöl yaylası, yedi göller, abant yazarsanız gitmeyi planladığım rota kafanızda netleşebilir. Ancak bu gezi ciddi kilometre ve yorgunluk demek ona göre..
Sözer, pek etik olmasa da adam eğer hasarını ödemezse yeri bellidir, daha ciddi bi hasar verir ödeşiriz.
Hayatonda
sözer ekibi toplar giderizsen kafana takma nasıl vermezonun arabası varsa bizde ona hasar verelim şaka bir yana sözer seninde hatan var ben yazmıştım hata yaptın diye oanda parayı veriyorsarapora gerek yok vermiyorsa sonra hallederim diyorsa unut gitsin ve ya şöyle bir şey yapabilirsin değişen parçayı geritak ve polisi çağır şu pilakalı araç motoruma çarptıve kaçtı diyebilirsin polis gereğini yapar
Bugün hava sağnak yağışlı deniyordu ama hala bi numara yok hava da..
Eğer yağmur yağmazsa saat: 20.30 ve sonrasında Kalamış Parkında buluşalım. Cafelerin yanında bir yerlerde otururuz, motorlardan bizi bulursunuz artık. Hava yağarsa engincan emlakın karşısındaki kahvedunyasinda bulusuruz.
Hayatonda
%99 geliyorum.
erhan a da haber vermek lazım silver erhan.
34 BC 8561
Bende telefonu yok sizde varsa arayıp haber verelim tabi.
Hayatonda
ahmet ben ve coşkunda geliyoruz
erdoğan diğer gezini dvd ve ya cd sinide getirirsen sevinirim ben kop yalarım dağıtırım millete
msg attım erhana jepten....
34 BC 8561
jipten mi motoru sattınmı
cepten mesaj attım abi
20:30 kalamışta görüşürüz..
34 BC 8561
Merak etmeyin ben 5 kopya çıkardım getireceğim. Yaw DVD si de olan bi notebook getirebilcek olan var mı acep? yolsa benim diğer eve gidip almam gerekecek.
Neyse ben üşenmeyip getireyim bari
Hayatonda
Erdoğan ve sersin, uyarımı dikkate alıp düzeltme yaptığınız için teşekkür ederim. Kızmaca yok değilmi
Bu benim espiri sevmediğim şeklinde yorumlanmasın lütfen. Yüz yüze konuşurken insan şaka da yapar espriride yapar, gerekirse insanlar karşılıklı konuşur anlaşırlar ama bu ortamda bu şansımız olsada zor oluyor. teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)